Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masik gépen (ps2) próbáltad? lehet hogy hasonló a baj mint multkor, mikor a tiedén nem ment, másikon meg igen...

Sephi
Meglehet....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Nem lehet, hogy hibás a játék?

Sephi
Na megirtam ujra... sajnos ugyanaz. Bejon a PLAYSTATION 2 aztan tolt valamit es szunet.... nem ertem 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aramir
Szerintem abban csak azt írják le, hogy melyik fájlt töltse be elöször a ps2, vagy nem?

Ja, kipróbáltam 2X-es sebesség mellett a Call of Duty-t, úgy, hogy ugyanazon a wincsin volt az adat is meg a játék is. Nem volt semmi probléma, csak a játék tövább töltött, mint szokott, a led így sem aludt ki egy pillanatra sem.
Úgyhogy egy irc-t meg egy WinAmpot még szerintem bírnia kellene.

Sephi
Ehh... na majd megprobalom... spekultaltam kicsit ezekkel a system.cnf filokkal de nem leltem semmi ujjat 😞

Aramir
Ja, és 1X írási sebességgel csináltam.

Aramir
Ááááá, én tegnap este dvd írás közben Call of Duty-ztam 😊
Igaz, másik wincsin volt az adat, mint a játék, de figyeltem, egyszer sem aludt ki az írást jelzõ led.

Sephi
Na meg meg valami. Ha DVD iras kozben (2x sebeseggel) mondjuk eppen ircelnek es menne a winamp... az baj lenne?

Sephi
Megfigyeltem hogy mindegyik ps2 imagenek van .cnf file ami eppensegel egy bizonyos file-ra van alitva ami az is fent van.

a lenyeg hogy en megirtam a jatekot egyszer de nem ment. Probajam meg ugy hogy UltraIso-val a nem mukodo DVd-rol masojam le az anyagot .iso fileba es ujra megprobajam megirni?

Ja eloszor Pio 106-sal irtam de most 107-el szeretnem.

Aramir
Sajnos erre csak azt tudom mondani, hogy passz.

Sephi
Jo lenne tudnakl segiteni mert sietnem kene vele...

Sephi
Aramir. Meg akarom irni az X0Files jatekot de akarhogy irom nem akarja beolvasni a Ps2. Mast mindent beolvas csak ezt nem.

De figyej... ha belebuheralnek a System.Cnf filba ott nem lehetne valamit alitani?

szia

nekem volt olyan nero-nál hogy csak akkor látta a dvd iromat amikor a külõnleges beállitásoknál engedélyeztem az õsszes támogatoott formátum -ot kipipáltam,nem tudom 1 probát talán megér
Sephi
Nyugi ma'.

Telepitsed ujra. De elotte nezd meg jouember hogy ott fent a neroba a DVD irod jelenik meg vagy mas! Jobb felso sarok kb befele.

musha
mindjárt fölvágom az ereimet...tegnap éjjel óta ezzel baszódok, és SEHOGY nem bírom megoldani. valami soha nem stimmel. a néró nem ismeri fel a dvd meghajtómat, az alcohol csak mds-be ír, ultraiso-val csak cd image-et lehet készíteni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

musha
egyre jobb...most már a dvd opciót sem tudom kiválasztani a néróban. egyszerûen mintha nem is lenne dvd íróm (pedig van, WinCommanderben simán böngészek benne)
miért nem mehetnek egyszerûen a dolgok ahogy kell?! 😞(

Sephi
Ehh? Nalam a nero is megcsinaja a .iso tomoritest... ki kell valasztani a Save Track opcioba 😊

musha
hmm...valaki tud ajánlani olyan programot, amivel dvd-rõl direktben tudok iso-t vagy bin-t készíteni?
merthogy az Alcohol 120% kizárólag mds-be a Nero kizárólag nrg-be hajlandó készíteni (tudom hogy elvileg másba is kéne, de nem teszi valamiért).

Sephi
Igen... talan le kene szedni az uj nerot... koszi!

Aramir
Nekem is ilyen volt egy idõben, nem gond, a Nero nyavajája, de nincs hatással az írás minõségére.

Sephi
Aramir szerinted az miert van hogy berakom a 107-es Pio-ba a ures TDK DVD-et es meg akarok irni 1.5 gigat 2x sebessegel mire kiirja hogy 4 perc maradt meg de amikor a 4 perc letelik o meg a felenel se van... igaz jol megirta de akkoris... ez baj?

Szerintem rossz helyre küldted a választ, valószínû nekem szólt.Szóval nekem elég köcsögségeket szokott csinálni fõleg az írásnál, ezért ha azt használom csak az image fájlt csinálom meg vele és azt utána a Nero-val irom ki, úgy biztosabb.De ez csak az én tapasztalatom, másnak lehet, hogy az Alcohol jön be jobban.
Miért nem raksz fel magyarítást a Nero-dra.Lehet, hogy könnyebben eligazodnál.
az opcio menüben defaults fül, ott állítsd a method-ot RAW-ra a cd-subcodes-nél én a scan gaps és a read ISRC-t pipáltam be, alul az írási sebességet 2x az olvasásit 8x-ra állítottam.Ha megvan OK utána a bal felsõ sarokban a fehér lapra kattints és már tudsz is választani, hogy mit szeretnél (image, burn stb.),ezután ha az írást választottad akkor az advanced fül alatt állítsd be Mode:Mode1/DVD és a TOC:CDRom/DVD és már mehet is az írás.
Én a v4.01.967-et használom mert ahhoz van okosságom.Úgyhogy csak ezt tudom ajánlani, de egyébként mindegyik jó (csak azokhoz is legyenek okosságok)
Sephi
Nem hiszem hogy .iso image irasnal kerdez a 9660-larol.

szia
ez hol van Burn-Proof és ilyenek hogy iso 9660 meg hasonlok az mind1 ?
Sephi
Megvan a .iso file.
Elinditom a nero6-ost.
Bealitom ott fent hogy a Pio 107-es DVD-em legyen es ne a TEAC cd-rw-em. (volt ra pelda hogy ezert tokoltunk)
Berakom az ures TDK 4.7 gb-os DVD-et.
Majd a Recorder opcional a Burn Image-et kivalasztom.
Onnan kivalasztom a .iso filet.
Kipipalom hogy Write es hogy Finalze DVD after writed.
Berakom hogy ne legyen Burn-Proof kipipalva es semmi multisessiont.
Odarakom 2x-sebesegre.
Burn.

Ennyi.
Bealitom hogy

és te azzal hogy csinálod 1-2 lépésben ird le légyszives
Sephi
Nalam a Nero6 tokeletes.

szia
a padus-t bekell állitani valahogy hogy gondnélkül megirja a ps2-es dvd gamet ?
torrente
Nálam az Alcohol dvd-nél még sosem hibázott.

vgaben
Mindegyik verziót ajánlod? Te melyiket használod?

Már egy ideje figyelgetem a hozzászólásokat ebben a topic-ban, nos egyet javasolnék mindenkinek, szerezzétek be a Padus Disc Juggler nevû programot, onnantól kezdve megszûnik minden problémátok azt garantálhatom. Tökéletes image fájlokat készít és nagyon jól meg is írja azokat. Az Alcohol nekem csak CD alapú játékokhoz jött be, a DVD-nél már hibázott.
nem kell semmit állítani ahogy én tudom...

Sephi
Te en ezt 4-szer probaltam meg... haromszor sikerult egyszer nem.

Neme.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha eredeti CD-s játékot kiírok DVD-re (mert a CD hangos, bemelegedik stb.), az mûködni fog?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Aramir
Közben szoktam Elastomaniázni 😊
Úgy is jó szokott lenni az írás.

Sephi
Joaz! Probald meg azzzal!

Sephi
Nekem ugyanaz csak Nero6 😊

torrente te dvd-re irsz valamit be kell állitani?
torrente
Alcohollal írtam meg az összes játékot. 1 játék volt hibás, de kiderült, hogy a lemez volt selejt. Szerintem az Alcohol szuper íróprogi!

most szedem le a 6.0.0.19 ultra editiont az jo?
szia Sephi
mi az hogy mezei 6-os nero?
Sephi
Mar az hogy alcoholal irod nem jo pont.

Sima mezei Nero6-os 2x sebeseggel ird meg TDK-ra az image filodat es 80% hogy menni fog ha kozben nem dolgozol a gepeden.

Aramir
Milyen sebességgel írtad?

valamikacsás és teljesen megirta de nem olvassa be a ps2 csak rángatja az olvasofejet
torrente
Melyik játékot írtad és meddig jutottál az írásban?

sziasztok
tudtok tanácsot adni,irtam 1 lemezt dvd-re /ps2-re/ universal-ra, iso formátumbol alcohol 120 -al és soha nem sikerül ,mit baltázok el,vagy mivel irjak,mire

üdv