34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31604 Hm? Nem tudok olyan CK2 DLC-ről, ami ne lenne ironman és achi kompatibilis. Más kérdés, hogy ha csak belekattintasz a DLC/Mods fülbe, vagy megpróbálnád átírni a családnevet, máris elbuktad (újra kell indítani a komplett játékot, hogy visszaálljon az alaphelyzet). De ha új játékot kezdesz minden DLC-vel, a kiválasztott területre lépve a kezdő karakter családneve már megváltoztatható és marad az ironman+achi. -
#31603 33 Hong Kong felajánlásra jelentkeztem eddig, sikertelenül. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és (az én nézőpontomból) a 34. felajánlást.
-
#31602 Köszönöm! -
#31601 A Crusader Kings 2-nél sok DLC használata mellett sem jár. Persze némiképp érthető, mivel csak ironman mód alatt adja a játék, ami ilyen-olyan beállításoknál már nem is felel meg annak, de azért mégis... -
Contri 2+ -
#31599 naigen, az komoly gáz, ha felhő nincs, és újratelepítés után jössz rá, hogy a mentések az azóta törölt My Games-ben voltak -
#31598 Meg ne felejtsd el a mentéseket is biztonságba tenni, mert azokkal ez a megoldás nem foglalkozik (meg mindenki a felhőben bízik, holott AZ SINCS MINDEN JÁTÉKNÁL, aztán meg megy a káromkodás amikor többszáz óra gameplay megy a levesbe, pedig csak kicsit előre kéne gondolkodni). -
#31597 Csak emlékezzek erre a következő reinstallkor :D -
Piko888 #31596 Köszi, sikerült is -
#31595 Megadja böngészőből a Steam profile ID-jét, azzal a legegyszerűbb.
@RelakS: fölösleges újratelepítgetni a Steamet. Mentsd le a teljes mappáját, aztán steam.exe-vel legelső indításkor rendbe teszi magának az összes függőségét meg útvonalát. -
Piko888 #31594 Srácok!
Van rá mód, hogy felvegyem az újonnan regisztrált ismerösömet a steam barátlistámra?
Nem vett még semmit közvetlenül a steamről.
Köszi a segítséget -
#31593 Működik is. -
#31592 Valamiért van az a gyanúm, hogy ez nem oldja meg az újratelepítéskori problémákat, ha máshova kerül a steam :D
Bár belegondolva, ha a steam-et feltelepítem, majd a teljes mappáját lecserélem az előző rendszer telepítésére, akkor működnie kéne, nem? -
#31591 Jobb gomb - tulajdonságok - helyi fileok - move install folder. -
#31590 Azt hogy?
Én legutóbb két módon oldottam meg:
Vagy átmásoltam a common-ból a játék mappáját, majd nyomtam rá egy installt, vagy ha nem akartam, hogy szőrözzön az ellenőrzéssel, átmásoltam a megfelelő appmanifest fájlt is a steamapps-ból, és egyből bent volt a listán a játék.
Persze, mindkét esetben a userdata mappát is át kellett fésülni mentések után kajtatva :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.22. 11:22:56 -
Solt #31589 Ideje volt! Köszi az infót! :) -
#31588 Végül is, kellett nekik ehhez cirka 10-11 év... -
#31587 Hogy ti semminek sem tudtok örülni...:D -
#31586 Köszi az infót, ez ám az "új" fícsőr... drága könyér... -
#31585 Már kliensen belül lehet mozgatni játékokat egyik helyről a másikra, nem szükséges mókolni külsős progival/újratelepítéssel. -
#31584 Kivéve a Skyrim :) -
#31583 Én is ezt írtam. kigyi-ét nem értem, bár ott is van alapja a "nem tiszta" játéknak... -
#31582 A játék dönti el mikor adja meg az acsit, ne a Steam-et okold:) A FO4 fejlesztői pakolják a játékba, milyen esemény esetén, mikor milyen körülmények között küldje a kérést a Steam-nek. Alapvetően logikus, hogy moddolt játéknál nem jár acsi. -
#31581 Nah, a paraszt steam... Nálam az Fallout 4-ben nem adta az acsikat moddolva. Jó, ez utóbbi érthető, de a játékidő már kevésbé... -
#31580 Mondjuk abbaól nekem is pokolian hosszú a lista :D Mondjuk van pár mint a D3 is amit tőled kaptam, hogy végigtoltam, de mivel moddoltam nem számolta s team a játékidőt, olyan mint, ha tört játékkal ment volna... -
#31579 Nekem is kb. annyi van. Viszont elég nagy százalékát játszottam végig anno "feketén". -
#31578 Ez igaz én 12 éve vagyok tag és csak 392 játékom van (na jó csalok, mert az utóbbi időben kulcsban tartok párat :D -
#31577 Az adott játék könyvtárába. -
Laca54321 #31576 sziasztok! Tudja valaki hogy a műhely cuccokat, módokat hova tölti le a steam? -
Lokker #31575 Jó sokat összehörcsögöltél. :D -
Lokker #31574 9 év, 209 játék és én is úgy vagyok vele hogy kb. felével nem játszottam. -
#31573 9 év, 143 játék.
Minimum a felével nem is játszottam :/ -
#31572 -
#31571 8 év, 938 játék:) Évi 120 az teljesen normális
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.17. 21:30:01 -
Kisssssss #31570 2007. dec. 4. és csak 408 játéknál tartok, ezeknek a 80%-át az elmúlt 2 évben szereztem be... -
#31569 2011.04.23 óta. Atya ég - már ~6 év eltelt azóta... -
#31568 Én 2007. május 19. óta vagyok steam-en és "csak" 674 játékom van jelenleg! Szóval nem évek kérdése a gyűjtés, hanem inkább megszállottság. -
Kisssssss #31567 rákattintasz az új megjegyzésre és elolvasod mit írnak a profilképed/neved alatt.
1 ÚJ MEGJEGYZÉS az oldal legutóbbi megnézése óta - --> Mind megjelölése olvasottként <-- -
#31566 Sziasztok!
Hogyan lehetne az Steam értesítéseket olvasottá tenni? Már zavar az a sok értesítés (pl. meghívtak az olyan CoD csoportba, és az amolyanokba valamint X tétel van a raktáramban) amikor bejelentkezek a rendszerbe (és elindítok egy játékot).
Választ előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.01.16. 20:28:00 -
#31565 Pedig klassz az a fekete cucc...