Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A SYSTEM.CNF-RE GONDOLSZ? Mert ha igen akkor sztem tudom mit kell vele csinálni és az elõbb javasolt változattal e nélkül nem sokra mész szvsz. Valaki aki tényleg tudja hogy kell ezt CDrip2DVD dolgot, igazán leírhatná vagy legalább egy arab nyelvû leírást dobjon be ide😊THX

Sephi
Koszonom szepen!

Kirpobalom! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Milyen sys filet? A system.cnf-re gondolsz? Van egy leírás itt. Nézd megy én így brópáltam.

Sephi
Hat nekem a Harvest Moon Ps2 CD RIP-et sikerult kiirnom DVD es megy is. Felementem egy mIRC csatira es ott egy csavonak elkudtem a sys filet es masnap visszakudte es ugy irtam ki es ment 😊 Nem arulta el hogyan csinalta 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hi! Sephi meddig jutottál? Én megírtam a dvd-t, betolom a ps-be bejön hogy playstation 2 meg utána kiválasztom hogy pal vagy ntsc és kész vége a játéknak, pusztulat az egész. A játék a GT4 prolouge és még kipróbáltam vmelyik dragon ballal.DVDripek. Vmi ötlet? 4 DVD-t basztam el

Sephi
En mar talaltam neten magyarazatott a CD 2 DVD -s izere de meg nem sikerult. Igaz ujrairhatoval probalgatom ....

OK!! Minden világos és érthetõ, csak azért kérdeztem, hogy akkor én is fel tudom-e "törni" itthon egy programmal (DVD Decrypter) vagy valamilyen különleges szakértelemmel is kell rendelkeznie az embernek, hogy át tudja írni.....
De ha csak ennyi az egész,akkor menni fog! és köszi a segítésget!
torrente
Vagy így vagy letöltöd a netrõl. Nem kell ragozni: feltört=hamis.

Akkor ezt érthetem úgy is, hogy van egy PS2 game CD-n és ha pl azt DVD Decrypterrel leszedem és felírom egy DVD lemezre akkor, mûködnie "kell"???
Vagy ezt a feltörést nem így értetted...???
barret
Azt,hogy írott dvd-n van,és mûködik! Azt már lehet másolni!

Bérbe vehet? reklámfelület...

torrente
Ez engem is érdekelne.

Sephi
Aramir vagya tobbiek? Halottalmar olyanrol hogy CD-es verzaju Ps2 jatekot ugy atrini DVD-re hogy az mukodjon is?

Mit értesz az alatt,hogy feltört???
Köszi a segítséget!!
De komolyan CSAK CHIP-eléssel lehet megoldani???? 😞(((( Mennyibe kerül kb.?? Gondolom a chip tudásától függ.....és milyen chipet ajánlanátok?? Meddig bírja úgy a gép??
Sephi
"Nincs meg chip-elve a gép"

Itt ez a baj 😊

barret
Csak a feltört játékokat lehet másolni,és csak chippelt gép olvassa be az írott játékokat.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sziasztok!
Az a problémám, hogy az átírt PS2 CD-t nem olvassa ba a játékgép!! 😞( Alcohol-al le image-eltem és (mivel ez a

legkisebb írásmód az LG-írómon) 8X kiírtam egy EMTEC CD-re. MI LEHET A BAJ??? Talán egy Sony CD-re kiírva be tudná

olvasni??? (vagy valamilyen jobb minõségûre?) Nincs meg chip-elve a gép (a legujabb), 50004-es verziós!

Segítsetek lécci!!!
Sephi
Ehh bazz 😊

Meg ugy egy hónapi psx Cdhasználat után is 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

torrente
Szerintem hang alapján kiderül, hogy szereti vagy sem.

Sephi
Jo hat ez is egy gondolat de meg vagyok gyozodve hogy aki azt irta eleteben nem latott meg egy kibontott Ps2 fejet 😊

De pont az elõbb fejtettétek ki, hogy a psx cdket máshogy olvassa...

Sephi
Mar maga a az irott CD-e olyan a Ps2 szamara mint a lepra az ember szamara... lassu halal.

Az írt PSX CD is szétkúrja a fejet hosszútávon, vagy az nem annyira?

Sephi
Ja en is halottam. Azert baz 😊

torrente
Ez elég durva:
A Matsushita közlése szerint egy Blu-ray lemezen akár 50 GB adat is tárolható lesz.

Sephi
Nalam Ultra Iso a masolasnal es Nero6 a kiirasnal 😊

decryptert én is csak eredeti másolásra használom, de letöltött iso-kat nero6-tal írom (kivéve az mdf/mds ugye 😊)
eddig egyikkel sem hibázott az íróm.
más hiba már volt, például egy TDK-m tönkrement a már korábban kitárgyalt VIA BusMaster miatt...

Lammer
nagyon ql progi lenne ha evvel sem hibázna az írom, eredeti dvd másolásra használom, mert leveszi a Macrovision védelmet... meg ha kapok boxos DVD-t, akkor avval ISO-zom...

Egyébként tök röhej, de a Neroval nem hibázik az íróm... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

köszi 😊

Sephi
Hya nekem nem jott be. A legeleso DVD-emet ezzel csesztem el 😊

[Rush]
ezt próbálta már valaki?

hTTp://ror.hu/

Sephi
Taps! 😊

fenn.
de rájöttem, hogy én voltam a béna 😊
elfelejtettem az mds-t letölteni és ezek az infok abban vannak... csak hát aki nem használ alkoholt az nem tudja. mint énse 😊
Sephi: ezert nem lett volna nyerõ konvertálni mert ezek az adatok abba is kellenek...
bár érdekes, hogy emulálni be tudta, de aztán utánanéztem ennek a dolognak, hogy emuláltból isoba valahogy berakni, de van egy ilyen figyelmeztetés, hogy ha nincs meg az mds fájl és jól beemulálja, és onnan lemented, akkor nem biztos hogy kiírás után is jó lesz, remélem nem voltam túl bonyolult 😊
azért kösz a segítséget mindenkinek! vagyis a szándékot 😊

egyébként ez is megírta hibátlanul, szerencsére 😊

Sephi
Mindeki mast hasznal. En Nero6 masik Alcoholt masik Decryptert. Szerintem itt mindeki ugy van vele hogy "megirta hiba nelkul ez kell nekem" alapelvel szal...

Lammer
csak az az 1 progi csinálja azt , hogy ír aztán megáll akárhány %nál az alcoholban... és nem ír ki hibát, mintha dolgozna, csak fizikailag az írás megál...

Lammer
ok, de én az alcoholra értettem...

Sephi
En 106-os Pioval is irtam es nekem orokke a Nero6-os volt a nyero.

Lammer
nekem sem megy jól a DVD pörkölés, ezt betudom annakm hogy nekem TEAC íróm van, aminek a belseje 105 PIO, amelyet egy fw trükkel égettem újra, plusz azóta benne vann a hacked 105 fw, sajna lehet nem teccik neki... de elötte sem ment...

Sephi
Hya egyszer hasznaltam csak Alcohol-t... akkoris elbasztam a DVD-et szal nekem eleg volt 😊

Lammer
legújabb alkesz van fenn?
nem köll ezt bonyolítani...
belököd az képrögzítést, és kiírod... ha nagyon rakoncátlankodik, nem biztos hogy hibátlan a fájlod...
Daemonba behúzva, ki tudod listázni a meghajtót???

ha nagyon nem megy... go be daemon->Nero indít, daemonos DVD le ISO-zod, nrg-be, majd kiírod NEROval...

JAH ÉS max 2X de inkább 1X-es írás!!!

Lammer
emyje kollega...
mdf az az Alcohol saját formátuma...

Sephi
Uristen! Mit kell ezt ennyire tulkomplikalni?
Nem tudod at konvertalni iso-ra es kiirni sima Nero6-osal? Bar nem igazan tudom miaza .mdf kirarjesztes 😞

hali

kéne egy kis help.
DC-n letöltöttem gyûrûk ura 2-t ps2-re, és az alcohol beállításában kéne segítség.
mikor beindítom a képrögzítés varázslót, a következõ adatokat látom az image fájlról:

Típus: Ismeretlen
Útvonal: E:\Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers\
Név: LOTR-TTT.mdf
Méret: 3925.56 MB
Menet: 1
Sáv: 1

Menet 01:
Sáv 01: DVD, Méret: 2009888(3.83 G😎, Cím: 000000

majd, a továbbra kattintok, és:
képfájl típusát és formátumát kell beállítani.
Sáv formátuma (Data track mode 1, Data track mode 2 form 1 vagy Audio track)
Blokkméret (bájt): 2048, 2352 vagy 2336
kép fejléc mérete (bájt):
kép végjelzés mérete (bájt):

(checkbox) Az adatódolás már kész
(checkbox) Az adatok EDC/ECC információt tartalmaznak

tehát a kérdésem röviden az. hogy a fenti értékekre mit állítsak be, avagy ha ti nem tudjátok, honnan tudom megszerezni a szükséges beállításokat?

üdv
lowdog

Sephi
Egyetlen egyszer baszott el DVD-et az is mert noname fos volt.

Lammer
enyém is... 😉

Sephi
En Pio-m viszont imadja 😊))

Lammer
igen, de tökmind1...
írófüggõ haverom brand new LG íróját nem igazán szereti a Nero 😞

Sephi
De a Neroval lenne becsuletes 😊

Lammer
de jó az Alcohol is...