4368
Szal...
-
#1724 Hol lehet kapni IDE-s wincseszter és PS2 összekötő kábelt? -
#1723 Ahogy nézem, a büntipontot is ezért kaptad :)
Semmi gond. -
zs0ltee17 #1722 sorry! igazad van! bocs!
csak elküldtem és utána olvastam!
mégegyszer sorry -
#1721 Nehogy visszaolvas kb 20 hozzászólást -
zs0ltee17 #1720 szevasztok!
a mai nap során töltöttem le egy 4 gigás .iso fájlt! (ps2 játék)
ki szeretném írni, de nem tudom hogy kell!
a segítségeteket szeretném kérni! milyen progival írjam ki?, hányszorosan?......
előre is kössz a segítséget! -
#1719 Szerintetek a Fujifilm DVD-R megfelelő PS2 lemezek írásához? -
buggyant #1718 mi a különbség a +r meg a -r dvd között? melyikre jobb írni? -
#1717 Mindegy melyiket, csak ismerje az íród.
Nálam 6.0.0.19 van, de nincs vele gondom ilyen téren.
Persze csak sima iso kiírására a Decrypter kényelmessebb (szerintem). -
buggyant #1716 igen, ezt is ajánlották már.... akkor megpróbálkozok ezzel. köszi! -
#1715 dvd decrypter nerot felejtsd el -
buggyant #1714 halihó. iso-ból szeretnék kiírni ps2-es játékokat. nero-val akarom írni, de nemtudom melyik verziót vásároljam meg -
#1713 Nálam az LG-nek esélye sem volt tönkremenni :D (mert nincs, nemis volt :P ) -
#1712 nálam 3 Pio és két Lg halt meg rövid időn belül...erre most mit mondjak??(már nagyon televolt a tököm)utáljam mindegyiket, mondjam mindkét márkára hogy szar?...a többi sem jó...most egy pio108-as van és nagyon jól müxik.. -
#1711 Nálam egy 104-es, és két 106-os adta meg magát garancia időn bellül, mégsem mondom, hogy szar a Pio :D Pedig lenne rá okom. -
#1710 akkor te marha makaos vagy... vegulis iteljunk meg egy irot mert EGY embernel tok jol mukodik... ha esetleg van nagykeres servizes haverod, nyugodtan megkerdezheted, mennyi a visszavitt szar LG vs PIo es elkenodnel rendesen... ;) -
#1709 sztem jó a LG nekem a piom besz@art az LG-m viszont még mindíg hibátlanul mükszik:) -
#1708 -
svanson #1707 Csak a TDK meg a Verbatim! -
#1706 Vagy ránézésből, olyan jellemző a G05-ös (és a G04-esre is, csak az már ritka) lemezekre, hogy a középső luk körül közvetlenül van az azonosító(?) számsor írva. -
Kgero1 #1705 köszi! -
#1704 dvd identifier,vagy megkérdezed:) -
Kgero1 #1703 A Ridisk az jó?
Honnan tudom hogy egy lemezen G05-ös réteg van? -
svanson #1702 Mi a véleményetek az LG írórol? inkább a Pájonír, mi? -
Angyisz #1701 Vazze kurv*ra mindegy milyen lemezre írod az a lényeg, hogy minuszos lemez legyen ne írd csak 2x vagy legrosszabb esetben 4x sebességgel és mondjuk valami G05-ös réteggel ellátott lemezt használj nekem ezek jönnek be egy ideje megy rajta minden film, ps2 gamma meg minden, a név meg halál mindegy a RIDATA, ARITA, stb. ezek mind ugyanazok csak más a név a lényeg a G05-ös felület. -
#1700 Ma vettem egy Max Drive-ot 16mb-ost Ps2-höz a ps2-höz adott lemezről szeretnék biztonsági másolatot készíteni (komolyan) mert ugye ez a lelke ha ez megsérül dobhatom az usb drivet a kukába. Semmivel nem sikerült átmásolnom olyan védelem van rajta. Ha valakinek sikerült vagy van tapasztalata ezzel kapcsolatban ossza meg velem thanks. -
Ronin1350 #1699 Még mindig egyszerű olcsó Ridata lemezre írom a játékokat Alcohol 120% progival . Mi neden megírt lemez remekül fut és a PS is már vagy 6 éve bírja a kiképzést :) -
#1698 Biztos warez volt :) -
Picibmx #1697 Hé én ide írtam!MOst nincs itt. -
ellinart #1696 HELLO
Valaki tudna segíteni a lentebb feltett kérdésemre??? A DVD márkája érdekelne
Köszi
-
ellinart #1695 sziasztok.Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen típusu DVDt ajánlotok PS2 játékok kiírására? Lentebb olvastam néhány javaslatot de az már nem valami naprakész.
Köszi. -
sziben #1694 köszönöm kiskami, sikerült. -
kiskami #1693 Megnyitod a cue fájlt egy azt ismerő íróprogiban, és írsz. -
sziben #1692 Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.A bin/cue párost,hogy tudom kiírni dvd-re,hogy fusson a ps2-n -
#1691 Volna egy kérdésem még kezdő vagyok ebben mi az a HDLoader?HMMM? -
Tom87 #1690 Így biztod működni fog?
Esetleg nincsen köze a chipnek hozzá?
Megpróbálom így is kiírni aztán szólok ha vmi eredmény van...
Köszi a segítséget! -
#1689 Nem ugy kell kiírni hanem Nérónál a Recorder fül alatt a burn image-t választani és ne írdd 8 szorosan max4 -
Tom87 #1688 Igen!
Letöltöm a rar-okat ,majd kitömörítem őket.
Megkapom az iso-t. Berakom DAEMON imagedrive-ba.
Aztán kiírom DVDről - DVDre másolással.
Szimplán ennyi.
Miért írta ki azt ,h rakjak be ps2 lemezt? -
Angyisz #1687 a 8x-os írás a baj lassaban csináld.
Egyébként mivel írod és mit image filet írsz ki ? -
Tom87 #1686 Sziasztok!
Nemrég írtam ide...
Az a játék amit kiírtam az akkor miért nem műxik?
Lehet mondjuk a chip az oka???
8x-os sebességgel írtam a dvd-t ,de ettől sztem még nem kéne kiírnia ,h
"please insert a playstation 2 disc"...
Nem?
A gép lejátszott már kiírt játékot... a motogp4-et ,de azt az ismerősöm hozta és az állítólag közvetlen volt másolva...
Mi lehet a probléma??? Miért írhatja ezt ki a gép??? -
#1685 Sony nemtudom milyen, a másik kettő jó, írj olyanra, gondolom 1-2 darab kiírásánál nemvág földhöz a 30-40-50 Ft-os árkülönbség.
Sima iso-t tökmindegy szerintem mivel írod ki, én Nerot haszálok gond nélkül.
Mások meg DvdDecryptert, megint mások Alcoholt :D