Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(biztos vinni fogja, majd jovore doglik be <#hehe>#hehe>)
mondjuk sajnos nemteli lemezt irtam, hanem egy 1.2(G😎es jatekot, dehat eles tesztnek jo az is...
Nekem van több éves Princom is.
Egyébként szedtem, egy korongnál az alsó réteg sugárírányba elpattant egy meghajtóban, a felsõ rugalmas réteg tartotta egyben a lemezt, na azt pl szinte nulla ellenállás nélkül kettétudtam szedni 😄
Amúgysem a szétszedésérõl beszéltem, hanem, hogy kevés ragasztó van benne, szerintem. Attól még nehéz lehet szétszedni 😊
De most felkelltetted az érdeklõdésem, keresek valami vacak princot
<#vigyor>#vigyor>
illletve vki irta lentebb a tayo-t, mitshubishi chemicalt na de ien lemezeket sehol nem talalok..
Kemény munka!
Elöször a belsörészét lehet szétnyuvasztani,onnan kifelé már kettéválasztható!
Szerszám nélkül NEM JÖN szét!
Nekem van fél éves,es még idáig jó : Princo for data. Meddig bírják ezek?
Bérbe vehet? reklámfelület...
PS4 PSN: angyisz
PS4 PSN: angyisz
DVD íróm: NEC DVD-RW Nd-1300A
Megpróbáltam mindenféle sebességgel, de egyikkel se kezdi el 😞
Lehet, hogy az írható DVD (Gigamaster) gagyi?
na jol eloffoltunk... <#hehe>#hehe>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
A Princok eldeformálódtak (???) vagy a kevés ragasztó miatt egyszerüen a végük olvashatatlan lett, szinte könnyedén kettélehetett szedni a kettõ réteget. Nézd meg egy Princo szélét, szinte semmi anyag nincs a két lemez között, majdnem körömmel betudsz nyúlni közéjük. Gondolom könnyen oxidálodott emiatt a adathordozó réteg. Ezzelszemben nézz meg egy bármilyen Riteket, még ennél a RiVisionnál is szinte kifolyt a ragasztó, na, ezek nemhiszem, hogy elkorrodálnak mostanában.
Asszem a TDK és a Verbatim lemezeken nem látható, mert mintha azokat nemistudom, lesorjázzák? Szinte levan kerekítve a korong széle, legalábbis amiket régebben vettem.
Szal a Princok sem csak a hordozó réteg miatt pusztúltak meg, hanem mert eleve szarúl volt "összerakva" a lemez, ha lehet így mondani.
Igazából ezért nemnagyon félek, hogy sorozatossan purcannának ki a Ritek lemezeim, de majd 1-2 év múlva ugyis kiderül, hogy igazam volt-e vagy sem <#vigyor>#vigyor>
amugy erdekes felvetettes, hogy a samsungjaid is franko gorbet rajzoltak, nah ugyanigy fosok en is a mostani 8X lemezektol, lehet jovore nem olvasom mar vissza, mint jartam ugye samsungokkal(50es teszt alany volt)... mostmarnagoyn ritka a 4Xes media...
hat ez van
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
ez a samsung, milyen undorito modon szar, meg a regi Princo is jobb nala, van nagyon 1st princom, aztvissza tudom olvasni... de eza samsung, annyit szivtam mar vele, hogy csak na... volt egy boxos jatek, amit release-ben (mint mindig, hulye vagyok boxot csak! releaseban tarolok)) taroltam... namodnom eloveszem pufff nem olvas par fajlt... namomdom itt gigszi van, atvittem isemros gagy LG irojanagy nehezen leolvasta(sfv passzolt!!!) a csili-vili pio107em nem, pio121 olvsom sem... hmmm legkozelebb masik samsunggal ue, na atviszem, mar azt sem olvassa, joooo mondom, a rohadt anyadat... a legborzaztobb, hogy sem emule, sem torrent, sem DC++on hirtelen nem talaltam pontosan azt a releaset, es a franya RAR volt szar(fallout brotherhood-WAM release)... tok makom volt egy regi ismeros kiirta maganak DVDre (najo azt nem komalom, met ugye release rulez 😊 dehat ezvan... naazota igyekszem a samsungjaimat atirogatni...
Hibásnak nem hibás, csak lelassúl az olvasás ott, szal adatra nekem megfelel.
Ami tönkrémént, ázok a kövétkézõ tipusok vótak:
Princo bizonyos szériái.
Samsung, szinte mind, pedig mindenhol mondták, hogy milyen fasza 😄
Sky szinte mind.
Volt egy tök noname szitázatlan lemezem, az is.
Amik alapban szarok voltak:
Budget
Hamis Verbatim
Pár db eredeti Verbatim :/
Sky, ami írás után egybõl szar volt
BulkPaq 2X-es mind
Memorex (CMC alapanyag)
eproFormance (asszem Prodisk volt, pedig állítlag jók)
Asszem így ennyi, Ritek még nemfelejtett el anyagot idáig, ez egy kicsit megnyugtat. Szal nemhiszem, hogy most valaki is megtudná mondani, hogy melyik alapanyag meddig tartja meg az adatokat.
Mi a biztosíték, hogy egy TY vagy egy MCC nemfelejti el az adatokat 1-2 éven bellül? Szerintem semmi, az egy dolog, hogy most írás után 1-2 nappal, héttel, hónappal tök jól olvasható, meg most jó a minõsége, de nemtudhatod, hogy pár éven bellül mi lesz velük. A Samsung is amikor megvettem, megírtam, akkor kurvafasza volt, legszebb, leggyorsabb görbét adta visszaolvasáskor, aztán fél éven bellül elpusztult a 90%-a a lemezeknek, még a Princoból sem döglött meg annyi, pedig abból többet írtam.
Hát kb ennyi, egyébként nem az életemet bízom a lemezekre, szal ha megdöglik, hát megdöglik 😄
hat 1etlen arany Aramirom, hátevvel csák áz á gond, mint minden mostáni lemezzel, hogy(krfff, torokkoszorules) há jövööre is elööõ ákárod venni a lemezueket, ákkor mit mutát a görbe, árányegyetlenbárátom... <#hehe>#hehe>
Meg tesztelgettem a +-os Ridata 4X-es lemezeket, hát, nem estem hanyatt tõle 😞 Megjegyzem a Pio108-as ezt sem engedi 1X-en és 2X-en írni, viszont 6X-os írásnál jobb eredményt kaptam. Lehet a Pioneer fejlesztõi tudtak valamit 😊
RiVision 4X dvd-r 1X-en
RiVision 4X dvd-r 2X-en
RiVision 4X dvd-r 4X-en
Ridata 4X dvd+r 4X-en
Ridata 4X dvd+r 6X-en
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Használj Dvdinfopro-t, azzal nemcsinálta.
Osszes ismerosom es meg nekem is kizarolag 2x vannak megirva a jatekok. Pl a Manhunt volt 4x es akadozott. A FFX is 4x volt es mindig lefagyott. Nagy resze , ami meg az elejen , nekem 4x volt irva alig mukodott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M