4368
Szal...
  • Vejitto
    Hm... próbálkozott már valaki duallayeres írással? Nekem elméletileg az íróm (BenQ DW822A) DVDDecrypterrel megírta a dvdt hiba nélkül, de a ps2 (PsTwo, v12 ha jóltudom, modchipelt) már nem veszi be. Le lehet valahogy ellenőrizni ha a dvdben van a hiba?
  • Lammer at Work
    amugy pioneer rulez... jah rulez most szart be a nyar vegen vasarolt 107D eddig birta... ehhh talan tulhajszoltam? helyette (nem hoborog) LG 4163B lett, az volt gyors cserebe csak... :/ de talan :) mert olvastam tesztet kulfoldi szajtokon, es naon jonak irjak, pont amiert naon dicserik azt rohadtul nem hasznalom(ehhh 4X DL iras, meg a 8Xos lemezek over irasa) ehhh na mind1 time will tell.... eddig ok
  • Oldern the 1st
    Gomen, csak itt lettem megkérdezve, hogy mire használom a dvd íróm, ehh! :)
  • Lammer at Work
    sakcok ezt inkabb a wareztopikba kelett volna...
  • Oldern the 1st
    Oké , nekem semmi bajom nincs veled,
    nem értünk egyet de ennyi.
  • torrente
    Na fejezzük már be egymás ütlegelését. Más világképünk van, más a hátterünk. Mindkettőnknek vannak valós és téves állításai is.
  • Oldern the 1st
    És onnantól fogva, hogy licenselik, már nem adhatnak ki hozzá "amatőr" fordításokat (mely fordítások rendre jobbak, mint a "hivatalos" subok...)
  • Oldern the 1st
    akkor licensel egy animét egy cég, ha pénzt látnak benne, és ki akarják adni dvdn. Ennyi.

Ugyanez a menet a mangáknál is.

Van kb 2000 anime, ebből 400 van licenselve. Többi nem...
  • torrente
    Melyik anime kap licencjogot és melyik nem (és miért)?
  • torrente
    Épphogy a neten lehet megrendelni őket.
  • torrente
    De előbb-utóbb meg fognak jelenni, nem? És a másik topicban azt írtad, hogy amiről tudod hogy meg fog jelenni, azt meg fogod várni és megveszed eredetiben. Hogy is van ez?
  • Oldern the 1st
    Ehh.. ezek MÁR licenselt anyagok, ezért nem lehet már a neten hozzájuk jutni (csak "feketén")

De ha tudnád hogy hány anime van, amiről a TokyoPOp meg a VIZ még csak nem is HALLOTT....
  • torrente
    Tehát amit itt látok, az mind nem licencelt, nincs rá jogdíj, stb és akkor valaki élelmességből kér értük pénzt?
  • Oldern the 1st
    Kár hogy fogalma sincs a nem licenselt animék jogviszonyait illetően...
    Kis utánajárással nem mondana ilyen baromságokat, hogy hamisítok :)))

De semmi gond...
  • rrroka
    ügyes! ;))))
  • Oldern the 1st
    Nem hamisítom, mert otthoni használatra vannak. És mint mondottam tvben sugárzott anyagok :)
    Neten rendelni meg... tudod... ahhoz nem elég a cash, és amúgy is a postaköltség annyi, mint maga a cucc. De ha beüt ez a fránya meló, meg is rendelem a teljes Full Metal Alchemist, Wolfs Rain és Saiyuki sorozatot, ebben biztos vagyok :)))
  • torrente
    Tehát hamisítod az anime-kat? Biztos vagyok benne hogy meg lehet rendelni a neten valahol eredetiben is.
  • Oldern the 1st
    Amúgy én se tudom miért ilyen írom lett :)
    Néztük néztük, ha már veszünk akkor legyen a legjobb... annyival nem drágább mint a többi és legalább nem dobom ki fél év múlva :))
  • Oldern the 1st
    Eh.... :))))))

Nem csinálok semmiféle másolatokat....
    Animéket szoktam kiírni, (mert az nem kapható errefelé és a legtöbbje meg se jelent csak japán tévében...)

Ps2 lemezeimet bele se teszem a pcbe.. minek ? ;)
  • torrente
    Bár ahhoz meg minek a legújabb típusú író...
  • torrente
    Neked is kösz. De ugye csak biztonsági másolatokat készítesz?
  • Oldern the 1st
    Lehet, speciel egyszeresen is megírhatod az összes típusú lemezt.
    (nekem is pont ilyen íróm van, ezért van szerencsém hogy segíthetek)
  • torrente
    Kösz.
  • Aramir
    Szerintem lehet, a 108-as is csak a 8X-os lemezeket nem engedte 4X-nél lassabban írni, gondolom ez is ilyen megoldással lesz.
  • torrente
    Pioneer109-essel lehet 2* sebességgel írni (max 4* lemezt)? Vagy az ilyen gyors írók már csak min 4*-et írnak?
  • Laky
    Szted ezt érti majd? :)
  • Lammer
    naidefigyuz...
    letoltod szepen ALcoholt mint iro progit...
    letoltod szepen ClonyXXL progit mint masolasvedelem csekkert, azzal leccsekolod a lemezed, az kiir egy semat...
    es avval a semaval felisozod, majd avval a semaval kiirod... ennyi!
  • Sephi
    Meg vagy rola gyozodve hogy ha beirod 5 topikban akkor valaki segiteni fog neked?

Csak szolok hogy ez nem jo otlet.
  • M@niac
    Hellotok!

Lehet, hogy ez a tema nem ide tartozik, de segitseg kene.... Van egy PSX emulatorom, meg egy eredeti Final Fantasy Tacticsom. MInden jol mukodik, csak az a baj, hogy vissza kell adnom a jatekot, viszont meg nem vittem vegig... Szoval megprobaltam szimplan atirni a CD-tartalmat egy CD-R-re de ugy nem megy... Mit kell tennem, hogy masoljam, vagy hogyan tudok belole ISO-t csinalni? Segitsetek legyszi
  • Sephi
    Meg feleve sem volt :D

En tudom mert pl rairtuk a Gladiator comu jatekot egy Princora es ugy szagattott es hangoskodott. Aztan Mahunt ugyanez es meg sorohatnam.
  • Aramir
    Nézd, nemtudom mikor volt a vita, de a régi (kb 1.5-2 éves) Princo lemezekkel nemvolt annyi gond, és is használtam őket 2X-en írva nemvolt gond velük. Majd úgy kb 1-1.5 éve elkezdett nagy fos lenni, szaggatott a film/játék, a lemez vége olvashatatlan volt írás után egyből, 1-2-3 hónap alatt kezdett olvashatatlan lenni (a lenti lemez kb fél éves), amiket meg utoljára szereztem, kb fél éve, azok max adatra voltak jók, aztán leszoktam a Princoról :)
    Arról nemis beszélve, hogy egy bizonyos széria volt határozottan szar, b1-el kezdődött a számsor, ami a lemezre volt írva, azokat sorba dobom ki, a lenti lemez is ilyen.
    Szal, bár nemláttam a vitát, de szerintem valahol mindkettőtöknek igaza volt.
  • Sephi
    Nero6 bazeg. En egyetlen egy DVD-et baxtam el a Nero6-al azt is azert mert kozben elinditotam egy jatekot.

Igaz nekem Pio 108-asom van...

• Sephi
    Igen? Es akkor amikor en reggeben azt irtam hogy aki PRINCO-t hasznal Ps2 jatekokra hulye akkor miert anyazott le a nepes tarsasag?
    Kar hogy kimoderaltak azt a vitat amit ezugyben muveltem Unreg kolegaval.
  • Polter
    Hát ez nagyon elszomorító.Mostmár legalább tudom hogy miért nem müxik:)Minden rosszban van valami jó:)
  • Jinchuu
    Egy GT4 változat sem működik még, úgyhogy ne próbálkozz vele csak az elrontott lemezek számát növeled!
  • Polter
    Én passzolnék.Az az igazság hogyha berakom akkor csak szenved vele, csak ugrál a fej.Milyen progival érdemes ps2-est írni?Kell vmit állitgatni?Pc-re írtam már egy párat de hát az nem ps.Fogalmam sincs hogy ez hogy működik?Ha vlaki elmagyarázná nagyon megköszönném:)
  • dashed_
    en ha joltom ami kijot gt4 az nem megy senkinel..
    (2 valtozat is van)
    vagy rosszul tudom ?
  • Polter
    Hali.Egy kis segitségre lenne szükségem.Megvan a GT4 iso-ban viszont 5,8 Gb.DL-es lemezre próbáltam kiírni de nem vitte a ps.Erre számitottam, viszont nincs valakinek vmi ötlete hogy tudnám ezt megoldani?Alcohol-al írtam 2x-en.Ez volt az eslő próbálkozásom ps2-es cuccal és nem tudom hogy azért nem olvassa mert DL-es lemez v. azért mert én rontottam el.
    THX
  • Aramir
    Nálam jól működött, viszont nem minden codecket ismert a régebbi verzió, lehet azért nemvolt jó. Próbáld ki valami frissebbel, az 1.5-ös már egész türhető volt. Szaggatáskor meg vedd lejebb a minőséget a beállításoknál, sajna ehez egy kicsit "gyenge" a Ps2.
  • Extraboy
    Igen, ez a progi megvan, csak nem annyira fenyesen mukodott (elejen a veget jelzi a filmnek, szaggatas) most majd megprobalom ujra!