4368
Szal...
-
#1004 Hi all!
Nem tudja vki hogy hogyan lehet PlayStation 2-es DVD-t írni???
Nagyon megköszönném, ha valaki elmondaná, mert én ehez nagyon láma vagyok :)
THX -
#1003 Félreértesz, én nemis akarom megírni a 8X-os lemezt 2X-en.
Tapasztalat, hogy szar lesz, igaz, azt még 107-essel írtam, mert ott még engedte.
Egyébként meg már rátettem egy Piodata-s firmware-t, ez a +-os lemezeket dvd-rom booktype-al írja meg, illetve a riplockot is leszedi az íróról :)
Ezeket a "bármilyensebességeelmegírokbármilyenlemezt" firmwarekat meg nemszeretem. -
#1002 khmmm hackolt firmware rulzik
ezzel mar gondolom nem lesz bajod... -
#1001 Ha nagyon régi és csak 2X-es író, akkor csak arra figyelj, hogy ne vegyél hozzá 8X-os alapanyagot, hanem max 4X-est, ha lehetséges.
8X-os lemezeket nemegészséges 1X-en vagy 2X-en írni, a Pioneer 108-as író pl felsem ajánlja ezeket a sebességeket, ha beraksz neki a 8X-os lemezt. -
rrroka #1000 na akkor megveszem ezt az írót... :) -
crx #999 Nem gondol ö semire mindegyik lemez jo és nincsen külömbség köztük csak a pc viszaolvasásnál akor a + jelü a jobb vagyis nálam. Ps2 nél nincsen külömbség + vagy - inkáb milyen nyersanyag és mely iró progival írod ki. -
#998 Honnan veszed?
De tényleg, én úgy tudtam, hogy a +-os lemezek jobbak olvashatóság szempontjából (nem kompatibilitás szempontjából), legalábbis a HWSW-n ezt irogatják.
Nem arra gondolsz, hogy a régebbi szériák nem olvassák a +-os lemezeket? -
rrroka #997 szerintem nekem mind +R re van írva, ami van de majd megnézem... eddig kamálta őket. -
#996 Potosan az a helyzet hogy csak a -R kamalja a Ps2 es az ujjab szeriak , egyesek szerint , szeretik a +R de ezt csak azert mondjam mert ok is ugy halottak pedig nem tudgyak mennyire nem jo neki.
Ja es ha valaki megerdi netalatan hogy honnan veszem hogy a +R nem jo az nezzen utana a neten mert nem avok informacios iroda :DDD -
rrroka #995 jól emlékszem, hogy -R DVDket nem nagyon komázza a ps2 ugye?
mer volna itt egy igen olcsón eladó, régi csak -Rt író DVD -
#994 Bocs az újraírhatot nem olvastamHa nem akarsz sűrűn"fejet"cserélni ne használd. -
#993 Sima írható dvd-re nem próbáltad még? Az RW lemezeket nehezebben olvassák elvileg. -
Sheva07 #992 ok megprobálom
-
#991 Tetudod.
A Neronak volt egy szar szériája, a filmeket rosszúl írta rá a lemezre, és a finnyásabb lejátszók nemszerették. Ezt mára már kijavították, meg iso-nál ez a hiba nemvolt lényeg, illetve nálam valahogy mégis mennek a kiírt cuccok. -
#990 Vagy nem...Amig én azzal csináltam nekem is volt bajom-szaggatás stb.-Saját tapasztalat:zenét:neróval,filmet-DVD-alcohollal,játékot clone cd-vel ajánlott nyersanyag:fuji,ritek -
#989 Ha a netről letöltesz egy sima iso-t, akkor azt tökmindegy, hogy mivel írod ki, csak kezelje a szabvány iso-kat. Alcohol, Nero, vagy bármimás, amivel kilehet írni az iso-t, az jó.
Én pl Neroval szoktam, mégis jó. -
#988 De mivel írtad?Alcohol,Nerot felejtsd el! -
#987 Hát ezzel kurvasokat segítettél :D -
#986 Emtecről nemsok jót hallottam. Más alapanyagra esetleg. -
#985 Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,!!! -
Sheva07 #984 EMTEC tipusu ujrairható
2×-esen irtam
más játékot simán jáccik
-
bobo11 #983 szia
tisztitás és fejbeállitás volt a gépen?más jatékot simán jatszik? -
#982 Milyen lemezre írsz? Márkája? Hányszoros sebességgel lehet megírni?
Hányszoros sebességgel írtad ki? -
Angyisz #981 Figyu ne görcsölj már légyszi, azt a nyomorult .iso file-t a dvd decrypterrel nyomd ki 2x-esen egy lemezre.
így csináld:
1. a gammát leszeded ahonnét akarod (általában szét van darabolva)
2. a darabokat mondjuk a winrar-al összefűzöd (kapsz 1db .iso-t általában)
3. a fenti modon dvd decrypterrel kiírod és kész örülhetsz mint állat
vannak olyan formátumok (képek) amiket a decrypter nem ismer pl .mdf ezt pl. az Alkohol-al írd ki.
Na csá ! -
Sheva07 #980 De akkor miért nem müködik?
kiirom DVDkép lemezre mentése és nem veszi be a gamét!
tegnap 10-percig nyomogattam a ps2-t és baszott elindulni a GTA
-
Sheva07 #979 Miért az ugy nem jó? -
#978 Adat dvd-t írtál? -
#977 A googléba beírod, hogy dvddecrypter :)
Egyébként dvdkép lemezrementése, majd az így kapott .iso-t kiírod, amivel akarod, pl Nero, DvdDecrypter stb. -
Sheva07 #976 Honnan lehet letölteni? A DVD decrypter-t?
Én nero-val irtam meg a GTA-t de holnap veszek valamivel jobb minőségü DVD-t
ja és pontosan hogy is kell megirni a GTA-? Adat dvd vagy dvd kép lemezre mentésével? -
Angyisz #975 DVD decrypter-t próbáltad már? Baromi egyszerű progi és nekem még eddig nem hibázott (lemez: Ritek G05) -
#974 Az UltraIso 6.56 már jól konvertálja a .gi lemezképeket, még ha több darabból is áll. -
#973 Használj jobb alapanyagot, hátha csak azt a lemezt nem szereti a géped. -
Sheva07 #972 DVD-R
ja és hogy szar lenne a gépem nem tudom
KB.4 ilyen dvd-t bas*tam el, probáltam lassabban irni (2×-en)
-régebbi dvd-s játékokat gond nélkül lejáccik a ps-em -
"aztán vettem ujrairható DVD-t és annál már néha lejácca" - szar a géped "VAGY SZAR A LEMEZ" -
Geroka16 #971 hááát...nem.Elmondanád??
kösz -
#970 +/- os? Jó lemeznél is előfordul, hogy nem jó. Próbáltad többnél is?
"aztán vettem ujrairható DVD-t és annál már néha lejácca" - szar a géped -
Sheva07 #969 Helo mindenkinek
letöltöttem a GTA:San Andreas-t kiirtam DVD-re de nem müködött
aztán vettem ujrairható DVD-t és annál mér néha lejácca.
Olyan mintha nem venné be a DVD-t
Azt kell tudni, hogy no name dvd-k voltak
tud nekem valaki segiteni??? -
#968 Gondolod, hogy a többit tudod használni, ha ez nem megy?
Egyáltalán tudod, hogy kell letölteni a torrenteket? -
Geroka16 #967 és itt hol??Mondhatnál még 1 pár ilyen oldalt!
kösz -
bobo11 #966 sziasztok
leszedtem gameshark-ot ps2-re 15mb hogy irjam ki? ez ugye code tartalmaz jatékokhoz?
köszönöm
üdv -
Angyisz #965 pl. torrent oldalak, példának itt van egy