34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
bekescsaba #31042 megvan. -
bekescsaba #31041 Hol tudok írni a steamnek? Folyamatosan a játéfejlesztők honlapjára irányít. -
bekescsaba #31040 úgy lesz. Köszönöm a fordítást. -
KaOz #31039 Szia!
Nekem kb. 2 éve volt hasonló a Batman játékokkal. Elindítottam és nem történt semmi. Hibaüzenet nem volt.
Írtam mindenféle supportnak de nem volt megoldás. 1 dolog segített. Teljes rendszer újratelepítés.
Lehet idő közben valamit leszedtél a gépedre, ami összecseszett mindent.Nekem ez segített.
Ha találsz megoldást, oszd meg velünk mindenképpen. A legjobbakat.
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2016.11.03. 10:59:12 -
#31038 Egyébként tényleg, nézd meg a Windows update-eket is, azok is be tudnak kavarni (én pl. néhány régebbi opcionálist tettem fel a múltkor ami bekavart). -
#31037 Dear Steam Support,
I'd like to ask for your help in a bit of a troubleshooting.
In June 2016, I've purchased (via Steam) Total War: Attila along with its 3 DLCs and today, XCOM: Complete Edition with all its DLCs.
Unfortunately either one of them fails to launch, despite having played more than 90 hours with Total War: Attila without any difficulties.
Looking forward to your help,
Miert77 -
bekescsaba #31036 de mit csináljak?
Felraktam azt a direct x-et, és visulat, ami a telepített játék könyvtárában van. Semmi. Azt sem értem, mit akar szinkronizálni. Teljesen kifogytam az ötletekből. Frissítettem a videodrivert is. -
#31035 Én is inkább elmolyolnék vele először. Biztos, hogy nálad van a hiba valahol, ha eddig futott. -
bekescsaba #31034 Direct x12-re az irja, hogy a legfrissebb. MSVisulaból a legfrissebb van fent (gondolom a 64 bites gépemre a 86x kell).
Biztos, valami ilyesmi gondja lehet, mert korábban futott a játék. -
bekescsaba #31033 megnéztem semmi. Amikor ráklikkelek, a játékra, kiírja 1 mp-re, hogy szinkronizálás, majd le is áll. Megcsináltam mindent, amit írtatok. -
#31032 En azert szetneznek a windows kornyeken is, nem e frissult valami (visualc, dirextx, stb, amiket fel szoktak rakni legtobbszor) -
#31031 Nyugodtan keresd máshol a hibát. A játékoknak nyilván nincs baja, és a support híresen használhatatlan. Főleg egy ilyen általános szövegre nem fognak visszaírni semmi használhatót.
Tűzfal, jogosultságok, rendszergazdaként indítás, driverek, segédprogik amik a játék könyvtárában benne szoktak lenni, DirectX, MS VisualC++ frissítés, stb., stb., ezeket mind előbb végignézném, mint hogy a support semmire sem jó válaszára várjak. -
bekescsaba #31030 Köszönöm a fordítást. Akkor ez lenne a levél szövege.
Tisztelt Steam support!
2016 júniusában vásároltam meg önöktől a Totalwar:Attila nevű játékot 3 DLC-val együtt, illetve a mai napon az XCOM complete editiont az összes DLC-val együtt.
Sajnálatomra egyik játék sem indul el, annak ellenére sem, hogy az Attila nevű játékkal már több mint 90 órát játszottam eddig problémamentesen.
Segítségüket köszönöttel Miert77.
-
#31029 Gépújraindítás, steam kliens update gondolom volt, tehát elképzelhető, hogy a tűzfalon akadt meg valami frissítés (nekem akkor fordult elő ilyen). Ezt meg kéne keresni és átengedni (csak ezt természetesen). Ha ez sem áll fenn, akkor talán tényleg a support lenne a megoldás.
Ha leírod a problémádat részletesen, szívesen lefordítom neked, amit bemásolhatsz és elküldhetsz nekik. -
bekescsaba #31028 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Ez év júniusában megvásároltam az Attila:Totalwar nevű programot a steamen, játszottam is vele vagy 90 órát. Tegnap ismét elő akartam venni, de nem indult el, feldobot egy kis ablakot, azzal az üzenettel, hogy: a játék indulásának előkészítése, majd be is zárta, és nem történt semmi.
Ma megvettem az XCOM komplett verzióját, ez is ugyanazt csinálja, mint amit fent részleteztem.
Letöröltem, újra telepítettem mindkettőt, a hiba továbbra is fennáll. .
A többi játékkal (COH2) nincsen gond.
Nem találtam rá megoldás. Tudnátok segíteni? Sajnos angolul nem beszélek, így nem tudok a supporthoz sem fordulni(nem tudom, van-e értelme egyáltalán)
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.11.03. 09:39:15 -
Lokker #31027 "Megkérünk minden fejlesztőt, kiadót, hogy a "Screenshot" szekcióba olyan képeket töltsenek fel, melyek valóban a játékot mutatják" - áll a közleményben.
Várom mennyire fog beválni a steamnek ez az ötlete.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.11.02. 22:09:47 -
#31026 Rosszul emlékeztem... Ilyen korban nem csoda... -
lacuska51 #31025 Hát nemtudom egy "Korai hozzáférésű játék"-nál érdemes e kikapcsolni az auto frissítést? Csak a modok miatt szerintem semmi értelme.
Ahogy elnézem a patcheket mindeggyikbe egy rakás hibajavítás és új tartalom került be a játékba. A modokkal várjál amíg kijön a teljes játék. (De ez szigorúan saját vélemény )
Utoljára szerkesztette: lacuska51, 2016.10.31. 15:50:26 -
#31024 Igen én is ezt írtam a kép alatt, hogy ezt csinálja. :D Én is arra gondoltam, hogy lehet rinyálni fog a steam, hogy frissítsen. De egy próbát megér. Tesztelj le ha érdekli. :) -
#31023 Elindításkor frissítsen.
De mire elindítaná a játékot, akkorra offline a steam.
Vagy akkor meg jön az anyázás, hogy frissíteni kéne?
Hónapokkal ezelőtt egy frissítés miatt hetekig offline volt a steam-em, az tuti működött. -
#31022 Nincs ilyen. Csak ezek közül lehet választani, nem lehet kikapcsolni:
Vagyis a játék elindítása előtt mindenképp kötelező frissíteni. Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy úgy állítja be, hogy "Csak akkor frissítse a játékot amikor elindítom" és amikor a játékkal akar játszani, akkor offline módba lép steam-en, így talán nem kell frissíteni. Talán! De ez csak egy tipp. -
#31021 Van lehetőség rá, a kliensben be lehet állítani (talán az adott játék tulajdonságai között?), hogy "a játék naprakészen tartása" elől kiveszed a pipát. -
lammaer #31020 No, közben guglizgattam egy jót, a steamen találtam egy bejegyzést mely szerint ha a játéknál steamen belül beállítom hogy csak kkor updateljen ha elinditom a játékot és ezek után nem steamen belülről hanem a könyvtárából indítom az .exe fájllal, akkor nem lesz update (valamiért ezesetben a steam csak akkor tekinti a játékot elidítottnak ha belőle indítjuk el) .
forrás
Ha ez igaz akkor az egyik legnagyobb steammel szembeni "ellenszenvem" oldódik meg (szeretem én eldönteni hogy mikor akarok updatelni) -
#31019 Ahaaa... nagyon poénos volt. De talán több mindenre tudom költeni a kártya pénzt, ha nem alapáron hajtok rá valamire.
lammaer: Tudtommal ilyenre nincs lehetőség. Ha kijön egy frissítés, akkor frissítened kell, különben nem tudsz vele játszani.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.31. 00:04:20 -
lammaer #31018 Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy steames játékot (konkrétan az ARK: Survival Evolved) meg lehet e vhogy úgy piszkálni, hogy ne updatelje magát? Rendesen vettem meg (szóval nem lopás), singleplayerben játszom, de nem szeretném hogy random frissitgesse magát (mivel egy rakás modot is használok, aztán ha valamelyik eltörik akkor keresgélhetek).
Mondjuk úgy, szeretném én megmondani mikor frissüljön a játék.... -
#31017 Az "ingyennél" olcsóbban azért ne akard szerintem. -
#31016 A LEGO játékok megvannak, a legújabb Star Wars-on kívül mindegyik ott csücsül a könyvtáramba. :) A DLC-k kellenének nekem, de az alapárukat sokallom kicsit a legtöbbnek. Még úgyis, hogy csak kártyapénzzel fizetnék értük.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.30. 10:26:23 -
#31015 Én a LEGO-kat GMG-ről és kinguin-ről szedtem össze nyáron, 2-5 eurokért. -
#31014 Igen, bár mondjuk a HOI3 esetén a DLC-k elengedhetetlenek a helyes működéshez, de talán ez az egyetlen ilyen tőlük. :)
Közben a Humble-n Day of the Devs van még 9 napig, bundle-ben vihető több ismert, legendás név is (Grim Fandango, Day of the Tentacle, stb.).
A GMG-n meg extra -10% van a 4-game pack-okra (és pár egyéb dologra) a Halloween Sale alatt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.10.29. 20:30:21 -
#31013 Paradox annyiban más, hogy ott simán el lehet költeni több száz EUR-t is, annyi DLC-t nyomnak (igaz, becsületükre legyen mondva, azok nem is szükségesek a teljes élményhez, csak ilyen-olyan kiegészítéseket nyújtanak). -
#31012 köszi :) -
#31011 Hasonlóképpen. Pár cuccost vettem, de elég light-os a kedvezményezés... -
#31010 Majd jön a Winter Sale valamikor talán 1-2 hónapon belül, akkor szélesebb lesz a választék és hátha. Én is várok pár DLC-re, bár a Paradox cuccai ilyen szempontból jobbak, náluk gyakrabban van leárazás és hamarabb beesnek az 50-75%-os kategóriába. -
#31009 Hát igen. DLC nélkül én bele sem akarok kezdeni, mert ha játszok, akkor tényleg úgy játszok, hogy egyszerre letolom az egészet. DLC nélkül számomra is felejtős, pedig már régóta bent csücsül a könyvtáramban az alapjáték. -
#31008 Ez a másik: megvetem a DLC-ket, de ahol szükséges (az esetek kb. 5%-a) ott nincs mit tenni. Szinte soha nincsenek leárazva, kivéve év közben 1-1 alkalommal 33%-kal. Most a Bioshock 3 érdekelt volna (éppen a DLC-i miatt), de így felejtős. -
#31007 Én nem értem, hogy a Batman Arkham Orgins és a LEGO játékok DLC-i miért nincsenek már soha se leárazva. Nem viccelek, hónapok óta várom, hogy le legyenek árazva, de egyszerűen nem, semmi akció nincs rájuk. Pedig régebben még a BA:O Season Pass 75%-osan is le volt értékelve, csak akkor még az alapjáték se volt meg nekem. Viszont kb 1 éve semmi leárazást nem kapnak. Miért? :/ Direkt ezekre tartogatom a kártya pénzem, de semmi akció hónapok óta. -
#31006 Egy ideje már ilyen a steam. Régen voltak akciòk. Ma meg màr inkàbb idegesít hogy erre azt mondjàk hogy huuu dejòlesznekem.. -
#31005 Eddig egyetlen olyan jó ajánlatot sem találtam, ami különösen figyelemfelkeltő és jobb lett volna a az évközbeni random leárazásoknál. Ez nem sale, hanem vicc. -
RED BULL F #31004 Az én listám eddig:
Make America Great Again
Ghostbusters: The Video Game
POSTAL Redux
Annyira nem találtam jó dealeket, de így is sikerült elverni némi pénzmagot, s még ezek mellett is voltak kiszemeltjeim. Na majd télen :) -
#31003 Én ezeket húztam be:
The Blackwell Bundle
Blackwell Epiphany
The Walking Dead: Michonne
The Solus Project