Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Hát, szerintem scarton keresztûl kellene fogadnia az rgb jelet is, amúgy passz.
Nekem a kistv-m, ami kb 15-17 éves (még Amiga 500 mellé kaptam 😄 ) is képes fogadni az rgb jelet, mert egy idõben ezen használtam a PS1-es majd PS2-es gépet rgb kábellel.

Sland
1000 bocs h itt tudatlankodok. de van ez az RGB kábel.kép
nekem egy Stahlman TV-m van ami kb 3-4 éves. a hátulján 1 kib*aszott SCART izé van más nincs. ( + csak az antenna)
nah most ez az RGB kábel tuti jó lesz? jah és nekem a tv-n csak a "sima adás" + az AV van. RGB nincs. Vagy ez nem baj. Légyszi segítsetek mert holnap mennék a MM-ba ha tényleg jó ez a kábel

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
akkor szerdán már repülök is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

aha

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Sland
RGB kábelt media marktban lehet venni a PS2 höz?

Aramir
RGB kábellel tûéles képet is kapsz cserébe, míg egy ilyen konverterrel nemhiszem (sima A/V kimenettel biztos, hogy nem lesz olyan éles, mint RGB használatával).
Bár régebbi tv-khez hasznos, amelyiken nincs scart csatlakozó, csak rf bemenet.

John Cena
nekem N-Pal Convertorom van😄 RGB kábel helyett izé itt vettem asszem a 9kerben van! >>>KATT<<<

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Aramir
Chipelt gépnél lényegtelen, csak a tv-d szeresse az NTSC-t, vagy használj RGB kábelt.

Gil1975
Sziasztok. Az (USA) játékokat ha letöltöm tudok velük játszani?Vagy ez valami régió kód féle dolog,és nálunk nem müködik?

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Banyapapa
nemtom irtál-e már dual lemezt,de itt érdekeset irnak rola.
felsö kommentre gondoltam.

Al Age
A probléma az ön készülékével van. Ezzel az íróval nem lehet DL lemezeket írni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

nightsucker
Hi,
A segítségeteket szeretném abban kérni hogy, hogyan kell kiírni a Garn Turismo 4-et DVD9-es lemezre, ami dupla rétegû. A lemezt egyik program sem ismeri fel, egyébként az írom LG GSA-4082B a legújabb driverel, létszives segítsetek
ethx

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Na igen, a Pio-k tényleg a legjobb írók között vannak, konzolokra is. Sõt fõleg. 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Az elsõ hármat használtam eddig, semmi probléma sem volt valük (Traxdata, Ridata, Verbatim) 2x-es sebességgel írtam õket pioneer 106, majd mostanában Pioneer 110 -es íróval.

Traxdata, Ridata, Verbatim, Platinum, TDK.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Gil1975
Szerintetek melyik a legjobb lemez PS2 játék írásához?Melyik márka a jó?<#conf>

sziasztok, az a problémám hogy letöltöttem egy gamet, iso formátumba tettem(alcohollal) kiírtam de nem akar elindulni(chippelt a gép,mielõtt megkérdeznétek)...az lehet probléma mondjuk hogy nem felel meg neki a dvd?

Aramir
Mivel a .bin fájlt megsem jeleníti, mint választható fájlt, így marad a cue megnyitása. 8x-an írd, ha lehet azt a cd-t.

Luiprima
Nero "recorder" menûben kijelölöd "burn image" kiválasztod a cue fájlt és burn viszonylag alacsony sebességen burn.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

az cue fájl

és azt az 1 kb-osat is írjam rá?

az van. de jó a BIN-ben a fájl?

Aramir
Neroval

Aramir
Nero

hy. letöltöttem 1 játékot és ráfér 1 cd-re direkt azért töltöttem le mert nincs dvd íróm.
2 db fájl jött le 1 BIN fájl(613mb) meg 1 Burrn fájl ami 1kb.
hogy kell kiírni?? milyen progival??????
elõre is köszi

Sziasztok!!!
Lenne egy problémám.:STöltöttem le egy ps2es játékot és nem tom hogy kell kiírni😞 Lécci segítsetek nekem!
elõre is köszi
Gil1975
"PS2
Starwars Battlefront 2 - NTSC - PS2
This is a patched version for HDL. Will work perfecttly with HDL.
Just load into your HD using your fav HD loading program.
When loading to HD make sure you select DVD and make bootfile "SWBFRNT2.ELF"
and enable Mode 3.
No need to patch." Legyenszíves valaki fordítsa le nekem<#confused>.A SW Battlefront 2 -höz töltöttem le,csak hát angolból kicsit gyenge vagyok(a sok éves orosz nyelvtanulás azért megérte<#nevetes1>).Illetve magyarázza el hogy mi a teendõ,hogy jó legyen a játék.Köszönöm.<#help>

Aramir
Elõfordulhat, hogy elfelejtette, ha mind egy fajta lemezen van, akkor valószinû, hogy kifogtál egy szar szériát abból a lemezbõl.

Hello. Akadt egy kis problémám. Ami játékot kíírtam kb fél éve, azt nem olvassa a ps2. Egy jó ideig nem használtam a gépet fej hiánya miatt, aztán elvittem szervízbe, és kb 1 hónapja újra mûködik. Ami játékot mostanában írtam ki, azt tökéletesen viszi, pedig pont ugyanúgy írom, ugyanolyan dvdre mint a régieket stb. A régieknél kijön a Playstation logó, úgy tûnik hogy el is indul, aztán vége. Se elõre se hátra. Na ez most mi lehet??? "Elfelejtette" a cuccot a dvd??
Aramir
Olyan nincs, de nem lehetettlen a feladat:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/5/275350

Ugyértem,hogy valami átalakítóval lecsökkentem mint pl a filmeket.
valamilyen programmal.Nincs ilyen?
Aramir
<#nyes>

Al Age
Na most ha tényleg az a kérdés, hogy egy 5,23 gigás image file-t hogy lehet kiírni egy 4,7 giga kapacitású dvd-lemezre akkor én elmegyek sírni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Légyszi segítsetek!
5,23Gb-os PS2 játékot(GT4) egyrétegû DVD-re kitudom írni Decrypterrel vagy csak
kétrétegûre lehet.
Elõre is köszönöm.
Banyapapa
mi a file teljes neve? (abba elvileg belevésik a webcimet)

Gil1975
Az egyik problémám megoldódott,de most van egy másik.Letöltöttem a Star Wars Battlefront 2-t,de kibontásnál jelszót kér.Na,ilyenkor mi a teendõ?Honnan tudom megszerezni azt a jelszót?

Aramir
Konvertáld át, máshogy nem megy, pl Partition Magic-el.

Gil1975
Sziasztok.Hogyan lehet megoldani az olyan játékok kibontását amely nagyobb mint 4 GB?Kibontás közben nálam kiírja a WinRar hogy ezeket a fájlokat csak az NTFS fájlrendszer támogatja.Az én fájlrendszerem FAT 32,de olvastam hogy át lehet állítani/konvertálni NTFS -re.Vagy megoldható más módszerrel?Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.

torrente
Oksa!

Lammer
igen, az IMGBURN utan <#nevetes1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

torrente
A Dvd Decrypter talán a legjobb dvd-író progi ps2-es játékok kiírásához?

Gil1975
Köszönöm a segítséget,sikerült kiírnom és még mûködik is<#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps>Nagyon szépen köszönöm!

Aramir
Miután kitömöríted, legtöbbször egy .iso kiterjesztésû fájlt kellene, hogy kapj.
Ezt elvileg bármivel kiírhatod, Nero, DvdDecrypter, stb.

Gil1975
Bocs,még annyi lenne(mondom kezdõ vagyok)összeillesztés után milyen fájlt kell hogy kapjak?

Gil1975
Igen elírtam,nem Kb hanem Mb.Köszönöm a segítséget,megpróbálom.

Aramir
Biztos valami homebrew játék, Tetris vagy valami hasonló lehet 😄

John Cena
4,7 megás PS2es játék létezik!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

torrente
1,5 Megás ps2 játék nem létezik! Rosszul töltötted le, mert 33 db 47Megásat kellett volna kapnod. Ha elírtad és jól töltötted le, akkor WinRarral tudod összeilleszteni.

Gil1975
Sziasztok. Segítsen valaki ha tud(remélem tud)Mi a teendõ ha a letöltött játék(FifaStreet 2)33 db kb.47 Kb-os darabokból áll?Milyen progival tudom írhatóvá tenni?Kezdõ vagyok a dologban bocs ha hülye a kérdés.

Banyapapa
hardos cucc alatt, pl: azt a n-pal "dobozt" értettem