4368
Szal...
  • Aramir
    Nekem annó nemjött be a 8X-os Philips CMC médiakóddal.
  • turho
    Nem gánya, csak van náluk univerzálisabb. Ridisc helyett meg inkább ridata, ha olcsón jót. 8x silver. Nagyon jó lemez. pio-val főleg :)
  • Aramir
    Vezérlőpult->rendszer->hardver fül->eszközkezelő->ide/atapi vezérlő opciónál megtudod nézni a vezérlődre kattintva.
    Én fültisztítót használtam alkohollal (benzint még véletlenül se használj), de szerintem bármelyik jó, amit írtál.
  • dinomano
    Aham... van pár ridisc-re kiirt game-em is; azok nagyjabol mennek; a BULKPAQ-s iras nekem sem jött be...Pár game valoszinü ki lesz irva PHILIPS-re; milve nem 1 philips dvd-t vettem... Nagyon gányák, vagy még türhetöek a PHILIPS-ek?
  • dinomano
    Aramir, please help; nem vááágom ennyire a DVD-iro témat; csak laikus szinten... Mi az a DMA mód, azt hol tudom allitani és mit jelent pontosan?... Ill. hogy tudom biztosan kipucolni a fejet? Anno vki irta, h. jo a fülpucival+ 96%os alkohollal valo tisztitas, valaki meg azt mondta h. a szarvasbörtörlöt ajalnja csak (DVD-iro + PS2-fejtisztitasra is...)... A mikroszalas törlökendövel valo tisztitas pl.ok, vagy az sem?
  • turho
    Hát, nem annyira kompatibilis, így fogalmaznék. Szóval kényes. Mint a Fuji is pl. Pio-val valószínű jó lenne, de inkábbne.
  • dinomano
    PHILIPS dvd-k mennyire gányák? Pl. a "rendes", zárjegyes 300 ft-os PHILIPS DVD gááánya? :-O
  • dinomano
    Vannak olyan game-ek, amik alapban nem foglalnak sok helyet a dvd-n; pl. a King Kong is kb. masfel-2giga kicsomagolva is... Függ az egesz a jatek tényleges meretetöl, attol hogy a rar milyen mertekben tudta összetömöriteni az ISO-t(bitmap-et+(wav)hangot jol tömörit, videot nem tud tömöriteni...) A RIPelt verziokban altalaban kiszedik videokat+zenet; de ha vki rippelt verziot tölt fel, jobb esetben(+altalaban) odairja, h. az adott game "csonkitott"... Meg hat eleve vannak cd-s game-ek is; amik nem nönek tul 1 cd tarolokapacitasan...
  • Since
    Köszi! Lenne mégegy kérdésem ha van egy kis időd :-) Észrevettem hogy vannak olyan játékok amik csak 1,2 gigásak, azonban vannak amik meg 3 vagy akár 4 gigát is kitesznek...Ez minek tudható? Esetleg ki van szedve egy két opció a játékból azért ilyen kevés?
  • Aramir
    Nemkell, ha chipes a géped, kiírod az isot Neroval, Decrypterrel, vagy amivel akarod. Verbatim jó.
  • Since
    Sziasztok! Én is dvd írással kapcsolatban szeretnék kérdezni...Töltögetek torrentről ps2 játékokat, ami kicsomagolás után egy iso fájlt csomagol ki. Általában neroval szoktam megírni a lemezeket (még nincs chippelt gépem) 4x sebességel, csak nemtudom hogy esetleg kell e valami trükköt csinálni vagy kell-e valamilyen speciális beállítás hogy vigye a másolt dvd-t a konzol. Egyébként verbatim lemezt használok. Az jó ps2-re? Köszi a válaszokat!
  • öregharcsa
    NEM!! tdk-verbatim páros az igazi...a többit hanyagold ha azt akarod hogy pár hét múlva is felismerje a géped...4x-en írd ki!
  • matehoki
    A Bulkpaq 8X DVD-R jó?
  • matehoki
    Sziasztok!

Milyen DVD-re irható ki egy PS2 játék, hogy a chippelt Ps2 tudja olvasni?Vagy mindegy hogy miylen DVD? Mert úgy halottam hogy nem mindegy.Igy gondoltam megkérdezem. Remélem tudtok segiteni!Várom válaszitokat!
    Előre is kösz!

• Lammer
    vedd meg inkabb -.-
  • turho
    Van már dvd5 release is.
  • öregharcsa
    ""4.7GB-os PRINCO lemezekkel dolgozom jelenleg..."""-bátor gyerek vagy...
    egyébként DL-es lemez kell neked ahogy írták...de ebből ne használj szar lemezt mert nem fog működni!!!
  • Banyapapa
    nem extra rétegü,csak simán dupla rétegü .
  • sirGalahad
    Hi!
    Lerántottam a Forbidden Siren 2.-őt; .ISO fomrmátum ,minden cool; indítom a DVDdecryptert; erre látom wazze, hogy 5.44 GB a mérete... ilyet még nem b'sztam...
    Ezt milyen nyüves lemezre írjam? 4.7GB-os PRINCO lemezekkel dolgozom jelenleg...
    Valami extra dupla rétegű DVD lemez kéne? Vagy ez már a Blue-Ray ?
    LOL--beszívtam...
    Ehhez már kevés az én kútfőm...
  • Aramir
    DMA módban van? Nemkéne már kipucolni? Én ezeknél kezdeném.
  • dinomano
    egy kérdésem lenne, igaz nem konkretan PS2-s DVD iras a tema, de kapcsolodik hozza(mivel ps2-es dvd-ket irok :-P): a DVD-m ujabban (4X Sony - 2-3 éves kb.) nagyon keves dvd-t hajlando kiirni; neha össze-vissza valogat, hogy mit vesz be; ill mit nem... Mindig POWER CALIBRATION ERROR-ja van; iras elött feltölti a szoftveres buffert; de a hardverest mar nem tudja ill. ha ir is lemezt, akkor is nagyon lassan áll neki. Szoftveres bufferfeltölt. utan leall, majd 20 mp. mulva indul be szep lassan 0,2 X sebesseggel.
    Lehet hogy kiöregedett a gép, ill. lehet hogy virus (vagy akarmi mas is..)okozhatja? Kb. 3 hete csinalja ezt, korabban gondja nem volt 1 dvd-vel sem...
  • dinomano
    a szürke ridisc-el mennek game-ek, habar ami occsúú és jóóó; az a Verbatim(azon kivül, h. szerintem hamis dvd-k a zarjegy nelküliek...)
    (De hat tököm akar allambacsinak is fizetni; jok nekem az ömlesztett dvd-k is... :-P)
  • Banyapapa
    még 100 alatt van:)
  • SunAnd
    Milyen DVD-t ajánlotok íráshoz? (100Ft alatt/db)
    A RiDisc nekem csak másoláshoz jött be. Adat kiíráshoz nem.
    Ahoz most TEVION-t használok, de azt itthon nem kapok.
    Előre is köszi:D
  • Prypiat
    Samsung netipar.hu oldalról szedtem. Remélem nem az amire te is gondolsz... :(
  • SunAnd
    Oks:D Siker!
    Amúgy milyen oldalt ajánlotok, ahonnan torrenteket tudok, könnyen és ingyen letölteni? Lehetőleg regisztráció nélkül...
  • sweet11
    SunAnd: Bele mész a Nero-ba ott rámész a CD/DVD- kép lemezre mentésére kiválasztod az iso fájlt és kész.
  • SunAnd
    Helló!
    Na, letöltöttem mégegyszer azt a PS2 játékot.
    Most kiadott 28 Rar filet. Ezeket kijelöltem és "kibontás ide" segítségével kaptam egy .iso filet. Ezt mivel tudom kiírni? A Nero Express nem ismerte fel.
  • Dévids
    Hé Prypiat melyik oldalról szedted?Mert én ismerek egy oldalt amin legtöbb játék hibás.ÉS általában bin/cue fájlosak a játékok
  • Aramir
    CD-re.
  • Prypiat
    De egyébként nemhiszem mert voltak kissebb fileok is azokat meg simán kiírta. Ugyanarrol az smswebes oldalról szedtem.
  • Prypiat
    A File 6xxmb ugyhogy végülis elképzelhető. Viszont a sima cd-t nem jó ps2-be rakni ha jól tudom?
  • Banyapapa
    Ez nem CD?
  • Prypiat
    Sziasztok!

Segítsetek nekem ha tudtok! :) Letöltöttem egy bin/cue file-t imgburn-el megpróbáltam kiírni egy tdk dvd-re 1x-esen de ezt a hibaüzenetet kaptam:
    "Image format: MODE2/FORM1/2352
    DVD FORMAT: MODE1/2048"
    Gondolom a lemez nem lesz jó hozzá.
    Milyen lemezre van szükségem?
  • Aramir
    Tudatlanságom oka, hogy ilyenekre vannak jobb progik is :D
  • Lammer
    le vagy maradva :P
  • Lammer
    pontosan!
    az egy iso fajl! :D
    btw miert nem nyom ra egy 'szott Alt+entert az explorerben? (hamar nem rak fel total commandert, ott latna egybol -.-)
  • Al Age
    Igen, ha nincs a gépen másik progi, ami magához rendelné az iso file-okat, akkor ezt a winrar teszi meg és ahogy a képen is látszik ugyanolyan lesz az ikonja, mint bármilyen más tömörített állománynak.
  • Afe
    probáld meg azt, hogy a fájlokat összecsomagolod isoba pl ultraisoval, és azt kiírod rendesen mint képfájlt.
  • Aramir
    Nofene, tényleg kilehet.
    Akkor szerintem is azt az egy nagy fájlt próbáld meg kiírni valamivel, pl Nero vagy DvdDecrypter, ha nem iso, akkor ugyis problémázni fognak.