4368
Szal...
-
#1124 Hát azért egy Budget lemezre nenagyon írjon :)
Valamenyire függ az alapanyagtól is persze, javasolt alapanyagok TY, MCC, Fujifilm03, esetleg Ritek g04-g05, de valami jobbfajtára, pl Traxdata.
Avit meg csak akkor írj ki dvd-re, ha az asztali lejátszód viszi a divxeket, amúgy konvertálnod kell őket, ami felesleges macera meg minőségromlás.
Ps2-n avikat meg egy mediaplayer programmal lehet, a címe: PS2 REALITY MEDIAPLAYER, googleban rákeresel, biztos megtalálod. -
#1123 Nem hiszem, hogy márkától függne... :)
Írási sebesség.
További INFO a lejjebb található vitákban! :D -
#1122 Milyen markaju DVD-t javasoltok, hogy PS2-be beletegyem?
Amugy ugy hogy lehet kiirni DVD-re egy AVI fajlt, hogy DVD lejatszo (meg ps2 is ugyebar) le tudja jatszani? -
fanatifo #1121 CSáó!Milyen programmal lehet megnézni hogy egy iso fájl sérült vagy nem? -
dashed_ #1120 ehhhhhhhhhe
jo mar megoldottam :P
-
dashed_ #1119 a lemez:
-
dashed_ #1118 na ez mitol lehet???
Verbatim 4x(mcc) lemez 2x irasi kiserletnel..
az iroba firmware lett frissitve de nem hiszem hogy e miatt lenne...
(olvassa a lemezeket szepen, ujrairhator Tdkra szepen megirja az adatot.)
-
#1117 Na, megvolt a "Princo-teszt"!
Találtam egy nagynehezen visszaolvasható Princot, miközben átírtam egy jobb lemezre az anyagot, megtesztelgettem
Azt a nézeted, hogy csak szerszámmal lehet szétszedni, gyorsan felejtsd el
Kb fél perces "melóm" képes beszámolója következik:
És hogy ontopik maradjak, aki ezek után Princora ír Ps2-es cuccot, az megérdemli -
#1116 ok majd kozlok, most csladdal nemsoka Villager-t nezunk...
majd utana...
-
#1115 Mások viszont dicsérik, szal van remény.
Azért egy Dvdinfopro eredményre kiváncsi lettem volna :)
Még nemvolt ilyen lemezem. -
#1114 apdet: ok rendben van... most mar lusta vagyok egy isozast, illetve egy dvdinfoprozast megcsinalni, joazkesz... -
#1113 nemgond, a n00b eliminalo osztag mar utban van, nem gond -
#1112 bakkker, akkor go back Verbatim... (MCC based) :( -
dashed_ #1111 ok igy mar vilagos de kb 4 napja van irom es irtam osszesen 2 lemezt kb, szal nem nagyonvagom meg a lemezeket ,ezert batorkodtam megkerdezni :) -
#1110 Asszem a másik dvd-s topikban a Ridata 8X-ost valaki szidta, de legyen szerencséd :) -
#1109 nah Aramir cimbora... most irtam 4Xesen Ps2re rendes 8X Ridata anyagbol, megy Hdloaderbe install, meglassuk elsore viszi egyaltalan...
(biztos vinni fogja, majd jovore doglik be )
mondjuk sajnos nemteli lemezt irtam, hanem egy 1.2(GB)es jatekot, dehat eles tesztnek jo az is... -
#1108 azokat, mint TAIYO YUDEN(tyg), vagy mitshubishi Chemical(MCC) azokat alapnyagra ertettem... ehhh -
#1107 TAIYO YUDEN alapanyagu lemezek amikkel eddig találkoztam: Fuji,Verbatim,TDK, olvastam külföldi fórumon, hogy vigyzzunk a 02es(tyg02) szeriaval, mert nem a legjobb, sok a hiba vizzajelzés... tovabba az igazi tovabbra is a "tyg" csalad a "ttg"nel jobb -
#1106 A TY és a MCC a Verbatim lemezeknél szokott lenni, illetve a TY a TDK lemezek között is előszokott fordulni. Biztos van még más márka is TY alapanyaggal, csak nemtudom melyek azok. -
#1105 Mint írtam, bizonyos szériái.
Nekem van több éves Princom is.
Egyébként szedtem, egy korongnál az alsó réteg sugárírányba elpattant egy meghajtóban, a felső rugalmas réteg tartotta egyben a lemezt, na azt pl szinte nulla ellenállás nélkül kettétudtam szedni :D
Amúgysem a szétszedéséről beszéltem, hanem, hogy kevés ragasztó van benne, szerintem. Attól még nehéz lehet szétszedni :)
De most felkelltetted az érdeklődésem, keresek valami vacak princot
-
dashed_ #1104 Ritek Tdk Verbatim Traxdata? ezek amik jobbak ps2re?
illletve vki irta lentebb a tayo-t, mitshubishi chemicalt na de ien lemezeket sehol nem talalok.. -
#1103 Szedtél már ketté Princot?
Kemény munka!
Elöször a belsörészét lehet szétnyuvasztani,onnan kifelé már kettéválasztható!
Szerszám nélkül NEM JÖN szét!
Nekem van fél éves,es még idáig jó : Princo for data. Meddig bírják ezek? -
neménvoltam #1102 de legalább nem volt pénzkidobás, mer nem az enyém vót :) -
neménvoltam #1101 Vettem Verbatimot, remélem ezzel majd működni fog -
Angyisz #1100 Ja persze az nem is figyeltem az kuka -
#1099 A gigamasteren az sem segít :D -
Angyisz #1098 DVD decrypter, ez a megoldás ! -
neménvoltam #1097 Thx, lesz egy futásom a boltba (kb. 6km, szal busz:D) -
#1096 Nem lehet, biztos. -
neménvoltam #1095 Hi! Letöltöttem a GTA San Andreas-t, egy .ISO jött ki, megpróbáltam kiírni Nero-val is és Alcohol 120%-al is mint képfájl, de sajna nem jön össze: Alcohol-nál ezt írja: Cannot Write Medium : Incompatible Format Nero-nál meg: Illegal Disc Could not perform start of Disc-at-Once
DVD íróm: NEC DVD-RW Nd-1300A
Megpróbáltam mindenféle sebességgel, de egyikkel se kezdi el :(
Lehet, hogy az írható DVD (Gigamaster) gagyi? -
#1094 Nemnagyon off, elvégre aki bármilyen konzolra akar írni magának egy játékot, az ne használjon Princot meg még amiket felsoroltunk, főleg ne Ps2-nél :D -
mescal #1093 köszi. a hitz-es link sajnos nem jó. -
Lammer at Work #1092 igy van, jol irtad, hasonlokat tapasztaltam en is, az ilyen "markas" leemzeim vege szalldos ell a leghamarabb... ez teny...
na jol eloffoltunk... -
#1091 A Samsungjaim kb 1 hónapot bírtak, volt ami 6 hónapot is, bár ez volt a ritkább. Pedig az dicsérték :D Ennél azért már régebbi Ritek lemezeim is vannak, szal ez bizakodásra adhat okot :P
A Princok eldeformálódtak (???) vagy a kevés ragasztó miatt egyszerüen a végük olvashatatlan lett, szinte könnyedén kettélehetett szedni a kettő réteget. Nézd meg egy Princo szélét, szinte semmi anyag nincs a két lemez között, majdnem körömmel betudsz nyúlni közéjük. Gondolom könnyen oxidálodott emiatt a adathordozó réteg. Ezzelszemben nézz meg egy bármilyen Riteket, még ennél a RiVisionnál is szinte kifolyt a ragasztó, na, ezek nemhiszem, hogy elkorrodálnak mostanában.
Asszem a TDK és a Verbatim lemezeken nem látható, mert mintha azokat nemistudom, lesorjázzák? Szinte levan kerekítve a korong széle, legalábbis amiket régebben vettem.
Szal a Princok sem csak a hordozó réteg miatt pusztúltak meg, hanem mert eleve szarúl volt "összerakva" a lemez, ha lehet így mondani.
Igazából ezért nemnagyon félek, hogy sorozatossan purcannának ki a Ritek lemezeim, de majd 1-2 év múlva ugyis kiderül, hogy igazam volt-e vagy sem -
Lammer at Work #1090 nem kell nekem is van... meg g03as... :)
amugy erdekes felvetettes, hogy a samsungjaid is franko gorbet rajzoltak, nah ugyanigy fosok en is a mostani 8X lemezektol, lehet jovore nem olvasom mar vissza, mint jartam ugye samsungokkal(50es teszt alany volt)... mostmarnagoyn ritka a 4Xes media...
hat ez van -
Lammer at Work #1089 DETTO ugyanezek nalam is
ez a samsung, milyen undorito modon szar, meg a regi Princo is jobb nala, van nagyon 1st princom, aztvissza tudom olvasni... de eza samsung, annyit szivtam mar vele, hogy csak na... volt egy boxos jatek, amit release-ben (mint mindig, hulye vagyok boxot csak! releaseban tarolok)) taroltam... namodnom eloveszem pufff nem olvas par fajlt... namomdom itt gigszi van, atvittem isemros gagy LG irojanagy nehezen leolvasta(sfv passzolt!!!) a csili-vili pio107em nem, pio121 olvsom sem... hmmm legkozelebb masik samsunggal ue, na atviszem, mar azt sem olvassa, joooo mondom, a rohadt anyadat... a legborzaztobb, hogy sem emule, sem torrent, sem DC++on hirtelen nem talaltam pontosan azt a releaset, es a franya RAR volt szar(fallout brotherhood-WAM release)... tok makom volt egy regi ismeros kiirta maganak DVDre (najo azt nem komalom, met ugye release rulez :) dehat ezvan... naazota igyekszem a samsungjaimat atirogatni... -
#1088 Nem, de asszem nemis akarom :D -
#1087 8x-os Bulkpaq-t ismered? -
#1086 Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a 2. lemezen jött elő a kb 20 db-ból, hogy furcsa foltok vannak rajta írás után, mintha valami szösz rajtamaradt volna írás elött a lemezen (RiVision). Hiába, 100 Ft-ért nevárjon az amber csodát :D
Hibásnak nem hibás, csak lelassúl az olvasás ott, szal adatra nekem megfelel. -
#1085 Ha gondolod kereshetek egy régi Riteket, azt letesztelem, a gond csak az, hogy régebben nemvolt ennyi hamis Ritek, és nemtudom mennyire tükrözné a mai Ritek alapanyagok minőségét.