4368
Szal...
  • Laky
    mászkálós, öldöklős, feladatteljesítős, autós, motoros, hajós, repülűs, helikopteres, BRUTÁLIS
  • torrente
    Verekedni lehet benne?
  • PS3
    nem, az olyan mint a GT3, csak ez a következő része, így ennek GT4 a neve.. ez aztán a logika, nem?
  • Aramir
    Érzem, én, érzem :P
    Hát jah, ez van, mindig van, aki próbálkozik mindenféle furmányos cd/dvd másolási praktikákkal :D
  • Lammer at Work
    jah
    ha erezted az ironiat... vagod...
    mit aKAR mod nelkul?
    legalabb egy Swap MAgic kene neki...
    nem?
  • Aramir
    :D De gondlom neked modolt a géped?
  • Lammer at Work
    en meg fogtam, haverom athozta az eredeti jatejkait, ugy kb 3at a multkoraban... DVDdecrypterrel felISOztam, majd kiirtam DVDdecrypterrel az ISOt, es slussz megy... :P
  • Aramir
    A Ps1-nél a lemez elején volt egy, csak a gép számára olvasható rész, ahová íróval nem lehet írni, és azt ellenőrizte, a chip pedig "elhitette" a géppel, hogy eredeti a lemez, amit beleraktál. Ps2-nél nemtudom hogy van, de gondolom valami hasonlóan furmányos megoldást alkalmaztak.
  • Aramir
    Hát most erre mint mondjak...?
    Komolyan chip és egyéb segédeszköz nélkül akarod futtatni a másolt cuccokat?
  • torrente
    Az olyan mint a Tekken?
  • Laky
  • PS3
    csak nem a GT4-hez kéne?
  • Laky
    szerintem ahány üres dvd-t vettél, annyiból már rég be tudtad volna chippeltetted a gépet ;)
  • Wask
    Nem sima is! Van egy eredeti PS2 gamma ezzel tesztelem de sose tudom ugy kiirni hogy chip nélkül menjen:(
    Clonoztam már mindennel! De semmi! Miért? Mi van a gyárin amit nem lehet irni?
  • Aramir
    Márha persze a DL lemezekre gondoltál.
  • Aramir
    De hidd el :D
    Itt leírják:
    http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=8140&highlight=gran+turismo+4
    A lap alja felé keress egy nagyobb hozzászólást, abban van leírva.
  • Wask
    De most öszintén! Milyen kodot éget a Sony a lemezre amit nem lehet egyszerűen irni? Nem hiszem el!
  • Laky
    bezony

Ahead Nero Burning ROM 6.6.0.8
    Magyarosítás
  • torrente
    Dl-es lemezt melyik íróprogival jó írni? Nero megbízható?
  • zsoltgsm
    ne eröltesd a fejet mert hamar tönkre megy, ha elindítasz egy játékot akkor azt max. 2* tedd meg mert ha 5* 6* indítod akkor csak a fejet melegíted!
    ajánlott inditási mód mind1 chip-hez:
    disc be, tálca vissza, hátul kikapcs. 10ig elszámolsz majd egyszer a reset gomb!!!!
    ez játék csere után is ajánlott inditási mód!
    én tudom mennyire fontos egy jó indítás! 2 hét alatt fej és vezérlő csere. a fej persze az egyedi darabból származott : sanyo volt ami drágább mint a sony fejek!
  • crx
    Álatalában a chipek 99 % tudja csak nem mindenhol kötik be ezt a funkciot hogy kevesebb legyen amit viszavisznek PS2 őt.
  • stinkydiver73
    próbáld majd ki eredetivel, nem mindegy, hogy csak a chipnek van baja vagy a pstwo-nak.
  • Sharinghan
    Az eredetit még nem próbáltam! A boltban ahol vettem azt mondták, hogy valami Titan chip van benne!
  • stinkydiver73
    nem tudom mi a baja, de milyen chip, milyen fix van benne? eredeti lemezzel is gondja van?
  • Sharinghan
    Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy pár napja vettem chippelve egy zsír új PS TWO-t! Az első nap profin beolvasott minden játékot amit írtam!(Ridata) Aztán mikor egyszer cseréltem a DVD-t elkezdett ilyet írni piros képernyőn: Please insert playstation 2 format disc! 5x-6x vagy néha kevesebbszer(elsőre) kell probálkoznom, hogy elinduljon! Mi lehet a baj?
  • Aramir
    Én meg már vagy két éve nem veszek :)
  • Lammer
    (tavalyi?)azok jok akkor...
  • Lammer
    "asszem elkezdték hamisítani "
    ezt en mar reg tudom, ezert nem veszek regota mar traxit... ;)
    vigyazzatok...
  • Afe
    ja, azt nemtom...

én még tavasszal vettem 2guriga Traxdatát,

de még 1se volt sz@r benne..

kivállóan olvassa az öreg gépezet :)
  • Aramir
    Ja, a HWSW-n is kezdenek panaszkodni rá, asszem elkezdték hamisítani :(
  • Lammer
    jah foleg a bulgar, meg roman trax...
    /szemet
  • Afe
    Traxdata frankó.
    Nero-ban CD-kép felírás v. Burn Image opcióval az iso filet kell megsütni 2x-en.
  • Lammer
    traxdata hmmm sajnos eleg sok a kamu manapsag, amugy kifogtal kozepkateget...
    inkabb partolj at gyorsan MCC de inkabb TY lemezekre, az tuti minoseg... vagy meg ricoh-jpn
    amugy 4X lemezt ird meg 2Xesen, mert aasszem az irod minima ugy irja...
    irod meg mindig frissitsed... rpc1.org
  • Cony
    Hi!

Re.
    3. a válasz: full DVD

• Cony
    Huh!

1. LG4160
    2. TraxData 4x-R (ez jó?)
    3. hát ezt nem toom, a WCO-ról szedtem a Mortal Combat-ot (honnan tudom meg?)
  • Lammer
    1. milyen irod van?
    2. milyen mediakodu lemezed? (gyk: inkabb ird igy: 4X -R Verba... pl)
    3. mit toltottel le full vagy RIP jatekot?
  • Cony
    Hali!

Bocs ha már volt róla szó, én nem találtam, pedig tényleg sokat visszaolvastam.
    Kezdő PS2 használó vagyok. A Chip megvan, csak azt nem tudom, hogy a letöltött cuccot milyen formában (eljárással, formátumban) kell kiírjam , ahhoz hogy működjön ahogy kell. Azt tudom hogy jó minőségű lemezre lassan kell írni, csak azt nem, hogy milyen szoftvert használjak (Nero megfelel?), és mit hova állítsak.
    Segítségeteket előre is köszönöm!!
  • Lammer
    ezt en is igy gondoltam... amit nem tud fizikailag a gep, azt nem gyogyitja meg... most rittig nem talalom volt egy bazi nagy osszehasonlitasi lapon a feature-ok listaja... nemeg ott mazsolazgattam regebben, bar lehet ha ok hazudtak, akkor en is... :)
  • Aramir
    Na, ezen a véleményen vagyok én is, csak már ketten is írták, hogy a chip miatt sem viheti az rw-t. Az én 50004-es gépembe szvsz a legolcsóbb chip van (magic vagy talán valami hasonló, nemtudom), mégis szépen viszi az rw lemezeket.
  • kiskami
    Egy rw-n lévő látéknál szerintem már (jobban) közbeszól a lemez minősége, írás gyorsasága, stb. Lehet, hogy sok esetben inkább lemezolvasási hiba, ha nem megy valami rw-ről, mint csip. De a csipek sem 100%-os futtatási kompatibilisek minden játékkal, csak megközelítik (a jobbak) .

A csipek honlapjairól meg annyit, hogy nem szokták kiirogatni a készítők minden ps2 verzióra, hogy éppen a csip sok-sok képessége közül melyiket lehet kihasználni az adott gépen.