4368
Szal...
-
Angyisz #1444 miért mi baja lesz a gépednek attól hogy a HDLoaderes cd-t forgatja 3-4 másodpercig a gépem 2000-es évjárat 2 évig nem volt benne más csak írott CD és semmi baja. -
Angyisz #1443 azt hogy CRC hiba, hibás a file, a winrarban van javító funkció az elvileg javítani tudja, ha nem próbáld kiírni egy lemezt megér. -
INNUENDO #1442 Upstream :
Console Media Patcher
Egyébként ha eredeti lemez, akkor nem baj ha CD (szerintem) -
INNUENDO #1441 A Console Medi Patcher -ben mit jelent a "Restore" ? -
#1440 nah megoldottam , bocse -
#1439 elkezdtem egy game .rar-jait kitömöriteni de kb. 58%-nál bejön egy ablak hogy CRC hiba a fájl sérült! kérlek segítsetek.THX -
upstream #1438 Hiall!
Valaki mesélje el nekem, hogy az eurasia-rol toltott hdloader-t hogyan tuidom dvd-re imadkozni? mertugye a cd-s verzio de nem szeretnék cd-t tenni a gépbe ha nem muszaly...
köszi előre is a segítőkész válaszokat -
#1437 Nem -
animaxboy #1436 ja igen azt vágom ezek szerint a ps2 nem fogja felismerni ha nincs mod chip vagy boot lemez?
-
#1435 Az íráshoz nem kell egyik sem ezek azért kellenek hogy a ps2 beolvassa az írott cd-t vagy dvd-t -
animaxboy #1434 helo létezik olyan mód arra hogy ps2-es játékot írjak hogy ne kelljen hozzá semmi se boot lemez se módchip?
-
#1433 há ö gözöm sincs majd a jövőhéten kiderül én még annyira se értek sztem a chip témához -
#1432 de aztán azis lehet hogy nins is semmi probléma tegnap előtt kirtam 1 gémet rohattul nem akart elindulni át vittem öcsémhez nála meg ment simán kirtam mégegyszer ez már ment nálam simán öcsémnél meg csak erőlködött vele a gép de azért elindult ott is nehezen(szal azis lehet hogy nem is fog csinálni semmit a géppel csak annyit mond, hogy béna vagyok) 2k-s lemezekkel énse akarok annyira kisérletezgetni végén má megvehetem eredetibe a gémet
-
#1431 Nemlehet, hogy pl a chipeden beköt egy-két plusz lábat, ami ezért felelős és aki chipezte a géped, lustaságból kispórolta a beforrasztásukat? [nemért hozzá, lehet lámát kérdezett :) ] -
Aspyrin #1430 Értemö, én eddig nem mertem 2k-t áldozni lemezre, de most már csakazértis veszek egyet. -
#1429 nem én birom szóra 1 ismerős én annyira nem értök hozzá csak kicsit má keztem mérges lenni haver simán tolja a dv9-s lemezeket(igaz hogy még nem sok gém van ilyen lemezen de mostanába a sony kezd sportot üzni belőle) én meg nem:( pedig tök ugyanaz a gépem(#1349)szoltam aki csinálta a modosítást, hogy akkor most mi a f*sz van aszonta no problem vigyem a gépet 5 perc azt kész is:)) -
Aspyrin #1428 majd meséld el, hogy bírtad szóra plz -
#1427 nekem is meg van csak nem indult el de már meg van a hiba ugyhogy valszeg a jövő héten már menni fog -
#1426 ezek szerint van és über f*szán működik is
de az előfordulhat, hogy valahol kifog fagyni sokáig nem játszottam vele de remélem hogy nem -
#1425 Tudtommal nincs dvd5-ös verziós, ami működne, vagy nem jól tudom? -
Aspyrin #1424 :-( nekem dvd9 verzióm van -
#1423 nah télleg nem akarom offolni ezt a remek kis topciot csak 1 pillanatra sorry
/OF
emule onnan töltök minden a warezok nem joak szart se érnek meg ott nem találsz ilyeneket
Ű²----------------------»-Details-»-----------------------²Ű
Ű² ²Ű
Ű² GAME....: Gran Turismo 4 ²Ű
Ű² CONSOLE.: PS2 SOURCE.: USA NTSC DVD5 ²Ű
Ű² RETAIL..: 02/23/05 MEDIA..: DVDR ²Ű
Ű² RELEASE.: 02/25/05 RARS...: 44 ²Ű
/ON -
#1422 hát nem aza topic neve is, "hogy ps2 dvd irás hogyan" de ahoz elöbb lekell tölteni vmit, hogy ki lehessen irni -
#1421 hát b*szki én észrese vettem eddig, hogy van javitás lehetőség pedig épp, hogy kinem szurta szemem és jó is lett kösz a helpet -
INNUENDO #1420 Thank you -
Aspyrin #1419 nem -
INNUENDO #1418 Köhöm ... Szabad itt beszélni arról hogy honan töltötte le a játékot ? -
#1417 imadkozz!!!
ha van helyreallitasi bejegyzes az archivumban. akkor sorban javitsd ki... ha kriszkraszot akar hozzaadni a javitas sorna, akkor farewell IJ... :( -
INNUENDO #1416 Gondolom a két rar-sorozatban nem ugyanúgy voltak elosztva a fájlok. Nemhiszem hogy erre van megoldás. Töltsd le a 2 hibás fájlt mégegyszer onnan ahonnan eredetileg, hátha csak letöltési hiba volt.
Oui : Vallásilag megengedett lenne ezen a fórumon megkérdezni hogy "honnan töltötted? " -
#1415 hali
letöltöttem 1 gémet de 2db rar hibás volt leszedtem máshonnan ugyanazt a 2db rart de crc hiba erre nem tudtok valami megoldást?
help
-
Aspyrin #1414 Igen, most értem rá megcsinálni és sikerült. -
#1413 100%-ra ugyanazt nemfogod kapni, 1-2% eltérés mindig lesz, de a hibák, ha vannak, ugyanott lesznek minden teszt alkalmával. Persze egy lemeznél. -
#1412 Te és kétszer ugyanazt a grafikont+számokat kaptál már? -
#1411 Philips... Jó kis Multi-Purpose :D -
INNUENDO #1410 Szóval a Start-smart-tal műkökdni fog ? (Nekem az sincs, remélem havernak van) -
#1409 huutelleg... igaz!
majd meglesem vele is... -
#1408 erdekes...
en most kilora dobalom ki a philips lemezeket, ecceruen olvashatatlan...
5-6 eves fujikat meg 40Xesen grebbel a DVDromom... hmmmz
;) -
#1407 No, én meg a Fujikkal a cd-reknél nemvoltam kibékülve :P -
#1406 Hmm.. Jónak tünik.
Minőség tesztre meg a DvdInfoProt használom, mert a Nero programjával pl a ps2-es lemezeket nemtudom tesztelni, max felületellenörzést. -
#1405 no tesokam, itt a kep!!! szerinted?
Indiai Verba 8Xan megirva ...
Indiai Verbatim amit mondtam...
tovabba, szerinted miert nem lehet lemez minoseget tesztelni??? kepzeld ha beallitom,hogy autoatikusan kezdjen megjelenik a kezdes gomb, lenyomva hibat dob... hmmmmmmmm