Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Te vagy…
A gorillatudós
Tudományos képzettségű gorillaként kétszázötven kilónyi tudáskereső főemlős-veszedelem vagy. Kísérletezni fogsz azzal a kémcsővel? Vagy porrá őrlöd hét centis agyaraiddal, miközben épp kitéped valaki gerincét? Ki tudja? Kiszámíthatatlan vagy, és ez a legnagyobb erősséged.

😄 Hát szép.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Papa01
Monjduk igazságtalan voltam, mert érdekes módon az akciókat később már lehet látni... meg némi kártya is akad. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
KJK kaland 😊

Papa01
Ez a nyári vásár, ezt most mi? 😞 Semmi kártya és minimális akciók? <#wilting>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
Nyomj egy repairt, ha telepitett jatekrol van szo. Ha letoltes kozben irta ki, akkor torold a letoltott (felkesz) anyagot manualisan, majd kezdd elolrol!

A virusirtot gondolom atnezted, hogy nem e frissult maganak automatikusan es kerult be esetleg valami miatt a steam a blokkolando cuccok koze (avast, stb. szokott ilyesmiket muvelni a steam marketinges scriptjei miatt). Erdemes a steamet es a telepitesi mappakat a kivetelek koze berakni, biztos ami biztos.

Nekem is volt hasonló, nekem kuka lett a vége. Még garis volt, a szervízben sem tudtak mit csinálni csere lett a vége.
Samsung SSD-m van és megnéztem a hozzá kiadott Samsung Magicannal azt írta hely is van rajta meg jó az állapota és nincs hibás része.
Üdv! Ez a magyar forint bevezetése Steam-en tényleg közeleg? Csak kérdem, mert elkezdtem a walletbe gyűjteni. Vesztek-e rajta az átváltás végett? Vagy egyhamar ez még úgyse fog végbe menni?

MerlinW
100% hogy kevés a hely valahol.

[merlinw.org]

RJoco
Előfordulhat, hogy a win bekavar.
Indítsd rendszergazdai módban a steam-et.
Ha úgysem tud írni, akkor más lesz a gond.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

3Error
<#eljen><#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mivel a steam csak visszaadja azt, amit a rendszered adott a problémára, így vélhetően tényleg írási gond akadt. Vagy sérült a célpont, és mindenáron a következő hibára akar írni, sikertelenül, egy megfelelő javítő program felülírja a hibás részt és a maradékot simán használhatod. Vagy kifogyott a hely, ez utobbi akkor is megeshet, ha látszólag még bőven van hely a lemezen, hiszen 5-10 gb is lehet a lemezen az infrastruktúra, amit nem ír lefoglalt helyként, ám nem szabad, extra méretű vinyóknál (sok tb) akár még több is lehet. Szintén hasonló lehet a gond, ha ssd a célpont, ott nem annyira a tábla nagy, hanem az ssd belső tartalékát némely ssd szabad helyként mutatja sajnos, illetve ha eléggé használt ssd, akkor a menet közben elfogyott cellákat nem vonja ki a szabad kapacításból (főleg nem az oprendszer, ami nem is tud erről a folyamatról), így megeshet, hogy sokkal kevesebb tényleges szabad hely, mint amennyit mutat.
RelakS
Ebben vannak egyéb felhasználói programok, játékzenék és anime sorozatok is. Ráadásul naponta bővül valamennyire, bár úgy tűnik, most nem annyira őrült, mint tavaly.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.05.30. 09:33:29

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Carmang
Valakinek nagyon sok szabadideje lehetett 😄

Sziasztok!
Ha a Steam lemezírási hibát ír ki mi lehet a gond? Eddig nem volt baja. Előre is köszönöm a választ!
Botond
Szerencsére az előző kliens patchban azt is javították, hogy ha már 25.000+ megvásárolt játékod van, akkor ne legyen bugos. 😊
PetruZ
Még csak 19k-hoz közelítek, de jó tudni, hogy ennyi van.
RelakS
<#idiota><#zavart1><#zavart2>

mad man.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

hi. a Little Nightmaret és a COH2+Ardennes Assaultot be lehet húzni ingyen, véglegesre a hétvégén. üdv.
RelakS
<#banplz>

MerlinW
Az áfát a Steam fizette eddig is, a "matek"-hoz viszont semmi köze. Az adott játék kiadója dönti el hogy mennyiért adja a játékot. Tehát a szóban forgó 50$ = 50€-hoz semmi köze a Steam-nek. Sőt, Valve a saját játékait normálisan váltotta mindig is.

[merlinw.org]

Atisz
Már az is pozitívum ha fizet egyáltalán ÁFÁ-t a Steam Magyarországon, nem úgy, mint pl. a Facebook, ami a hirdetésekért eddig nemes egyszerűséggel Dublinban fizette be az adót, elfelejtve hogy az EU csak egy gazdasági közösség, egyébként tagállamok alkotják 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát igen, a matek nem az erősségük. Az a gáz, hogy ha egy átlagembernek ennyire nem menne, akkor becsöngetne a NAV 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Márpedig máshogy nem igen megoldható, ha az országban akar maradni a Steam.

[merlinw.org]

Akkor fogunk rosszul járni, ha a nettó árat számolják át forintra, és rárakják a 27% ÁFA-t.....
Flamer
haha.
50$ - 50euro - 18000HUF 😄

http://loal.atw.hu

Atisz
Kíváncsi leszek a díjszabásra, mert ugye ott ugrik a majom a vízbe (bár így is meg lehet majd spórolni az EUR-HUF átváltás költségét, de az lenne az igazi, ha az alap árak is olcsóbbak lennének, de ebben valahogy nem bízom).

Találtam egy jó kis kis kiterjesztést Chrome-hoz valamint Firefoxhoz, ami kimutatja Steam store-ban, ha egy játék fent van vmelyik előfizetős szolgáltatásban (Gamepass, EA Access, Ubisoft+).
PetruZ
Jim Morrison
nem írtam, de bő 1 nap után visszakapta az accot és kész. kapott egy mailt hogy újra az övé és ennyi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

vizes
Ezek szerint nem csak én szívtam vele.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Jól szét van hullva ez a szar, véletlenül sem sikerül véglegesíteni egy vásárlást....
RJoco
Sokkal jobban meg van ez csinálva, mint gondolod.
A két lépcsős azonosítással nagyon minimális a lopás kockázata.
Néha felettébb idegesítő is, mert időnként vagy más okokból törli a rendszer az egyes előző belépéseimet, számítógépeimet.
Ilyenkor megint kell a telefon, különben nem enged be.
Egyedül a felhő program nem szokta kérni, mert az csak egy gépen fut. Viszont akárhol akarok böngészőben belépni, teló nélkül nem megy.
Ha a haverod nem védte eléggé a fiókját, az szomorú 😞
De talán tanul az esetből.
Sok sikert neki a visszaszerzéshez!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

MerlinW
2 faktoros auth be volt nála kapcsolva? Fura, ha amellett megváltozott volna a jelszava. Illetve a support-hoz külön account-od van, nem a Steam-es.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Haverom egyszer csak kapott csomó emailt, hogy megváltozott a steam acc jelszava, email cime.
Support oldal ennyi: https://help.steampowered.com/hu/wizard/HelpWithAccountStolen
Nagy segítség ha email cimet is cserélt az elkövető, rendes support kontaktot alig találni, legtöbb opcióhoz be kéne jelentkezni, vagy legalább emailhez hozzáférni.
Elég sok ilyenről olvasok, azt hittem ennél jobban meg van ez csinálva ^^
Ami jött email, ott a linkek sem jók. Szomorú 😞

nem tudom ki ment végig ilyen folyamaton, de respect
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2021.02.09. 19:17:33

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Béluska74
Sziasztok! Pár napja eltüntek a steam-es ikonok,kicserélődtek ismeretle url ikonokra és amikor a steam-en belül új asztali ikont akarok létrehozni akkor is ugyanazt az ismeretlen url ikont rakja ki. Van erre valakinek valam ötlete?

If you give a little love you can get a little love of your own

MerlinW
Hát válts szervert.

[merlinw.org]

hi. alig van leterhelve sales, kari miatt a steam... 1megával szedek 60 helyett... üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.12.25. 17:47:33
Atisz
Most is, ezért mindig érdemes ezeket megvárni és nem azonnal összerakni, mert így 1 kártyát kap az ember a haszontalan és soha fel nem használt kupon helyett.

PetruZ
Tudom, más olvasók miatt írtam.
Vásárok idején, kitűző készítése után is szokott adni 1 kártyát.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Papa01
Köszi a választ, de én még a korábbi (nyári kitűzőre) gondoltam. Nem tudtam, hogy ezek a kitűzők nem fejleszthetőek bármikor, hanem csak egy ideig.
Egyébként grat, a 20.szinthez! Én a 4.-re is büszke vagyok! 😄

MerlinW

[merlinw.org]

RelakS
Ez lenne a "Vegyé játék!" pont <#zavart1>

PetruZ
Minden 10 euróért jár +1 kártya, meg egy vagon pont (eurónként ~120).
hát istenem ez van... volvo nem tud elég steam kártyát gyártani, ezért van a hiány.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.12.23. 07:49:28

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PiszkosFred
Ennyi. A 10 kategóriára szavazás ad 1-1 kártyát és vége, utána már csak a napi 1 kártyáért a lista végignézés marad.

Scooter
Azzal csak 1-et lehet szerezni.
Papa01
A játékokat megnézted a felfedezési várólistádon. Asszem' ma 2 kártyát adott így (két kört kellett csinálni).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.12.22. 22:09:00