4368
Szal...
  • dashed_
    okok. szerzek rendes lemezeket..
    koszi.
  • Lammer
    nagy valoszinuseg szerint igen, bar most Aramir+Jinchuu nekem esik, de Ps2re nem preferalnam a 4Xes irast, amugy hasznalj minimum rendes g05os anyagot, vagy Mitsh. Chemicalt meg Tayo-t
  • Lammer
    jojojo, akkor felreertettem kemenyen... en meg a 4Xes mediarol gondoltam, es namind1, haggyuk, akkor elbeszeltunk egymas melett... amugy most neztem meg zsir tokeletes sfv meg minden szempontjabol a g05os lemez 1Xen+ filmet is faszan viszi... ehhh szal igaz mondom nekem 107D irom van 1.21 hackolt firmmel...
    szerk: a nemreget ugy kb december ota ertem... asszem, es kb 100 lemezre, azert mertem megemelni hangomat, mert en a 4X mediara gondoltam amit tobbszazat(ezer kozeli) irtam es ezek lettek a tapasztalatok...
    mind1, oke en voltam a bena, bocs
  • dashed_
    hmm nekem a Teac DV-W516G irom, 4xesen irhato lemezt (gagyinoname intenso?) csak 4xesen hajlando megirni..(nem mondom hogy ez a problema) se 1x se 2xesen ..
    megirtam hat 4xesen egy ps2es gamet dvd decrypterrel de hat nemtom..
    neha van hogy kattan eggyet a ps2 mikozbe tekeri a lemezt..
    masik jateknal meg neha le-le fagy a jatek.. :>
    ez ugye a szar lemez miatt van? (tobbet be nem rakom a gepbe)
  • Laky
    Nekem aztán zsírmind1...
    Beadta királyul, pedig 4x-esen írtam :)
    Csakhát a 2x-es írásnál ott egy akadály :)))
    Türelem, ami nekem kevés van
  • Sephi
    En latom hulyen vagy nem irtam elegge erthetoen hogy jatekonak 2x sebbeseg?
  • Aramir
    Figyi, nemvéletlenül írtam, hogy olvass vissza, ott már leírtam én is, meg Lammer is a véleményét, hamost megint beírom, hogy 8X-os lemezt 4X-es írok, 4X-es lemezt meg 2X-en, akkor kezdődni fog előről a vita újra.
    Olvasd el az érveket, ellenérveket, aztán döntsél.
  • Jinchuu
    Egy Toshiba SD-R5112 4x író volt, de sajna firmware terén elég gyéren áll szegény író, így az újabb lemezeket "biztosági" okok miatt (mivel nem ismerte fel 4x írható médiának) csak 1x írta meg! :)
    Azóta már egy Pio 108-as lett belőle ami tökéletes! :)
    BTW én image filokhoz az Alcohol 120%-ot használom, eddig mindig tökéletes eredménnyel!
  • Geroka16
    kösz...szted milyen a jó irásmód???
  • Aramir
    Olvass vissza, kb az 1000-es hozzászólástól kezd, a személyeskedéseket nevedd figyelembe :D, aztán döntsd el magad.
  • Geroka16
    kösz...tehát akkor csak simán képfájlként kiirom?És azt hallottam hogy minél lassab annál könnebben olvassa a box.Igaz?
  • Aramir
    Gondolom valami 2X-es író volt, nem?
  • Aramir
    Mindenki másra esküszik, van aki a dvddecryterre, van aki a Nerora.
    Én pl a másolt lemezről decrypterrel elkészítem az iso-t, majd neroval kiírom, de kiírhatod a decrypterrel is akár.
    Ha gyári lemezt akarsz másolni, akkor az szvsz nemfog menni a játékok védelme miatt.
    A Diamond lemezt meg nemismerem, de nemtúl biztató a neve :P
  • Jinchuu
    Nállam is volt már ilyen! A régi írom a G05-öt csak 1x volt hajlandó megírni! Akiknek így írtam filmet vissza is hozták, hogy az asztali dvd lejátszójuk nem igazán akarja megenni! Tehát a lassabb nem mindig jobb!!!
  • Geroka16
    Hallod x-boxra hogy kell irni?És nekem olyan nevezetű DVDim vannak hogy:DIAMOND.MI Erről a véleményed(véleményetek)?kösz
  • Aramir
    nc
  • Aramir
    Milyen elméletem dől össze?
    Nemtudom észrevetted-e, de vagy háromszor leírtam, hogy 8X-os alapanyagokról beszélek, ebből indúlt ki az egész, hogy régi 2X-es írókhoz ne vegyen egy srác 8X-os lemezeket, mert szarok lesznek.
    4X-es lemezeket nyugodtan írhatod 1X-en, 2X-en, nyilván jobb eredményt fogsz elérni vele, ezzel nemis vitatkozom.
    A másik, meg, hogy csak most kezdesz el használni 8X-os lemezekt és erre is a 4X-es lemezekkel lévő tapasztalataiad használod fel, na az a "nc"
    Megjegyzem, most szól a haverom, hogy baszik működni a lemez, amit 1X-en írtam neki, szal írjál csak nyugodtan 8X-os lemezeket 1X-en, mert az jóóóó, sőt, ha kijönnek a 16X-os alapanyagok, akkor azt is 1X-en írd
  • Lammer
    egyertelmu,hogy mas teszta, de akkor ezentul irjunk az 52X CD-rre is audiot 52Xeen... yeaah
  • Laky
    Nem sok ilyen van, de ha jól emlékszem, akkor ezen az oldalon (toplista) találtam egy linket, ahonnét lehet leszedni PS2-es gémeket...

Amúgy itt van pár játék:

W.C.O - Warez Center Online

K-1 Premium 2004 Dynamite JAP
    Capcom Fighting Evolution
    Killzone (FULLDVD)
    DragonBall Z: Budokai 3 (FULLDVD)
    Grand Theft Auto: San Andreas (FULLDVD)
    Mortal Kombat: Deception (FULLDVD)
    Colin McRae Rally 2005 (FULLDVD)
    Burnout 3: Takedown (FULLDVD)
    Silent Hill 4: The Room (FULLDVD)
  • Lammer
    hmmm ez kurva erdekes...
    amugy a legfonotsabb meg mindig ps2(mivel olyan topikba irsz talan) tehat annak megneznem mikor gyilkolja le a fejet ha gyorsabban irod az anyagot... Asztaliba meg tartom magam meg mindig... rohadt erdekes csak decrypterrrel olvassa vissza faszan... hmmm
    amugy eddigi tapasztalataimat 2X, 4X mediakra mondtam, en is most szokom a 8X szeriat... de gondoltam jo ott is az alacsony iras... ugylaccik tevedek, csak akkor, osszedol az az elmelet, amit te is tucc gondolom, nem kell mondani.
  • mescal
    Sziasztok! Milyen (warez/fizetős/SMS-es) magyar site-ról lehet letölteni PS2-s stuffokat?
  • Aramir
    A PIE érték 280-ig számít jónak, úgytudom.
  • Aramir
    Na, Pio107-el megírva, 108-al tesztelve.
    Na, ezért nem ajánlják az 1X-es írást a 8X-os alapanyagokra.

1X-es írásnál:

4X-es írásnál:

A G05-öt meg nem kell fikázni, mert bár vannak szar szériái, főleg a hamisittot és egyéb noname lemezek, de pl a Traxdata is G05, az pedig nemolyan rossz. A tesztalany sajnos fogalmam sincs milyen, mert nyomtatható és hófehér a teteje, de a teszt alapján szvsz a jobbikfajta.
    Nyilván egy MCC vagy TY, esetleg Rocho alapanyagnál jobb értékekt kaptam volna, de szerintem az arányok maradnának (1X-en rosszabb PIE értékek).
  • Aramir
    Megjegyzem, még mindig nem linkeltél be teszteket.
  • Aramir
    Ha neked a 4X-es írás gyorsnak számít, akkor sry.
    Hameg a jővőbe látsz, hogy a 4X-en és 8X-an megírt lemezeim nemlesznek olvashatók, akkor csak gratulálni tudok
  • Aramir
    Sry, jelenleg G05-öm van csak, ami 8X-os, nekem semmi bajom vele, sőt, a Ps2-mnek sem. TY nemkapok errefelé, MCC már inkább, csak drága sajnos.
    Jójó, tudom, mindenki hülye, nemért hozzá, a Pio mérnökei is balfaszok, hogy letiltották 8X-os lemeznél a 1-2X-es írást.
    Sőt, az alapanyag is szar, mert a szögsebességet nemveszi figyelembe.
  • Lammer
    itt kezdodik a problem: g05 pfff, no comment(no persze en is kenytelen vagyok ezt hasznalni, hisz a penztarcam szukre szabott, de ps2ot minimum tayo, vagy max mitshubishi chemicalra)
    max adatra g05...
    ha minoseget akarsz Tayoval kezd...
    apdet beleneztem... nagyon LOL, hogy nem ajanljak a 4edevel irni, baszki hat fizikat nem tanult senki??? szogsebesseg?, lezerfej kalibracioja? dereng???
  • Lammer
    most nem fogom vegignezni a forumot...
    Nero6ossal fogod es tudod van az a menupont, hogy image record es megynitod nyomsz megegy gombot es pufff megirod...
    en nem akartalak lebeszelni, ird csakgyorsan a lemezeid... jooooaz....majd ha evek multan akarod visszaolvasni...akkorisjolesz...
  • Aramir
    Rohaggyak meg, most megírok egy G05-ös lemezt 1X-en, aztán holnap letesztelem :D
  • Aramir
    Lécci linkeket, ahol tesztelnek 8X-os lemezeket 1X-en és 2X-en írva, köszi.

Addigis ittvan 1-2 emberke véleménye a 8X-os lemezek lassú írásáról, illetve a hackolt firmwareról:

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=64821&view=findpost&p=1983241

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=64821&view=findpost&p=2226760

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=64821&view=findpost&p=1987616

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=59057&view=findpost&p=2229625

Én 4X-en írók Ps2-re magamnak meg havernak Xboxra, és nincs gondom vele.
    Persze nyilván mindenki úgyír magának, ahogy akar, nemakarlak lebeszélni az 1X-es írásról, de akkor tese lécci.

Te a filmeket amúgy hogy írtad Neroval, hogy nem lettek jók? Leszedted isoba, és azt írtad ki vagy pedig lerippelted pl dvddecrypterrel a vobokat meg a többi fájlt, és azt írtad ki dvd-videoként? Hányas Neroval?
  • Jinchuu
    Na igen, ezt én is megkérdezném! Igaz a mostanában 4x írt ps2 gameim tökéletesen mennek! Úgyhogy engem kezd nem érdekelni a dolog! :)
    BTW én mindent 4x írok, adatot, filmet és mostmár ps2 gamet is, eddig semmilyen problémát nem okozott a dolog!
  • Aramir
    Ok, akkor írj a Pioneernek is, hogy mia faszért vették ki a 108-as írónál a 1X-es és 2X-es írás lehetőségét a 8X-os lemezknél.
    Teszteket meg nemnézegetek, jobbanhiszek a saját tapasztalataimnak :)
  • Lammer
    ugy irod ahogy aakrod... elvileg en szivem szerint mindent 1Xesen irnam, dehat a turelmetlenseg nagy ur...
  • Laky
    Hmm...
    Akkor maradok 4x-es írásnál (játékok), és akkor mostantól 2x-en írom a muvikat :)
    Azért mégis lényeges a minőség , főleg, ha már feltalálták a DVD-t
  • Lammer
    ebbe most nem akarok belemenni, de akkor nezegess teszteket, hogy minnel lasabban irod, annal jobb a minosege, ezt mar korabban is kivitatkoztuk...
    en a 8Xos(elmeleti max) lemezeket is atlag 2Xesen irom 107irommal...
    PS2 1X DVDdecrypter
    DVDfilm mostmar 2X, noveremeknek(nem a Malvinnak ) 4X DVDdecrypter
    adatot magamnak(UDFiso, box kompatibilis) 2X Nero(sajnos), de mostmar raaltam, isot megcsinalom Neroval, es Decrypter megir...
    azt is leirtam korabban, hogy amit Neroval adott sebessegen adott lemezzel megirtam, azok nem mentek az ultrakenyes Asztalijan Noverjemeknek (tovsbbra sem malvin :P) akadtak, de erdekes decrypterrel irok gyonyoruen megy...
    szal ennyi... ezt lesteszteltem nem hackolt, hackolt FWvel is. a minosegrol meg annyit, hogy visszatesztelve a hackolt FW jobb nala, lehet szubjektiv...
  • Sephi
    -Vegyel Traxdata , TDK , Verbatiom vagy Ridata ures -R -es DVD-et
    -Ted fel a Nero6-ost
    -Legyen meg a .iso file amibe a jatek van
    -Ird ki Nero6-ossal 2x -es sebessegel.

Osz jovan.
  • Laky
    Amúgy egy DVD-írás átlagsebessége mennyi lehet?
    Úgy mint a sima CD-knél... Ha jól tudom ott 16x írás...
    Mert most DVD-t 4x írok, pedig 8x is tudnám írni, csak nem akarom, hogy elb*szódjon a CD :)
  • Laky
    Jó lenne... :))))))))))))))))))
  • Sephi
    Kene csinalni egy FAQ :D
  • Laky
    Részletesen írjátok PLS :)))))