34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
DonPedro22 #31524 Tehát akkor teljes packot adjak el? darabonként nem éri meg? hogy lehet teljes packot összeszedni? :S -
#31523 Nos, igen érdemes szólni, már csak a korrektség miatt is + ha egy jófej ügyfélszolgálati vezető van ott éppen, akkor honorálhatja is ezt a lépésed egy kedvezmény- vagy egy másik aktivációs kód felajánlásával.
De ha vkinek odaadod, akkor sem dől össze a világ.
Esetleg még megnézheted, hogy esetleg nem-e valamilyen speciális akció miatt kaptál 2 db-ot... -
#31522 Mindenképp add el őket, mert a bontás ráfizetéses (kivéve, ha valami csaló farvizén evezve el tudod adni több, mint 1 EUR áron egy 1000-es csomagot, vagy teljesen korrekt módon egy friss, értékes játék bónusz csomagját készíted el belőle).
Akkor érdemes bontani, ha a piaci ár viszonylag alacsony és a kártya egyébként sok izét ér. -
DonPedro22 #31521 Sziasztok régóta használom már a Steam-et de valaki el tudja mondani mit érdemes csinálni az összegyűjtött játékkártyákkal?
Ugye több játékból is vannak már nekem szép számmal de nem tudom, hogy eladni vagy drágakővé érdemes váltani őket?
A drágakövekből mit lehet majd készíteni?
Válaszokat előre is köszi -
#31520 Hali!
Humble store-on vettem 3 játékot: Claire, Jotun, és a Salt & Sanctuaryt.
Mikor megnéztem a "könyvtáram" láttam, hogy kétszer van a Joutn.
Lenyitottam mind a kettőt, és mind a kettőhöz külön kulcs van. A "számlán" is csak egyszer szerepel.
Ilyenkor mi a teendő ? Lehet örülni, hogy véletlen két kulcsot kaptam, vagy írjak a supportnak esetleg a hiba miatt ?
-
BarneyK #31519 Humble-n most ingyen van a Dirt Showdown, plusz elkezdődött a winter sale! -
Pio #31518 Csokis nyerte a játékot. -
Pio #31517 Akit érdekel még 10 órán át lehet jelentkezni, eddig 1 jelentkező van:
-
#31516 Mellesleg visszatértek az achievementek ikonjai az egyes játékok store oldalaira, de a játékkönyvtárban még mindig inaktívak a játékok képei és nem reagálnak a kattintásra. -
#31515 Semmi gond, ezért tettem fel a kérdést.
Az automatizálás mondjuk meglehetősen nagyvonalú szó arra nézve, hogy gyakorlatilag elérhetetlenné tették a supportot :) -
Pio #31514 Copypaste EJ topikból:
Az új Humble Bundle-t rendkívüli módon ajánlom mindenkinek, tényleg nagyon erős címek vannak benne, az "overwhelmingly positive" titulus teljesen jogos e bundle esetén.
Egy játékot kiemelnék, ami szerintem méltatlanul kevés figyelmet kap (nekem day 1 buy volt) ez pedig az N++. Igaz, hogy a 10 dolláros pakkban van, szóval valószínűleg nem sokakat sikerül meggyőzni, de azért hátha... :)
Még réges régen játszottam az első részével, ami az N nevet kapta és szerintem rengetegen ismerték vagy látták már, egy flashjáték volt, ma is elérhető ITT, egy pálcikaember ninjával kell 1 képernyőnyi akadálypályákon végighaladni és úgy nagyjából ennyi az egész, de valahogy olyan fantasztikusan rakták ezt össze, hogy ha rákap az ember konkrétan letehetetlen a játék. Aztán úgy tudom konzol only folytatást kapott a flashjáték és most kijött a harmadik rész N++ néven és tökéletesen ugyan azt nyújtja, mint annak idején az első, egy végletekig letisztult platformjáték, ami persze kapott egy kicsit modern köntöst, modern feature-öket, de az alapok ugyan azok. Teljesen megérdemelt helye van az "overwhelmingly positive" bundle-ben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A játék népszerűségét előmozdítandó osztok is belőle egyet az SG.HU és az EJ csoportnak.
-
#31513 És tényleg, bocsánat. Úgy tűnik automatizálták a dolgot...:/ -
#31512 A ticket nyitás nem nagyon van sehol, ahogy nézem. A support-ot magam is megtaláltam gugli nélkül (!! ), de amit régen használtam rendszert - a ticket-est - azt nem tudom merre van. Mondjuk nagyon nem is keresem, csak Atisznak próbáltam segíteni én is. -
Llajti #31511 Jövő hét keddig (17-e) 2 óra.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2017.01.10. 19:50:47 -
#31510 Végigkattintgattad őket?
Csak azért kérdezem, mert ezt a kört már lefutottuk :) -
Lokker #31509 Hát igen, ez a mai technológia mindig ámulatba ejt.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.09. 22:54:23 -
#31508 Hát aki nem képes beírni a "steam support"-ot google-be.. annak úgy kell:) -
#31507 itt -
#31506 Látod, ezt nem tudom most. Mások is keresik, ahogy nézem... lol, hajrá Steam ! -
#31505 -
#31504 Köszönjük! -
#31503 Kösz, mondom írtam már és most nem segítséget várok, csak munkát adok nekik, nehogy elfáradjanak a semmittevésben.
Hogy nyitok ticket-et? (mert régebben a support alatt kellett végigmenni és az 'other' pontnál lehetett saját, nem sablon kérdést feltenni)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.08. 21:01:05 -
#31502 Január 10. este 19:20-ig.
-
#31501 Január 10. este 19:20-ig.
-
#31500 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31499 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31498 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31497 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31496 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31495 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31494 Január 10. este 19:00-ig.
-
#31493 Bocs, elírtam.
Helyesen: Én mind a kettőt szeretem! Adni is és kapni is. A szintekkel én pl. megyek valamire. -
Lokker #31492 Csak ne olvasd bele a 'megy' szócskát. De lehet nem ez a helyes megoldás. :D -
#31491 Scooter bevette a fogalmazásgátlóját. -
#31490 Én mind a kettő szeretem! A szintekkel megy pl. én megyek valamire. -
#31489 Igazad van, de Scooter nyerőmániás, azt is meg akarja nyerni amit nem is akar. -
#31488 Az a baj, hogy ezekkel a szintekkel kábé semmire sem megyünk --- > ha csak ezeket nézzük, és csak ezért osztogatunk.
Ha az ajándékozás a lényeg, akkor meg kábé mindegy, hogy hányas a szintünk, csak azért "dolgozni" felesleges.
Uff, én s(ó)l(z)tam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#31487 Ticket-et kell nyitni, közvetlenül sehogy. A kérdésedre pedig 99%, hogy 1. nem válaszolnak, 2. sablont. A Steam support, ha nem pénzről van szó, semmit sem ér... -
#31486 Hogyan lehet direktben elérni a steam supportot?
Már ahol közvetlen kérdéseket lehet feltenni és nem pre-generált meg FAQ megoldásokhoz dobja a rendszer az embert?
Korábban írtam már nekik (azt most hagyjuk, hogy az eddigi hatásfokom kereken 0%, vagyis legyen szó bármelyik esetről érdemi segítséget képtelenek voltak adni és nekem kellett más úton elhárítani a problémát) és most is meg tudom nézni az eddigi kérdéseimet, de újat nem tudok feltenni sehogyan sem. Gondolom egy újabb "hasznos" update óta van ez így, nehogy az agyondolgoztatott moderátorokat zargassa ez a sok semmirekellő felhasználó.
A kérdésem egyébként majd az lenne, hogy a store oldalon miért hiányoznak az acheivementek felsorolásai minden játék esetében, valamint a játékok (saját) menüpont alatt a felsorolásnál a játékokra miért nem lehet rákattintani (korábban így eljuthattunk az adott játék áruházi oldalához)?
Apró hibák, de mivel kb. 1 hete van mindez így, talán megér 1 kérdést. Korábban egyébként elérhetetlenek voltak a review-k is, de azt (mivel gondolom túl feltűnő hiba volt) elhárították. -
#31485 Steamgifts Level 5, yeee.