4368
Szal...
-
#2606 Iso-t kilehet winrarral csomagolni? Még sosem próbáltam, kipróbálom. -
#2605 Nálam eddig mindegyik játék úgy volt, ahogy leírtam. A sok rarból lett egy nagy ISO fájl (aminek ugyanolyan az ikonja, mint egy rar file-nak, _de nem az_ - ettől függetlenül ki lehet csomagolni winrarral, _de nem kell_) és azt írtam ki pl néróval kép felírással (nem adatlemezként). -
SunAnd #2604 Nem, az nem ISO.
Akor ezt nem lehet így kiírni?... áááh. :(
Eddig próbáltam Neroval adatlemezként... nem ment. -
#2603 Szerintem az egy darab nagy, 1,4 gigás file nem rar, hanem ISO.
Az ikonja rar-os csak, mert semmi máshoz nincs hozzárendelve, de ha a tulajdonságait megnézed az egy ISO file lesz. 100%
Azt pedig simán ki tudod írni akármilyen dvd-író progival. -
#2602 szerintem az a problem, hogy a dvd-n levö fileokat tette fel a netre(és tömöritette le); ahelyett hogy image file-t csinalt volna a dvd-röl... Nem biztos hogy müködni fog, de probalkozz... Igaz h. jo fej volt a feltöltö, h. feltette a game-et; de elegge elszurta a dolgot... -
#2601 " Ezeket egyben kijelöltem és kaptam egy 1,4GB-s nagy rar-t"
Összefűzted a sok kis rarfájlt?
Szerintem próbáld meg kiírni a Neroval DVD-ROM(UDF/ISO) módban kiírni a fájlokat egy újraírható lemezre, aztán ha jó, akkor egy normál lemezre.
Egyébként megvan a véleményem arról a feltöltőről, aki így tesz fel egy ps2-es játékot :/ -
SunAnd #2600 Lehet hogy így megjeleníti a képet... -
SunAnd #2599 Helló!
Segítség kéne!
Letöltöttem egy torrent PS2 játékot (Naruto) és nem tudom kiírni DVD-re.
Kb. 1,4GB. Eleinte kaptam 28 db kb. 47MB-s rar-okat. Ezeket egyben kijelöltem és kaptam egy 1,4GB-s nagy rar-t. Ezt kicsomagoltam és kaptam egy csomó kis file-t meg mappát. Van köztük SYSTEM is meg egy IMG data.
(Remélem a képet amit mellékelek, megjeleníti.)
Miylen programmal és hogyan kell kiírni. Látszik, hogy sík hülye vagyok ehez?:D
-
#2598 még minimum masfel-2evig lesznek game-ek PS2-re+alapban kár sopankodni, h. kezd kimenni a PS2 hardvere; mivel millio game van PS2-re... :-P
Amugy en is nemreg vettem PS2-öt... -
#2597 Miért vonnák be? Ps1-re is évekig ment a játékgyártás, miután kijött a Ps2.
Azért pártíz millió eladott gépet nemfognak csak úgy félresöpörni a kiadók.
Nomeg a régiek közül is találsz jópár játékot, ami tetszeni fog, elvégre csak most szerezted a gépet. -
evil 007 #2596 ok köszi és még annit kérdeznék hogy hallottam hogy elindult a ps3 gyártás s aggódok hogy a ps2 öt bevonnyák (pedig még csak most szereztem) vagy má nemgfyártanak rá több játékot mit gondoltok (lehet hogy másik topikba kellett volna írnom de lécci válaszoljatok) -
#2595 vannak atkonvertalo progik, korabban jatszogattam 1-2vel(még ps1-en), de nem mentek az atkonvertalt game-ek(BIN-böl csinaltam ISO-t en is)...Ilyen a powerISO pl.
dvd decrypt. nagyon egyszerü, megnyitod file->browse-al az ISO-t (a bin file-t nyisd meg...ha azt nem engedi ill. nem fogadja el, akkor nyisd meg az MDF-et); beteszed a lemezt, raklikk az also nagy ikonra (vyinot+dvd lemezt abrazol); 4X es sebesseggel irj max.; oszt vard meg mig elkeszül lemez...ennyi... -
evil 007 #2594 van dvd decripterem de nemnaon tom használni ha leírnád meg kösönném. ja s olyat esetleg lehet hogy mdf meg bin (ezek vannak) összekonvertálni vagy tömöríteni vagy valahogyan megcsinálni hogy iso legyen? -
#2593 hmmm...talan probald meg DVD decrypterrel kiirni, a DVD d. ISO/MDF-file-okat szokott csinalni, ha képfile-t csinal az ember, hatha a BIN/MDF parositast kiirja... -
#2592 Bin + mdf? Az miféle formátum? Nem bin + cue véletlenül? Mert akkor simán cd-re kell kiírnod pl Neroval, a cue fájl kell kiválasztanod a lemezkép kiíráskor. -
evil 007 #2591 hello mindenki öö..mm.. szeretném megkérdezni hogy letöltöttem 1 játékot (bin mdf) hogy írjam ki hogy jó legyen (olyan hosszu a forum nincs kedvem végig olvasni pedig bisztos megtalálnám a választ nem?) na! tehát ha tudjátok pls help -
#2590 ezzel az oldallal nem foglalokoznék a helyedben...nagyon szar a játék/és működök is arány....
próbálkozz inkább publikus torrentoldalakkal....azon legalább a működőképes verziók vannak fenn....
pl:torrentreactor.net mininova.org.... -
Dévids #2589 És tudtok egy oldalt ami smsweb-el működik és sok ps2 és játék van rajta?(a dox.uw.hu kivűl) -
#2588 köszi a cimet(igaz, h. nem help célbol tetted fel; de...), nezem az oldalt... :-P Én csak bittorrentet hasznalok; torrentfile-okat töltök...ingyen van, nem SMSweb stb.; de elegge lassu+akadozo a connect... -
Dévids #2587 hello
Töltöttem néhány játékot a dox.uw.hu ról az a gond hogy kevés működik.Mindig innen töltöttem és jók voltak de az ujabb játékok közül csak néhány megy.Ezért szeretnék megpróbálni más oldalt ahol ps2-es játékokat lehet tölteni.CSak nem tudok egyet se.Lécci írjatok olyan oldalt ahol lehet tölteni! -
#2586 aham... Azért nem került akkor elö régen a problem...kár, h. a winrar ezt nem tudja... :-) -
#2585 A Sonic valószinüleg feldarabolta a lemezképet 2 gigás szeletekre, így nem okozott gondot neki a Fat32. -
#2584 köszönök minden infot... még megoldodik valahogy a problema; havernal masolok ki 2 game-et dvd-röl... Az a poén (kutakodva az emlekeimben), h. kiirtam már 3-4gigas file.-okat a gepemen, de csak a sonic dvd-iro progimmal...Global image-et csinaltam; amit engedett kesziteni a gép, és siman ki is irtam a game-ket global image-böl... jelen esetben netröl töltött (izééé...tudom; csunya warez-emberke vagyok... :-) ) game-ket akartam kiirni, és a winrar beszolt; h. nem tudja kicsomagolni a file-t...Annyiban "jofej" volt a winrar, h. kiirta az NTFS-hiány problemat; jomultkor siman file-rendszer hibat irt ki a Liberty city s.-ra; még anno LAMER mondta, h. a file-rendszer lehet a gond... :-| Köszi minden helpet! (hamarosan WINXP install lesz a dologbol..bár félek a hereltet feltenni; kell szereznem "hivatalos" verziot majd...) -
#2583 Esetleg valami ilyesmit próbálj ki elöbb:
http://www.purenetworking.net/Products/NTFSfor98/NTFSfor98.htm
(nemtudom miféle, sosem próbáltam, csak saját feleőségre) -
#2582 A win 98 idejében még nem volt jellemző a 4 gigánál nagyobb fájl, dvd-írók sem nagyon voltak emlékeim szerint, se a dvd-rom olvasó nem volt elterjedve.
Talán akkoriban vettem az első cd-írómat 4X-t 20-30 lemezzel 100000 körül :) -
#2581 Hát ööö, attól függ, mi van kiszedve abból az xpből. Olvastam olyanról, ami nem kezeli a nyomtatókat, nincs magyar billentyű, stb. De az alábbiakra ez is jó lesz:
Csinálj egy új particiót (pl Partition Magic-kel, kb 10 gigát, erre tedd fel az xp-t (amikor rákérdez, hogy hová települjön, akkor ezt a 10 gigást jelöld ki neki, illetve formázza ntfs-re telepítés elött), a win 98-at ne piszkáld, így az xp magától dual-boot-ot (vagy minek hívják) fog készíteni.
Ezzel azt éred el, hogy induláskor rákérdez, hogy melyik oprendszert akarod használni, így megmarad a 98-ad is, az xp-t meg csak akkor használod, amikor 4gigánál nagyobb fájlt akarsz használni.
Persze elötte ments le minden fontos adatot, hátha sikerül elszúrni valahogy. -
#2580 aham...akkor mindenkepp ujrainstall kell majd... sztem felteszem majd xp-t...ehhh... van 1 xp-m, de az vmi herélt verzio...vmi tiny XP...erdemes feltennem?... ill. ehh; egyelöre maradnak kisebb (4giga)alatti game-ek; tul sok cucc van a gépemen ahhoz, hogy gyaluljak mindent, és jöjjön az XP... fene gondolta, h. az 98-nak ilyen gondjai is vannak... -
#2579 Ha nem is meri, akkor nem.
Esetleg tegyél fel egy XP-t. -
#2578 átkapcsolni sztm nem lehet (mivel nem ismeri a win 98)
Másik particio lenne NTFS,hmmmmm,lehet az is mind1 alul irja nem ismeri akkor tökmind1 hova rakod -
#2577 vagy mindenkepp uj particiot kellene csin.? ...meg ezek szerint nem is lehet...ehh... -
#2576 uh,az szopi..nem lehet siman atkapcsolni? :-( -
#2575 Win98 ismeri egyátalán az NTFS-t? Mert nekem úgy rémlik, hogy nem kezeli az NTFS particiókat. -
#2574 de, dvd-re irom...a problema megoldva, igaz 1 game megy, egy meg nem... Off topic, az igaz; de hatha tudja vki... win98am van, és ntfs-be akarok atrakni 1 file-t, mivel 4 giganal nagyobb, de a win98 nem engedi(gondolom fat32-ben van)hol tudom atallitani? -
#2573 azt nem DVDre kénne akkor irni ki? -
#2572 az egyik cd-s game-et csendesen vitte a gép, a masikat hangosan... Valaki tudna segiteni? leszedtem az IMGBURN-t, ki akarok irni vele 1 lemezt, megnyitom siman az ISOt, (MDF/ISO file együtt); és (még nem mertem kiirni a file-t)ugyais MODE1/2048 ot ir ki asector-os sorba, és MODE2-ben kellene lennie, (gond. én), h. olvassa a PS2...mit csinaljak? :-( (beallitasokat neztem,de semmi...) -
#2571 Az én tapasztalatom az hogy nem igazán használ a fejnek a cd-re másolt játék. -
#2570 miért dvd-re akarjatok? Tudtommal a CD-s (nem rip game-ek) nem vágják tönkre a PS2 olvasofejet..vagy igen? :-O -
Flower #2569 Ez pont aktuális nekem is. Egy 5-600megás játékról lenne szó. CD-re vagy DVD-re írjam? -
#2568 Köszi
-
#2567 Nem akarok több játékot egy lemezre,csak egy Cd-s játékot egy DVD-re.