4368
Szal...
-
#1084 Hámost nekem mönnek a régi lömözeim is, bármilyen hihötötlön, ván köztük Prinkó is :P
Ami tönkrémént, ázok a kövétkéző tipusok vótak:
Princo bizonyos szériái.
Samsung, szinte mind, pedig mindenhol mondták, hogy milyen fasza :D
Sky szinte mind.
Volt egy tök noname szitázatlan lemezem, az is.
Amik alapban szarok voltak:
Budget
Hamis Verbatim
Pár db eredeti Verbatim :/
Sky, ami írás után egyből szar volt
BulkPaq 2X-es mind
Memorex (CMC alapanyag)
eproFormance (asszem Prodisk volt, pedig állítlag jók)
Asszem így ennyi, Ritek még nemfelejtett el anyagot idáig, ez egy kicsit megnyugtat. Szal nemhiszem, hogy most valaki is megtudná mondani, hogy melyik alapanyag meddig tartja meg az adatokat.
Mi a biztosíték, hogy egy TY vagy egy MCC nemfelejti el az adatokat 1-2 éven bellül? Szerintem semmi, az egy dolog, hogy most írás után 1-2 nappal, héttel, hónappal tök jól olvasható, meg most jó a minősége, de nemtudhatod, hogy pár éven bellül mi lesz velük. A Samsung is amikor megvettem, megírtam, akkor kurvafasza volt, legszebb, leggyorsabb görbét adta visszaolvasáskor, aztán fél éven bellül elpusztult a 90%-a a lemezeknek, még a Princoból sem döglött meg annyi, pedig abból többet írtam.
Hát kb ennyi, egyébként nem az életemet bízom a lemezekre, szal ha megdöglik, hát megdöglik :D -
Lammer at Work #1083 [cigos hangnemben]
hat 1etlen arany Aramirom, hátevvel csák áz á gond, mint minden mostáni lemezzel, hogy(krfff, torokkoszorules) há jövööre is elööő ákárod venni a lemezueket, ákkor mit mutát a görbe, árányegyetlenbárátom... -
Lammer at Work #1082 bazzeg, te nem tucc 10nel tobbet visszaolvasni? -
Geroka16 #1081 Milyen progival és hogyan teszteled a DVD-ket?Le szeretnék tesztelni egy DVD-t.kösz -
Geroka16 #1080 Na most komolyan!Sok fajta van melyik jó melyik nem jó? -
#1079 Persze, aztán vagy jó, vagy nem :D -
Geroka16 #1078 Ritek dvd ből mind1 hogy melyik fajtát veszem? -
#1077 Na, letesztelgettem a RiVision lemezeket, árához képest meglepően jók lettek, én legalábbis sokkal rosszabbat vártam :)
Meg tesztelgettem a +-os Ridata 4X-es lemezeket, hát, nem estem hanyatt tőle :( Megjegyzem a Pio108-as ezt sem engedi 1X-en és 2X-en írni, viszont 6X-os írásnál jobb eredményt kaptam. Lehet a Pioneer fejlesztői tudtak valamit :)
RiVision 4X dvd-r 1X-en
RiVision 4X dvd-r 2X-en
RiVision 4X dvd-r 4X-en
Ridata 4X dvd+r 4X-en
Ridata 4X dvd+r 6X-en
-
#1076 Ha' mert ezt normalis hogy jobban ertel hozza mint en have :D -
#1075 Aki nem csinál semmit,az nem is hibázik!!! -
#1074 Annyira nem, én is szoktam hibázni :) -
#1073 Nekem ezzel a hibaüzenettel kezdi a ps2-es lemezeknél a Nero tesztprogram.
Használj Dvdinfopro-t, azzal nemcsinálta. -
#1072 Ez nem hiba szerintem...
Eredeti MGS2-nél is kiírja! -
#1071 Ez a hibaüzi mit jelenthet?
Több lemeznél is elöjön! -
#1070 Mer' tudja ö is,hogy profi vagy! :) -
#1069 De hogy mondhatod, hogy hallgasson rán, ha elsem olvastad az álláspontom? -
#1068 Szerintem halgass Aramir-ra mert jobban tudgya mint en. Bar en nem olvasom el most a Aramir-Lammer beszelgetest de bisztos erdekes :D
Osszes ismerosom es meg nekem is kizarolag 2x vannak megirva a jatekok. Pl a Manhunt volt 4x es akadozott. A FFX is 4x volt es mindig lefagyott. Nagy resze , ami meg az elejen , nekem 4x volt irva alig mukodott. -
#1067 Tehát, akkor most b*szhatom a játékaimat, mert van amit 6x-osan írtam, de ebből is csak egyet (azért azt megjegyzem, hogy semmi bajom sincs vele). A többit meg 4x-esen... -
dashed_ #1066 ezert nem ertettem ense, hogy ps2 me nem szereti.. namind1 lesz jo lemez, teszt- aztan kiderul mivan :> -
#1065 Persze ettől függetlenül lehet, hogy a Ps2 ezt az alapanyagot nemszereti. -
#1064 Hm.. Pedig jónak tünik. egyenletes az olvasás is, kevés a PI is. -
dashed_ #1063 en nem ertek ehhez, de ez jo???
lentebb irt intenso ,ps2ben kattogo lemez...
-
#1062 Beszúrom ideis:
8X-an lett megírva, Traxdata fujifilm alapanyaggal. Simán kenterbevágja minőségben a 4X-en megírt G05-ös lemezem :) -
#1061 Na, ugyeugye, jó a 8X-os írás is :P -
#1060 Ja, csak én olyan üres lemezt hozok, amit eltudok passzolni.
Viszont a poornépnek occsó' alapanyag kell, így magamnak arra írok, ami éppen van itthon. Nagyobb tételnél olcsóbban kapom, így jobban járok.
Maradt még párdarab RiVision, G04-es, szerintem hamis, vagy legalábbis gyengébb minőség, ráadásul overprinteres, kapásból találtam a 200 db-ban vagy 3-4-5 lemezt, ami szemmel láthatóan hibás, mintha egy porszem került volna a hordozórétegre.
Majd legközelebb azt is jól megtesztelgetem mindenféle sebességgel :D -
#1059 :(
nekem most ilyen ezust Ridata 8Xos lemez van(25os kiszerelesben, mint a verbatimok, korszalag, stb), igy kb 100 utan, egy hang panaszom sincs, kb -> 80% 2X, 19% 4X es 1% 8X(eccer probaltam, xboxban landolt, azota sem sikit haver) -
#1058 Traxdatat asszem hamisítják.
Egyszer régebben vettem CMC alapanyagú Verbatimot, na az sem volt eredeti, a fele a kukában landolt írás után :D -
#1057 igy van, TTY, MEG FUJI ROXXX , mostmar azert nem olyan dragak azok sem...
-
#1056 okk
amugy igy van, pontosan, nagyon figyelni kell, eddig legalabb meg lehetett allapitani abbol, hogy belul a koriven van e hosszu sorszam, nalam anno a ritekg04es traxdatak ott buktak le, hogy valszeg, made in bulgaria, hogy nem volt sorszam... naon ciki amugy...
mostmar meg ki tudja, lehet a sorszamozottak is fosok... hmmm
-
#1055 Tul sok a duma. Lenyeg hogy egyesek ertik is :DD -
dashed_ #1054 ezek a "gagyi" lemezek mar nincsenek, hal istennek .igyis csak 3 db volt ,amibol 2 ugye szarlett a 3dikat meg eltortem es kidobtam :> -
#1053 Esetleg hekkelt firmware? Próba szerencse alapon, hátha jobb lesz a minősége lassabb írásnál. -
#1052 Akkor gondolom nemismeri fel a lemezt, ezért akarja csak 4X-en megírni. Használj más alapanyagot. Sokat nem vesztesz vele, legalábbis minőséget biztos nem, max a lemezek árát, amiket már megvettél :D
Nincs valami haverod, aki megvenné a maradék üzes lemezeidet? Hátha más író jobban szereti. -
dashed_ #1051 marmint a csak 4x-esen irast?
mert sajnos nem oldotta meg a frissites..
de gondolom (remelem) csak a gagyi lemez miatt ajanlotta fel csak a 4xes irast.. -
#1050 Egy firmware frissités lehet, hogy megoldaná szerintem. -
#1049 Intenso szar (szvsz) :) -
#1048 Az igazság az, hogy (gondolom mindenki tudja), de a 4X-es v. a gyorsabb lemezeken rögzitve vannak a különböző írási sebességekhez az írási srtatégiák (pl lézerkalibráció), ezt a gyártó gondolom nem a kisújából szopja ki, ezért elvileg a legjobb minőségben írják meg az írók különböző írási sebességeknél. Ez alapján ír az író, illetve a firmware-ban is vannak adatok a különböző lemekhez.
A gond akkor van, ha a lemez hamis, pl nem minden Ritek alapanyagu lemez eredeti, de a Ritek alapanyagához tartozó adatokat tartalmazza a lemez, ami nembiztos, hogy megegyezik azzal, ami az alapanyaghoz kellene. Ezért van az, hogy van fostalicska lemez a Ritek alapanyagok között és van tök jó is, mert a jóég tudja már, hogy melyik az eredeti, melyik a hamis.
Gondolom ezért jók a TY meg az MCC illetve a Fujifilm alapanyagok, mert azoknál biztos, hogy az alapanyaghoz tartozó értékek vannak a lemezen.
Szal ezért kár vitázni, hogy ki milyen sebességgel írjon szvsz.
Van amelyik lemezt nyugodtan lehet írni akár 8X-an is, akkor is tök jó minőség lesz, van amelyik meg pl 2X-nél adná a legjobb minőséget.
Lásd az én 1X-sen megírt lemezem szar, Lammeré meg jó, lehet az övé 4X-en lenne olyan szar, mint az enyém.
Nekem röviden ez a véleményem. Amikor veszek valamilyen idáig nemhasznált alapanyagot, akkor az első 2-3 darabnál megnézem, hogy a legjobb, a többit meg úgy írom, és nincs gondom. -
#1047 Nemesek neked megint. De ha ua a minőség 4X-es írásnál, akkor nemfogom 1X-en írni. Lásd a teszteket lentebb. De ez főleg alapanyag függő, egy TY-t, MCC-t, esetleg egy jobb G05-öt nyogudtan írok 4X-esen, mert nincs velük gondom. De azt még hozzáteszem, hogy egy csak a 8X-os lemezekre igaz.
-
#1046 Semmi gond, tényleg elbeszéltünk egymás mellett :D
De nekem is 1.21-es van a Pio-n igaz, gyári. Viszont a G05-ös lemezek minőségi szórása nagy, hamisítják, meg kitudja hol készült, szal ezért lehet, hogy nálad az 1X-es írással is jó, nálam meg szar. -
#1045 Nem egeseges a 4x....egyaltalan nem. Foleg a 3+ gigas jatekoknal.