34735
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34455 oks köszi a segítségket
nálam most 2 napja nyugi van nincs furcsa barátblokkolós belenyúlás a rendszerembe.
ezt az üzenőfalra való írkálást beállítotam mindenki számára elérhetővé max ha nagyon elfajul rajta a dolog kikapcsolom.
sajna a kártyacserebere oldal miatt a www.steamtradematcher.com miatt láthatóra kell állítanom a könyvtáram láthatóságát.
De most minden rendben.
elvileg -
#34454 > A fiokom elvileg úgy van beállítva hogy üzenetet lehet hagyni rajta ha jól rémlik. Bár ezt nem tudom ellenőrizni hogy ha nem vagyunk barátok tud e írni az illető megkeresést a fiokomra.
(név) - Profile - Edit Profile - Privacy - Can post comment on my profile
Egyébként is érdemes átfutni a beállításokat, ki tudja, mit barmoltak bele. Nézd át a Family dolgokat is, nincs-e valami megosztás bekapcsolva rajta.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.11.19. 15:48:55 -
#34453 Én alapból csak tényleg ismerőssel beszélgetek steamen
Ha bárkire is ráír a fiókom az 80% tutti nem én vagyok
ha meg igen akkor az tényleg én vagyok :)
Most cseréltem
jelszót
steam api-t
steamen kiléptettem minden esetleges más gépre való feljelentkezést,
remélem senik nem kap töllem mostantól csak akkor ha én írok.
Azt meg ha tényleg szeretnék valakitől valamit elősször fórumon teszem mert a többség inenn vagy porháról származó ismeretség.
A fiokom elvileg úgy van beállítva hogy üzenetet lehet hagyni rajta ha jól rémlik. Bár ezt nem tudom ellenőrizni hogy ha nem vagyunk barátok tud e írni az illető megkeresést a fiokomra.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2021.11.18. 21:26:11 -
#34452 Valamikor régen nekem is küldtél ilyen felkérést. De az már jó rég volt, nem mostanában.
Mivel tőled jött, szerintem rányomtam, de már nem tudom mi jött be.
Az biztos, hogy elkönyveltem, tőled sem nyomok semmilyen linkre legközelebb.
Viszont az én acc-om eddig rendben. Tudtommal.
Telefonos hitelesítés megy.
Nameg a win-en is van vírusirtó meg tűzfal. -
#34451 Pár éve bukkant fel ez az adathalász csalás, főként orosz hátterű kamu-szerverekkel. A mobilos és a PC-s kliensen kívül soha sehol nem lépek be a Steam (Google, FB, stb.) adataimmal. -
#34450 Az is vicces, amikor Discordon akarnak rávenni, hogy van valami frankó kardjuk a steam-es inventoryban, nem akarsz-e cserélni. A link egyből a steames csereberélő oldal ... másolatára visz, ahol akkor is ott van a felajánlott kard, ha az oldal címéből kitörlöd a paramétereket :D -
#34449 ezt nálam is próbálta valaki régebben, csak angolul, aki csak trade miatt volt friendlisten.
alapvető, első szabály, hogy semmilyen ismeretlen linkre nem kattintunk steam chaten... -
#34448 ha találkoztok még valami hasonlóval jelezzétek már hátha tudok valamit még csinálni
de 100% hogy nem én vagyok az infó küldő.
-
#34447 bizti kedvéért átfutottam a barátlistám is kigyomláltam pár emberkét :) -
#34446 azt hol tudom megoldani?
oks megtaláltam
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2021.11.18. 09:54:59 -
#34445 A jelszovaltoztatas utan azert jelentkeztess ki minden eszkozt a fiokodrol, biztos ami biztos!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.18. 09:44:58 -
#34444 mondjuk foggalmam nincs hogy tudnék valami steam suppal értekezni ilyen problémával sajna nem tudok angolul hogy megértsenek.
-
#34443 most megváltoztattam a jelszavam remélem beválik bár tényleg nem vágom ha telefononkapom az 5 jegyű belépőt hogy fordul elő ilyen
remélem megoldja
soha többet nem segítek senkinek ilyen módon
az a baj ha gond lesz belőlle azt se tudom hogy szabaduljak mek az ilyentől
ma megint volt pár ismerős akit én blokkoltm a fiókomon. -
#34442 Én is ugyanezt (#34440) kaptam tőled két napja, automatikusan eltávolítottalak. Bocs ha nem te voltál, de nem tudom milyen botot, vírust húztál be, nem veszélyeztetem az accountomat :/ -
#34441 érdekes ez se én voltam
tegnap keresett valaki ilyen ötlettel hogy szavazzak neki azóta lehet ez a probléma a fiókkal
de azt nem értem hogy telefonra kapom a jelszavas bejelentkezőt tehát elvileg senki más csak én tudok a fiókomra fellépni
nem értem.
-
Anonymusxx #34440 Hát nem tudom, de valami fura dolog történik a profiloddal :)
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.11.17. 23:04:35 -
#34439 srácok másnál is előfordult hogy a steam random letiltott barátokat a listátokból
ismerős aki tényleg az szólt rám hogy tiltólistára került nálam pedig én biztos nem tettem oda mert mondom tényleg barát.
-
#34438 Érdekes. -
#34437 :) Én azért 1-2 kedvemre valót mindig találok, na és persze a kártyák... -
#34436 Akkor jó kis akciók lesznek!...más oldalakon! -
#34435 -
#34434 Az összes hátralevő főbb Steam event dátum az év végéig:
- Steam Halloween Sale: Oct 28 - Nov 1
- Steam Autumn Sale: Nov 24 - 30
- Steam Winter Sale: Dec 22, 2021 - Jan 5, 2022
-
lammaer #34433 Update: az eneba visszaadta a pénzét az illetőnek. Nem rossz. -
lammaer #34432 Most láttam először ilyet, gondoltam megosztom (elsőkezes infó, haverrel történt meg).
Eneba-n vett (több ezer szavazatos 99%os eladótól) New World játékot vette vissza steam kb 2 nap használat után
link
A sztori még nem teljes, de jelen infók alapján sztem az történt hogy az eladó lopott hitelkártya adatokkal vehette a játékot steamen, miután a hitelkártya tulaja kiszúrta atranzakciót és visszavonatta, a steam meg elvette a játékot.
Ilyet élőben még nemláttam, azért érdekes.
Az öröm az ürömben, hogy ezek szerint a steam nem fog globálisan kinyrne egy accot ha néhanap ilyen történik, csak a problémás játékot bukja az ember.
(az hogy az eneba erre mit lép, az érdekes, ha lesz további konklúzió megírom) -
#34431 a szamkod a profildid szerintem.
frissitesre rogton valtott nevekre nalam btw. :) -
#34430 Akkor úgy tűnik ez valami speciális probléma volt.
Nekem most például pár napja néha a számkódokat tünteti fel a nevek helyett profilként és csak az oldalfrissítés segít. -
eddie999 #34429 Köszönöm a segítséged, de egyik sem jött össze. Viszont megtaláltam a megoldást. Ugyanis kiderült, hogy nem egyedüli a problémám. Nagyon sokan jártak így. A steam-en belül a játék adatlapjánál rengeteg hozzászólás van ahol panaszkodtak a játékosok. Szerencsére ott volt a megoldás is egy linkben. -
#34428 A steam kliensből próbáltad indítani? Fel tudod installálni?
Esetleg próbáld újraindítani, hátha akkor megjelenik. -
eddie999 #34427 Sziasztok! A Syberia első két része ingyenes most. Behúztam mindkettőt, de az első rész nem jelenik meg a könyvtáramban. Ha rákattintok, a játék adatlapján azt írja, hogy márpedig ott van és "játék indítása". De hiába kattintok rá, pár másodperc után ugyanezt az adatlapot tölti be. Valakinek van valami ötlete mit lehet ilyenkor tenni? -
#34426 Köszi!
Pillanatok alatt meglett. -
#34425 Megnyitod a barátok listáját (pl status bar ikon jobb gomb, friends)
Beállítások (Settings, kis fogaskerék), Értesítések (Notificatons)
Kiveszed a pipát a "When a friend joins a game" mellől.
Legalábbis szerintem (magyarul nem tudom hogy írták: Mikor egy barát belép egy játékba?)
Majd kijavítanak, ha nem ez :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.09.16. 12:58:45 -
#34424 Hogy lehet kikapcsolni azokat a felugró ablakokat, amik azt jelzik, hogy az ismerősök épp mivel kezdtek el játszani?
Le kell tiltani a teljes átfedést? -
#34423 -
#34422 Sikerült, de eléggé el van dugva: a Help főmenüben a Steam Support-on át a Recent Activity-n a játékra kattintva feljön a DLC is külön, amire ugyanaz a folyamat végigvihető, mint más refund esetén. -
#34421 Refund-oltam egy játékot, de a DLC-je a Library-ben maradt, és sehogy sem tudom elérni ott. A store oldalán kijelízi, hogy még meg van, de nincs opció a refund-ra, vagy a végleges törlésre. Mit lehet tenni? -
#34420 -
Laca54321 #34419 Mikor regisztráltam akkor minden adat magyar volt. Aztán egy játék miatt úgy döntöttem "át utazóm az USA -ba".
Aztán le is szedtem a programot és azóta ha vásárolok mindig dollárba látom az árakat és fizetek is. A cím amit megadok mindig ugyan az a Floridai a goggle map segítségével. Hála Istennek eddig nem volt gond. -
#34418 #34417
Igen, csak sértő, mert ha nyugat-európai árat fizetek, akkor elvárom azt a verziót. Persze semmi gondom az orosszal sem - töredék áron.
A Dishonored is ilyen volt személyes tapasztalatok alapján, a Bethesda meg iszonyatos kicsinyes és elutasító stílusban válaszolgatott és elutasították ezzel kapcsolatos megkeresése(i)met. Azóta nem is vásárolok semmi Bethesda terméket. Részemről jó csere volt, számukra nem biztos. Az ügyfélszolgálatukra ráfér egy átképzés. -
#34417 Az orosz verziós dolog ha 4-5 játékkal történt de az is csupán régió / üzleti döntés volt. Cenzúra viszont sosem volt Magyarországon, illetve mint írtam sosem volt tiltva semmi a hazai áruházban (steamdb és wiki szerint). -
#34416 Nem működik a válasz opció :D
A legtöbb játék azóta már engedélyezetté vált, de más, cenzúrázott változatot kapnak.
Hasonlóan, ahogy minket sajnálnak le néha úgy, hogy az orosz verziót kapjuk - csak persze "sima" áron, nem -75%-ért, ahogy ők -_-