Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Ja a gépem az újraírható CDt meg DVDt NEM olvassa ! Asszem azokhoz 50004es gép kell, mert a haveromé viszi õket.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
PS2re "backup" írás: Alcohol 120% nevû programmal PCn.
A listából csak kiválasztod hogy PS2es cuccot írsz és mindent beállít. A nem 50004-es gépem 4xesen megírt Ritek DVDk tökéletesen futnak, illetve 24xesen megírt noname 80perces CDk is. Haveromnak (50004es gép) csomó olyan DVDje meg CDje van amit az enyém nem visz, viszont berakom az LG DVD írómba, átírom az Alcohol 120%al és simán fut.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sephi
Ha megoldottam... de hue vaok 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az tortent hogy haver beszerzett egy 30004 R seriaju Ps2-ot es van benne Magic V3.X es Chip... na most semmi sem megy neki csak minden ami eredti. Tehat semmi masolt nem. Meg tudna mondani valaki hogy ez miert van? Lehet hogy nem inditotta el rendesen? Ha nem akkor azt hogy kell?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
El 😊

(ezek dc hubok)
már megy, de csak backup szerverrõl...
btw leginkább aramirnak szólt volna az üzi mert vele került szóba a consoleworld2.
gondoltam hátha van itt valaki más is rajtam kívül aki oda jár.
remélem eloszlattam a ködös felhõket =]]

Sephi
Ezt nem egeszen ertem 😞

consoleworld2 és ps2-xbox tropico nem tudjátok mér nem megy?

zippofcy
Hali, PS2re keresem a következõ játékokat (írottan) Cserébe adhatok újabbakat, PCseket, filmeket, zenéket, akármit. FTPn is jó.
Disgaea: Hour of Darkness
R-Type
Summoner 2
Final Fantasy X
Final Fantasy X-2
Dead or Alive 2
Wizardry
Roadkill
Space Invaders
Suikoden 3
Tekken Tag Tournament

ui: Írásra meg ott az Alcohol 120%.

Sephi
Regebben a jatekok (warez) .gi kiterjesztesel voltak de mar raszokott mindeki a .iso -ra ami ugye csak orom😊

már rájöttem
sziasztok
leszedtem 1 gamet csináltam 1 fájl eggyesitést és kaptam out fájlt ez most mi amugy ha belemegyek az eggyik fájlba akkor csak bin van benne,de a fájlnak nincs semmilyen kiterjesztése se :rar se zip csak számozva van átkell nevezni?
köszönöm a segitségedet
torrente
Semmi. A kiírt szöveg ellenére is ki lehet csomagolni és ki lehet írni dvd-re. Már találkoztam én is ezzel a hibaüzenettel.

sziasztok

ezt ki tudja hogy mit jelent kiszeretnék csomagolni winrar3.30 -al rar fájlt és ezt irja ki :INVALID OR CORRUPT AUTHENTICITY INFORMATION pedig letöltöttem mégegyszer a fájlt ,ellenöriztem sfv-böl és ugy mindent rendben talált,ilyenkor mi a hiba?
Sephi
Ja mert ha a ultra iso hibat talal akkor a DVD-evel van a baj... lehet karcolt es akkor nem ajanlatos kiirni 😞

ez az olvasási hiba mellözése akar lenni?
Sephi
Lepj bele a progiba es nyomjal F5 es ott lesz a menu 😊

leszedtem az ultraiso v.7.0 verziot de nemtalálom benne az ignorre errors-t azt hol kell megnézni benne?
köszi a segitséget Sephi
Sephi
Ultra ISo-val csinajal .iso -t (Ignorre Errors ne legyen kipipalva mert ha errort ad akkor el lesz baszv a az image) majd ird meg nero-val oszt jol lesz!

a legujjabb van fenn és mégis csak azt a kettöt engedi amikor a képkészités re megyek
barret
Az én Alcoholom 9 féle cd-képet ismer!Uj verziót kéne letöltened? Menj a beállitásokba.Ott nézd meg a file hozzárendelést,és tedd be az összes pipát!

Bérbe vehet? reklámfelület...

sziasztok

tud valaki tippet adni hogy mivel és milyen formátumba mentsem le a játékot,mert az alcohol csak ccd és mds, az uj neroban meg nemtudom hogy kell,az én tippem iso

udv:bobo11
hali
kéne nekem a három gyûrûk ura játék ps2-re dvd-n. valakinek van? csere vagy valami megoldást megbeszélhetnénk privátban, vagy jöhet mail: lowdog@freemail
üdv
lowdog

en budapesten csinalttam az enyemet, lehet, hogy jobban jarsz, ha feljossz ide, ha kell megadom az elerhetosegeket privatban.
egyebkent apronetet nezted mar? ugy tudom ott hirdetnek csippelést is, hátha találsz valamit.

Sephi
Nagyon de nagyon vigyazni kell kinel chipelteted a masinad 😞

Nekem ket mesterem is vanaki ert ehez de sajnos Nagyvaradon vannak.

Ha nincs is senki a környéken, legalább azt mondjátok meg, hogy a forrasztás nélküli chippek jók-e, itthon beszerezhetõk, vagy neten kell rendelni, és hogy PS2 téren szûz, de pc-t szívesen belezõ ember belekezdhet-e egyedül?
Persze jelentkezõket is várnék!
Nem, nem akadály 8 ropi. Amint céloztam már rá, azt nem tudom hogy hogyan jutok el abból a stádiumból, hogy zsebemben a zsé oda, hogy a gépben van a chip😊

Szóval, ha valaki tud segíteni szerelni, javasolni "szolgáltaót", ne fogja vissza magát, hiszen hirdetek mint az õrült csomó helyen, de senki sem jelentkezik, akik meg magukat hírdetik, mind pestiek.

WANTED!!
KECSKEMÉTI/FÉLEGYHÁZI CHIPPELÕ MESTER!

Eddig pusztába kiáltott szó volt minden próbálkozásom, ezért keresem az általam kivitelezhetõnek ítélt alternatív megoldásokat...
Sephi
Kurvanehesz besporolni 8000 ft-ot es belerakatni egy rendesen mukodo chipet?

Honnan jutnak hozzá az emberek a chiphez/swap magic lemezekhez? NEten kell rendelni, vagy valakik itthon is "forgalmazzák"?
Értem amit mondasz, csak hát reménykedtem... Ha viszont nem lehet kikerülni, nem tud valaki segíteni Kecskemét-Félegyháza térségben a chippelésben?
Aramir
http://www.mod-chip.com/swapmagicdirections.htm

Na, a swap magichoz tényleg nem kell chip, viszont az is egy gyári lemez, úgyhogy a másolt swap magic talán mégsem fog menni.

Aramir
Eh, látom még mindig nem érted.
Nem fog menni chip nélkül semmi.

Aramir
Az Action Replay-hoz is kell chip.
A Swap Magic-ot nemismerem, lentebb, mintha beszélgettek volna rólla.

Illetve akkor a cserélgetõs trükkhöz az imageket berhelni kell, kiírás elõtt? Hogy a megfelelõ fileok ott legyenek pontosan a lemezen, ahol keresni fogja õket, vagy mi... De a letölthetõ backupok vajon már meg vannak így szerkesztve, vagy azok csak alap image fileok, minden változtatás nélkül?
Logikus, ahogy azt akrjátok sugallni, hogy már a kérdésem is hülye, de ugyebár sokat lehet ezért olvasni a hw modot nem igénylõ módszerekrõl... Bár ezek nem annyira következetesen vannak leírva, és az imagekhez mellékelt readme is elég szûkszavú, ezért kérdezem, hogy is van ez. Szóval, akkor csak az erre a célra gyártott swap magaic jellegû lemezekkel mûködik a cserélgetõs trükk? Meg sokat emlegetik az AR2 készletet is, az is valami gyári cuccnak tûnik...
Kiírható image egyáltalán nem állrendelkezésre? Vagy azt már utána kell használni, miután egy gyári lemezt beleraktunk?

Megköszönném a részletes leírást, hogy ma kapható PS2-k esetén van-e más módszer, mint a modchip.
Aramir
Egyébként nekem volt egy olyan cd-m, amit úgy lehetett elindítani, hogy a gyárilag a géphez kapott demo lemezt kellett elíndítani, majd azt kellett kicserélni a másolt boot lemezre, majd a boot lemezt kellett kicserélni a másolt játékra.
Ha gondolod, leírom a pontos menetét a dolognak.
Egyébként a boot lemez egy Dvd Region-X lemez volt.

Aramir
Most komolyan, hogy gondolhatod, hogy a gép védelmét egy másolt cd kiüti, miközben a védelemnek az a lényege, hogy a másolt cd-k ne induljanak el?

A válasz egyértelmûen nem. Nincs ilyen cd/dvd amivel ezt meg tudnád oldani! Mivel ahhoz, hogy azt az írt cd-t vagy dvd-t beolvassa a gép chippelve kell hogy legyen, anélkül pedig csak szépen megjelenik a szokásos piros képernyõ!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Légyszi segítsetek, már elég rég rajta vagyok az ügyön, és nem nagyon jutok elõrébb...
Bocs, hogy most itt kérdezem ezt, de nem akartam nyitni másikat, és hátha ti tudtok segíteni.

A ps2 boot cd imagek amiket pl a dc-rõl le lehet tölteni, és azt állítják, hw modding nélkül lehet velük külföldi és backup játékot lejátszani, vajon tényleg mûködnek? Úgy kéne mûködniük, hogy bebootol róla a gép, és aztán kicserélni a játékra? Neroval lehet ps2 imaget írni? DVD+/- R mindegy? Sikerült már bárkinek is modchip nélkül mûködésre bírni a backupokat?
Sephi
Kicsit talan hangodabb mint a TDK... jelenleg egy filmet akarok atirni noname-rol de ez az hogy nem tudom ha erdemes..

Aramir
Az, hogy noname egy lemez, még nem jelenti azt, hogy szar, csak sokkal nagyobb rá a esély.
Ha a gép nem ad ki furcsa hangokat, miközben olvassa a lemezt, akkor szerintem nem árt a gépnek.

Sephi
Aramir.

Ha egy no-name DVD-et rakok a gepbe az ugye roszabb neki mintsemhogy egy TDK-at raknek?

jah, úgy könnyû! =]

Sephi
Egy darab ara 530 FT.

En nagykerbol vettem 10 darabott 2000 penze' 😛 Van ott ismerosom 😊

múúúltkor azt írtad hogy 2000érrt veszel 10 TDK-t... akkor most mi az igazság, mert ha 530ért veszed akkor nem irigykedek 😊

Aramir
Ma jó napod van, megbocsájtok

Sephi
Lengyel!!!

Igazad volt bocs!