4368
Szal...
-
#924 jesz...
de majd jön Sephi és megmagyarázza, hogy igazából a Pio107 nem jó író... -
#923 Ez az?
PIONEER DVR-107D BLACK DVD-RW/DVD+RW -
#922 nalátod, minden bántás nélkűl(mert mostmár kiment a harag belőlem) nem értesz hozzá, és "halottam a sógorom bátyának a barátnőjétől" verziós hozzászólásaid vannak javarészt...
AMit én még nem tapssztaltam azt férfiasanbevallom(mint pl:ps2 belülről téma) de amit tudok azt tudok... -
#921 Pio 107, mert minden médiával jóban van, nagyon jók a visszaolvasási(r-go írásminőségvizsgálati karakterisztikái, mert tud 1Xesen(IGEN SZEFI, ecceres rájting rulz , jah és mert Pioneer) stbstb -
#920 Milyen DVD írót ajánlotok? A lényeg hogy 20 alatt legyen;) -
#919 igen ez az integratum nekem is bekavart... Integratum pff...
Sephi tudom, hogy erdélyi vagy, de ha ilyen fórumra jársz, akkor lécci próbáld meg az itteni hangvétel felvenni, köszi...
Jajjj most nehogy rohanj Hágába, nem diszkriminállak, csak tudod, ha én is vendésgségbe megyek, vagy olyan helyre, akkor prbálok alkalmazkodni meg ilyesmik...
-
#918 milyen íród van???
mert az új íróknak(főleg LG) java része már csak 2X(-R) illetve 2.4(+R) a minimum írási sebességük.
DIREKT ezért vettem Pio107est mert modern író és tudja az 1X írást...
-
#917 En csak olyanrol halottam hogy a Sony direkte ugy oldotta meg egyes modelekben hogy ha az egyik alkatresz kieg akkor lancba elromlik meg egypar. Bar ennek mi a hitelesege nem tudom.... Viszont sokszor hoztak mar javitani a havernek gepet es soha sem egy dolog miatt volt baj (semmi koze a chipnek altalaban) -
#916 En csak olyanrol halottam hogy a Sony direkte ugy oldotta meg egyes modelekben hogy ha az egyik alkatresz kieg akkor lancba elromlik meg egypar. Bar ennek mi a hitelesege nem tudom.... -
#915 Nem akartak lerazni. Tudnillik az egyik rokonom a masik meg a legjobb baratom. Es mondom neked hogy bisztos en nem tudom elmagyarazni neked. En a latottak alapjan mondom el neked ezeket.
Ket teglalap es egy kocka alaku cuccot rak ra az alaplapra es ezeket kottotte ossze. -
#914 "Az valoszinünek tünik olvasgatva hogy van egy olyan mechanizmus a gépekben ami ha chippet érzékel akkor néha küld egy olyan jelet valamelyik alkatrésznek amitől az tönkre megy."
Butaság. -
#913 Ok elöször valami müanyag dologra gondoltam. De lassan csak össze állt a kép föleg amikor a 2db ról beszéltél.
Ne vedd biztosra hogy nem vagizásból mondtak neked ilyeneket.
Az valoszinünek tünik olvasgatva hogy van egy olyan mechanizmus a gépekben ami ha chippet érzékel akkor néha küld egy olyan jelet valamelyik alkatrésznek amitől az tönkre megy. Lehet ez motor vezérlő vagy a fej.
Van olyan chip amelyik probál tenni ez ellen valamit.
De ha neked azt mondták hogy egy lapkán lévő 2 IC közül az egyik ezt csinálja a másik meg maga a chip akkor gyanithatod hogy nem voltak veled teljesen öszinték vagy csak gyorsan le akarták zárni a beszélgetést.
DVD lemezek tulajdonságainak megállapitására meg használjátok http://dvd.identifier.cdfreaks.com/ ezt.
Tudja a lemezről hogy a gyártó milyen sebeségeken javasolja az írást. (pl plextor nagyon lazán ír többféle 4x es lemezt 8x osan de ez meg meghajtó függő) -
#912 En nagyvaradon elek... itt integratusnak nevezik. Fogalmam nincs mi a magyar avagy universalis megnevezes :( -
#911 Az biztos hogy nem egy nyelvet beszélünk és az is mindketen rosszúl.
Szóval integratus=IC ? -
#910 Sajalom hogy nem irok technikai kifejezeseket de nem ismerem oket :( -
#909 De hogy tisztabb kepet alkosak rola talan akkor felismered ha mar chipeltel gepet. A gep alaplapjara ket integratus megy. Az egyik az atvezeto a masik meg az amelyiket programozni kell.
Az atvezeto-ra ra van kapcsizva az a cucc amit itt CX-nek neveznek. Ez kulon a lencse controlla foglalkozik (nincs rakotve a lencsere!).
Ez szabajozza a lencse mukodeset. Mostanaba jelent meg es nagyon jo cucc csak ritka :( -
#908 Linkel nem tudok szolgalni. Nekem is mutattak es mondtak hogy mijaz. -
#907 Tudni tudja de azt hittem azért kardoskodtok a - os mellet mert BIZTOSAK vagytok benne hogy az jóbb a fejnek!
Szóval egy olyan linkel azért meglephenél Sephi.
pl azt olvastam hogy a O2 Mod kiszüri
Hogy pontos legyek
Signal Limiter for SCEX signal to safe LA6508 (Tnx to Romeo, Hi-Fi Service)
Signal Limiter for signal R and A
Szóval a sony védelmét amivel néha elküld a fejnek ha chippel hogy ő tönkremenjen.
Gondolom amiről te mesélsz az is ilyen lehet de egy linkel megtámogatva sokkal okosabbak leszünk. -
#906 Így van, ezé (is) vettem. -
#905 Meglehet! Nem hallotam meg rola de utananezek! Nem is lenne rosz :) -
#904 Fejvesztés vagy máglyán elégetés lehetőségének tudatában mondom, hogy tudtommal az új gépekbe jó a +R is. -
#903 Eleg gaz :) -
#902 Jó me csak +R van. -
#901 DVD-R ! :) -
#900 Bazdmeg ! Akkor eldöntöttétek végre, hogy DVD-R, vagy DVD+R ?!! -
#899 Jo oksa tema lezarva. Lammer irjad ahogy akarod. -
#898 -
#897 Mindenki mashogyan irja jatekait es mas elkepzelese van. Nem ertem hogy miert kene osszevisza bizonygatni. Csak nem fogok neki olyan dolgot mondani ami elrontja gepet nem? Az ember segiteni akar a masikon... es ha mar ismerjuk egymast regota miert nem bizhatunk egymasba?
En is azzal okoskodok amirol tudok es o is....ez van :( -
#896 Jo hat akkor nem fogok bizonygatni semmit. Csak azt nem esik jol nekem hogy nem hiszi el amit mondok.
De igazad van mindenki torodjek a maga bajaval. Majd maskor nem irok neki semmit oszt jolvan :( -
#895 Megemlíteném, hogy ezt hallottam, de amíg nincs róla elfogadható magyarázat/bizonyíték, addig nem lehet tudni, hogy kinek van igaza, így azt sem, hogy baromság-e, amit a másik csinál vagy sem. -
#894 Figyej emberem. Ha neked egy olyan ember aszondana hogy ugy a jo aki mar tobb eve folgalkozik ilyen dolgokkal te mit csinalnal? Most oszinten! En segiteni akartam neki de nem latod mennyire undok velem? -
#893 Mondod, amit hallasz, és ugyanakkor másról meg azt állítod, hogy baromságot csinál... -
#892 Keresd meg magad. A CX integratum az egyik darabja az ugynevezett atvezeto CHIP-nek. Azert ismerem az elnevezest mert Debrecembe kellet menni mert otthon nem leltunk sehol... -
#891 > "Asse tudod hogy mijaza CX-es integratum!"
> Adsz egy linket ahol árulják akkor megtudjuk addig parasztvakitás.
Biztos az írási sebességhez kapcsolódik valamilyen módon. :))
-
#890 Pont az van hogy DVD irotol fuggoen megy a dolog. De hogy 1x-el irni nem szabad ezt ok allatamasztottak.
Figyej en csak mondom amit hallok es en bennuk megbizom. Ha mashogy van vagy ashogy tudod akkor en errol nem tehetek. -
#889 Irtam már ps2 es lemezt de nem tudom hogy ment e mert sosem néztem. De azért ajánlom nektek hogy probáljátok ki a plextor erejét. Audio CD-k ben mindig az egekig dicsiérték hogy amit evvel irsz 16 szorosan még azt is csodálatosan olvasa de mással irt meg csak katog.
Amugy mért kéne tudnom hogy mekkora lencse van benne? Ha halom hogy elvesztette spint akkor tudhatom én hogy 10méteres lencse vagy 2nanos attól még egy szög a koporsoban.
"Asse tudod hogy mijaza CX-es integratum!"
Adsz egy linket ahol árulják akkor megtudjuk addig parasztvakitás.
Ne kezdjünk el versenyezni kinek milyen müszerészi és informatikai diplomája van nem hiszem hogy te nyernél -
#888 "Egy Ps2 DVD-et csakis 2x sebbesegel szabad irni. az 1x vagy 4x mar megart neki."
Erről az a véleményem, hogy:
Az, hogy a PS2 hogyan fogadja az írott DVD-t, függ az írótól, DVD lemeztől, írási sebességtől és a PS2 verziójától. Arról, hogy egy bizonyos DVD lemez egy bizonyos íróval egy bizonyos sebességen megírva egy bizonyos verziójú PS2-n jól fog menni, csak teszteléssel lehet megbizonyosodni. A fenti állítás szvsz egy kicsit erős volt... -
#887 "csak beírsz(amit hallasz innen-onnan) és okoskocc soxor... szánalmas vagy..."
Emberem! Ha te neked budos fogalmad nincs Ps2 DVD irasrol... te is neten olvastal rola nem? Hat ugyanez a helyzet a RE temaval... gondolkodj kicsit miket irsz :( -
#886 Hi Lammer! Monnyuk én nem szoktam Ps2 lemezeket írni,DE sehogy sem tudom kiválasztani az 1x-es írást!!! Csak 2és4 szerest engedélyez a progi!!!Adat vagy másfajta írás,mindegy. Még újraírhatóval is! Te hogy tudsz 1x-esen írni? -
#885 Majd fejezd ki bovebben mit ertesz a RE temanal arrol hogy Lovesem sincs semmirol mert nem egeszen ertem ok?