34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31564 Ok, köszi az infót! :) -
#31563 Semmit sem segítettem :)(
Örülök, hogy rendbe jött. -
Puhos #31562 Állítottam a beállításokban dx11-re raktam, és most úgy néz ki hogy jó lett. Azért köszi a segítséget. -
#31561 Ja, igen - ahogy jobban megnéztem, most már látom, hogy jobb oldalra mintha kinyúlna egy furcsa textúra... :( -
#31560 nem tudom, ahogy nézem a fegyver modell sem tökéletes. Kolléga talán majd írja pontosan mire gondolt, de szerintem játszik még vele 5 percet és elmúlik a baj (másik fegyvert kezd el használni :)) -
#31559 Az árnyékkal volna baj?
Az egyetlen játékban sem tökéletes, főképp nem egy olyanban, amit nem egy gigászi költségvetésből készítették sok százan... -
Puhos #31558 Hali!
Ma vettem meg a Sniper Ghost Warrior 2-t digitálisan és a lenti gépen ezt a képet látom:
Mi lehet a baj? Konfig lent. A játékot steam-en keresztül játszom. Vga driver a legfrissebb.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2017.01.14. 20:19:01 -
#31557 Nem, mert egyáltalán nem kell kitűzőt gyártani. Kifarmolás amikor kiesik a játékból az összes kártya. Olvasd el a kapcsolódó FAQ-t a kitűzőknél, benne van minden. -
#31556 Szia!
Kifarmolás mind az 5 szintet érted? -
Pio #31555 Szerintem valamit félreértettetek a booster pack drop eséllyel kapcsolatban, ugyanis nem függ a friend listed méretétől és a játékaid számától is csak közvetve.
Az összes olyan játékhoz eshet boostered, amiből már minden kártyát kifarmoltál és akkor van esélyed rá, ha a teljes communityben badge-eket craftolgatnak az adott játékhoz.
A droprate pedig [base rage] * ( 1 + 0,2 * (szintjeidszáma egészosztva 10) ), szóval 20%-al növeli minden 10. szint.
Tehát az esély növelésére 2 mód van:
- minél több játékra legyél eligible (kártyák kifarmolva)
- minél nagyobb legyen a steam szinted (tízesével számít)
( +1 minél több boostert gyárts(on a community) ) -
#31554 Ja tényleg, énis elfelejtettem a PS3 és Xbox 360 játékokat, bár azokból olyan sok nincs. :D -
Evoluti0N #31553 Ja és akkor még nem számoltam az Origines, GOG-os, Uplayes, PS4-es/PS+-os játékokat. -
#31552 " Igazából az a baj, h gyorsabban gyűlnek a játékaim, mint ahogy játszom végig őket."
Ó, hogy ez mennyire igaz Rám is! -
Evoluti0N #31551 Gondolom, h sok. Nekem csak 346 van, de még így is van egy csomó, amit fel se raktam. Igazából az a baj, h gyorsabban gyűlnek a játékaim, mint ahogy játszom végig őket. -
Evoluti0N #31550 Először valamiért 157-et olvastam. Néztem, h hmm, az nem is olyan sok. :D -
#31549 És ebből mennyit játszottál végig? :D Egyáltalán mennyi olyanod van, mit fel sem telepítettél? -
#31548 Néha én is meglepődök mennyi játékom van. :D Amúgy azért elég sok bundle cucc van, régen rengeteg bundle-t vettem. Bár már jó pár hónapja nem vettem, mert nem is voltak olyan jók, meg annyi játékom van, hogy így se érek ezeknek a végére. Most karácsonyi steam akcióban is ezeket vettem:
This War of Mine - 3,79€
This War of Mine - The Little Ones DLC - 4,99€
This War of Mine - War Child Charity DLC - 0,99€
The Walking Dead: Michonne - 5,09€
The Evil Within Bundle - 8,24€
Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) - 4,99€
Max: The Curse of Brotherhood - 2,99€
Borderlands: The Pre-Sequel - 4,20€
+ a Mashed játékot 0,49 euróért, de ezt csak azért, mert régen nagyon sokat játszottam vele. Meg volt eredeti CD-n, csak eltűnt.
Mire csak ennek a pár játéknak a végére érek, az jó pár hónap. :D
Ja meg hát Uplay+Origin pároson is van 70+ játékom még.
Amúgy 2009 óta van steamem, több mint 7 éve, szóval volt időm játékot venni. :D
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2017.01.14. 08:41:59 -
#31547 Szép számok - őszinte leszek, azt hittem, hogy sokkal kevesebb játékod van STEAM-en.
[Az meg külön meglep, hogy még engem is megelőzöl ~600 darabbal :) ] -
#31546 137 barátom van és 1527 játékom. Ez kevés? Nem tudom mennyi számít soknak. :D Amúgy szerintem én is kapok heti egyet minimum, de nem nagyon figyeltem eddig, hogy most milyen idő közönként is kapok bónuszcsomagot. -
#31545 Sziasztok,
van egy alap Steam mappám a C:Program files mappában és a steamre regisztrált játék(ETS2) az E meghajtón van.
Amikor letöltöm a programot, hogy online tudjak játszani, ott a steames könyvtárat kell megadnom neki, de ezt nem engedi, invalidnak írja.
Hogyan lehetne ezt javítani? -
#31544 Van ám hozzá leírás...
"TELEPÍTÉS:
A workshop fájlra való feliratkozás után a steam rendszer letölti azt a gépedre. Ez nem fog sokáig tartani, miután megvan elindítod a játékot és az "options" menüben kiválasztod a Magyart nyelvnek. Ezután már magyarul jelennek meg a szövegek a játékban. "
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.01.13. 22:13:37 -
DonPedro22 #31543 Steamen találtam egy játékhoz fordítást de nem találom hol kell letölteni :S
Mire kell kattintani? -
#31542 Humble Bundle-n ingyenes játék! Dirt Showdown
Katt! -
#31541 Úgy tűnik nem tudok a HH keretén belül vásárolni, mivel "új tag" vagyok (akármit is jelent mindez). Support nincs (péntek délután ezen mondjuk nem is csodálkozom, bár egy csodás XXI. századi találmány, bizonyos "munkavégzés otthonról" bár szűk körben, de már létezik, pont ilyen és ehhez hasonló szolgáltatások esetében). -
#31540 Helyes, én sem szeretem mindenhová kötögetni: steamgifts-re is ezért nem jelentkeztem évekig.
Így viszont egy ilyen üzit kaptam vásárláskor (legalábbis arra utló magatartás közben):
"Since you are a new user, you are not enabled to purchase gifts unless you pay with bitcoins. Please pay with bitcoins or contact our support team and ask to be validated. Thank you."
Ezek szerint diszkriminálnak bűnözők javára :/ -
#31539 Nálam: "Steam account not connected." -
#31538 Logikus, minél több játék, annál több lehetőség (ezért értek meg mindenkit, aki ilyen-olyan játékindító progit használ).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.13. 16:58:25 -
#31537 Hát, a 0.0003 duplája is csak 0.0006, de igen, minden 10 szint +20%-ot jelent. Az sokkal többet számít, hogy 269 játéktól "pörög" a számláló. -
#31536 És az esély nagyban függ a szintedtől. -
#31535 Nem függ a barátoktól, csak attól, hogy olyan kitűzőt raktak-e ki globálisan, amiből kaphatsz boostert. Ha igen, visszaáll alapra az esélyed, ha nem, akkor egy picit növeli a következő sorsolásra.
Nekem 2 ismerősöm van steamen, egyik se szórakozik kitűzőkkel, de szintén kb. havonta egy csomag összejön (269 játéknál van rá lehetőségem).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.13. 16:48:04 -
#31534 Egyszer volt már erről egy vita és úgy emlékszem arra megállapodásra jutottunk, hogy univerzális szinten nézi a rendszer, nem a barátok szintjén.
Ide is beírom: Inidiegala-s kérdés: Ti hozzákapcsoltátok a steam fiókotokat? -
#31533 Nekem csak 70 barátom van STEAM-en, ezért "csak" 20-30 naponként kapok egy boostert. A legutóbbi ez volt: 2017.01.09 - DiRT 3 Complete Edition Booster Pack
-
#31532 Kevés Steam barátod van / kevés játékod, aki kitűzőket gyárt:) Én általában heti két bónuszcsomagot kapok. Tegnap is kaptam egyet. -
#31531 Mindig 1-el többet kapsz a játék kitűzőjét alkotó kártyák felénél (vagy abban a ritka esetben ha páros számú a kártya, akkor pont a felét). -
#31530 Csak úgy dobálja random a kártyákat, 3-4-5 kártyát max., az első pár óra alatt, amíg fut a játék. (a mennyiség a kitűző készítéshez kellő kártyaszám alapján megy, legtöbb játéknál 3 kártya csak amit kapsz) -
DonPedro22 #31529 Azt hiszem kezdem érteni... nagyon sok kártyám volt, van és feltettem sokat a marketbe... eddig 18 euró összejött :D -
#31528 szerintem ez sok kérdésre választ ad -
DonPedro22 #31527 És a játékokban milyen teljesítmények után kapok kártyát? -
#31526 Vagy növelheted a szinted kitűzők kreálásával (ennek hátulütője, hogy nem adhatod el a kártyákat, sőt venned kell párat), így többek között nagyobb lesz az esélye annak, hogy bónuszcsomagot kapsz, amikor valaki készít egy kitűzőt. -
#31525 De, darabonként add el, nem is lehet másként. Kivéve ha kapsz bónuszcsomagot, de olyan ritkán van. Viszont ha kapsz olyat, abba 3 darab kártya van, és azt érdemes kinyitni, mert általában többet érnek a kártyák külön, mintha magát a bónusz csomagot adnád el. Nem sokkal több, de sok kicsi sokra megy itt, tényleg. Nekem kb 200 euróm gyűlt össze kártyákból, és a legtöbbjüket csak ilyen nyamvadt 0,03 euró áron lehet eladni. :D