Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annó ps1-en sem tudtam átalakítani a Crash Collectiont ntsc-rõl pal-ra, a progik elindúltak ugyan, volt hangjuk is, csak éppen a képernyõ volt tök fekete 😊 Pal4U 2K, vagy mi volt a neve a programnak, amivel csináltam ps1-en. Gondolom ilyen gondok adódhatnak itt is egy-két programnál, valószinüleg kifogtál egy ilyet.
Egyébként szerintem a program nem vág le semmit sehonnan, csak az ntsc szabvány kevesebb vízszintes sorból áll, mint a pal, ezért középre teszi a képet, hogy azért kinézzen valahogy. Amikor meg ntsc-ben nézed a játékot, akkor meg valószinüleg a tv-d széthúzza a képet, ezért a kör egy szép tojásnak fog kinézni a képernyõdön így, pal-ra konvertálva megmaradnak az arányok, a kör kör lesz, csak ugye a plusz vízszintes sorokat is elkell helyezni valahol (itt pl allul-fellül), ezért nézhet úgy ki, mintha levágna sorokat a program, pedig nem.
De ezek csak szerintem vannak így nálad, mert ps2-es játékot még sosem konvertáltam, csak régen ps1-est.
a ps1 kis buhera után ugyanigy viszi a ntsc-t, és no problemsz.
Plussz ez a kis progi vagymi, a képet még picit össze is zsugoritja,ill levan vágva a aljábol/tetejéböl ( azt hittem hogy a normális sebbeség megmaradjon :o)
Megmondom észre se vettem volna 8ill kicsit gyanus volt),de néha 1-2 mp-re hirtelen begyorsult a játék és utána maradt a lassitot verzioja, azt hittem a irányito rox,ill a analog karok.
Bár ha igy van ahogy irod nemtom minek ezek a pecselö cumok?
ilyen lenne a játék egy hardveres n-pal átalakitoval is?
Annó a State of Emergencyhez is készült ilyen pal/ntsc selector patch, ami mûködött is, csak pl 50 hz-en (PAL) játszhatattlan volt, mert leginkább egy néma burlekszfilmhez hasonlított, olyan gyors volt 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
alul-felül van az a szokásos kis csik,ennyi,és szines
szerkesztve: mégse tökéj,valami nem klapol nálam😛
lassult a játék (zene is,mert megvan mp3ban is és most hallgatom eccerre a kettöt😛),plussz a mozgás is lassult,néha begyorsul:-o
Ilyet se láttam még:
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
gamefix
http://pspfilez.extra.hu/
irás mod beáálit,ha esetleg nem ugy áll😛
ISOt be adni itten-e
irás sebbeség belönni itt
elinditani irás itt
Ha nem leled,a imgburn is ugyanez (majdnem😛)
Bár most elfogyott van irva de márciusban érkezik,aztat irták.
én erre a oldalra gondoltam,van itt más is.
PS2 NTSC TO PAL VMode XChanger a neve.
Itt tölthetõ
normális progit meg nem sikerült találnom. Pedig a The Path OF NEo ból csak NTSC -t találtam és az pedig nagyon jól jönne PAL ban... 😞
van olyan tv ami egyaltalan nem viszi NTSC-t(nalunkÍ), van ami csak FF-ben... Uj tv-knek gondja nincxs vele, régi tv-knel lehetnek gazos dolgok; pl. anno a MOH1em régi tv-n elcsuszott keppel ment, fele nem latszott...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Cucc nevét elfelejtettem,meg nálam valamiért szines-nek szines let csak, elcsuszott a kép felfele vagy 15 centit:o
De hátha jön valaki aki jobban ismeri ezt😊
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
A játék amúgy valószinüleg amerikai, vagyis NTSC-s, és a tv-d nem ismeri.
RGB kábel:
http://image.lik-sang.com/images//large/ps-rgb.jpg
kiítam 2 dvd-t egyet decrypterrel egyet neroval, viszi is a psem de fekete-fehéren mindekttõt... mi lehet a baj?? köszi a tippeket
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
Ha valaki tud megoldást kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
Programok: IMGBURN, DVDDECRYPTER!!!! (ahol lehet az irot dvdromra booksettingelni, vagy hackelt firmwaret letolteni az irohoz, ami mar eleve okossodott)
irok: Pioneer 106,107,108(BEST!!!),110(D) (igen az 109es szandekosan felejtettem ki, nekem nem kell olyan iro ami meg az 1.57es fwnel is bugzik, szal szani) NEC 3520 es folotte... Plextor iroi sem a regiek mar, de erdemes beruhazni, mert szeles feature paletteval rendelkezik amit a plextools progivjaval ki is hozhattok a masinabol... az ilyen LG, Samsung es olcso similar hulladekokat keruljetek nagy ivben...(amugy meg itthon kevesbe ritkan vasarolhato jo cuccok: Benq, Liteon) ES MINDIG AZ IROKAT a LEGFRISSEBB FIRMWARE-el ki kell okositani!!! (lemezek tamogatasa, olvasasi/irasi strategiak optimalizalasa mediakodonkent stb, gyorsasag, minoseg stb)
😉 (NEM BASZOGATAS KEPP!!!)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mert nekem nem sikerültek a PSX lemezek... azóta nem is próbálkoztam vele.
Most inkább Ps2. game's; NERO-val, ARITA dvd-re... 10:2 az arány, a sikeres írás javára... 😄
Az élet a legjobb méreg...
Olvasgattam az üzeneteket és nem láttam sehol sem hogy valaki alcohol 120%-ot használna (vagy elkerülte a figyelmemet), pedig szerintem egy nagyon jó progi PS2-es DVD és CD írására. Nekem eddig még semmi gondom sem volt vele. TDK-ra irom õket 2X sebességgel, és minden megy ahogy kell :-)
aki tud Bp-en helyet ahol jó minõségü PS2 chipelést végeznek kérem privbe irjon! köszönöm!
aki tud Bp-en helyet ahol jó minõségü PS2 chipelést végeznek kérem irjon! köszönöm!
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
a Nérót felejtsd el!!!
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
!költõi kérdés!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
De van egy olyan gyanum, hogy kamu az a képfájl. Bele tudnál nézni, hogy mit tartalmaz? Pl Daemon Toolsba mountolod, és megnézed, hogy milyen fájlok vannak benne.
Cue/bin-re meg ne akard konvertálni, mert az egy cd képformátum.
Your image dosen't apper to be of the correct format for bouring onto a DVD.
Image format:MODE2/FORM1/2448
DVD format:MODE1/2048
Would you like to continue anyway?
ilyenkor mit csináljak folytasam az írást vagy hadjam a picsába??