Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.18. 09:44:58
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
remélem megoldja
soha többet nem segítek senkinek ilyen módon
az a baj ha gond lesz belőlle azt se tudom hogy szabaduljak mek az ilyentől
ma megint volt pár ismerős akit én blokkoltm a fiókomon.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[merlinw.org]
tegnap keresett valaki ilyen ötlettel hogy szavazzak neki azóta lehet ez a probléma a fiókkal
de azt nem értem hogy telefonra kapom a jelszavas bejelentkezőt tehát elvileg senki más csak én tudok a fiókomra fellépni
nem értem.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.11.17. 23:04:35
ismerős aki tényleg az szólt rám hogy tiltólistára került nálam pedig én biztos nem tettem oda mert mondom tényleg barát.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
- Steam Halloween Sale: Oct 28 - Nov 1
- Steam Autumn Sale: Nov 24 - 30
- Steam Winter Sale: Dec 22, 2021 - Jan 5, 2022
Eneba-n vett (több ezer szavazatos 99%os eladótól) New World játékot vette vissza steam kb 2 nap használat után
link
A sztori még nem teljes, de jelen infók alapján sztem az történt hogy az eladó lopott hitelkártya adatokkal vehette a játékot steamen, miután a hitelkártya tulaja kiszúrta atranzakciót és visszavonatta, a steam meg elvette a játékot.
Ilyet élőben még nemláttam, azért érdekes.
Az öröm az ürömben, hogy ezek szerint a steam nem fog globálisan kinyrne egy accot ha néhanap ilyen történik, csak a problémás játékot bukja az ember.
(az hogy az eneba erre mit lép, az érdekes, ha lesz további konklúzió megírom)
frissitesre rogton valtott nevekre nalam btw. 😊
http://loal.atw.hu
Nekem most például pár napja néha a számkódokat tünteti fel a nevek helyett profilként és csak az oldalfrissítés segít.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Esetleg próbáld újraindítani, hátha akkor megjelenik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Beállítások (Settings, kis fogaskerék), Értesítések (Notificatons)
Kiveszed a pipát a "When a friend joins a game" mellől.
Legalábbis szerintem (magyarul nem tudom hogy írták: Mikor egy barát belép egy játékba?)
Majd kijavítanak, ha nem ez 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.09.16. 12:58:45
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Le kell tiltani a teljes átfedést?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Aztán le is szedtem a programot és azóta ha vásárolok mindig dollárba látom az árakat és fizetek is. A cím amit megadok mindig ugyan az a Floridai a goggle map segítségével. Hála Istennek eddig nem volt gond.
Igen, csak sértő, mert ha nyugat-európai árat fizetek, akkor elvárom azt a verziót. Persze semmi gondom az orosszal sem - töredék áron.
A Dishonored is ilyen volt személyes tapasztalatok alapján, a Bethesda meg iszonyatos kicsinyes és elutasító stílusban válaszolgatott és elutasították ezzel kapcsolatos megkeresése(i)met. Azóta nem is vásárolok semmi Bethesda terméket. Részemről jó csere volt, számukra nem biztos. Az ügyfélszolgálatukra ráfér egy átképzés.
[merlinw.org]
A legtöbb játék azóta már engedélyezetté vált, de más, cenzúrázott változatot kapnak.
Hasonlóan, ahogy minket sajnálnak le néha úgy, hogy az orosz verziót kapjuk - csak persze "sima" áron, nem -75%-ért, ahogy ők -_-
Mondjuk a listán szereplő játékok közül nem sokkal játszottam, de a COD-okon meg a God of War-on is nagyon meglepődtem.
Arról nem is beszélve, hogy MK11 igencsak látványosra és véresre sikeredett és nincs a listán.
Sem az MKX és a GTAV és RDR2, utóbbiban pedig egy-két lövést még közeli videóban is meg lehet tekinteni.
Asszem ezentúl VPN-en és böngészőn (nem bejelentkezve) keresztül fogom túrni a steam listákat. Meg más listákat is.
Magyarországon minden játék elérhető, semmi sincs bannolva.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.22. 21:20:17
[merlinw.org]
Már jó pár éve Németországból használom, magyar felülettel, a pénznemet pedig euróban adja meg. Arra már nem emlékszem, hogy én állítottam át vagy átállt magától.
Vásárlásnál mindig megmondja, hogy mely országból vásárolom (alapbeállításnak van megadva, gondolom) és, ha nem stimmel, akkor átállíthatom.
De vásároltam már Magyarországon nyaralás alkalmával úgy, hogy a vásárlási ország mégis Németország volt.
Azért, mert magyarországi IP címről jelentkeztem be, még nem állította át a pénznemet sem forintra.
Nincs gondom az acc-cal.
Mindig Paypal-lel fizetek, ott meg nem számít az ország, elvileg azt nem látja a steam.
Szerintem amúgy nincs külön magyar store. Csak EU-s store van, ami ránk vonatkozik, meg USA, Orosz és talán Japan vagy inkább ázsiai.
Az olyan helyeken lényeges figyelni ezt, mint a g2a, mert ott gyakran az orosz régiós olcsóbb, mint az EU-s, viszont értelemszerűen EU-s acc-al nem használható.
Kíváncsivá tettél.
Mi az, ami Németországban nem elérhető, de pl. Magyarországon igen?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.22. 14:57:25
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Én egy program segítségével amerikai IP címmel be csaptam a steamet és nem volt semmi gond. Azóta úgy is hagytam, de már saját hazai IP címmel használom,de maradt úgy és dollárba látom az árakat amivel jól is járok néha😊és azokat a játékokat is megvehetem amit csak ott lehet.
Lassan érik a földhözvágása, mert már google drive-ba sem tudok feltölteni, de előtte azért csinálnék egy factory reset, hátha csak három év alatt sok szemét gyűlt össze benne.
Gondolom droidon is hasonló a szitu, de azt majd megerősíti más.
Továbbá, Steam auth generál neked recovery kódokat, azt is használhatod, ha elveszik az eszköz / beállítás, bármi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.20. 22:09:11
[merlinw.org]
próbáltam a kliensben, és a böngészőben is...
Másnál is ez van?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.07.01. 14:51:03
[merlinw.org]
Valaki esetleg be tudná linkelni azt a programot (sajnos nem jut eszembe a címe), ami automatikusan kiszedi a játékokból a kártyákat? És ha jól rémlik annak sem működött már mindegyik verziója, tehát nekem a működő kellene. Köszönöm szépen.
A magam részéről nagyon sajnálom, hogy kezdik visszaszorítani a kártyázást és a szintlépést. Ez utóbbinak a pontbolt mellett alig van értelme, mert bármit megvehet az ember. 😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Semmit sem találsz izgalmasabbnak, mint először lépni egy lebegő kontinensre, vagy egy elveszett város mélyére hatolni. Archeológus barátaid azt mondják, kevesebb időt kellene nácik lecsapkodásával töltened, és többet homokszemek leporolásával combcsontokról. A seggükkel fogják a lábadról odatapadt homokszemeket leporolni, ha nem hagynak békén ezzel. "
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo