Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap azér kipróbálok egyet, az íróhoz egy 4x-es TDK-t csomagoltak nekem, még mindig itt áll üresen csóringer!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csak TDK, Verbatim ás BenQ van...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://dvd.identifier.cdfreaks.com/
MCC (Mitsubishi Cemical Corporation, vagy mi) az eredeti.
CMC-t ne. Meg van még valami AMC, azt nemtudom milyen.
A Sony lemezek is jók még, kb egy árban van a TDK-val.
Sony gyártmány még az EuroData is, ha látsz ilyen vegyél egyet próbának feltétlenül.
honnan lehet tudni, hogy a Verbatim milyen gyártmány, a jó-e vagy a rossz-e?😊
és FujiFilm? ezt elgész jó áron láttam egy bécsi média márktban, "hordós" kiszerelésben...
Itt lentebb is panaszkodott Sephi.
A dvd élettartamára nemtudom milyen hatással van az, hogy 4X-en írod. Cdknél hamarabb tönkrementek a lemezek, ha gyorsan írtad õket, akkor gondolom itt is.
Megics
"
2003. szept. 16. 18:11 | Privát | Válasz | #1
Nekem van kerem a Soul Calibur 2 jatek. Ezt letoltottem a ntrol volt 680 mega par file. Amikor kicsomagoltam 4.3 gigat csomagolt ki !!!!!!!
Nem ez a lenyeg!
A lenyeg az hogy hogyen irom azt meg???? Van DVD irom HP model es egy ures 4.7 (120 perces) DVD.
Neroval csinaltam Burn Image de kiirt valami szoveget hogy valami block nem egyezik meg a leirt mdeiummal vagy mi de ha adtam ra Correct akkor kiiert valamit a Data Mode 1 es 2 rol meg Block Size de nem ertettem. Erre adtam ra ignoret. Es 2X megirta a DVD-et de nem megy 😞((
Help!
Szal... TM {C} "Sephi" Lord Of The Bells
TubularWork's and TubeNest Co. All rights reserved
"
Ez volt az elsõ hozzászólásod.
Mutkor meg 104-es volt... honnan veszed hogy HP?
Ha via chipsettes alaplapod van, akkor uninstalláld a Ide Busmaster nevû kis programot, egybõl jó lesz.
Egy kétszeres író ha fejreáll sem fog neked egy teli dvd-t megírni 13 perc alatt.

Enenk Pio104 e volt es ha 1x-eset raktam akkor is 4x-eresel csinalta. Mert ugye kcisit gyanus volt hog a 4.3 imaget 11 perc allat irta meg.
Masiknak Pio106 volt de mar 1x-eres irasnal is 50 perc 😊
Nekem egyszer volt olyan, hogy a Pio104-em csak 4X-en írt, akármit állítottam be. A Via Ide Bus Master okozta a galibát.
Mert rajottem hogy a haver iroja az mindig is 4x-szeresen irta oket 😞 Es most szeretnem a jobbakat ujra atirni csak 1x-eressen
.gi meg egy masik progival amit egy ismerosom hozta.
üdv
Elõtte felismerte az íródat? Nekem a firmware nélkül, meg 301-re való update után se ismerte fel (LG GSA4040b)
En is harom honaponta kitisztitom...
azért mégegyszer kõszi
üdv
Az újabb gépeknek a tetejét lehet leszedni, ha ilyened van, akkor inkább vidd el egy szervízbe, mert ezt a fajtát macerás állítgatni.
Ott a kép a linken:
Itt láthatod, hogy melyik a cd és megyik a dvd lézeréhez tartózó "tekerentyû". Finoman tekergesd, jegyezd meg, hogy hol állt eredetileg. Egyszerre csak fél mm-t tekerj rajta kikapcsolt állapotban, majd rakd össze és próbáld ki, ha rosszabb lett, akkor próbálj meg ellenkezõ irányba tekerni rajta. Reméllem sikerül, de ha teheted, akkor vidd inkább egy ezzel foglalkozó boltba, mert lehet, hogy csak egy alapos pucolás kell csak neki, ezt pár ezerért megcsinálják neked.
tudnál nekem segiteni a ps2 konzol fej állitásában mert szerintem ráférne,az érdekelne hogy mik kellenek hozzá és hogy hogyan kell a linket megnéztem de nemigazán megy az angol
elöre is kõszi
=red
Látom nagyon rajta vagy a témán 😊))
Van egy nagyon király kis progi, ami frankón átnyomja a .gi kiterjesztésû fájlokat .iso-ba!
Küldöm mailban!
Nagyon jó még a Samsung 4X és a Sony 4X (MarVo felirattal a közepén és hófehér tetejü), mindkettõ visszaolvasáskor felkúszik 16X-os sebességig egy hackelt Toshibán, ami a gyengébb lemezekre nem jellemzõ, pl Fibra.
A dvd íróm (LG) nem támogatja a prassi-t, se a recordnow-t, így gondban vagyok a *.gi kiterjesztésû fájlok kiírásával. Most azt olvastam valahol, hogy a DVD Decrypter-rel minden gond nélkül ki lehet írni õket, és a ps2 is vinni fogja. Van valakinek errõl valamilyen tapasztalata?
CdrWin, Nero és nagyritkán RecordnNowMax amit használok, de nemvettem észre külömbséget.
Ami gondot okozhat, az a aspi driver, nálam okozott olyanokat, hogy hogy bizonyos programok nemszerették, ha más aspi van fen. A CdrWin-nek egyszer engedtem telepítéskor, hogy feltegye a saját aspi driverét, utánna az a program szarul írta meg a cdket. Felraktam egy másik aspi-t, a cdrwinnek meg beállítottam, hogy a rendszer aspiját használja, akkor megjavult. Itt lentebb meg Sephi szopik a RecordNowMax-al, pedig mások azt favorizálják, legalábbis a HWSW fórumán.
Amire már rávan nyomva, hogy 1-4X, azokkal már több gondom volt.