Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Ha viszont a fejlesztő kiosztogat 100 giftet a jó véleményért cserébe, akkor az nem ugyanaz? Az a steam-en lett vásárolva. Egyébként érthető a reakció a (le)fizetett értékelések miatt, de ezzel a dobozos játékok koporsójába is belerúgnak még egyet, pedig számomra még mindig nagyobb jelentőséggel bírnak, mint egy digitálisan vett akciós kulcs... Vagy például aki vesz nagyon drágán egy Colletor's Edition-t, annak igenis legyen már joga véleményt mondani. Akkor jelöljék meg ezeket a kulcsokat valahogy, oldják meg.
MerlinW
"Az emberek nagy része egyébként sem steam-e keresztül vásárol, hanem aktivációs kódokat használ."
Max a csóró országokban. Nyugaton nem divat a szürkézés. Ha úgy lenne, ahogy mondod, nem tartana ott a Valve ahol. Én is 'majd 400 játékot vettem steam-en. A többség egyébként a 3 nagy akciós időszakokban vásárol.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.14. 22:14:13

[merlinw.org]

MerlinW
A Valve kér elnézést, hogy csak azokra az értékelésekre kíváncsi, amit az Ő áruházában vásároltak. De tényleg, micsoda pofátlanság😊

[merlinw.org]

Atisz
Aki valamelyik csomag-oldalról szerezte, vagy éppen boltban vásárolt fizikai termék birtokában van, e tekintetben nem releváns kamuértékelésről írni. Az emberek nagy része egyébként sem steam-e keresztül vásárol, hanem aktivációs kódokat használ.

Más dolog, hogy ki-bekapcsolható, mit is mutasson, ugyanakkor később visszaugrik megint a steam rendszerében vásárolt felhasználók összefoglalóira.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Egyik félnek se jó az új rendszer. Nyilván a kamu értékelések vannak többségben viszont eltűnhetnek olyan informatív értékelések is csak mert nem steamen vásárolt. Kicsit kétélű dolognak érzem.
csak közben megint pofán**arják azokat akik boltban vásárolt játékról készítettek játékértékeléseket mert ezek az értékelések már nem lesznek hozzáadva az összesített pontszámhoz.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

MerlinW
Pont ez a jó az új rendszerben. Nem mutatja a kamuértékeléseket.

[merlinw.org]

Atisz
Jaja, én is beikszeltem, hogy mutassa mindet (mert alapból csak azoké van kiemelve, akik steam-en vásárolták az adott játékot).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

meg vannak akik nem is olvassák azt a bizonyos topikot ilyen olyan okokból kifolyólag, elfér ez itt szerintem is.

hát nem volt túl egyértelmű a hozzászólásod, egyeseknek úgy jöhet le (akik nem tudnak most erről a "30 éves a ubi és akkor ingyér osztogatunk játékokat minden hónapban" dologról), mintha örökre ingyenes lenne ezentúl, tehát f2p. ezért javítottalak ki, de mindegy is

szerintem is megfér a steam topikba pár oldalanként 1-2 origin, uplay-es hsz. az ingyen eredeti játék mindig jó. EJ topikot pedig nem mindenki ismeri
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.09.14. 15:57:00
Scooter
Úgy értettem, hogy a következő ingyenes játékig. Persze, hogy nem örökre ingyenes. Egyértelmű.
Dzsini
Igen, ahogy az összes előző és a következők is. Ugyanúgy működik, mint az Origines On The House program.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG
hülyeség.
attól, hogy nevében nincs benne, ez még gyakorlatilag steam/origin/uplay topic.
az ej-ben csak elveszne az info a sok rizsa között.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.09.14. 15:20:06

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
Jah tényleg. Bocsi. <#idiota>
Legalább van valami "élet" a topikban, meg simán van olyan aki nem figyeli a Uplay topikot.
genndy
De ilyeneket miért a Steam topikba, ha Uplayes? <#kerdes> EJ-ben simán elfér, de itt, minek?

@RAMyMamy: jópár nap azért az, a múlt hónap elejétől egész eddig a Rayman volt ugyanilyen.

Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.14. 14:58:00

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

de nem örökre, csak pár napig lehet ingyen hozzáadni a fiókhoz
Scooter
The Crew mától ingyenes az Uplay-en! (y)
Scooter
Starpoint Gemini Warlords kártyás lett, yeee! <#nyes>
3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

PetruZ
A Humble-n az End of Summer Sale alatt most extra 5%-ot lehet adni charity-ra, vagy a Humble wallet-et lehet visszatölteni vele. Azaz minden akciós játék árából további 5%-ot visszaadnak.
3Error
Az account-odat adnád el? Nincs hivatalos szabály, százalék, ilyesmi. Az enyém kb. 1,3 millát "ér", de ha el akarnám adni, jó eséllyel 30-50 ezer forintot kapnék érte. (ez pedig naponta csökken)

@ Solt, <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ITT szerintem egyértelműen és egyszerűen le van írva két példa... én ezeket szoktam használni.

www.smart-bus.hu

fejnelkuli
De mennyi az a töredék? Hány százaléka a megállapított árnak?

Maala
Hivatalosan semennyiért, nem hivatalosan töredékéért. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.09.11. 21:05:55

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fejnelkuli
hi
Az szeretném kérdezni, hogy ha a steam calculator megállapít egy árat, akkor azt kb mennyiért lehet eladni?

3Error
Szerintem célszerűbb. Nekem pl. pár napja jött volna jól egy hardlink, SSD-ről HDD-re és akkor nem kellett volna törölnöm a játékot.

Dzsini
Elvileg elég lett volna egy újraellenőrzést futtatni, de ez is jó 😊 Lényeg, hogy nem töltögetett semmit feleslegesen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi a tippeket.

Az a Steames megoldás nem annyira nekem való, mert én csak egy játékot akarok áttenni másik meghajtóra.
Viszont úgy sikerült, hogy a C:-ről másoltam a D:-re (mind a kettőn volt már a Steamnek telepítős mappája), Steamet elindítottam, töröltem a játékot, majd újratelepítettem a D:-s mappába, de persze letöltenie már nem kellett...
genndy
Kicsit komolyabban: én csak egy könyvtárt szeretek megadni a Steamnek, nem szeretném ha mindig feldobálná, hogy éppen hová akarom telepíteni, esetleg elállítódik, úgy marad, és rossz helyre kerül, újratelepítésnél/Win újrahúzásnál vajon megjegyzi-e mindkét helyet, stb. Így biztosan tudom, hogy minden megy az E:-re (nekem az a játékos meghajtóm, itt van a komplett Steam könyvtár a játékokkal együtt, az Origin, szintén a játékokkal, GOG, minden), és tudom hogy ott van, és minden oda mutat (ini-k, beállításfájlok, registry, nemtommi), DE ha mégis máshová akarom (jellemzően ideiglenesen az C:-s SSD-re) akkor át tudom pakolni, és se a Steam, se a játék nem vesz észre semmit (mert azt hiszi még mindig az E:-n van).

PiszkosFred
A kerdes nem tert ki a vart megoldas bonyolultsagara 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Hogyne, és akár még partíciókat is lehet virtuálisan egyesíteni - de ez nem biztos, hogy a "keressünk minél bonyolultabb megoldást egy egyszerű problémára" játék 😊

genndy
Bizony durva! Én ezért csinálom symlinkkel (mklink /d). <#idiota>

MerlinW
Miért lenne durva?😊 És mennyivel egyszerűbb/gyorsabb😊

[merlinw.org]

Dzsini
van Steam ajánlott megoldás is

a hardlink egy kicsit durva módszer
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.11. 16:25:49

MerlinW
Átmozgatod a játék könyvtárát ahova akarod, majd (adminisztrátorként) parancssorba beírod:

mklink /J "C:\ahol_volt_a_játék" "D:\ahova_mozgattad_a játékot"

Ezzel készítesz egy un. hardlinket, azaz fizikailag máshol lesz a játék, de a C-n is ugyanúgy látszódni fog. Helyet természetesen nem foglal, csupán egy link a D meghajtón levő könyvtárra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.11. 16:19:43

[merlinw.org]

Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy egy C:-re telepített játékot valahogy áttegyek D:-re? (Azon kívül, hogy törlöm, és újra letöltöm.)
Állítólag flameltem f1 topikban. 😄
3Error
Te oszt' mit csináltál? Szülinapi részegségben nem szabad fórumozni ! <#idiota>

bon
köszi 😊

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Scooter
Boldog születésnapot - Bon, Lokker! <#pias>
Köszi! 😊
bon
Köszi!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Boldogat Bon, Lokker!

[merlinw.org]

bon
Köszönöm szépen!

3Error
Boldog szülinapot bon, Lokker !
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.10. 15:03:00

Papa01
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

köszi!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11