34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31002 euro truck simulator 6,79? annyiért jó nem? -
#31001 Elég nokedli a felhozatal... :) Mondjuk a Dead Space 2-őt ,megvettem 2,49Eur-ért. :) Az első rész nagyon tetszett...
Kártyázás ilyenkor nincs?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.10.28. 19:18:11 -
#31000 A kívánságlistámon egy db 50%-os leértékelés keletkezett...
Azt hiszem, kivárok egy következő szélt :D -
#30999 "Elvileg ma este 7 körül indul az egy hetig tartó Halloween Sale."
Jó lesz az 2016.10.28 - 2016.11.01-nek is --- azaz 4 naposnak. -
#30998 az jó alig várom :) -
#30997 Igen, lehet költekezni. -
#30996 Elvileg ma este 7 körül indul az egy hetig tartó Halloween Sale. -
#30995 Na, most volt egy Win 10 update, meg egy kicsi steam frissítés, végre működik az online store a steamen.. -
#30994 -
Lokker #30993 Korlátozott ideig (november 7.) ingyenesen beszerezhető a Steamről a Batman: The Telltale Series első évadának első epizódja. -
#30992 vegicsek -
#30991 Sok mindent lehet olvasni a neten, szerintem próba/szerencse. Veszteni nem vesztesz.
(persze csak akkor, ha Steam-en vásároltad) -
#30990 Srácok.
Abban az esetben ha az ember megvásárolt egy Early acces játékot bízva az ott leírtakban, a jövőbeli tervekben, és a studio úgy dönt hogy ő bizony megszűnik, lehet kérelmezni a refundot? (független a játékidőtől és a vásárlási dátumtól)
Ráadásul rohadék módon az említett játék a hétvégén free2play formában volt elérhető, a fejlesztők gondolom bíztak abban hátha többen megszívják... (ha valakinek megtetszik, megveszi) Mert az is biztos hogy ez nem egyik napról a másikra dőlt el hogy lehúzzák a rolót..
Egyébként a United Front Games-ről van szó.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.10.18. 06:34:38 -
#30989 Restart? Mostanában is volt frissítés, lehet, hogy leszedi akkor. -
#30988 Töltsd be böngészőben. -
#30987 sziasztok!
steam-en belül, nem töltődik be az áruház, raktár, community.
mi a teendő? -
#30986 Sziasztok!
GMG-s bundleből van két kódom, engem nem érdekel, de hátha valakinek kellene.
Sid Meier's pirates, és Fly and Destroy. -
#30982 Tényleg-tényleg, ezért nem vásároltam náluk én sem végül ! (vagy refund volt nálam is? nem emlékszem) Mennek a csába, igazoljam magam... -
#30981 Miután nem kapod meg a terméket amíg nem igazolod magad, nem volt mit elvenni. Az igazolást természetesen fizetés után kéri az oldal. Addig meg zárolva van az összeg. Mikor ezzel szembesültem, megírtam a oldalnak direktbe és paypal-on is, hogy nem áll szándékomban hivatalos adatokat megadni magamról, főleg nem a személyimet, így inkább elállok az üzlettől, kérem vissza a pénzemet és a soha viszont nem látásra. 1 napon belül megoldották. Sőt felajánlották, hogy legyen óhajom szerint, igazolás nélkül is odaadják nekem a terméket. Erre már csak annyit írtam, hogy bocs de már nem aktuális, megvettem a cuccot máshol 2 perc alatt, három kattintással.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.14. 18:32:28 -
Lokker #30980 Végül eszembe jutott, hogy ismerősnek van raktáron a kiszemelt játékból és egy picivel drágábban megvettem. :) +600ft-al került többe. :D -
Nephin #30979 Többször vásároltam már az Instantról Paypallal és kártyával is, még sosem kértek semmit. Nekem valamiért bizalomgerjesztőbb egy fokkal, mint mondjuk a G2A, de ez persze szubjektív. :) -
#30978 Mármint, hogy érted, hogy "kértem vissza a pénzemet?" A steam-en lévő játékaid megmaradtak tőlük? -
#30977 Én ekkor kértem vissza tőlük a pénzemet és vettem búcsút az oldaltól. -
#30976 Én vettem az Instant Gaming-ről a Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition-t. Nem volt semmi gondom, csak sajna igazolni kell magad. Személyit le kell fényképezni egy IG-re írt papírral. -
#30975 Asszem, az Instantról vettem már játékot, de Imihez hasonlóan én is a Kinguin-t és G2A-t javaslom inkább. -
paly90 #30974 sziasztok!
oylan kérdésem lenne,hogy egy játéknál(football manager 2016) a dokumentumokat ugye alapból a c-re rakja(pl taktikák mentések facepackok ilyesmik)
ezt szeretném a d-re rakni valahogy,egyszer már régebben megcsináltam,csak már nem emlékszem hogyan. a steamnél a játéknál kellett jobb gombot nyomni és valamit ott a tulajdonságoknál csinálni azt hiszem.előre is köszönöm a segítséget -
#30973 Én úgy gondolom, hogy éppúgy saját felelősségre ajánlott, mint ezek:
* kinguin.net
* g2a.com -
Lokker #30972 Instant Gaming-ről vagy CDkeys.com-ról vett már valaki játékkulcsot? Egyáltalán mennyire megbízhatóak ezek az oldalak? :) Vagy saját felelősségre oszt jónapot? :) -
#30971 áá nem szaggat :D -
lacuska51 #30970 Legfeljebb 640x480-ban játszik :) -
#30969 Nem fog szaggatni? -
#30968 aha megoldódott köszönöm szépen, kekeN7 verziója működik, tökéletes, köszönöm szépen mindenkinek :) -
#30967 köszi szépen próbálom :) -
#30966 Megoldódott valamelyik letöltéssel? Nem tudom az enyémmel mi volt a baj, nálam működik. Esetleg kompatibilitást lehet megpróbálni átállítani. De ha MerlinW, vagy kekeN7 verziója működik, akkor hagyd a csudába és jó játékot :D -
#30965 Én ezzel próbálkoznék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GRAND THEFT AUTO: MAX PACK
includes GTA1 and both its mission packs London 69 and London 61, along with the ingame radio stations.
It is meant for newer systems like Windows 8.1 and Windows 10.
It tries to be a proper complete pack based on Dosbox like GOG would do, which can run from a single executable and replace Steam's GTA release, and has good compatibility and performance out of the box.
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.10.12. 17:35:00 -
#30964 köszi -
#30963 GTA 1-2 floppy
GTA 1 - CDs verzió
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.12. 10:45:22 -
#30962 -
#30961 Nálam win7 64bit-en probléma nélkül felmegy. Csak arra tudok gondolni, hogy a 10-et nem támogatja. Mikoe kiadták ezt a verziót, még nem volt win10. -
#30960 setup.exe-t elindítom és nem csinál semmit.. win10 64bit