Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te dolgod... szerintem érdemes megfontolni, hogy ha a belsõ ugyanaz, miért fizetnél többet? nekem a teac mellett (ami a notebookhoz kell) van egy asusom is a "nagy" gépben, ami szintén pioneer belül, csak asus van ráírva... olcsóbb is volt mert hát sulinet ugye =] ingyen legjobb =]
és írják a filmet meg a ps2-t rendesen... eddig csak kommunikációs hibák miatt rontottak (a teac mert az usb rosszalkodik a nagy gépben, az asus meg töketlenkedett a via bus master vagy mi miatt...)

Sephi
En maradok a Pio-nal... nekem eddig ez a legrulezzab!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem... különben nem veszem meg =]
bár most láttam a 8x-os teac 22 nettó itthon...

Sephi
Nem is draga vaz..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

=]
ez a 4x-es, 90EUR volt a németeknél, külsõ házzal ofkóz.

Sephi
Jovan ma' 😊

Egyebkent mennyibe volt a cucc?

btw ha jol emlekszem ez is pioneer belül, csak kivul teac ugyhogy már csak a beszereléssel lehetnek gondok. bár ha a dvd olvasót kitépem belõle és összenyomom satuval az irot, talán befér a helyére... 😊

Sephi
Ja .... bocs...

oké bár nem tudom hogy hogyan lehetne egy notebookba beletenni...

Sephi
Aramir?

Meg lehet ugy irni egy Ps2 DVD jatekot hogy azt mar soha tobbe ne lehessen rola lemasolni? Nagyon erdekelne ez a dolog 😊

Sephi
Profi hackerek napokat dolgoznak rajta.. gondolhatod hogy nem egyszeruu...

Aramir
Engem már nemérint, NForce2-es alaplapom van.
Azért köszi.

Aramir
Ez nemúgy megy, hogy kiszeded a felesleget, ez nem film, hogy lehagyod az extrákat.
Tippem, hogy ha pl a filmet kitörlöd, akkor egy ugyanolyan nevû, nulla hosszuságú fájl tegyél a helyére.

sziasztok

hogy tudom cd-re felirni a ps2 gamet ami dvd alapu már levan szedve iso ba mivel tudom kiszedni a felesleget
Sephi
Vegyel Pioneert 😊))) Belsot!

Aramir? Az este utananeztem ennek a problemank a megoldasara es alitolag van a neten egy kulon kis via service pack ami azzonal megoldja ezt a gondot...

ja, USB2.0 a csatlakozás interfésze!

van tippetek hogy kulso Teac iro notebookkal XP SP1 alatt mér jó és asztali gépen 2000 SP4-el mér szar? néha (nem csak írás közben) azt írja, hogy eltávolítottam a hardvert közbe nem is, aztán megint elkezd mûködni. csak ha ezt írás közben csinálja akkor lemez ablakon kiesik.
5let?

Sephi
Fakk...

Aramir
Ja, sajna az XP ilyen 😞

Sephi
De ez ellen nincs semmi megoldas? Ugyertem csak ez a levagos/ujrarakos megoldas van ?

Aramir
Nincsmit.
És ha valami ócskább lemezt olvasol be az íróddal, akkor utánna érdemes megnézni, hogy nem-e kapcsolt le DMA módról Pio módra.

Sephi
Az volt a baj 😊

Megettem es most mar ON 😊

Koszonom szepen!

Aramir
Ja, a DMA off az egyenlõ azzal, hogy Pio módban van.
A lényege röviden az, hogy DMA módban nem terheli a procit az írás, viszont Pio módban igen, ilyenkor amikor írsz, a gép is lassabb, ezért ugrál a buffer.

Aramir
Huh, te nagyon-nagyon kevered a dolgokat.
Amiket felsoroltál, azok az írási módok.
Amirõl én beszélek, az az, hogy az ide vezérlõd milyen móddal kezeli a dvd-íród.

Aramir
Ott a baj. Csináld végig a #338-as hozzászólásom.

Aramir
Vezérlõpult-> Rendszer-> Hardver fül-> Eszközkezelõ-> Ide ata/atapi vezérlõk-> innen kiszeded a dolgokat (jobbgomb, majd eltávolítás)-> a gép újraindítása.

Sephi
Lent a Drive nal a Modes mellet mindent ir csak Pio4-et nem. Pl ilyeneket hogy TAO , DAO , SAO , RAW SAO , RAW DAO , RAW SAO 16 , RAW SAO 96 stb. stb.

Sephi
Egyebkent nekem a Configuration -nal aszongya hogy a DVD irom DMA off 😞

Sephi
Nem tudom mit ertesz te pio4 mod allat mert is nagyon sok az informacio 😞 Kerlek fejezd ki magad bovebben. Es ha mondjuk pio4 mondba is van akkor pontosan mit kell letelepiteni majd ujrainditani a gepet? Nem tudnad kerlek az angol elnevezeseket hasznalni pls?

Aramir
Lehet, hogy valami nehezen olvasható lemezt akartál beolvasni a dvd íróddal, ilyenkor a WindowsXp elkezdi lekapcsolgatni a DMA-t az olvasódról, egésszen Pio4 módig.
Ha ilyen után akarsz írni vele, akkor csinál ilyeneket.
Nézd meg a Nero Infotool-al, hogy milyen módban van az íród, és ha pio4-ben van, akkor az eszközkezelõben távolítsd el a vezérlõkártya driverét, majd indítsd újra a gépet. Újraindításkor visszarakja az Xp az eltávolitott drivereket, és így újra DMA módban fog menni az íród.
Ami még lehet, ha esetleg mégsem a fenti dolog a hiba, hogy töredezett a wincsiden az adat, csinálj egy töredezettség mentesítést. Más tippem most így hirtelen nincs.

Sephi
Arammir?

Kelrek magyarazd el nekem hogy mostanaba amikor DVD-et szeretnek irni akkor ugye fogom az erdetit majd le imagelem majd aztan az imaget odarakom megirni. 2x sebessegel irom Nero6 (uj) egy Pio 107-en es a BUFFER fojton 98% es 16% kozott varial de non-stop. A gamat megirja rendesen semmi baj nincs vele de engem zavar az a varizalas! Mitol lehet ez? Eddig meg nem csinalna!

Sephi
Tenyleg mi rotent a Kalistoval... mostanba semmit nem adnak ki rendesen.

Neme.
Rez, SH3(?).. Champions, hmm, annál szerintem csak a kalisto féle változatban lehet pal60-at választani. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Hihe

musha
szó szerint 😊

musha
jaja, az is rémlik...

Sephi
En nem tudom... talan Ghosthunter?

musha
nekem most csak a Tekken 4 ugrik be (az tuti), meg elvileg a Champions of Norrath-ban is válaszható (de az nekem nem mûködik).

Sephi
Nekem sem remolik 😊

barret

Felsorolnál párat? Sajna nekem egy sincs..

Bérbe vehet? reklámfelület...

aabyssx
Az (eredeti PAL) játékaim 75%-a választós (sõt 60Hz-re optimalizált).

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
En nekem amiota van Ps2-om Pal jatekot 60mhz-en nem lattam... vagy lehet hogy erosen tevedek...

musha
vannak pal játékok is, ahol választhatsz 60 Hz-et.

Sephi
Nem ertem... nekem a TV-em 85mhz-et bir mig a Ps2 tudtomal csak 60-at kespes kihozni nem? Az is NTSC modba...

barret
Én még a Ps miatt anno.De még most sincs semmi baja!Azért a Dreamcastos 60 hz hiányzik...

Sephi
En pontosan a Ps2- miatt vettem uj Tv-et 😛

musha
kicsit összetett nálam ez a probléma:
van egy ntsc átalakító kábelem, ami kizárólag a tévémen mûködik, ha a videóba dugom, akkor fekete-fehér marad.
a pal játékok így simán, hibátlanul mennek a videóról, viszont ha ntsc játékkal játszom, akkor kénytelen vagyok a tévére rakni.az ntsc-k frekvenciáját viszont valamiért nem bírja a tévém, ezért ha túl világos egy kép, akkor eszeveszettül elkezd vibrálni, de úgy, hogy élvezhetetlen lesz. plusz, ha a tévére van dugva (a scart kábel), akkor a hang is tompa (nem tudom hogyan, mivel azt külön vezetem ki rca kábeleken a hifire).

végsõ soron tehát pal játékokkal normálisan tudok játszani, ntsc-kkel viszont csak sokszor vibráló képpel / tompa hanggal.

szar a tévém. ha lenne új, akkor nem lenne ilyen problémám, de nincs, és ezt nem is tudják megcsinálni.

na ezért szeretném pal-ba alakítani amit lehet.

bocs, kissé hosszas lett, de nem tudtam egyszerûbben elmagyarázni.

Sephi
Engem nem is erdekel ha PAL vagy NTSC...

barret
Mi a gond az ntsc-vel? Gondolom nem akad úgy mint a pal-os...

musha
na azért ennyire nem vagyok gyökér 😊
eleinte még megjelent, aztán már nem is tudtam választani...káosz...mindegy, formáztam egyet, végülis megoldottam (néróval). az egyészet amiatt csináltam, mert találtam egy programot, ami elvileg az ntsc-s játékokat alakítja pal-lá vagy fordítva. csak ezt kizárólag bin vagy iso formátumból hajlandó megtenni. gondoltam átalakítom a Final X-emet pal-lá, elindítottam tegnap cirka éjfélkor, ma délelõtt 11-kor még mindig konvertált (elvileg), akkor meguntam és leállítottam.
persze nem lett jó 😞 de legalább elbasztam rá 2 napot 😊