4368
Szal...
-
#1764 ez már kb 2 éve döcög benne. Egyébként fejet nem tesznek bele másikat, csak a csip bassza szét.
Az új Mátrix csippekben van fejvédelem. Nemtom hogy működik, de állítólag hatásos. -
#1763 Tudod az a baj,hogy olyan f**talicska"fejeket"tesznek bele,hogy cca.2hét alatt sz***á fog megint menni-sajnos... -
#1762 de :D
és megtisztítottam a rudat ami mozog a fej, mert be volt ragadva. és most van egy majdnem full működő PS2-m 10ből. -
#1761 Csak nem belehúztál a fejpotiba? -
#1760 jah en is neztem... :D en ki sem irtam networkon atnyomtam a ps2vinyojara, azt ugy bohockodtam vele... csak kivancsi voltam, ahhoz kepest, hogy utalaom a veekedost, eleg jol elmarhultam vele... :D -
#1759 Már nem ezért kérdeztem, hanem azthittem ez egy problémás kiadás, és van akinél nem működik. Xbox-on meg szerintem a 2. résszel játszottál, az első még DreamCastra jött ki, nekem az jobban tetszett. -
Doom3 #1758 Van akinek nagy dolog! Először is mert 2 éve nem ps2-tem, másodszor meg mert xbox-on már játszottam az első részt és már az is nagyon király volt! -
Doom3 #1757 Nero 7.0.0.0 / Burn Iso , x2 sebességgel, Traxdata DVD-R -
#1756 Tudnom kell mindent ezekről. 10000-ért vettem ugyanis hibásan kábelekkel joy-jal. Nem olvasott semmit, és mondták rá h optika hibás, és 20000 lesz a csere.
Ehez képest megcsináltam 0Ft-ból, h olvasson gyári és írott zeneCD-ket, írott USB Advance progit, eredeti DVD-ket menüvel, és írott DVD-R filmeket.
Egyébként ez az első PS2 amit láttam, szal meg kell tanulnomn még hogy kell kiírni játékot, h olvassa. -
#1755 Ez most valami nagy dolog? Mármint hogy működik.
Kb 1-2 hete kiírtam én is egy RW lemezre Neroval, és fut szépen egy átlagos gépben (semmi extra chip, csak egy natúr valami, talán Matrix).
Egyébként fasza lesz, a 2. rész nemvolt jó, megsem közelítette az 1. rész hangulatát, de ez kurvajó lesz szerintem a demó alapján. -
#1754 Akkor meséld el plíz mire írtad, mivel, és milyen sebességgel! -
Doom3 #1753 Hurááááááááá! Sikerült a Soul Salibur 3 Demot kiírni és még működik! -
#1752 Nincsmeg, úgyhogy passz.
Csak azért kérdeztem, mert volt, hogy egy srác leszedett egy látszólag ps2-es játékot valahonnan (asszem edonkey), aztán televolt a lemez asf meg mpg fájlokkal :D Persze panaszkodott, hogy nem megy. -
#1751 Belenéztem, és eléggé PS2-nek tűnik a dolog.
Dummy.bin
System.cnf
Usbadvn.elf
Ha neked esetleg megvan az USB Advance, vagy USB Extreme progi, megtennéd, h átküldöd?
MSN címem is van: [email protected] -
#1750 Egyébként beleméztél abba a letöltött lemezképbe? Egyátalán Ps2-es lemez? Nemritka, hogy fake szarokat tesznek fel a külföldi fájlcserélőkre. -
#1749 Ha isoban van neki, vagy bin/cue-ban, akkor nem úgy kell kiírni, ahogy mondod.
Kapisi? -
#1748 Felvettelek. A PS2-m viszont nem hajlandó olvasni a CD-RW-t. Kiírtam 4xesen neki zeneformátumú CDt, amit sima írott cd-ről beolvas. Mit csináljak? -
#1747 Felvennélek msn-re de azt írja nincs passport fiókod. (még ez is szarozik. ) -
#1746 De mivel .cue és .bin fileom van, ezért gondolom cd képként kell kiírnom.
Nero Expressben ha rányomok a "Lemez CD/DVD-kép vagy Elmentett Projekt"-re akkor beállításként csak a cdkép filet, az írót, a sebességet és a másolatok számát választhatom ki, semmi mást.
Amit te mondasz azt megtaláltam a BurningRom-ban amikor új projektet nyitok, és bal oldalon kiválaszthatom a típusát. Az viszont nekem nem jó, mert cdképként kéne sztem felírnom. -
#1745 Bár nekem 6.6.0.16 van. ha kell mesin átküldöm ok??
[email protected] -
#1744 Aramir: UDF/ISO!!!
Kápísi?? ebben benne van az ISO is. -
#1743 Nero expressz. és a feljövő ablakban balra vannak, lefelé tudod görgetni.
-
#1742 Amúgy ha cd-re akarod kiírni a fájlokat (mert pl nem isoban szedted le a netről), akkor mode2/xa módban legyen és a joliet legyen bepipálva, a lemez meg lezárva. Amúgy meg próbálkozz újraírható lemezzel, és ha jó, akkor sima lemezre is kiírhatod. -
#1741 Deha jól értem isoban van neki, akkor ezzel a beállítással hogy írja ki? -
#1740 ...ja, a mai nap során. :)
Ezt az UDF/ISO-t hol tudom beállítani 6.3.1.20-as neroban? -
#1739 köszi megpróbálom, max dobhatom ki a következő cd-t is. (Eddig két DVD és egy CD bánja a különböző kísérletezéseket) -
#1738 Nero/nero Burning rom/CD-ROM UDF/ISO max. 4Xresen írd.
Ha így írod jónak kell lennie...
-
#1737 Plíz segítsetek!
Van egy PS2-m chippel, ami olvassa pl az írott zenei CDket. Leszedtem hozzá az USB Advance progit, hogy majd USBs wincsiről játszhassak.
Az a baj, hogy már rögtön ott elakadok, hogy a kiírott USBAdvance CD-t berakom a ps2be és azt írja rakjak be neki ps2 formátumú cdt.
Neroval írtam ki imagefile-ként CD-R lemezre.
Hol rontottam el? -
Doom3 #1736 THX! Megnézem őket! -
#1735 www.playzone.atw.hu
www.dlink.shp.hu
ISOk elfogadható sebességgel.
-
#1734 Nemhiszem, hogy itt fogsz választ kapni :D -
Doom3 #1733 Szevaszok PS guruk!
A gépem már 2 éve meg van(chippelve), de szinte csak porosodott. Most kezdenék tölteni rá vmit de fogalmam sincs mit-hogyan. Honnan lehetne letölten iso-kat, elfogadható sebességgel? Valami egyszerű game is jó lenne, amivel elkezdhetnék kisérletezni. Minden helpet előre is köszönök!
Üdv: Doom 3
-
#1732 Talán mert ezen rajtad kívül senki sem tud segíteni.
Elvileg nem rontottál el semmit, próbálj ki egy másik lemezt, esetleg próbáld meg az ilyen TDK lemezt 4X-es sebességgel megírni, hátha az jobban fekszik a gépednek. -
zs0ltee17 #1731 mér nem segít senki? -
Valami ilyesmit keress a googlével.
/ON -
#1729 Kerestem egy Amiga boinball animált gif-et, és egy kicsit módosítottam.
Amúgy Babarosa Gif Animator 3.6 -
#1728 Aramir az animációd mivel csináltad? -
#1727 Köszi! -
zs0ltee17 #1726 sziasztok!
lenne egy kérdésem!
megírtam egy játékot dvd-re! .iso-ból írtam ki dvd decrypter-rel, 2.4X-esen, TDK dvd-re! beteszem a ps2-be és elkezdi olvasni..............pörgeti gyorsan.......bejön a kép, hogy ki csinálta a játékot meg ilyenek, és ennyi aztán nem tölt tovább! mit ronthattam el?
előre is kössz a segítéget! -
#1725 BOLDOG SZULINAPOT... mert ugye en nem felejtettem el...