Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megirtam es beraktama gepbe. Mar az elejen az intro ugy akaozik hogy 3 perc kell mig a fomenube er. Hang es kep is egyben.
A jatek megy nagyon jol de neha az atvezeto kismuvireszleteknel is be be akad de megyen azutan tovabb.
A tegnap 5 ora jatek utan mar az atvezeto muvik elejen beakadt es de ment tovabb csak hang nem volt majd a palyakon a zene elindult aztan megakadt es ujra indult ugyanaz a szam. Kesobb mar eltunk totalisan a FX hang es csak a folyton ismetlodo zene ment. Ujrainditottam a gepet de mar sokkal tobbet akadozott az intronal is.
Feltem hogy megment a gep de mas irot jatekot siman visz es erdetit is.
Mi lehet a baj ???????????
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de visszaraktam gyorsan!
Nekem most 2 játék van igy tömöritve (.gi)
Airforce_Delta_Strike_USA_PS2DVD
1db sqr-adsk.gi 1790MB
Need_For_Speed_Underground_READ_NFO_USA_PS2DVD
iph-nfsu (11).gi 2117MB
iph-nfsu (12).gi 578MB
iph-nfsu.gi 147Kb
most melyiket irjam ki mert itt 2db .gi is van???
Jo a bajszod 😊))
Ja, én vigyorgok ott, mint egy tejbetök

Pio 104: Néha nemismerte fel a lemezeket, amiket beleraktam, aztán egyre sûrûbben csinálta, végül már csak azt csinálta. Egy pucolás meghosszabította az életét egy kerek héttel 😊 Gariba csere 106-ra.
Pio 106: Az elején még megírta az újraírható DVD+/-RW-ket, aztán már nem. Elkezdte írni, majd kb 2%-nál kiköpte, hogy az nemis újraírható, ezekután azt írta ki a lemezre, hogy üres és a szabad kapacitása nulla 😊 Másik íróval lelehetett törölni, úgyhogy legalább a lemez jó maradt.
Na, ebbõl lett nekem Asus 402P/D.
Te en ma' reg meg akartam kerdezni. A logodon a kep az te vagy?
Félre a súlyos tréfákkal, a Pioneer DVD-R 107D lehet már valahol kapni ?
Én nem találtam sehol 😞
Az a legjobb szerintem 😊
Megint tanácsért jöttem...
DVD írót szeretnék venni./nagy általánosságban PS2-re optimalizálva/. Van olyan amit különösen ajánlotok? Én Piokról hallottam jókat, vagy esetleg LG tapasztalat valakinél?
Ha ilyen gondod van, akkor tedd fel a saját aspi driverét, vagy ha fentvan, akkor töröld le. Hátha segít.
Alcoholt használok ezért mostanában dvdhez.
Azóta én a RecordNow Max-al csinálom a lemezképeket és a Nero-val írom ki.
De ez még egy régebbi Nero volt (5.5?), nálad Sephi meg biztos, hogy nem ez a gond, mert akkor nem akadozna, hanem lefagyna a játék.
Ez van, írd meg egy másik lemezre.
Akkor roszul imagelte lefele?
Ha a többi játék nem szaggat, akkor alapanyag.
Sajnos a legjobb lemezek között is vannak gyengébb darabok.
avg ment közben, megy mindig, eddig nem volt gond...
másik gépben az író tökéletesen ment (celeron 366 volt, RecordNow DX-el), most ebbe meg itt szaraxik nekem...
####################### Dumping/Recording Progress Log #######################
PM 01:08:14 Processor info: AMD Athlon(tm) XP 2500+ (1837MHz)
PM 01:08:14 Memory Available to Windows: 523,760 KB
PM 01:08:14 Memory Buffer size: 128 MB
PM 01:08:14 Image file loading: E:\NBASTRT2\NBASTRT2.mds
PM 01:08:14 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 3.79 GB / 441:28:40
PM 01:08:16 (G😊 ASUS DRW-0402P/D (0:1): Recording Method/Speed
PM 01:08:16 Recording - DVD DAO - 4.0X (5520 KB/Sec)
PM 01:10:10 (G😊 ASUS DRW-0402P/D (0:1) -
S:KEY - 05/21/02 - "Invalid Address For Write"
PM 01:10:10 (G😊 ASUS DRW-0402P/D (0:1): Recording failed!
PM 01:10:10 Error message: <05/21/02>05/21/02> - Invalid Address For Write
PM 01:10:10 (G😊 ASUS DRW-0402P/D (0:1): Recording failed!
PM 01:10:10 Image file loading aborted!
PM 01:10:13 Something is wrong with the recording procedure!
Please check the log file and report any errors to Technical Support.
##############################################################################
üdv
lowdog
vettem is egyébként végül TDK-t, TYG01-es fajtájút. megnéztem a Verbatimjaimat, a jobbik, MCC 01RG20 kategóriájúak!
kösz még egyszer mindenkinek a segítséget!