34735
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
-
#34372 Az áfát a Steam fizette eddig is, a "matek"-hoz viszont semmi köze. Az adott játék kiadója dönti el hogy mennyiért adja a játékot. Tehát a szóban forgó 50$ = 50€-hoz semmi köze a Steam-nek. Sőt, Valve a saját játékait normálisan váltotta mindig is. -
#34371 Már az is pozitívum ha fizet egyáltalán ÁFÁ-t a Steam Magyarországon, nem úgy, mint pl. a Facebook, ami a hirdetésekért eddig nemes egyszerűséggel Dublinban fizette be az adót, elfelejtve hogy az EU csak egy gazdasági közösség, egyébként tagállamok alkotják :) -
#34370 Hát igen, a matek nem az erősségük. Az a gáz, hogy ha egy átlagembernek ennyire nem menne, akkor becsöngetne a NAV :) -
#34369 Márpedig máshogy nem igen megoldható, ha az országban akar maradni a Steam. -
Probatbicol #34368 Akkor fogunk rosszul járni, ha a nettó árat számolják át forintra, és rárakják a 27% ÁFA-t..... -
#34367 haha.
50$ - 50euro - 18000HUF :D -
#34366 Kíváncsi leszek a díjszabásra, mert ugye ott ugrik a majom a vízbe (bár így is meg lehet majd spórolni az EUR-HUF átváltás költségét, de az lenne az igazi, ha az alap árak is olcsóbbak lennének, de ebben valahogy nem bízom). -
Evoluti0N #34365 Találtam egy jó kis kis kiterjesztést Chrome-hoz valamint Firefoxhoz, ami kimutatja Steam store-ban, ha egy játék fent van vmelyik előfizetős szolgáltatásban (Gamepass, EA Access, Ubisoft+). -
#34364 Jön a HUF pénznem is Steam-re, ha minden igaz. -
#34363 nem írtam, de bő 1 nap után visszakapta az accot és kész. kapott egy mailt hogy újra az övé és ennyi. -
#34362 Ezek szerint nem csak én szívtam vele. -
Cassell #34361 Jól szét van hullva ez a szar, véletlenül sem sikerül véglegesíteni egy vásárlást.... -
#34360 Sokkal jobban meg van ez csinálva, mint gondolod.
A két lépcsős azonosítással nagyon minimális a lopás kockázata.
Néha felettébb idegesítő is, mert időnként vagy más okokból törli a rendszer az egyes előző belépéseimet, számítógépeimet.
Ilyenkor megint kell a telefon, különben nem enged be.
Egyedül a felhő program nem szokta kérni, mert az csak egy gépen fut. Viszont akárhol akarok böngészőben belépni, teló nélkül nem megy.
Ha a haverod nem védte eléggé a fiókját, az szomorú :(
De talán tanul az esetből.
Sok sikert neki a visszaszerzéshez! -
#34359 2 faktoros auth be volt nála kapcsolva? Fura, ha amellett megváltozott volna a jelszava. Illetve a support-hoz külön account-od van, nem a Steam-es. -
#34358 Haverom egyszer csak kapott csomó emailt, hogy megváltozott a steam acc jelszava, email cime.
Support oldal ennyi: https://help.steampowered.com/hu/wizard/HelpWithAccountStolen
Nagy segítség ha email cimet is cserélt az elkövető, rendes support kontaktot alig találni, legtöbb opcióhoz be kéne jelentkezni, vagy legalább emailhez hozzáférni.
Elég sok ilyenről olvasok, azt hittem ennél jobban meg van ez csinálva ^^
Ami jött email, ott a linkek sem jók. Szomorú :(
nem tudom ki ment végig ilyen folyamaton, de respect
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2021.02.09. 19:17:33 -
#34357 Sziasztok! Pár napja eltüntek a steam-es ikonok,kicserélődtek ismeretle url ikonokra és amikor a steam-en belül új asztali ikont akarok létrehozni akkor is ugyanazt az ismeretlen url ikont rakja ki. Van erre valakinek valam ötlete? -
#34356 Hát válts szervert. -
chris0000 #34355 hi. alig van leterhelve sales, kari miatt a steam... 1megával szedek 60 helyett... üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.12.25. 17:47:33 -
#34354 Most is, ezért mindig érdemes ezeket megvárni és nem azonnal összerakni, mert így 1 kártyát kap az ember a haszontalan és soha fel nem használt kupon helyett. -
#34353 Tudom, más olvasók miatt írtam. -
Gary #34352 Vásárok idején, kitűző készítése után is szokott adni 1 kártyát. -
#34351 Köszi a választ, de én még a korábbi (nyári kitűzőre) gondoltam. Nem tudtam, hogy ezek a kitűzők nem fejleszthetőek bármikor, hanem csak egy ideig.
Egyébként grat, a 20.szinthez! Én a 4.-re is büszke vagyok! :D -
#34350 -
#34349 Ez lenne a "Vegyé játék!" pont -
#34348 Minden 10 euróért jár +1 kártya, meg egy vagon pont (eurónként ~120). -
Kissssss0 #34347 hát istenem ez van... volvo nem tud elég steam kártyát gyártani, ezért van a hiány.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.12.23. 07:49:28 -
#34346 Ennyi. A 10 kategóriára szavazás ad 1-1 kártyát és vége, utána már csak a napi 1 kártyáért a lista végignézés marad. -
#34345 Azzal csak 1-et lehet szerezni. -
#34344 A játékokat megnézted a felfedezési várólistádon. Asszem' ma 2 kártyát adott így (két kört kellett csinálni).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.12.22. 22:09:00 -
#34343 Most hogyan lehet gyűjteni kártyát?
Amire tökegyedül rájöttem:
Vegyé játék!
Szavazzál a game avards-on. -
#34342 De, pár hete. -
#34341 Szerintem a hibaüzenet eléggé egyértelmű.
Már raktál ki a drágakövekre vételi ajánlatot és a rendszer csak 1 ajánlatot enged meg 1 "tárgyra" egy időben. -
#34340 És elindult a téli kiárusítás.
Nem most volt az őszi?
Ez elég németesre sikeredett... -
#34339 Sziasztok!
Szeretnék venni drágakövet és ezt a hibaüzit dobja:
"Már van aktív vételi ajánlatod erre a tárgyra. Vagy vissza kell vonnod azt az ajánlatot, vagy megvárnod, hogy teljesüljön, mielőtt új ajánlatot tehetnél."
Nem értem, most baja? N+1* vettem már így drágakövet és nem rinyált.. és a szerverekre sem tudom fogni, mert a kártyáimat el tudom adogatni...
Köszi a válaszokat! :) -
#34338 Lehet.. :) mondjuk túl sok melót most sem tettek bele, mert a kártyák is ugyanazok mint korábban, vagy legalábbis jó néhányat újra felhasználtak... :) -
#34337 Az elmúlt pár esemény alatt baromi sok pontot lehetett kapni, gondolom nem raktak ki azóta annyi kitűzőt :/ -
#34336 the debut collection badge volt az, ugye?
eheh. enis arra sporolgattam. :D csak hatlassan gyulnek a pontok. :D
legalabb az eddig megszerzett badge -t meghagytak. milyen lett volna ha azt is torlik. :D es buktad a befeketett pontokat. lel. -
#34335 Én se értem, hogy miért nem hagyták bent. Akkor legalább ráveszik az embereket, hogy pénzért vásároljanak. -
#34334 :( :( Köszi a választ. Elkerülte a figyelmem. Jól érzem, h mostanában már inkább hátráltatják a szintlépést?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.12.20. 17:13:32