Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így igaz, használj no namet és tedd tönkre 1 hét alatt <#banplz>

4X <#vigyor>

Aramir
Reméllem nem 18X-os sebességgel írtad meg a 16X-os lemezt :D
Tényleg, hányszoros sebességgel írtad ki?

akkor mi lehet a gond? (am én EMTEC-re szoktam irni,meg néha VERBATIM-ra)
<#confused>

jaszy
Dehogy számít! Mennie kell gagyi lemezzel is de az élattartam gyengébb lessz!
Nekem Ridisc en és Ridata n vannak és mennek rendesen!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK.VÉGRE SIKERÛLT!
akkor ezt becoptam :D
dobhatom ki a fenébe az összes játékomat x(

Igen számít. én TDK dvd-R re írom és faxásan megy... alcohol120% al csináld.
Egy régebbi kérdésre: Trunks a kedvencem, mert ha ssj2 lesz majdnem olyan mint broly :) viszont brolyt utálom mert túl dagadt <#circling>

Smithie
Asszem ebben egyetértünk kedves "ellenségem" !;)<#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

öregharcsa
úgy látom ráférne a népekre némi számtech tanfolyam..<#zavart2><#wow3><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

PLS HELP.kiirtam imgburn-el a játékot,de nem indul :(
az számit,hogy milyen márkájú dvd-re irom ki?vagy esetleg + vagy - ?

Aramir
A 4306-ban lényegében leírták. Még annyit tennék hozzá, hogy természetessen csak akkor kell kitömöríteni, ha tömörítve szedted le, nyilván, ha eleve iso a kiterjesztése annak a fájlnak, amit leszedtél, akkor nem kell kicsomagolni semmit, azt egybõl kiírhatod.

Nekem ugy volt, hogy amikor letöltöttem egy gamet ( monjduk a dbzbt3 at ) akkor lett egy rakás rar fájlom, amit kitömöítettem egy uj mappába amit elneveztem dragnonballnak. Miután kicsomagolta meglestem mi lett belõle. Lett egy ISO file amit már nem tömörítettem tovább.
Ezután fogtam egy alcohol120% nevû progit és Balboa17 (4261 kicsit lejjebb ) hozzászólása alapján pontosan azt követve ráírtam egy dvd-re 4x esen. Még nem próbáltam ki mert a gép ma jön de remélem mûködni fog.

Még ha leirnád mit jelent az hogy tömöritsem ki a rar kiterjesztésû fájlt,nagyon megkösszöném.És hogy lessz belõle olyan iso amit az IMGBURN-el ki tudok irni.Mégegyszer elõre is köszönöm.
Aramir
Az iso-t ne bontsd ki. Ha a letöltött cucc .rar a kiterjesztésû, akkor azt tömörítsd ki, így kapsz egy .iso kiterjesztésû fájlt, azt írd ki pl ImgBurn-nel, Neroval, vagy amivel akarod.

Bocsi biztosan bután irtam,de sajna nem értek hozzá.Tehát letöltöm a ps2 -játékot wrar-ba.Ha kibontom van benne:DATA,MODULES,MV_JN mappa +DAT IOPCONF SYSTEM IKONOK.kÉRLEK SEGITSETEK HOGYAN KELL EZT KIÍRNI HOGY MÛKÖDJÖN.
Úgyértem, ebben a topicban... sry

Igen, vagy alcohol 120 % al... de ebben rengeteg jó tanács van még <#wink>

Ironmask
írd ki imgburn-nel,ha iso formátumba van a játék pofon egyszerû kezelni a progit

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Smithie
Készre van csomagolva vagy mi??!:D Igy nem igazán tudunk segiteni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Banyapapa
mi az a "készen"?

Tudnátok segíteni?Készen letöltött ps2-játékot hogyan kell irni,hogy jó legyen.
Smithie
Milyen csákány vaze?<#hawaii>

TidusX
Csákány?
A netrõl honnan lehetne letölteni pl. FFx- et?
Ha Alcohol 120°- ban beállítom, hogy az iso- t írja ki PlayStation 2 adattípussal, menni fog?

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Kössz skacok kiírtam faszán megy minden<#worship><#eljen>

Aramir
Az internetrõl próbáltad már? <#nyes>

Smithie
Nincs warez Schléger:))))))

Smithie
Igaz:)

Ha valaki tudja honnan lehet letölteni PS2 játékokat akkor irja már le.Köszönöm
Vagy is a Samsung DVD-RW -vel kell kiírni. igaz?

Smithie
Utóbbi<#eljen>

Meg még valami amikor Nero-val írok akkor ki kell választanom hogy melyik meghajtóval írok szal melyikkel írjam:

- "Image Recorder" vagy
- A DVD-írommal ami a DVD-író neve van kiírva. Pl.: Samsung DVD-RW Driver.

Várom a választ!!!

Valaki tud olcsón DVD-t szerezni vagy oldalt ha mondtok...???<#nemtudom>

Tud valaki olyan ftp foldalt ahonnan PS2 játékokat lehet letölteni???
iso-t minden nero kiír, burn image (cd-dvd kép felírása) módban. Máshogy meg nem is lehet/értelmetlen....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Akkor elöszõr Nero-val próbálkozok. <#nyes>

Smithie
Már nagyon régen levolt ez irva,remélem most megjegyeztétek!:D <#crazya>

Akkor csak az a lényeg hogy CD-képben írjuk ki CSAK az iso fájlt.

oks <#eljen>

Aramir
Igen, ha Alcohol 120%-ot használsz, de ha pl Nero-t használsz, akkor abban a cd/dvd-író fül -> cd-kép felírást használd.

Banyapapa
azt irták rá hogy jo.

Én sose láttam azt az alcohol progit.

Hát úgy mint a 4261-es hozzászolásomnál úgy írjam ki???

Banyapapa
ne csomagold sehova,ird ki alkoholal,imgburnel pölö

Hát ami benne van az iso-ban a többi fájlra gondoltam hogy azokat írja-e rá a DVD-re.<#confused>

4261 hozzászólást olvasd el én írtam és szedd le az Alcohol 120%-ot lépésrõl lépésre leírtam.<#nevetes1>

Ironmask
na most nekem van 1 játék ami 800mb az ISO fálj és nem tudom ki irni dvdre csa cdre és ugye köztudott hogy a ps2 nem nagyon szereti a cd-t segitsetek már hogy meik programmal és hogyan írjam ki,esetleg ha valaki megtenné képekkel illusztrálva annak örülnék!!elõre is köszönöm!!!!!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Hát ami benne van az iso-ban a többi fájlra gondoltam hogy azokat írja-e rá a DVD-re.

Aramir
Az iso-t írja ki, de ha megnézed az kész lemez tartalmát, akkor egyezni fog az iso tartalmával (tehát nem az az egy iso fájl lesz a korongon).
Már ha erre gondoltál.

Szevasztok!

Amit írtam a #4261 hsz.-nál akkor csak az iso fájlt írja rá a DVD-re???
Vagy kicsomagolja azt és a tartalmát fogja meg írni???

Aramir
Ha cd-s, akkor hiába írod ki dvd-re, nemfog menni, a ps2 megkülönbözteti a cd-s és a dvd-s játékokat. Ha mindenáron dvd-re akarod, akkor szórakozni kell vele egy kicsit:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
A fejrongálásra nemtudok mit mondani, ha normálissan írod ki, nem 52X-en vagy 1X-en, hanem 4X-8X, esetleg 10X-en, akkor talán nem, vagy legalábbis nem annyira.
Könnyû észrevenni, ha nem tetszik a korong a gépednek, zajos cicergés, kattogó hangok, és egyéb furcsa zajok ugyis jelzik olvasás közben, hogy talán nemkéne eröltetni a dolgot :)