Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okosnál az email védelmet átállítod mobilosra,megadod a számot,sms kód beír,steam app felrak,onnantól érteni fogod..
okos nélkül email védelem mobilra,szám,sms..bluestack emulátor leszed,steam app felrak,onnantól érteni fogod 😊
Prince23
Nekem mindig kéri a steam, hogy verify-aljam magam okostelefonon keresztül. Hogy lehetne ezt letudni PC-n? Meg a trade-k is emiatt várakoztatva vannak.

én valamiért meg merném kockáztatni,hogy még be se fog engedni a másik telón a steam-be...pont azért,mert a buta telószámod van megadva...
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.04.10. 02:15:29
MerlinW
Csak azzal tudsz megerősíteni, amivel regisztráltad a hitelesítőt.

[merlinw.org]

De a kérdésre még nem kaptam választ. #30109

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Vannak azok a csúnya torrent oldalak és leszed egy rootolt verziót...
MerlinW
BlueStacks meg naponta húzza le a trash appokat, hogy próbáld ki őket, ha ingyen akarod használni. Vagy fizetsz érte 24€-t évente.

[merlinw.org]

lalakov
<#circling>
Ha ingyen akarja az ember megúszni akkor a legegyszerűbb megoldás leszedni a BlueStacks nevű android emulátort (kb. mint egy androidos tablet) és az bőven elég a steam app futtatásához és nem kerül semmibe.
Mindkettő saját csak a dolgozósnak hívom amit használok jobban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lalakov
Én a helyedben nagyon gyorsan megváltoztatnám a Steamben a dolgozós számot a sajátodra, mert ha az rajtad kívülálló okok miatt megszűnik, szopni fogsz. ;-)
egyáltalán nem így van, ahogy mondod, az üres telefon is elég, semmilyen másik telefonszám nem kell hozzá.

közben már megoldottam a problémát, annyi volt, hogy a retek telefon nem jól szinkronizálta az időt és valamiért egy nappal több volt rajta. beállítottam az időt rendesen és elfogadta a másik telefonra kiküldött sms kódot. viszont a recovery kódot nem tudom leírni, mert a kód helyett csak egy üres téglalapot mutat a telefon, mert túl kicsi a kijelzője felbontása és itt szétesik a steam app felülete. úgyhogy még mindig azt mondom, hogy a "vegyél egy pár ezer ft-os okostelefont a kártyázáshoz" szöveget hanyagoljátok, mert a pár ezer ft-os telefon a kukába való kb. (btw samsung galaxy mini a csodás készülékem, 240x320-as felbontás, 2-es android)
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.04.09. 11:09:40
Hali most nálam az a gond hogy 2 telóm van egy okos és egy gagyi dolgozós és a dolgozós szám van regisztrálva a steambe.
De a okosra feltehetem az appot és azzal is tudok tradelni.Vagy csak a steambe regisztrált számmal.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Én ajánlom, mert HA NAGYBAN csinálod, kell. Én külön 2 külön telót és telefonszámot használok hozzá.
Teló és telefonszám(!!) (lehetőleg egyben) kell hozzá, nem elég csak az üres mobil, annak pont nem lenne értelme. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.04.09. 09:15:51

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

még nekem is elsőre emulátorral és buta telefonnal
MoRT2195
Nem nézlek annak, de hát itt eddig mindenkinek sikerült megcsinálnia... 😄
ne nézz már hülyének, köszi
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.04.07. 17:33:12
MoRT2195
Valamit te bénázol. Én a napokban csináltam meg mindkét profilomra az okostelós védelmet, semmi gond nem volt. Jött SMS-be az üzenet, beírtam alkalmazásba, elfogadta, Kész.
szereztem egy gagyi okostelefont csak a kártyás sz@r miatt, próbáltam bekapcsolni a steam appban a mobil hitelesítést, másik telefonra kiküldött már 3 kódot is, de egyiket sem fogadja el... szóval ezt a "megoldást" ne nagyon ajánlgassátok
Dzsini
Én már olyan 20-30 kártyát eladtam így - beírtam az épp legalacsonyabb olyan árat, ahol tömegesen álltak a kártyák, és aztán két héttel később reggelre jött az email, hogy "eladtál ..."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Hú, 15 az túl sok. 😞
Mindegy, akkor gyűljenek csak a fiókon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Nem pontosan, 15 napig imádkozhatsz, ha nem használsz ilyesmit.

Nekem egyelőre működik a dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek: foglaljuk akkor össze!
Én, mint mezei, okostelefonnal direkt (!) nem rendelkező, de túl sok játékkal bíró gőzjúzer akkor már nem adhatom csak úgy el pikk-pakk a kártyáimat, mert csak...
Marad akkor a piacra feltolás és a 7(?) napig imádkozás, hogy pont akkor jó árfolyamot üssön meg és elvigyék?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bardocz
Nekem csak hullik néha pár, és azokat eladom, szóval ezért fölösleges 😊
3Error
Nekem is, csak egy lusta paraszt, mert mindig hamarabb válaszol Obama... Még Mussolini is !

3Error
Több volt, mint 2 euro ! Ha azt nézzük nagyon is jó bér. Leszámítva a közel 3 napos farmingot... <#idiota>

bardocz, teljesen egyetértek, de ha nagyban kártyázol, akkor érdemes lenne szerezned egy androidos készüléket is. Nekem is kettő van, pedig nem nagyban csinálom. <#zavart2> <#vigyor>

Jim Morrison
most mondtam valamit... 😊 gabe azért szokott válaszolni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
valve.com-ról szerintem mi nem kapunk semmit, az a céges domain. [email protected]ól kapjuk mi az üzeneteket.

[merlinw.org]

Akkor bluestacks progi,számodat beírod telepítéskor,steam leszedni rá és már nyomkodhatod is gépen..
bardocz
Amit eddig nem kellett csinálni, ráadásul wp-re nincsen, így baszhatom az egészet kb, mert ki kéne találnom előre mennyi lesz az ára a kártyának majd amikor valamikor felkerül. Semmi értelme.
Jim Morrison
De a pontos felado a lenyeg. Pl [email protected]
Az ilyen meg kamu: [email protected]

En is tudok neked mailt kuldeni ugy, hogy azt irja ki Elon Musk
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.04. 11:53:44

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Béluska74
Steam support ez áll a feladónál. Ma is kaptam. Nem olvastam el egyet sem,mert erre a címre nem volt soha steam regisztrálva.

If you give a little love you can get a little love of your own

Dzsini
Kapsz érte ~2 eurot - pár perc "munkáért" nem rossz órabér, nem? 😊

3Error
Kellőképp gáz a mobilos cucc, kifarmoltam kb. 90 kártyát... Utána nyomkodnom kellett pár percet a telót... <#falbav>

akyyy
jáá, köszönöm szépen 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

genndy
A felajánlást akyyyc nyerte (akinek az itteni nevét nem tudom). Az ajándékot emailben elküldtem. Gratula, jó játékot!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MoRT2195
Valami ismerős, barát esetleg aki hasznát venné, nincs? Idegennek én se adnám csak úgy oda, de ha nem használom az accom, akkor inkább oda adom valami ismerősnek, aki hasznát venné nekik.
nfrequency
Hopp, ezt nem tudtam. Köszi, hogy szóltál. Akkor máshonnan is leveszem a hirdetést. Sajnálom, hogy rám rohad ennyi játék, de akkor maradnak nekem 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

MerlinW
Az account eladás ellenkezik a Steam szabályzatával (is), illetve komplikált is (egyéb (EA/UBI/yuplay, stb) account függőségek), így kérlek ne itt. Köszi.

[merlinw.org]

nfrequency
köszi, ezért is adom el többek között.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

az igen szép gyűjtemény, és milyen kevés beleölt játék idő 😞

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Dzsini
El lehet, csak késleltetve kerülnek fel a boltba a dolgaid.

bardocz
Persze wp-re nincsen steam app...
bardocz
Komolyan nem lehet eladni a kártyákat mobil authenticator vagy mi nélkül? Eddig simán lehetett...
nah... végre nagy nehezen be engedett, úgy néz ki csak nálam volt valami gubanc akkor.

kigyi
Most logoltam be működik, délelőtt is voltam fent akkor is ment.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Reggel 9 körül beléptem, azóta sincs gondom.

más se tud belépni a steambe ma?

Jim Morrison
biztos, hogy steamtől kaptad? jól megnézted a feladót?