Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okos nélkül email védelem mobilra,szám,sms..bluestack emulátor leszed,steam app felrak,onnantól érteni fogod 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.04.10. 02:15:29
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[merlinw.org]
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
közben már megoldottam a problémát, annyi volt, hogy a retek telefon nem jól szinkronizálta az időt és valamiért egy nappal több volt rajta. beállítottam az időt rendesen és elfogadta a másik telefonra kiküldött sms kódot. viszont a recovery kódot nem tudom leírni, mert a kód helyett csak egy üres téglalapot mutat a telefon, mert túl kicsi a kijelzője felbontása és itt szétesik a steam app felülete. úgyhogy még mindig azt mondom, hogy a "vegyél egy pár ezer ft-os okostelefont a kártyázáshoz" szöveget hanyagoljátok, mert a pár ezer ft-os telefon a kukába való kb. (btw samsung galaxy mini a csodás készülékem, 240x320-as felbontás, 2-es android)
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.04.09. 11:09:40
De a okosra feltehetem az appot és azzal is tudok tradelni.Vagy csak a steambe regisztrált számmal.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Teló és telefonszám(!!) (lehetőleg egyben) kell hozzá, nem elég csak az üres mobil, annak pont nem lenne értelme. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.04.09. 09:15:51
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.04.07. 17:33:12
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindegy, akkor gyűljenek csak a fiókon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem egyelőre működik a dolog.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én, mint mezei, okostelefonnal direkt (!) nem rendelkező, de túl sok játékkal bíró gőzjúzer akkor már nem adhatom csak úgy el pikk-pakk a kártyáimat, mert csak...
Marad akkor a piacra feltolás és a 7(?) napig imádkozás, hogy pont akkor jó árfolyamot üssön meg és elvigyék?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bardocz, teljesen egyetértek, de ha nagyban kártyázol, akkor érdemes lenne szerezned egy androidos készüléket is. Nekem is kettő van, pedig nem nagyban csinálom. <#zavart2>#zavart2> <#vigyor>#vigyor>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Az ilyen meg kamu: [email protected]
En is tudok neked mailt kuldeni ugy, hogy azt irja ki Elon Musk
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.04. 11:53:44
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

If you give a little love you can get a little love of your own
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
[merlinw.org]
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/