Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl. iso write? De Neroval is jó, ott meg burn image 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

van nekem is egy ISO filém és leszedtem a DvdDecryptert de hogyan kell ezzel kírni?
Sephi
Eloszor is honnan a picsabol szereztel ilyen kiterjesztest?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szia egyaltalan nem tudom kiirni a lemezt. ps2 meghato kepfaj IOPRP 300IMG.NERO7 NEM TUDJA ESZT A KEPFAJTIPUST CSAK (ISO CUE BIN). VALAHOGY ATKELL KONVERTALNI AZ IMG, ISO CUE VAGY BIN RE. GONDOLOM HOGY VAN ILYESMI PROGRAM. HA MEG NINCS AKKOR LEGYSZI SEGITSEL VALAHOGY KIIRNI EZ A IMG300 KEPFAJT.KOSZI VIVIKE. IRJ [email protected]
Aramir
Hogy érted, hogy "ps2 image file"? Mi a kiterjesztése?
Ha már eleve .iso a kiterjesztése a fájlnak, akkor csak simán írd ki pl DvdDecrypterrel.

verbatim lemezre 2-szeresen,probálkoztam az ISO COMMANDER nevü programmal is,de nem sikerült,mert csak probaverzio.a ps2 image filét probáltam átkonvertálni iso-vá.Ha tudtok segitsetek!!!!!!köszi!!!!
Aramir
Kicsit konkrétabban szerintem. Hányszorossan írtad? Milyen lemezre?

sziasztok lenne egy nagy keresem hozzatok hogyan lehet ps2-ot kiirni dvd lemezre mert probalkosztam nero7-tel dvd masolas de a ps2 nem ismeri fel talan atkel alitani nero7-be valamit.elore is koszonom vivi.ha tudtok segiteni akkor erre az imel cimre kuldjetek [email protected]
Sephi
Naon vigyazal apa hogy ki rakja be neked a chipet mert a slimeknel tudtommal nem eleg csak a sima chip.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sikerült beszerelnem a network adapterbe a modemes kábelt. De eredeti játék hálós konfigjánál nem tud csatlakozni a hálózatra. Valami PPPoE hibát ír ki.Network access discnél szintén.Az nem baj ha a pécémben csak egy hálókártya van és nincs crosskábeles megosztás.Vagy az online játékhoz mindenképpen kell internet megosztás?Mert én csak simán kikaptam a hálókártyából a modemes kábelt és beraktam a network adapterbe
Al Age
Hát, ha belegondolsz, hogy klón chipeket építenek be 10-15 ezer forintért (amiknek a beszerzési ára általában max 15-20 Euro), akkor annyira már nem is irreális. Plusz ha esetleg nem fekete, hanem silver ps2-t adnak neki, az megint pár ezres... :-\
Az viszont továbbra is tény, hogy drága.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Akkor lehet 62000, ha új gépet veszel, amiben már a chip is benne van.
A Matrix Infinity a legújabb konzolokhoz is jó.

Nem tudjátok véletlenül, hogy jó-e a Matrix Chip az SCPH-70004-es tipusú Ps2-be?
Tudna nekem segíteni valaki. Vastag PS2-õm van. Vettem hozzá egy network adaptert. Az adapter hátulján egy nyílás van:network line néven.

Amikor kihúzom a számítógép hálókártyájából a modemes kábelt és próbálom rádugni akkor nem megy bele. A forma ugyanaz de a nyílás kisebb mint a modemes kábelen lévõ. Hogyan tudom a modemet rákötni az adapterre? Tudna valaki segíteni?
Sorry elírtam
Vagyis SCPH-70004
Sephi
90002 nincs is 😄

Sephi
62000 meg akkor is kicsit sok ha a gepet kapod ennyier chippel.

És a Ps2 Slim-be (90002) is jó a Matrix chip?
mila69en
még haver hozta meg õ is szerelte be de ez már lassan két éve ha jó emlékszem vagy lehet több😄D vagy kevesebb már nem tom... még új volt nálunk a matrix chipp... amúgy jó kis chipp azóta is hibátlanúl megy a gépem😊

én is ilyen 10k körûl gondóltam a mostani árát

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Vatera.hu-n 8k egy srácnál. Vki nagyon jól szórakozhatott rajtad...Utálom az ilyen embereket!

Nem tom... És neked honnan sikerült újjítanod a chippet?
mila69en
nekem az van.... mi, hogy 62.000 Ft<#idiota><#wilting><#fejvakaras>

nem tom most mennyi lehet nekem anno 17k volt sztem már bizta olcsóbb

az nem lehet hogy géppel együt gondólták az árát?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Beast Machine
Azért a 60k sztem bivalyerõs túlzás, annyit nem ér egy modchip, még akkor sem, hogy "ha azt mondom nyajja ki a s3ggem - höhhöö - hát kínyajjjaaa!". Én egy chipre egy 10k-nál többet tuti nem áldoznék, akkor már inkább veszek eredeti gamet 😛

...vágod?

Hy! Érdeklõdnék hogy a fórum tagjainak van-e valakinek a Ps2-jébe Matrix Chip, ha van ilyen akkor legyen szives megmondani,h honnan szerezte be és hogy mennyibe került. Mert nekem 1 konzol boltba azt mondták,hogy 62.000 Ft-ba kerül. Igaz ez? Köszi.
Al Age
Nem.

jbal
a PC-s játékokat nem lehet vhogyan kiírni PS-re?

Al Age
:-) No problem.

Sephi
Jol van aranykertem en ertettem totalisan felre bocsika 😄D

mila69en
hát nem hát😄D azért írtam hogy talán😊

Al Age
Angyalbögyörõ talán az, hogy aki kifejleszt egy modot egy bizonyos hardverhez, az teljesen ismeri azt a hardvert, amihez módosítást készít.

Sephi
De itt nem az elindulasrol van szo.

mila69en
hát talán a chippeknek lehet köszönni hogy elindúl a +os meg -os lemez<#vigyor5>

Sephi
De angyalvirag mi koze a chipnek a lemezhez? Vagy en ertem roszul amit irol?

Al Age
A Ghost2 chip fórumján még mindig kizárólag a mínuszos lemezeket javasolják és ha egy modchip gyártói azt mondják (nekem ilyen chipem van), akkor azt én elhiszem.

Sephi
Aze kerdem emez dolgokal mert nekem nem reg egett ki a Ps2 lencseje pedig egy darab irottdvd sem volt benne nincs is chip semmi oszt most a haver akinek van beijedt es nem tudom hol halotta hogy mar nem koser a metodus.

Aramir
Passz. Gondolom ha másnál bevált az a lemez, akkor biztos jó, bár a régi-régi PS2-es gépek nem szerették a +-os lemezeket.
Jobb, mint a Budget-Princo-noname-stb lemezek, vagy akár a 16X-os korong 1X-en írva 😊

Sephi
Hat en aszten le vok maradva jol.
De akkor ez a megoldas a nyero?

Aramir
"Ez mondjuk ellent mond totalisnak a -R 2x sebeseges teorianak nem?"

Ennek szerintem már rég ellentmond minden 😊

Sephi
Gyerekek. Nem mintha erdekelne tulzottam de most unalmaba olvasgattam valamit.

Tobb "nagy" okosfeju Ps2 guru azt alitja miszerint a Ps2 jatekokat a legjobb Memorex +R DVD-re irni 4x sebessegel.

Ez mondjuk ellent mond totalisnak a -R 2x sebeseges teorianak nem?

öregharcsa
én is ezt használom most, és tök jól viszi a gépem...😊...szerintem nem lesz vele gondod...

http://pspfilez.extra.hu/

johnny quest
Kösz az infót csak azért akartam ilyen lemezekre írni mert ezt meg lehet 1x-2x sebességgel írni.De ha nem ok akkor jöhet a TDK TTH0-ás, igaz ezt 4x-sen tudom csak írni.

<#rinya>

Lammer

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Itt a kódja
MCC 02RG20
8x "-"
4,40gb-os image ment rá.

öregharcsa
muszály erõltetned ezt a lemezt vagy csak ehhez jutsz hozzá???
hagyd a fenébe, válaszd inkább a TDK-VERBATIM lemezeket....ezekkel még nem volt gond...

Aramir
A teszt nemtúl biztató, azt írják a végén, hogy kb 4 Gb-ig jó rávenni a cuccokat, de fölötte már jönnek elõ hibák. Ha megnézed az ábrákat, 4 Gb fölött olvasási hibát találtak háromból egy lemeznél, egy lemeznél csak leesik az olvasási sebesség, egy meg jó, meg kiugró tüskék vannak a PI/PO teszteknél.

johnny quest
mínuszos lemez mos akkor jó vagy nem??Nekem ez a teszt nem mond túl sokat.
De azért köszi.

öregharcsa
ez + os lemez???....szerk: közben találtam egy tesztet róla...itt:teszt

szerintem ha nem válaszol rá konkrét dolgot senki sem,akkor próbáld ki....én így csinálgattam régebben is

johnny quest
A Ridisc RitekM02 4x az jó lemez psx2-be?
köszi