Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
de amúgy nem értem miért nincs egy ilyen ellenörző app, mindenkinek könnyebb lenne... nem lennének félreértések, felesleges viták ha csere történik... beírom a kulcsot, kiírná, h : aktív/használt üdv.
Vagy Steam support, bár nem tudom mennyire alacsony prioritása van ennek a kérésnek.. 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.06. 00:23:06
[merlinw.org]
nem emlékszem, h volt-e ilyen lehetőség korábban... most nem találok semmit..
vagy csak a steam support tudja megmondani? thx. üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.09.05. 19:13:21
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A magyaritas/honositas letoltheto a magyaritasok.info.hu-rol, peldaul...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
[merlinw.org]
Valaki próbálta már, amióta megváltoztatták? Lehet megadni fals dolgokat?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.08.03. 20:57:30
Telefonon írtam és azt hittem a Transport Fever 2 fórumban vagyok,mert az is le van nyitva 😊
Melyik játékkal van problémád? <#nemtudom>#nemtudom>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ez csak a vevő oldaláról nézve nem logikus <#banplz>#banplz>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az EU-val meg az a bajom, hogy túl sokat tanultam róla, így tudom milyen borzalmasan működik (ha a magyar közigazgatás úgy működne mint az EU, már rég elsöpörte volna a népharag) és bőven meg lehetne csinálni egy eurozóna vs. nem eurozóna felosztást. Csak hát ugye kinek állna ez érdekében... Ezért (is) jó, hogy elkezdett végre erősödni a V4 csoport, még jobban ki is lehetne ezt bővíteni, csak az a rohadt trianon zavar be itt is :/
Nem tölt be Steam kliens.Elindul de tartalmat nem tölt be sem barátlistát semmit.Néha beadja a tartalmat de 1mp és el is tünik minden.
Nem volt még ilyen gondom mi lehet ez?
Amúgy nem számít, hogy hol aktiválod, ha nincs régió korlátozás rajta és te pont ott vagy, ahol aktiválni kellene.
Szerencsére a steam eléggé rugalmas és az IP cím ellenére is tudok Németországra vásárolni. Nem az összeg miatt szerencse, hanem, hogy nem csinál nekem macerát, ha pl. Magyarországon veszek meg egy játékot.
Ha olyan helyen vásárolod, mint a g2a, akkor meg azért a régióra figyelni kell, mert gyanítom, hogy az aktiválásnál figyelembe veszi a földrajzi helyzetedet és a beállításaidat, ha nem EU-s. De még sosem próbáltam ilyet. Becsületességből mindig Németországhoz adózom. És eszerint veszem a játékokat is.
Kollégám vett Japánból játékot a PS4-hez. Nem akarta megvárni míg megjelenik nálunk is.
Ahhoz, hogy játszani tudjon vele, létre kellett hoznia egy japán fiókot, japán címmel. Megadott valamit és minden gond nélkül ment a dolog. Németországban.
Szóval az is lehet, hogy a steam régió korlátozása is csak ilyen jellegű és a földrajzi hely sem számít.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.07.09. 19:25:17
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha az USA-ban élnénk, ott szintén más az adó mértéke minden államban, ezért ott mindenütt a nettót tüntetik fel, és minden államban tudják hogy mennyit kell rászámolniuk. De ott azt szokták meg az emberek az EU-ban meg ezt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.07.09. 13:57:53
A játék ára meg nagyon különböző, azt tudom, hogy az USA-ban nincs beleszámítva. De az oroszoknál meg a törököknél baromi olcsó minden és abban már benne van.
De azt nem tudom, hogy számolja el a steam.
Játéknál is meg kell adni, hogy mely országban vásárolom, mert aszerint számolja az adót. Viszont a játék ára nem változik.
A g2a és hasonló oldalakon van, hogy a kihirdetett ár csak nettó, miután kiválasztod az országod, akkor számolja fel rá az adót.
Németországban 19%, Magyarországon 27%. Szóval ott nem mindegy.
Ha EU-n kívüli országot választasz, akkor az adót neked kell intézned. Vagyis adó nélkül is hozzá lehet jutni a játékhoz. Vannak akik így csinálták.
De arról nincs infóm, hogy valami hátrányuk lett volna belőle.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.07.08. 19:41:05
[merlinw.org]
Németországban itt-ott (mediamarkt, real, lidl, dm) vehetsz feltöltő kártyát. Nem csak steam-eset, hanem google-sat, ps-est, egyebeket, amik még vannak.
Mindegyikért annyit fizetsz, amennyi a kártyán van. És mindegyik annyival tölti fel az egyenlegedet, amennyi a kártyán van.
Tehát nem, nem szabad ilyesmit vásárolni, kivéve ha Londonban nyaralsz (azt meg egy ideig kihagynád, ha csak nem akarod megkoronáztatni magad 😊)
Steam Gift Cards work just like a gift certificate, while Steam Wallet Codes work just like a game activation code both of which can be redeemed on Steam for the purchase of games, software, wallet credit, and any other item you can purchase on Steam.
This content was copied from https://www.g2a.com/en-gb/steam-gift-card-1-eur-steam-key-global-i10000000258186?mkey=eqi5&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop. It is protected by copyright, all rights reserved. If you want to use it, you are obligated to leave the link to the original source.
--------------
hat ez sztem bullshit.
veszel egy 1euro -t boven tobbert.. 😄 hat a hulyenek is megeri.
http://loal.atw.hu
https://steamcommunity.com/id/zsolty/
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.07.04. 11:20:30
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.07.03. 14:25:55
Nemrég azt is futni hagytam, mint a steam-et, aztán egyszer csak már kérte a bejelentkezési adatokat, amit általában nem adtam már meg, mert untam. Aztán pár gépindítással később mindjárt szépen meg is halt. Minden gépindítást követően. Úgyhogy kivettem az autostart közül.
A steam-mel a legnagyobb bajom nekem is a frissítés. Főleg, hogy 1xx MB.
Augusztustól mondjuk már nem lesz érdekes, mert sokszorosára növekszik a sávszélem.
Erről jut eszembe, a steam szerverek nagyon tudják küldeni az anyagot. 500 Mbit/s-os netet simán kihasznál. Ehhez képest pl. az origin erre nem képes. Kb. a felét tudja csak.