Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Hardveres pal/ntsc átalakítón mit értesz? RGB kábelt és a társait? Azok használatával nincs gond, viszont ezek a patchelõ programok magukba a programokba piszkálnak bele, és gondolom ezt nem mind szereti.
Annó ps1-en sem tudtam átalakítani a Crash Collectiont ntsc-rõl pal-ra, a progik elindúltak ugyan, volt hangjuk is, csak éppen a képernyõ volt tök fekete 😊 Pal4U 2K, vagy mi volt a neve a programnak, amivel csináltam ps1-en. Gondolom ilyen gondok adódhatnak itt is egy-két programnál, valószinüleg kifogtál egy ilyet.
Egyébként szerintem a program nem vág le semmit sehonnan, csak az ntsc szabvány kevesebb vízszintes sorból áll, mint a pal, ezért középre teszi a képet, hogy azért kinézzen valahogy. Amikor meg ntsc-ben nézed a játékot, akkor meg valószinüleg a tv-d széthúzza a képet, ezért a kör egy szép tojásnak fog kinézni a képernyõdön így, pal-ra konvertálva megmaradnak az arányok, a kör kör lesz, csak ugye a plusz vízszintes sorokat is elkell helyezni valahol (itt pl allul-fellül), ezért nézhet úgy ki, mintha levágna sorokat a program, pedig nem.
De ezek csak szerintem vannak így nálad, mert ps2-es játékot még sosem konvertáltam, csak régen ps1-est.

Banyapapa
hm nemtom.
a ps1 kis buhera után ugyanigy viszi a ntsc-t, és no problemsz.
Plussz ez a kis progi vagymi, a képet még picit össze is zsugoritja,ill levan vágva a aljábol/tetejéböl ( azt hittem hogy a normális sebbeség megmaradjon :o)

Megmondom észre se vettem volna 8ill kicsit gyanus volt),de néha 1-2 mp-re hirtelen begyorsult a játék és utána maradt a lassitot verzioja, azt hittem a irányito rox,ill a analog karok.
Bár ha igy van ahogy irod nemtom minek ezek a pecselö cumok?
ilyen lenne a játék egy hardveres n-pal átalakitoval is?

Aramir
Ezen ne csodálkozz, egy 60 hz-es megjelenítéshez optimalizált játékra ráerõszakolod az 50 hz-es megjelenítést, akkor nem biztos, hogy tökéletes lesz minden esetben, itt valószinüleg magának a játéknak nem tetszik a dolog, és nem a konverter progival van baj.
Annó a State of Emergencyhez is készült ilyen pal/ntsc selector patch, ami mûködött is, csak pl 50 hz-en (PAL) játszhatattlan volt, mert leginkább egy néma burlekszfilmhez hasonlított, olyan gyors volt 😄

Sland
akkor kipróbálom holnap én is. csak most nagyon el vagyok foglalva a Gran Turismo 4- gyel... 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Luiprima
Akkor a 2202 módszerrel pedig menni kellene

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Banyapapa

alul-felül van az a szokásos kis csik,ennyi,és szines

szerkesztve: mégse tökéj,valami nem klapol nálam😛
lassult a játék (zene is,mert megvan mp3ban is és most hallgatom eccerre a kettöt😛),plussz a mozgás is lassult,néha begyorsul:-o
Ilyet se láttam még:

Sland
Egyébként a Majomparádé torrent oldalról származik a stuff.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

persze.
Banyapapa
mingyá kiproba.

Sland
!!!NTSC TO PAL!!!

Véleményeket, tapasztalatokat várok!

Luiprima
Bocsi a kérdésért nem akarlak hülyének nézni csak ugye volt már rá példa .. Ugye chippes a géped?

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Most írtam ki de nem mûködik. Rendesen elindítom el is indul de aztán visszamegy a Browse-ba. Ott kiírja hogy van Memo kártya és Play Station 2 Disc. Próbálkoztam több indítási módszerel de mindíg ugyanez volt az eredmény. Mit tegyek???
köszi
öregharcsa
ez egy nagyon régi és nagyon jó gamefix oldal...itt található elég sok játékhoz ntsc-pal selectoros patch.

gamefix

http://pspfilez.extra.hu/

Banyapapa
egyikkel se szoktam probálkozni,csak a dvddecrypterrel,nem messze lejjeb vana linkje.
irás mod beáálit,ha esetleg nem ugy áll😛

ISOt be adni itten-e

irás sebbeség belönni itt

elinditani irás itt

Ha nem leled,a imgburn is ugyanez (majdnem😛)

Gondolom hogy ezerszer leírtátok már hogy hogy kell Nero-val vagy Alcohol 120%-al írni de én még új vagyok úgy hogy nagyon megkösszönném ha elmagyaráznátok. Elõre is thx.
Aramir
Hát, akkor passz <#nemtudom>

Banyapapa
van még 1 dolog bár az manis: a konzolstudioban az a N-PAL okoság.
Bár most elfogyott van irva de márciusban érkezik,aztat irták.

én erre a oldalra gondoltam,van itt más is.

Sland
pont ma szedtem le azt a cuccot és nekem is nagyon elcsúszik...

PS2 NTSC TO PAL VMode XChanger a neve.

Itt tölthetõ

normális progit meg nem sikerült találnom. Pedig a The Path OF NEo ból csak NTSC -t találtam és az pedig nagyon jól jönne PAL ban... 😞

dinomano
banyapapa...meg nem mondom most az oldal cimet, de 1X netes barangolasaim soran raakadtam 1 patch.-elös oldalra, ntsc/pal patch-ek voltak; allitolag csak anniy, h. az iso-vl egütt 1 ktarba tenni; oszt inditani a patch exe-t(sok gémhez volt)...
van olyan tv ami egyaltalan nem viszi NTSC-t(nalunkÍ), van ami csak FF-ben... Uj tv-knek gondja nincxs vele, régi tv-knel lehetnek gazos dolgok; pl. anno a MOH1em régi tv-n elcsuszott keppel ment, fele nem latszott...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Banyapapa
amugy (bár csak eccer probáltam, és sajn nem sikerált rendesen😞),de meg lehet pecselgetni ezeket a ISOkat,hogy kiszinesedjenek a NTSCt nem ismerö tv-ken.

Cucc nevét elfelejtettem,meg nálam valamiért szines-nek szines let csak, elcsuszott a kép felfele vagy 15 centit:o
De hátha jön valaki aki jobban ismeri ezt😊

szreeke
van rgb kábelem de a játék tényleg amerikai a tvm meg kicsit régebbi úgyhogy ez lehet baj köszönöm

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Aramir
Vegyél a géphez egy RGB kábelt, azzal szines lesz, plusz tûéles képet is kapsz még cserébe.
A játék amúgy valószinüleg amerikai, vagyis NTSC-s, és a tv-d nem ismeri.
RGB kábel:
http://image.lik-sang.com/images//large/ps-rgb.jpg

Banyapapa
talán NTSC a játék,és a tv nem birgya /tipp/

szreeke
szevasztok!
kiítam 2 dvd-t egyet decrypterrel egyet neroval, viszi is a psem de fekete-fehéren mindekttõt... mi lehet a baj?? köszi a tippeket

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Sziasztok! Leszedtem az skapps oldalról a Hd loader legújabb dvd verzióját és kiírtam dvd decrypterrel és megpróbáltam már alcohollal is de ha berakom a ps2 be akkor nem indul el a dvd.Miért?Pedig a ps2õm minden másolt dvd-t visz.Az gond lehet ha a ps2be még csak network adapter van és még nincsen benne vinyó?De szerintem ettõl függetlenül el kellene indulnia a Hd loader menünek.A hd loader cd-s változata szintén nem indul el.Tud valaki megoldást?
Ha valaki tud megoldást kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
Lammer
ezt is mar "leirtuk" soxor, hogy mi lenne ha(most hogy mondjam laikusan?) adnatok a lemez "minosegere" es az iro "markajara"... sokadszorra: lemezek: TYG03(taiyo yuden a legjobb minoseget adja a piacnak) mediakodu verbatim mondjuk (8Xan irva tobb mint tokeletes, hisz 8X irasnal adja talan a legkevesebb PIPO hibat) aztan MCC03RG20 mediakodu verbatim lemezek, (szinten perfect 8X irva) ... ezeket az arita es hulladek tarsaikat felejtsetek el... hamar warezoltok nem eri meg avval a par10 forinttal dragabb lemezekre irni jo iroval???
Programok: IMGBURN, DVDDECRYPTER!!!! (ahol lehet az irot dvdromra booksettingelni, vagy hackelt firmwaret letolteni az irohoz, ami mar eleve okossodott)
irok: Pioneer 106,107,108(BEST!!!),110(D) (igen az 109es szandekosan felejtettem ki, nekem nem kell olyan iro ami meg az 1.57es fwnel is bugzik, szal szani) NEC 3520 es folotte... Plextor iroi sem a regiek mar, de erdemes beruhazni, mert szeles feature paletteval rendelkezik amit a plextools progivjaval ki is hozhattok a masinabol... az ilyen LG, Samsung es olcso similar hulladekokat keruljetek nagy ivben...(amugy meg itthon kevesbe ritkan vasarolhato jo cuccok: Benq, Liteon) ES MINDIG AZ IROKAT a LEGFRISSEBB FIRMWARE-el ki kell okositani!!! (lemezek tamogatasa, olvasasi/irasi strategiak optimalizalasa mediakodonkent stb, gyorsasag, minoseg stb)
😉 (NEM BASZOGATAS KEPP!!!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Alcohol20% melyik verzió?
Mert nekem nem sikerültek a PSX lemezek... azóta nem is próbálkoztam vele.
Most inkább Ps2. game's; NERO-val, ARITA dvd-re... 10:2 az arány, a sikeres írás javára... 😄

Az élet a legjobb méreg...

bebop
Hali mindenki!
Olvasgattam az üzeneteket és nem láttam sehol sem hogy valaki alcohol 120%-ot használna (vagy elkerülte a figyelmemet), pedig szerintem egy nagyon jó progi PS2-es DVD és CD írására. Nekem eddig még semmi gondom sem volt vele. TDK-ra irom õket 2X sebességgel, és minden megy ahogy kell :-)

sziasztok,

aki tud Bp-en helyet ahol jó minõségü PS2 chipelést végeznek kérem privbe irjon! köszönöm!
sziasztok,

aki tud Bp-en helyet ahol jó minõségü PS2 chipelést végeznek kérem irjon! köszönöm!
Pupcika
köszi 😊

shevy
nem tudja valaki, hogy bin/cue képfájlt, amit cd-re kéne kiírni, hogy írhatnám ki dvd-re hogy mûködjön? ps2-es option fájlról van szó, csak a ps2-m nem olvas be cd-t csak dvd-t, tud valaki megoldást?

Banyapapa
Pupcika
honnan szerezhetek decrypter-t? a mostani amit találtam ez a dvd fab decrypter ez semmire sem jó...

pc killer
Kibírható.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Aramir
Videókat szedtek ki asszem.

pc killer
Letöltöttem a gt4 DVD5 verzióját (3.62 gb). Láttam a DVD9 verziót is (4.xx gb). Nem tudja vki, hogy mi a különbség a két verzió között? Kivettek belõle vmi zenét, v mi?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Sland
nah vettem két TDK DVD-t. egy + os meg egy - ost. Melyikre írjam ki dvd decrypterrel a játékot?

öregharcsa
a dvd decrypter egy külön progi!!! ingyenesen letölthetõ csak keress rá a neten....
a Nérót felejtsd el!!!

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

John Cena
sepecial dvd decrypter ez aaaaa Nérón belûlvan vagy hol? más CD író progi? mert ha nérón belûl akkor leírod hogyan??? SKAZI!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mila69en
ez tényleg költõi....de végülis van benn igazság

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ha én mondom az bunkóság, ha valaki 5 éve regisztráltan mondja már nem? 😛

!költõi kérdés!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mila69en
most téged az mér zavar he?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

de most ezt minek kérdezted meg kb 7 topicban he?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

John Cena
naon kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mila69en
nincs semmi sepecial dvd decrypter indít azt ír😊

Aramir
Ultraiso-val próbáld meg átkonvertálni, vagy próbáld megy mountolni pl Daemon Toolsba, majd Neroval dvd másolást csinálni röptében (onfly) a virtuális meghajtóról.
De van egy olyan gyanum, hogy kamu az a képfájl. Bele tudnál nézni, hogy mit tartalmaz? Pl Daemon Toolsba mountolod, és megnézed, hogy milyen fájlok vannak benne.
Cue/bin-re meg ne akard konvertálni, mert az egy cd képformátum.

DvdDecrypter-el írom ki.
a következõ a probléma mikor ki akarok írni a következõket írja ki:
Your image dosen't apper to be of the correct format for bouring onto a DVD.

Image format:MODE2/FORM1/2448
DVD format:MODE1/2048

Would you like to continue anyway?

ilyenkor mit csináljak folytasam az írást vagy hadjam a picsába??