34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30959 Nagyon szívesen :D -
#30958 köszi szépen :) -
#30957 Remélhetőleg ez nem számít wareznak és nem fórumszabályzatba ütköző, elvégre a Rockstar is ingyen adta.
GTA Letöltés -
#30956 Én is ezt akartam mondani neki délután, sőt linkelni is akartam, de már valóban nincsenek fent. -
#30955 nehezen találok működő verziót.. -
#30954 Már egy jóideje nem letölthetőek onnan. Viszont mivel ott tömörítve voltak, feltételezem felkerült a neten több helyre is. És azok már az új hardverekhez igazított kiadások voltak. -
#30953 Rockstar oldaláról letöltheted. -
#30952 Szerintem már csomag sincs. Legalábbis én nem leltem, igaz nekem meg is van. -
#30951 Ingyenes lett, csak nem Steamen azért nem. Fönt van, mert ha csomagban veszed többel együtt, akkor asszem megkapod. -
#30950 köszi :) -
#30949 Akkor ott valószínűleg nem, de mivel nem kötelezően steames, én nem is erőltetném ;)
Innen meg tudod rendelni. -
#30948 tudom, hogy régi játék, de én szeretném megvenni a grand theft auto 1-et, fent van steam-en, de nincs mellette ár, ez mit jelent? már nem lehet megvenni? gondolom, és nem is lehet már soha megvenni? -
#30947 2003? -
#30946 -
#30945 Steam CS 1.4, Half-Life 1, DM Classic. Day of Defeat és TFC-vel jött ki. Az első Steam-en vásárolható játék pedig a CS:CZ volt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.11. 11:52:23 -
#30944 Red Faction-be kukkants azért bele (pláne mert nagyjából a HF-fal egy időben jött ki). -
#30943 oké semmi baj, csak vicceltem :) -
#30942 Viszont nem megsértődni, nem azért mondtam. Ajánlani persze, hogy lehet, de egyet kiemelni? Sokat tudnék mondani. Bár az is lehet, hogy ami nekem tetszik, az neked be se jön. -
#30941 én tudok egy jó játékot: Mafia 3 :DD hehehe -
#30940 -
#30939 Ilyen hülye kérdést se láttam még, hogy "tudtok valami jó játékot steam-re"? Erre csak azt tudnám mondani, hogy az összes játék jó ami steam-en van. Hülye kérdésre, hülye válasz! Aki egy kicsit is képben van, az nem kérdez ilyet. Maximum azt, hogy bizonyos játék érdemes-e a vételre. Szerintem mindeki azért maga dönti-e, hogy érdekeli-e az adott cím. -
#30938 Mostanában? Sose csináltak olyan jót mint a Half-Life első (kiegészítői is) és második (episode-jai is) része. A kettő meg még rátett egy lapáttal. Olyan hangulatot és atmoszférát amit a két rész a kiegészítőivel együtt produkált, a mai napig nem tudta senki se felülmúlni. -
Evoluti0N #30937 Mondjuk ebben van valami. Több ezer játék van Steamen, azokból lehet, h van 500-1000, ami jó is. Szóval kicsit konkrétabb lehetne a kérdés. :D -
#30936 Semmit nem ajánlanék neki, mondanám, hogy kicsit konkrétabban mondja már meg, hogy mi a büdös francot keres, mert az, hogy ami fent van steam-en, az elég tág fogalom. :D Legalább valami műfajt mondana, ami érdekli. Most akkor én P&C kalandjáték rajongóként a Runaway trilógiát merem ajánlani, én imádtam. :) Jó játékot! :D
Komolyan meg a Witcher 3-at ajánlanám. De hát ki nem ismeri azt? :D -
HL+Portal
Viszont nekem egyelőre krumplin szaggat a HL2. Vöröshagymán jobb. -
#30934 Half-life 2 megvan.. nagyon nagy játék :)
mostanában nem tudnak olyat csinálni, mint a HL2 :) sajnos -
#30933 Nem.
Viszont a Steam gyakorlatilag a Half-life 2-vel jött ki, és szerintem az egész sorozat jó játék (talán az epizódok ismétlődő küldetéseit leszámítva).
A Portal meg simán nagyon bejön :)
Szóval, aki így jön ide, hogy Steamen valami jó játék, annak Te mit ajánlanál? :D
Persze, tudom, DOOM 2016 . Viszont a fentiek manapság már kb egy krumplin is futnak ;) -
#30932 Te a Valve-nek dolgozol? :D -
#30931 köszi -
#30930 Steam-en kb ugyanolyan alap, mint a Half-life sorozat.
Szerintem.
Ha kell elmebeteg multiplayer, akkor Team Fortress 2. -
#30929 köszi a portal 2-őt nézegettem, lehet beruházok rá :) -
#30928 Portal és Portal 2 -
#30927 sziasztok
tudtok valami jó játékot steam-re? :) -
#30926 Ilyesmire gondolsz? :]
Gyorsabban sikerült, mint gondoltam -
#30925 Akkor Genndy javaslatára tennék +1-et.
Sok letöltött cuccod van? -
#30924 Steam könyvtáron belül vannak a játékok is? Mert akkor a legegyszerűbb: átrakod, elindítod. Rendbeteszi magát, kész. -
#30923 Az nem jó...
Merthogy pont, hogy reinstall lenne, és ugyanazt a könyvtárat használnám az új rendszerből, mint a régiből. (igen, a reinstallhoz meghajtóváltás is jár ^^) Egy ideig meg még használnám a rendszereket párhuzamosan.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.10.09. 22:21:53 -
#30922 Nem csináltam még, de szerintem reinstall-os a téma. Vagy backup-olsz (kliensben) és utána reinstall.
Logan, igen. -
#30921 Hogyan kellene átnevezni a Steam mappát?
Létrehozok egy újat, beállítom Steam-ben, majd leállítom a Steam-et, mindent átmozgatok, és törlöm az eredetit? -
#30920 Akkor gondolom Steam cloud-hoz koze van?