34737
  • PetruZ
    Hm? Nem tudok olyan CK2 DLC-ről, ami ne lenne ironman és achi kompatibilis. Más kérdés, hogy ha csak belekattintasz a DLC/Mods fülbe, vagy megpróbálnád átírni a családnevet, máris elbuktad (újra kell indítani a komplett játékot, hogy visszaálljon az alaphelyzet). De ha új játékot kezdesz minden DLC-vel, a kiválasztott területre lépve a kezdő karakter családneve már megváltoztatható és marad az ironman+achi.
  • IMYke2.0.0.0
    33 Hong Kong felajánlásra jelentkeztem eddig, sikertelenül. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és (az én nézőpontomból) a 34. felajánlást.
  • Atisz #31602
    Köszönöm!
  • Atisz #31601
    A Crusader Kings 2-nél sok DLC használata mellett sem jár. Persze némiképp érthető, mivel csak ironman mód alatt adja a játék, ami ilyen-olyan beállításoknál már nem is felel meg annak, de azért mégis...
  • dartonite

Contri 2+
  • RelakS
    naigen, az komoly gáz, ha felhő nincs, és újratelepítés után jössz rá, hogy a mentések az azóta törölt My Games-ben voltak
  • genndy
    Meg ne felejtsd el a mentéseket is biztonságba tenni, mert azokkal ez a megoldás nem foglalkozik (meg mindenki a felhőben bízik, holott AZ SINCS MINDEN JÁTÉKNÁL, aztán meg megy a káromkodás amikor többszáz óra gameplay megy a levesbe, pedig csak kicsit előre kéne gondolkodni).
  • RelakS
    Csak emlékezzek erre a következő reinstallkor :D
  • Piko888
    Köszi, sikerült is
  • genndy
    Megadja böngészőből a Steam profile ID-jét, azzal a legegyszerűbb.

@RelakS: fölösleges újratelepítgetni a Steamet. Mentsd le a teljes mappáját, aztán steam.exe-vel legelső indításkor rendbe teszi magának az összes függőségét meg útvonalát.
  • Piko888
    Srácok!
    Van rá mód, hogy felvegyem az újonnan regisztrált ismerösömet a steam barátlistámra?
    Nem vett még semmit közvetlenül a steamről.
    Köszi a segítséget
  • kigyi
    Működik is.
  • RelakS
    Valamiért van az a gyanúm, hogy ez nem oldja meg az újratelepítéskori problémákat, ha máshova kerül a steam :D

Bár belegondolva, ha a steam-et feltelepítem, majd a teljes mappáját lecserélem az előző rendszer telepítésére, akkor működnie kéne, nem?
  • Dzsini
    Jobb gomb - tulajdonságok - helyi fileok - move install folder.
  • RelakS
    Azt hogy?

Én legutóbb két módon oldottam meg:
    Vagy átmásoltam a common-ból a játék mappáját, majd nyomtam rá egy installt, vagy ha nem akartam, hogy szőrözzön az ellenőrzéssel, átmásoltam a megfelelő appmanifest fájlt is a steamapps-ból, és egyből bent volt a listán a játék.
    Persze, mindkét esetben a userdata mappát is át kellett fésülni mentések után kajtatva :D
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.22. 11:22:56
  • Solt
    Ideje volt! Köszi az infót! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Végül is, kellett nekik ehhez cirka 10-11 év...
  • MerlinW
    Hogy ti semminek sem tudtok örülni...:D
  • 3Error #31586
    Köszi az infót, ez ám az "új" fícsőr... drága könyér...
  • Jim Morrison
    Már kliensen belül lehet mozgatni játékokat egyik helyről a másikra, nem szükséges mókolni külsős progival/újratelepítéssel.
  • mooo
    Kivéve a Skyrim :)
  • 3Error #31583
    Én is ezt írtam. kigyi-ét nem értem, bár ott is van alapja a "nem tiszta" játéknak...
  • MerlinW
    A játék dönti el mikor adja meg az acsit, ne a Steam-et okold:) A FO4 fejlesztői pakolják a játékba, milyen esemény esetén, mikor milyen körülmények között küldje a kérést a Steam-nek. Alapvetően logikus, hogy moddolt játéknál nem jár acsi.
  • 3Error #31581
    Nah, a paraszt steam... Nálam az Fallout 4-ben nem adta az acsikat moddolva. Jó, ez utóbbi érthető, de a játékidő már kevésbé...
  • kigyi
    Mondjuk abbaól nekem is pokolian hosszú a lista :D Mondjuk van pár mint a D3 is amit tőled kaptam, hogy végigtoltam, de mivel moddoltam nem számolta s team a játékidőt, olyan mint, ha tört játékkal ment volna...
  • 3Error #31579
    Nekem is kb. annyi van. Viszont elég nagy százalékát játszottam végig anno "feketén".
  • kigyi
    Ez igaz én 12 éve vagyok tag és csak 392 játékom van (na jó csalok, mert az utóbbi időben kulcsban tartok párat :D
  • MerlinW
    Az adott játék könyvtárába.
  • Laca54321
    sziasztok! Tudja valaki hogy a műhely cuccokat, módokat hova tölti le a steam?
  • Lokker
    Jó sokat összehörcsögöltél. :D
  • Lokker
    9 év, 209 játék és én is úgy vagyok vele hogy kb. felével nem játszottam.
  • Jim Morrison
    9 év, 143 játék.
    Minimum a felével nem is játszottam :/
  • IMYke2.0.0.0
  • MerlinW
    8 év, 938 játék:) Évi 120 az teljesen normális
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.17. 21:30:01
  • Kisssssss
    2007. dec. 4. és csak 408 játéknál tartok, ezeknek a 80%-át az elmúlt 2 évben szereztem be...
  • IMYke2.0.0.0
    2011.04.23 óta. Atya ég - már ~6 év eltelt azóta...
  • Scooter
    Én 2007. május 19. óta vagyok steam-en és "csak" 674 játékom van jelenleg! Szóval nem évek kérdése a gyűjtés, hanem inkább megszállottság.
  • Kisssssss
    rákattintasz az új megjegyzésre és elolvasod mit írnak a profilképed/neved alatt.

1 ÚJ MEGJEGYZÉS az oldal legutóbbi megnézése óta - --> Mind megjelölése olvasottként <--
  • wollnerd #31566
    Sziasztok!
    Hogyan lehetne az Steam értesítéseket olvasottá tenni? Már zavar az a sok értesítés (pl. meghívtak az olyan CoD csoportba, és az amolyanokba valamint X tétel van a raktáramban) amikor bejelentkezek a rendszerbe (és elindítok egy játékot).
    Választ előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.01.16. 20:28:00
  • 3Error #31565
    Pedig klassz az a fekete cucc...