4368
Szal...
  • Angyisz
    miért mi baja lesz a gépednek attól hogy a HDLoaderes cd-t forgatja 3-4 másodpercig a gépem 2000-es évjárat 2 évig nem volt benne más csak írott CD és semmi baja.
  • Angyisz
    azt hogy CRC hiba, hibás a file, a winrarban van javító funkció az elvileg javítani tudja, ha nem próbáld kiírni egy lemezt megér.
  • INNUENDO
    Upstream :

Console Media Patcher

Egyébként ha eredeti lemez, akkor nem baj ha CD (szerintem)
  • INNUENDO
    A Console Medi Patcher -ben mit jelent a "Restore" ?
  • windrunner
    nah megoldottam , bocse
  • windrunner
    elkezdtem egy game .rar-jait kitömöriteni de kb. 58%-nál bejön egy ablak hogy CRC hiba a fájl sérült! kérlek segítsetek.THX
  • upstream
    Hiall!

Valaki mesélje el nekem, hogy az eurasia-rol toltott hdloader-t hogyan tuidom dvd-re imadkozni? mertugye a cd-s verzio de nem szeretnék cd-t tenni a gépbe ha nem muszaly...
    köszi előre is a segítőkész válaszokat
  • Luiprima
    Nem
  • animaxboy
    ja igen azt vágom ezek szerint a ps2 nem fogja felismerni ha nincs mod chip vagy boot lemez?
  • Luiprima
    Az íráshoz nem kell egyik sem ezek azért kellenek hogy a ps2 beolvassa az írott cd-t vagy dvd-t
  • animaxboy
    helo létezik olyan mód arra hogy ps2-es játékot írjak hogy ne kelljen hozzá semmi se boot lemez se módchip?
  • mila69en
    há ö gözöm sincs majd a jövőhéten kiderül én még annyira se értek sztem a chip témához
  • mila69en
    de aztán azis lehet hogy nins is semmi probléma tegnap előtt kirtam 1 gémet rohattul nem akart elindulni át vittem öcsémhez nála meg ment simán kirtam mégegyszer ez már ment nálam simán öcsémnél meg csak erőlködött vele a gép de azért elindult ott is nehezen(szal azis lehet hogy nem is fog csinálni semmit a géppel csak annyit mond, hogy béna vagyok) 2k-s lemezekkel énse akarok annyira kisérletezgetni végén má megvehetem eredetibe a gémet
  • Aramir
    Nemlehet, hogy pl a chipeden beköt egy-két plusz lábat, ami ezért felelős és aki chipezte a géped, lustaságból kispórolta a beforrasztásukat? [nemért hozzá, lehet lámát kérdezett :) ]
  • Aspyrin
    Értemö, én eddig nem mertem 2k-t áldozni lemezre, de most már csakazértis veszek egyet.
  • mila69en
    nem én birom szóra 1 ismerős én annyira nem értök hozzá csak kicsit má keztem mérges lenni haver simán tolja a dv9-s lemezeket(igaz hogy még nem sok gém van ilyen lemezen de mostanába a sony kezd sportot üzni belőle) én meg nem:( pedig tök ugyanaz a gépem(#1349)szoltam aki csinálta a modosítást, hogy akkor most mi a f*sz van aszonta no problem vigyem a gépet 5 perc azt kész is:))
  • Aspyrin
    majd meséld el, hogy bírtad szóra plz
  • mila69en
    nekem is meg van csak nem indult el de már meg van a hiba ugyhogy valszeg a jövő héten már menni fog
  • mila69en
    ezek szerint van és über f*szán működik is
    de az előfordulhat, hogy valahol kifog fagyni sokáig nem játszottam vele de remélem hogy nem
  • Aramir
    Tudtommal nincs dvd5-ös verziós, ami működne, vagy nem jól tudom?
  • Aspyrin
    :-( nekem dvd9 verzióm van
  • mila69en
    nah télleg nem akarom offolni ezt a remek kis topciot csak 1 pillanatra sorry
    /OF

emule onnan töltök minden a warezok nem joak szart se érnek meg ott nem találsz ilyeneket

Ű²----------------------»-Details-»-----------------------²Ű
    Ű² ²Ű
    Ű² GAME....: Gran Turismo 4 ²Ű
    Ű² CONSOLE.: PS2 SOURCE.: USA NTSC DVD5 ²Ű
    Ű² RETAIL..: 02/23/05 MEDIA..: DVDR ²Ű
    Ű² RELEASE.: 02/25/05 RARS...: 44 ²Ű

/ON
  • mila69en
    hát nem aza topic neve is, "hogy ps2 dvd irás hogyan" de ahoz elöbb lekell tölteni vmit, hogy ki lehessen irni
  • mila69en
    hát b*szki én észrese vettem eddig, hogy van javitás lehetőség pedig épp, hogy kinem szurta szemem és jó is lett kösz a helpet
  • INNUENDO
    Thank you
  • Aspyrin
    nem
  • INNUENDO
    Köhöm ... Szabad itt beszélni arról hogy honan töltötte le a játékot ?
  • Lammer
    imadkozz!!!
    ha van helyreallitasi bejegyzes az archivumban. akkor sorban javitsd ki... ha kriszkraszot akar hozzaadni a javitas sorna, akkor farewell IJ... :(
  • INNUENDO
    Gondolom a két rar-sorozatban nem ugyanúgy voltak elosztva a fájlok. Nemhiszem hogy erre van megoldás. Töltsd le a 2 hibás fájlt mégegyszer onnan ahonnan eredetileg, hátha csak letöltési hiba volt.

Oui : Vallásilag megengedett lenne ezen a fórumon megkérdezni hogy "honnan töltötted? "
  • mila69en
    hali
    letöltöttem 1 gémet de 2db rar hibás volt leszedtem máshonnan ugyanazt a 2db rart de crc hiba erre nem tudtok valami megoldást?
    help
  • Aspyrin
    Igen, most értem rá megcsinálni és sikerült.
  • Aramir
    100%-ra ugyanazt nemfogod kapni, 1-2% eltérés mindig lesz, de a hibák, ha vannak, ugyanott lesznek minden teszt alkalmával. Persze egy lemeznél.
  • petyka2
    Te és kétszer ugyanazt a grafikont+számokat kaptál már?
  • Aramir
    Philips... Jó kis Multi-Purpose :D
  • INNUENDO
    Szóval a Start-smart-tal műkökdni fog ? (Nekem az sincs, remélem havernak van)
  • Lammer
    huutelleg... igaz!
    majd meglesem vele is...
  • Lammer
    erdekes...
    en most kilora dobalom ki a philips lemezeket, ecceruen olvashatatlan...
    5-6 eves fujikat meg 40Xesen grebbel a DVDromom... hmmmz
    ;)
  • Aramir
    No, én meg a Fujikkal a cd-reknél nemvoltam kibékülve :P
  • Aramir
    Hmm.. Jónak tünik.
    Minőség tesztre meg a DvdInfoProt használom, mert a Nero programjával pl a ps2-es lemezeket nemtudom tesztelni, max felületellenörzést.
  • Lammer
    no tesokam, itt a kep!!! szerinted?
    Indiai Verba 8Xan megirva ...
    Indiai Verbatim amit mondtam...
    tovabba, szerinted miert nem lehet lemez minoseget tesztelni??? kepzeld ha beallitom,hogy autoatikusan kezdjen megjelenik a kezdes gomb, lenyomva hibat dob... hmmmmmmmm