Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Semmit nem kell tenned.
Amint belépsz a fiókodba a későbbiekben --- --- és telepíted a játékot, megkapod mindazt a telepítéssel, amit addig megvásároltál hozzá .

Minek kellene kimásolni a DLC-ket?
Amennyiben a játék archiválása a cél , a STEAM kliens ad rá lehetőséget: STEAM kliens - felső menürendszerében Steam - Backup and Restore Games
[ezzel tudod elmenteni, és ugyanúgy vissza is állítani a KOMPLETT, már gépedre feltelepített játékot - ami csakis a STEAM klienssel fog működni, online visszaellenőrzés után]

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.21. 17:53:35

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv! Olyan kérdésem van, hogy steamen vettem egy két kiegészítőt a Company of Heroes 2 c. játékhoz (parancsnok, és álcafestés). Ha pl újra kell telepítenem a rendszert és utána újra felteszem a játékot, akkor ezek megmaradnak? Vagy újra benne lesznek automatikusan a játékba innentől kezdve, vagy meg kell vegyem újra őket? És mondjuk ki lehet a dlc-ket másolni mondjuk egy kűlső winchesterre vagy pen drive-ra? Sorry a kérdésért, de még új vagyok ebben a témában. Köszönöm előre is a válaszokat!
MerlinW
Köszönjük!

[merlinw.org]

Scooter
Szintén szerda este 8-ig!
Scooter
Március 23. szerda este 8-ig. Remélem lesz rá jelentkező.

hát azért annyira jelentősen sajnos nem 😄 de talán majd idővel visszatartja a pár óra altt bekövetkezendő árzuhanásokat, ha csak az újonnan kiadott csgo ládákra gondolok.

Atisz
Mióta aktív a 15 napos "visszatartás" univerzálisan felment az ára a kártyáknak, ahogy várható volt.
Nem tudom miért nem elég a 7 nap, aki ennyi idő alatt nem kapcsol, az meg is érdemli.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
Senki nem kapta meg attól függetlenül hogy mikor jelentkeztél rá, mert csak átverés volt nagy kamu volt az egész, csak adatgyűjtés volt a részükről ennyi.
Scooter
Végülis annyira nem izgat. Majd megveszem egy jó akcióban pár euróért. Szóval nem halok bele. <#idiota> <#alien>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.17. 19:06:42
MoRT2195
Persze, és senki nem kapta meg? Nagy kamu volt, marketing a PC Gamer-nek. Most meg kapunk 3 havi előfizetést vagy mit hozzájuk. Wow.
Scooter
Viszont wesker24 írta az Eredeti játékaink topicban, hogy jött egy levél ami írja, hogy elfogyott. Attól függetlenül, hogy a legelején jelentkeztünk rá, ki tudja, hogy olyan rövid alatt hány tízezredikek voltunk? Lehet, hogy csak 5000 kód volt. Sajnálnám, ha én is ilyen levelet kapnék. Már régóta kíváncsi lettem volna a legendás nehézségére.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.17. 19:03:02
kigyi
Én is magamnak szerettem volna a kulcsot, de sajna ebből már nem lesz semmi.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Ebbe nem gondoltam bele, meg nem is érdekel. Én magamnak lőném be, mivel még nincs meg. Viszont kérdéses, hogy küldik-e. Lehet, hogy szép fokozatosan. Bár már eltelt a 7 nap. Már nem igazán bízok benne. Persze a Golden Joystick-on lévő akciók sose voltak hazugságok.
már tárgytalan, inkább megvettem az egész bundlit, de köszi😊
kigyi
Szerinted, ha tömegesen kiküldték volna akkor mennyi lenne belőle fent gifts-en? 😄 Na ugye 😄 Hát tele lenne az oldal 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
Két napja adtam el... <#nemtudom>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Aki írta az is hazudott, hogy megkapta. Csomóan viccelődnek a steamgifts-en. Én is az elsők között repültem rá és még semmi.
steamgifsen néhányan írták hogy megkapták a kulcsaikat de a nagy többség semmit nem kapott, én se...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Béluska74
Volt a Golden Joystick-nál pár napja,de lehet,hogy több ingyen volt a Dark Souls. Ott 7 napot ígértek. Mármint,hogy 7 nap múlva kapom meg. Kapott már valaki? Vagy átb@szás volt az egész?

If you give a little love you can get a little love of your own

van valaki esetleg, akinek a humbli jumbo 6-ból megmaradt a dreamfall chapters? feleslegesen nem venném meg a pakkot csak ezért az egy játékért
Azt nem tudom, hogy limitált-e de esélyes. Miután beírtam ide, utána pár perccel csináltam meg és még adott, de haver is tudott még 4-kor szerezni.
szabii98
Azt írja, hogy "This Reward has ended", mégis azt írja valahol hogy március 21ig van.. limitált darabszám volt?

I met God. She's black

Ha valaki még nem értesült róla akkor bundlestaron ingyen Planetary Annihilation kulcsot lehet szerezni.
Papa01
Köszi! 😊 Jó sokára... 😞( Pedig nekem rémlik húsvéti akciózás.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem értem miért kaptam újra trade ban-t a steamtől, 11én lejárt, majd 3 napig tudtam cserélni, ma ismét kiírja hogy: nem rég visszavontam minden függő csereajánlatomat. Pedig ez nem igaz... az előzményekben sem látszik. Valaki tudja miért van ez? :SS
IMYke2.0.0.0
http://whenisthenextsteamsale.com/

//Szerk.: Nyugodtan kattints, nem átverés link...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 10:04:10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Sziasztok!

Nem tudjátok, lesz most húsvéti Steam akciózás? Ha igen, mikor?
Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RelakS
Ne is mondd!

Nem akartam böngészőből bejelentkezni, hát rákerestem a ---Games for Free--- csoport nevére.
2358957 találat.
A free és a games szavak kizárólag az elsőben szerepelnek <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Köszönöm! 😊

bon
Steam Desktop Authenticator-al ellehet végezni a megerősítést is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

JaSoN HuNTeR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezen a játékon nevetek. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.14. 23:06:06

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Maak
Ratettem asszony telojara, erdekes modon most nem jott egy 7 napos market tiltas. Eddig csak minden uj eszkoznel jott.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Nem tudom. Nem email-ben kell megerősítened? Ha más nincs, akkor meg letöltesz valami androidos progit gépre, amivel futtatható a steam applikáció. De ebben én már nem tudok segíteni. 😄
Maak
windowsos a telom (kiraly hogy csak ezekre nincs app, pedig a steam is ugye androidon meg ioson hasznalt a legtobbet) szal win authenticatort hasznalok, ilyenkor mi a helyzet? :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Telefonon a steam applikációt megnyitod. Bal fent van 3 csík, arra rányomsz, ott van 2. opcióként, hogy Megerősítések, arra nyomsz. Ott pedig rányomsz egy kártyára, és jobb alulra kidobja, hogy Eladás jóváhagyása, vagy valami hasonló.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.03.14. 13:04:21
Maak
Es mindezt hol? Mert nekem irja, hogy megerositesre varo tetelek, de hol az anyamba erositem meg?

MoRT2195
De... fuuu... Ha feltörik az applikációval védett accom, akkor úgy is azt kezd utána a kártyáimmal az illető amit akar, elvégre valahogy feltörte az appos védelmem, akkor a kártyák elküldésében mi állítja meg? Komolyan egyre nevetségesebb a Valve. De maga a kliens még mindig egy okádék.
Scooter
Ez van sajnos. Engem is idegesít, de ha rögtön cserélni akarok, nincs más.
genndy
Kikapcsolni nem lehet, de nem kötelező használni. Akkor minden egyes kártyát 15 napig visszatart. A Valve-nak fontos az accountod biztonsága <#banplz>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MoRT2195
Mi a...? Minden egyes eladásra szánt kártyát meg kell erősítenem külön-külön a telós steam applikációban? <#zavart2> Most ez komoly? Nem lehet valahogy kikapcsolni?
"Survivalist"
Sziasztok!!
Tudna nekem segíteni valaki?
Megvettem a Survalist nevű játékot, telepítettem, játszottam rajta pár órát, majd félretettem hogy majd másnap folytatom.
Következő nap indítanám, de semmi reakció.
Bevillan a steam ablak hogy indítani akarja , aztán semmi.
Letöröltem, újraraktam, de semmi eredmény.
Nem volt egy ökör ára, de bosszant hogy nem tudok vele játszani.
Nem vagyok rutinos felhasználó, de már jó pár game van a fiókomban, és a többivel nincs gondom.
Mi ilyenkor a teendő?

MoRT2195
A mocskos. Majd én akkor megmutatom. 😄
RelakS
Épp csak nem árulja el a steamgifts, milyen csoporthoz kéne tartozni <#zavart1>

MerlinW
Erre van a Steamgifts topik. Ide csak a SG.hu-s gifteket linkeljük kérlek.

[merlinw.org]

Én pont most írtam el a passomat Blade&Soul-ban,6 pass van amit használok...nem emlékszem ide mit adtam meg,kaptam 1 óra login ban-t. Most megnéztem megint és percre pontosan kiírja mennyi van még hátra. Ha a Steam nem tudja megmondani profilodon mikor jár le akkor tőlem kap még 1 "feketepontot" a Valve.
Alap dolog lenne imho...24*7=168 óra (ms pontosan letelt?)

Bár steam azért is megszopat néha ha máshonnan lépsz be....
Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.03.12. 01:15:31
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a cserevárakoztatás-t töröltem, és ugye nem tudok most tradelni. Elméletileg 7nap tiltást kell kapnom, de ma lejárt és még nem tudok. Valaki tudja, hogy meddig tart az eltiltás?
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Igazából pár Steamen próbálkozó kiadót szeretnék promozni,amiket nagyon régóta szeretek és szeretném ha portolnának továbbra is. Tudom nem ezen múlik,de ha csak pár + eladás jön innen már az is valami.
Névszerint : Cave/Degica (Mushihimesama,Dethsmiles) Nis/Nis america (Disgaea) Falcom/Xseed (Legend of heroes series)
Ezek mind rétegjátékok de az adott genre gyöngyszemei,érdemes topicot nyitni nekik vagy halva született ötlet? 😊
Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bon
Nyilvános csoport bárki jelentkezhet bele.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P