Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max a csóró országokban. Nyugaton nem divat a szürkézés. Ha úgy lenne, ahogy mondod, nem tartana ott a Valve ahol. Én is 'majd 400 játékot vettem steam-en. A többség egyébként a 3 nagy akciós időszakokban vásárol.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.14. 22:14:13
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Más dolog, hogy ki-bekapcsolható, mit is mutasson, ugyanakkor később visszaugrik megint a steam rendszerében vásárolt felhasználók összefoglalóira.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
szerintem is megfér a steam topikba pár oldalanként 1-2 origin, uplay-es hsz. az ingyen eredeti játék mindig jó. EJ topikot pedig nem mindenki ismeri
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.09.14. 15:57:00
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
attól, hogy nevében nincs benne, ez még gyakorlatilag steam/origin/uplay topic.
az ej-ben csak elveszne az info a sok rizsa között.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.09.14. 15:20:06
Per Aspera Ad Inferi.
@RAMyMamy: jópár nap azért az, a múlt hónap elejétől egész eddig a Rayman volt ugyanilyen.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.14. 14:58:00
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
@ Solt, <#eljen>#eljen>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.09.11. 21:05:55
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az szeretném kérdezni, hogy ha a steam calculator megállapít egy árat, akkor azt kb mennyiért lehet eladni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az a Steames megoldás nem annyira nekem való, mert én csak egy játékot akarok áttenni másik meghajtóra.
Viszont úgy sikerült, hogy a C:-ről másoltam a D:-re (mind a kettőn volt már a Steamnek telepítős mappája), Steamet elindítottam, töröltem a játékot, majd újratelepítettem a D:-s mappába, de persze letöltenie már nem kellett...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a hardlink egy kicsit durva módszer
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.11. 16:25:49
mklink /J "C:\ahol_volt_a_játék" "D:\ahova_mozgattad_a játékot"
Ezzel készítesz egy un. hardlinket, azaz fizikailag máshol lesz a játék, de a C-n is ugyanúgy látszódni fog. Helyet természetesen nem foglal, csupán egy link a D meghajtón levő könyvtárra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.11. 16:19:43
[merlinw.org]
Van lehetőség arra, hogy egy C:-re telepített játékot valahogy áttegyek D:-re? (Azon kívül, hogy törlöm, és újra letöltöm.)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.10. 15:03:00
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11