34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34417 Az orosz verziós dolog ha 4-5 játékkal történt de az is csupán régió / üzleti döntés volt. Cenzúra viszont sosem volt Magyarországon, illetve mint írtam sosem volt tiltva semmi a hazai áruházban (steamdb és wiki szerint). -
#34416 Nem működik a válasz opció :D
A legtöbb játék azóta már engedélyezetté vált, de más, cenzúrázott változatot kapnak.
Hasonlóan, ahogy minket sajnálnak le néha úgy, hogy az orosz verziót kapjuk - csak persze "sima" áron, nem -75%-ért, ahogy ők -_- -
#34415 Itt most egy hatalmas nagy :O
Mondjuk a listán szereplő játékok közül nem sokkal játszottam, de a COD-okon meg a God of War-on is nagyon meglepődtem.
Arról nem is beszélve, hogy MK11 igencsak látványosra és véresre sikeredett és nincs a listán.
Sem az MKX és a GTAV és RDR2, utóbbiban pedig egy-két lövést még közeli videóban is meg lehet tekinteni.
Asszem ezentúl VPN-en és böngészőn (nem bejelentkezve) keresztül fogom túrni a steam listákat. Meg más listákat is. -
#34414 Steam tele van szex játékokkal, amelyek Németországban nem (sem) elérhetők, valamint több száz agresszív játék, itt egy nem teljes lista. Ami nincs bannolva németben az cenzúrázva van.
Magyarországon minden játék elérhető, semmi sincs bannolva.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.22. 21:20:17 -
#34413 Magyar steam-et használok, még Magyarországon regisztráltam.
Már jó pár éve Németországból használom, magyar felülettel, a pénznemet pedig euróban adja meg. Arra már nem emlékszem, hogy én állítottam át vagy átállt magától.
Vásárlásnál mindig megmondja, hogy mely országból vásárolom (alapbeállításnak van megadva, gondolom) és, ha nem stimmel, akkor átállíthatom.
De vásároltam már Magyarországon nyaralás alkalmával úgy, hogy a vásárlási ország mégis Németország volt.
Azért, mert magyarországi IP címről jelentkeztem be, még nem állította át a pénznemet sem forintra.
Nincs gondom az acc-cal.
Mindig Paypal-lel fizetek, ott meg nem számít az ország, elvileg azt nem látja a steam.
Szerintem amúgy nincs külön magyar store. Csak EU-s store van, ami ránk vonatkozik, meg USA, Orosz és talán Japan vagy inkább ázsiai.
Az olyan helyeken lényeges figyelni ezt, mint a g2a, mert ott gyakran az orosz régiós olcsóbb, mint az EU-s, viszont értelemszerűen EU-s acc-al nem használható.
Kíváncsivá tettél.
Mi az, ami Németországban nem elérhető, de pl. Magyarországon igen? -
#34411 Laca54321 Az érdekes, mert ha magyar IP-vel regisztráltál, az accountod és a banki adataid magyarok, akkor a Steam nem engedi hogy más országból vásárolj.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.22. 14:57:25 -
#34410 rebekakocsis: VPN-el, de tudtommal a magyar store-ban semmi sem tiltott, nálunk mindent lehet :) -
#34409 Azt tutod hogy bármikor banolhatják az accodat. Indokolniuk sem kell. Persze nem biztos hogy megtörténik de a szerződésben benne van. -
Laca54321 #34408 Szia
Én egy program segítségével amerikai IP címmel be csaptam a steamet és nem volt semmi gond. Azóta úgy is hagytam, de már saját hazai IP címmel használom,de maradt úgy és dollárba látom az árakat amivel jól is járok néha:)és azokat a játékokat is megvehetem amit csak ott lehet. -
#34406 Igen, droid, Sony XZ2.
Lassan érik a földhözvágása, mert már google drive-ba sem tudok feltölteni, de előtte azért csinálnék egy factory reset, hátha csak három év alatt sok szemét gyűlt össze benne. -
#34405 Nem írtad milyen telefon, iPhone elment mindent iCloud-ba, így az reset esetén, vagy új telón az online restore visszaállít mindent automatikusan, Steam auth-ot is. Ha nem online restore-t használsz, akkor reset előtt csinálni kell backup-ot gépre (iTunes).
Gondolom droidon is hasonló a szitu, de azt majd megerősíti más.
Továbbá, Steam auth generál neked recovery kódokat, azt is használhatod, ha elveszik az eszköz / beállítás, bármi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.20. 22:09:11 -
#34404 Ha a telefonon csinálok egy gyári visszaállítást, akkor előtte kell kezdeni valamit a steammel, vagy mivel ugyanaz a hardver, fiók, stb, visszaáll magától? -
RED BULL F #34403 Valaki nem tudja, hogy lehet visszaállítani a cserét, ha új telefonra állítottam be a Steam Guard-ot? Hiába állítottam be az új telefonomra, még most is azt írja, hogy 15 napig várakoztatva lesznek az eladásra szánt tételeim, mert 7 napja nem használom a hitelesítőt. Holott már ennek majdnem 2 hete. Ötlet? -
Anonymusxx #34402 ok, a https://steamstat.us/ -szerint nem nálam van a probléma -
Anonymusxx #34401 Steamen venni akartam volna valamit de azt írja "SAJNOS A TERMÉKET NEM SIKERÜLT A KOSÁRBA HELYEZNI!"
próbáltam a kliensben, és a böngészőben is...
Másnál is ez van?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.07.01. 14:51:03 -
#34400 Nem tudom melyik működik, nem használom, de idleMaster a neve. Githubon biztos találsz működőt. -
#34399 Köszönöm :-)
Valaki esetleg be tudná linkelni azt a programot (sajnos nem jut eszembe a címe), ami automatikusan kiszedi a játékokból a kártyákat? És ha jól rémlik annak sem működött már mindegyik verziója, tehát nekem a működő kellene. Köszönöm szépen. -
#34398 Én most kirúgtam a hámból: Black Mesa | Vietnam ‘65 | Cloudpunk | Detroit: Become Human Szintén 3 db kártya.
A magam részéről nagyon sajnálom, hogy kezdik visszaszorítani a kártyázást és a szintlépést. Ez utóbbinak a pontbolt mellett alig van értelme, mert bármit megvehet az ember. :(
-
#34397 Behuztam a Sea of Thievest 26 euroert es 3 kartyat kaptam, ugy fest eleg alacsony euro hatarokat szabtak iden. -
#34396 Szia! Igen. Vagy ha vásárolsz, akkor is ad egy bizonyos összeghatár felett. -
#34395 Sziasztok. A mostani sale-en napi egy kártyát lehet szerezni? Ennyi a limit? -
Kissssss0 #34394 nahhh
"Semmit sem találsz izgalmasabbnak, mint először lépni egy lebegő kontinensre, vagy egy elveszett város mélyére hatolni. Archeológus barátaid azt mondják, kevesebb időt kellene nácik lecsapkodásával töltened, és többet homokszemek leporolásával combcsontokról. A seggükkel fogják a lábadról odatapadt homokszemeket leporolni, ha nem hagynak békén ezzel. " -
#34393 Te vagy…
A gorillatudós
Tudományos képzettségű gorillaként kétszázötven kilónyi tudáskereső főemlős-veszedelem vagy. Kísérletezni fogsz azzal a kémcsővel? Vagy porrá őrlöd hét centis agyaraiddal, miközben épp kitéped valaki gerincét? Ki tudja? Kiszámíthatatlan vagy, és ez a legnagyobb erősséged.
:D Hát szép. -
#34392 Monjduk igazságtalan voltam, mert érdekes módon az akciókat később már lehet látni... meg némi kártya is akad. :) -
#34391 KJK kaland :) -
#34390 Ez a nyári vásár, ezt most mi? :( Semmi kártya és minimális akciók? -
#34389 Nyomj egy repairt, ha telepitett jatekrol van szo. Ha letoltes kozben irta ki, akkor torold a letoltott (felkesz) anyagot manualisan, majd kezdd elolrol!
A virusirtot gondolom atnezted, hogy nem e frissult maganak automatikusan es kerult be esetleg valami miatt a steam a blokkolando cuccok koze (avast, stb. szokott ilyesmiket muvelni a steam marketinges scriptjei miatt). Erdemes a steamet es a telepitesi mappakat a kivetelek koze berakni, biztos ami biztos. -
Norbertboy #34388 Nekem is volt hasonló, nekem kuka lett a vége. Még garis volt, a szervízben sem tudtak mit csinálni csere lett a vége. -
Metontour #34387 Samsung SSD-m van és megnéztem a hozzá kiadott Samsung Magicannal azt írta hely is van rajta meg jó az állapota és nincs hibás része. -
Harbinger #34386 Üdv! Ez a magyar forint bevezetése Steam-en tényleg közeleg? Csak kérdem, mert elkezdtem a walletbe gyűjteni. Vesztek-e rajta az átváltás végett? Vagy egyhamar ez még úgyse fog végbe menni? -
#34385 100% hogy kevés a hely valahol. -
#34384 Előfordulhat, hogy a win bekavar.
Indítsd rendszergazdai módban a steam-et.
Ha úgysem tud írni, akkor más lesz a gond. -
#34383 -
Xsillione #34382 Mivel a steam csak visszaadja azt, amit a rendszered adott a problémára, így vélhetően tényleg írási gond akadt. Vagy sérült a célpont, és mindenáron a következő hibára akar írni, sikertelenül, egy megfelelő javítő program felülírja a hibás részt és a maradékot simán használhatod. Vagy kifogyott a hely, ez utobbi akkor is megeshet, ha látszólag még bőven van hely a lemezen, hiszen 5-10 gb is lehet a lemezen az infrastruktúra, amit nem ír lefoglalt helyként, ám nem szabad, extra méretű vinyóknál (sok tb) akár még több is lehet. Szintén hasonló lehet a gond, ha ssd a célpont, ott nem annyira a tábla nagy, hanem az ssd belső tartalékát némely ssd szabad helyként mutatja sajnos, illetve ha eléggé használt ssd, akkor a menet közben elfogyott cellákat nem vonja ki a szabad kapacításból (főleg nem az oprendszer, ami nem is tud erről a folyamatról), így megeshet, hogy sokkal kevesebb tényleges szabad hely, mint amennyit mutat. -
#34381 Ebben vannak egyéb felhasználói programok, játékzenék és anime sorozatok is. Ráadásul naponta bővül valamennyire, bár úgy tűnik, most nem annyira őrült, mint tavaly.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.05.30. 09:33:29 -
#34380 Valakinek nagyon sok szabadideje lehetett :D -
Metontour #34379 Sziasztok!
Ha a Steam lemezírási hibát ír ki mi lehet a gond? Eddig nem volt baja. Előre is köszönöm a választ! -
#34378 Szerencsére az előző kliens patchban azt is javították, hogy ha már 25.000+ megvásárolt játékod van, akkor ne legyen bugos. :) -
#34377 Még csak 19k-hoz közelítek, de jó tudni, hogy ennyi van. -