Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, hányszoros sebességgel írtad ki?
<#confused>#confused>
Nekem Ridisc en és Ridata n vannak és mennek rendesen!
dobhatom ki a fenébe az összes játékomat x(
Egy régebbi kérdésre: Trunks a kedvencem, mert ha ssj2 lesz majdnem olyan mint broly :) viszont brolyt utálom mert túl dagadt <#circling>#circling>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
http://pspfilez.extra.hu/
az számit,hogy milyen márkájú dvd-re irom ki?vagy esetleg + vagy - ?
Ezután fogtam egy alcohol120% nevû progit és Balboa17 (4261 kicsit lejjebb ) hozzászólása alapján pontosan azt követve ráírtam egy dvd-re 4x esen. Még nem próbáltam ki mert a gép ma jön de remélem mûködni fog.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A netrõl honnan lehetne letölteni pl. FFx- et?
Ha Alcohol 120°- ban beállítom, hogy az iso- t írja ki PlayStation 2 adattípussal, menni fog?
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
- "Image Recorder" vagy
- A DVD-írommal ami a DVD-író neve van kiírva. Pl.: Samsung DVD-RW Driver.
Várom a választ!!!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Már ha erre gondoltál.
Amit írtam a #4261 hsz.-nál akkor csak az iso fájlt írja rá a DVD-re???
Vagy kicsomagolja azt és a tartalmát fogja meg írni???
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
A fejrongálásra nemtudok mit mondani, ha normálissan írod ki, nem 52X-en vagy 1X-en, hanem 4X-8X, esetleg 10X-en, akkor talán nem, vagy legalábbis nem annyira.
Könnyû észrevenni, ha nem tetszik a korong a gépednek, zajos cicergés, kattogó hangok, és egyéb furcsa zajok ugyis jelzik olvasás közben, hogy talán nemkéne eröltetni a dolgot :)