Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Ugyanez a menet a mangáknál is.
Van kb 2000 anime, ebbõl 400 van licenselve. Többi nem...
De ha tudnád hogy hány anime van, amirõl a TokyoPOp meg a VIZ még csak nem is HALLOTT....
Kis utánajárással nem mondana ilyen baromságokat, hogy hamisítok 😊))
De semmi gond...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Neten rendelni meg... tudod... ahhoz nem elég a cash, és amúgy is a postaköltség annyi, mint maga a cucc. De ha beüt ez a fránya meló, meg is rendelem a teljes Full Metal Alchemist, Wolfs Rain és Saiyuki sorozatot, ebben biztos vagyok 😊))
Néztük néztük, ha már veszünk akkor legyen a legjobb... annyival nem drágább mint a többi és legalább nem dobom ki fél év múlva 😊)
Nem csinálok semmiféle másolatokat....
Animéket szoktam kiírni, (mert az nem kapható errefelé és a legtöbbje meg se jelent csak japán tévében...)
Ps2 lemezeimet bele se teszem a pcbe.. minek ? 😉
(nekem is pont ilyen íróm van, ezért van szerencsém hogy segíthetek)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
letoltod szepen ALcoholt mint iro progit...
letoltod szepen ClonyXXL progit mint masolasvedelem csekkert, azzal leccsekolod a lemezed, az kiir egy semat...
es avval a semaval felisozod, majd avval a semaval kiirod... ennyi!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csak szolok hogy ez nem jo otlet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lehet, hogy ez a tema nem ide tartozik, de segitseg kene.... Van egy PSX emulatorom, meg egy eredeti Final Fantasy Tacticsom. MInden jol mukodik, csak az a baj, hogy vissza kell adnom a jatekot, viszont meg nem vittem vegig... Szoval megprobaltam szimplan atirni a CD-tartalmat egy CD-R-re de ugy nem megy... Mit kell tennem, hogy masoljam, vagy hogyan tudok belole ISO-t csinalni? Segitsetek legyszi
En tudom mert pl rairtuk a Gladiator comu jatekot egy Princora es ugy szagattott es hangoskodott. Aztan Mahunt ugyanez es meg sorohatnam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Arról nemis beszélve, hogy egy bizonyos széria volt határozottan szar, b1-el kezdõdött a számsor, ami a lemezre volt írva, azokat sorba dobom ki, a lenti lemez is ilyen.
Szal, bár nemláttam a vitát, de szerintem valahol mindkettõtöknek igaza volt.
Igaz nekem Pio 108-asom van...
Kar hogy kimoderaltak azt a vitat amit ezugyben muveltem Unreg kolegaval.
AMD64 3000+,1GB ram, 6600GT
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
(2 valtozat is van)
vagy rosszul tudom ?
THX
Valamenyire függ az alapanyagtól is persze, javasolt alapanyagok TY, MCC, Fujifilm03, esetleg Ritek g04-g05, de valami jobbfajtára, pl Traxdata.
Avit meg csak akkor írj ki dvd-re, ha az asztali lejátszód viszi a divxeket, amúgy konvertálnod kell õket, ami felesleges macera meg minõségromlás.
Ps2-n avikat meg egy mediaplayer programmal lehet, a címe: PS2 REALITY MEDIAPLAYER, googleban rákeresel, biztos megtalálod.
Írási sebesség.
További INFO a lejjebb található vitákban! 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amugy ugy hogy lehet kiirni DVD-re egy AVI fajlt, hogy DVD lejatszo (meg ps2 is ugyebar) le tudja jatszani?
jo mar megoldottam 😛
Verbatim 4x(mcc) lemez 2x irasi kiserletnel..
az iroba firmware lett frissitve de nem hiszem hogy e miatt lenne...
(olvassa a lemezeket szepen, ujrairhator Tdkra szepen megirja az adatot.)
Találtam egy nagynehezen visszaolvasható Princot, miközben átírtam egy jobb lemezre az anyagot, megtesztelgettem <#vigyor>#vigyor>
Azt a nézeted, hogy csak szerszámmal lehet szétszedni, gyorsan felejtsd el <#vigyor>#vigyor>
Kb fél perces "melóm" képes beszámolója következik:
És hogy ontopik maradjak, aki ezek után Princora ír Ps2-es cuccot, az megérdemli <#vigyor>#vigyor>
majd utana...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan