4368
Szal...
-
#4328 hogy lehet kiírni egy 5,27 GB-os játékot? -
Lalli1423 #4327 A DVD Decrypter megoldja a gondodat...
Azzal ki lehet írni.
-
gordonbass #4326 RAR-ba töltöttem le egy játékot.mikor kicsomagoltam BIN-file volt benne.
Segitsetek ezt hogyan kell kiírni.Sem az alcohol,sem az image-burn nem ismeri fel. -
#4325 nem nem kell beolvasnia, ha már annyira gyenege ps2 szempontjából a lemez...én is találkoztam ilyennel...a hamisított(v gyengébb) lila ridisc lemezekkel jártam így..be sem olvasta..ugyanazt a játékot kiírva verbára-tdk-ra tök jól működöt...a fene sem igazodik ki már ezen..tény hogy az emtec jó szar lemez... -
overx #4324 Kösz, remélem nem sűrűn megy gajra a fejem -
#4323 8-10 ezer! Szervize vállogatja! -
overx #4322 Ok étem, kb mennyi 1 csere slimbe ? -
#4321 Igen gyorsabban! De nemdráge egy fejcsere slim gépbe! -
Tisszi #4320 A gyengébb minőségű DVD gyorsabban hazavágja az olvasófejet? -
#4319 A srácnek bese olvasta! Atért a no namet is bekellene olvasni....nem?
Nem arra értettem hogy az a nyerő azzal nyomjuk! -
overx #4318 Így igaz, használj no namet és tedd tönkre 1 hét alatt -
Tisszi #4317 4X -
#4316 Reméllem nem 18X-os sebességgel írtad meg a 16X-os lemezt :D
Tényleg, hányszoros sebességgel írtad ki? -
Tisszi #4315 akkor mi lehet a gond? (am én EMTEC-re szoktam irni,meg néha VERBATIM-ra)
-
#4314 Dehogy számít! Mennie kell gagyi lemezzel is de az élattartam gyengébb lessz!
Nekem Ridisc en és Ridata n vannak és mennek rendesen! -
gordonbass #4313 KÖSZÖNÖM MINDENKINEK.VÉGRE SIKERŰLT! -
Tisszi #4312 akkor ezt becoptam :D
dobhatom ki a fenébe az összes játékomat x( -
overx #4311 Igen számít. én TDK dvd-R re írom és faxásan megy... alcohol120% al csináld.
Egy régebbi kérdésre: Trunks a kedvencem, mert ha ssj2 lesz majdnem olyan mint broly :) viszont brolyt utálom mert túl dagadt -
#4310 Asszem ebben egyetértünk kedves "ellenségem" !;) -
#4309 úgy látom ráférne a népekre némi számtech tanfolyam.. -
Tisszi #4308 PLS HELP.kiirtam imgburn-el a játékot,de nem indul :(
az számit,hogy milyen márkájú dvd-re irom ki?vagy esetleg + vagy - ? -
#4307 A 4306-ban lényegében leírták. Még annyit tennék hozzá, hogy természetessen csak akkor kell kitömöríteni, ha tömörítve szedted le, nyilván, ha eleve iso a kiterjesztése annak a fájlnak, amit leszedtél, akkor nem kell kicsomagolni semmit, azt egyből kiírhatod. -
overx #4306 Nekem ugy volt, hogy amikor letöltöttem egy gamet ( monjduk a dbzbt3 at ) akkor lett egy rakás rar fájlom, amit kitömöítettem egy uj mappába amit elneveztem dragnonballnak. Miután kicsomagolta meglestem mi lett belőle. Lett egy ISO file amit már nem tömörítettem tovább.
Ezután fogtam egy alcohol120% nevű progit és Balboa17 (4261 kicsit lejjebb ) hozzászólása alapján pontosan azt követve ráírtam egy dvd-re 4x esen. Még nem próbáltam ki mert a gép ma jön de remélem működni fog.
-
gordonbass #4305 Még ha leirnád mit jelent az hogy tömöritsem ki a rar kiterjesztésű fájlt,nagyon megkösszöném.És hogy lessz belőle olyan iso amit az IMGBURN-el ki tudok irni.Mégegyszer előre is köszönöm. -
#4304 Az iso-t ne bontsd ki. Ha a letöltött cucc .rar a kiterjesztésű, akkor azt tömörítsd ki, így kapsz egy .iso kiterjesztésű fájlt, azt írd ki pl ImgBurn-nel, Neroval, vagy amivel akarod. -
gordonbass #4303 Bocsi biztosan bután irtam,de sajna nem értek hozzá.Tehát letöltöm a ps2 -játékot wrar-ba.Ha kibontom van benne:DATA,MODULES,MV_JN mappa +DAT IOPCONF SYSTEM IKONOK.kÉRLEK SEGITSETEK HOGYAN KELL EZT KIÍRNI HOGY MŰKÖDJÖN. -
overx #4302 Úgyértem, ebben a topicban... sry -
overx #4301 Igen, vagy alcohol 120 % al... de ebben rengeteg jó tanács van még -
#4300 írd ki imgburn-nel,ha iso formátumba van a játék pofon egyszerű kezelni a progit -
#4299 Készre van csomagolva vagy mi??!:D Igy nem igazán tudunk segiteni... -
#4298 mi az a "készen"? -
gordonbass #4297 Tudnátok segíteni?Készen letöltött ps2-játékot hogyan kell irni,hogy jó legyen. -
#4296 Milyen csákány vaze? -
#4295 Csákány?
A netről honnan lehetne letölteni pl. FFx- et?
Ha Alcohol 120°- ban beállítom, hogy az iso- t írja ki PlayStation 2 adattípussal, menni fog? -
Balboa17 #4294 Kössz skacok kiírtam faszán megy minden -
#4293 Az internetről próbáltad már? -
#4292 Nincs warez Schléger:)))))) -
#4291 Igaz:) -
Schléger #4290 Ha valaki tudja honnan lehet letölteni PS2 játékokat akkor irja már le.Köszönöm -
Balboa17 #4289 Vagy is a Samsung DVD-RW -vel kell kiírni. igaz?