Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
A Valve játékokhoz tényleg rengeteg filléres kupon volt (de hát azok egy Steam felhasználónak szinte alap, hogy megvannak), más játékok esetében én lemaradtam a "jó" kuponokról. 90%-ban indie (vagy gagyi/olcsó) játékokhoz kaptam "értelmes" (értsd: 50-75% vagy komolyabb) kupont. Most gyűjtögetem a kártyákat, mert "nagyot" szeretek ugrani szintben (5-10-esével), ha meg lesz a kellő (~190) kitűző, akkor majd lehet, hogy kapok jó kupont. <#vigyor4>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
//http://whenisthenextsteamsale.com/ - ezek szerint: 2016.10.29-én, 33 nap múlva kezdődik az őszi vásár...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Tényleg, azt is úgy vettem 😊
genndy
Az újabb Shadow Warriorra (2013) is volt olyan, hogy volt rá valami -90%-os akció, és eközben még beváltható kuponokat is osztogattak -50%-al, úgyhogy tényegesen fillérekért lehetett meg a játék.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Azért én régebben vettem pár Portal 2-őt 90%-os kuponnal 😊
Atisz
Tudom és nem lesajnálóan írtam, szép tőled, hogy felajánlottad őket. Csupán a saját tapasztalataimat írtam le ezzel kapcsolatban, amivel úgy tűnik nem vagyok egyedül, hiszen 3Error is ezt erősítette meg.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Különösebben nem érdekel. Akkor ha nem jelentkezik érte senki és lejárnak, eltűnnek szépen. Most van belőle 104 db... <#alien>
3Error
Sajnos ez tény. Nem értem, hogy miért nem adnak/készítenek normálisat is...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Még az életben nem láttam kupon használható/értelmes/jó játékhoz. Ráadásul ezek ugye szezonálisak elvileg, tehát egy adott időpontban feloldott kitűzőkért általában ugyanazt az 5-6 féle kupont kapod.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nekem 1 nap alatt elbírálták.
vicc kategória az az oldal... nem hogy képeket alig lehet feltölteni oda de még egy nyavalyás profilképet se tudnak elbírálni 2 hét alatt.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Azt szeretném kérdezni hogy van itt valaki aki rendelkezik 4-es szintű alienware arena account-al és tudna nekem szerezni egy Fractured space kódot(nekem sajna még csak 3-as accom van oda)? Fractured Space
Scooter
Aki a kupon miatt megjelöl steam-en barátnak, az írjon már itt is! Akárkit csak úgy nem veszek fel.
Scooter
Esetleg ha valakit érdekel kupon valami játékhoz, az fáradjon a raktáramba! Megint gyűjtögettem. <#vigyor>
Hát jól. 😄 Nekem 43 van, de ezeket se értem, h minek. 😄
Scooter
Ma lett meg a 200-dik kitűzőm steam-en, jeee! <#nyes> <#pias> Rendesen elkapott a gépszíj.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.22. 10:59:57
Atisz
Kösz (annak ellenére vagy amellett, hogy nem élek egyikkel sem).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.21. 17:38:39

Atisz
Kicsit tényleg sötét lett.

(egyébként én is most akartam mondani, hogy van kártya a Bioshock 1-2-höz, de megelőztél 😊)

Jim Morrison
nem kellett rá sok időt fordítani...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Nem értem, hogy tudnak steam-en ilyen szar hátteret csinálni, főleg a Bioshock: Remastered-hez. Jobb képet is el tudtam volna képzelni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt meg végképp nem, hogy a fenébe tudnak olyan háttereket kreálni, hogy az egyik fele fekete. Az a lényege, hogy díszitse a profilod. Így viszont nem jön össze, ha az egyik oldala fekete.
MerlinW
Kedd van. Minden kedden karbantartás.

[merlinw.org]

RatBaG
egy kis fisi-fosi, nem durrant túl nagyot a "mystery pack".

meg van egy ilyen point&click csoda, ha valakit érdekel vagy nagyon hörcsög, pm és megkapja:
http://store.steampowered.com/app/37400/

Per Aspera Ad Inferi.

3Error
Értem-értem, köszönöm az infót. <#vigyor2>

RatBaG
konkrét infót nem mondtak, hiába kérdeztem pl login ip-t, a 2 fontot visszaadták, aztán ennyi.
gyorsan seggére is vertem.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Most már működik - ebben a pillanatban léptem fel az oldalra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Valami gondjuk van. Én sem tudok belépni, azt írja, van valami "small issue" problémájuk.
RatBaG
na ilyen se volt még.
tegnap este kaptam egy mail-t a gmg-től, order confirmation The Longest Journey-ről, £2.03. nem én voltam...
gondolom a gmg-s wallet-ből intézték, mert £0.07 maradt (lövésem se volt az egyenlegemről), meg a paypal-omon nyoma sincs. és a key-t persze aktiválták.
feltörték a gmg-s accom vagy wtf? nem volt überbonyolult jelszavam, de eléggé egyedi volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Plusz a Witcher 3 esetében azt se árt hozzátenni, h a CD Projekt tulajdonában van a GOG és a CDPR is. Szóval a bevétel 100%-a oda megy, akiknek a játékot köszönhetjük.
Atisz
Egyrészt amit Dzsini leírt, másrészt sokkal szimpatikusabbak (ami részben a leírtakból automatikusan következik), mint az arctalan steam.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.19. 09:12:21

Dzsini
A GOG nem köti saját klienshez a játékokat, amit egyszer megvettél, az a "tied", letöltheted és elteheted kedvedre a telepítőt, nem kell bejelentkezés, esetleg netkapcsolat, hogy elindíts egy játékot - nincs rajtuk semmilyen DRM. A Steam / Uplay / Origin ezzel szemben klienshez köt, és fenntartja a jogot ahhoz, hogy egy mozdulattal megvonja tőled a hozzáférést a teljes játéktáradhoz - nem tulajdonosa vagy a játékoknak, hanem használati jogod van hozzájuk, amit folyamatosan igazolnod kell (bejelentkezéssel) - van DRM.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.19. 08:14:35

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
Kifejtenéd bővebben? Mármint a GOG-ot. Én éppen csak ismerem pár játékom van rajta, de nem használom. (ahogy az UPlay-t is csak ritkán, az Origin pedig nálam kb. a Mass Effect és a Dragon Age)

Atisz
Ha a Witcherről van szó, akkor ezek az emberek nem normálisak.

Papa01
Na jó, de ezen kritikák döntő többsége csak lehúzza az adott játékot. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Atisz
Ez így van, bár azért én a GOG mellé steamen akkor sem szerezném be, különben is a GOG-ot támogatom a steam helyett több okból kifolyóan 😊

3Error
Ez így teljesen rendben is van, mert pazar játék.
Aki negatívot ír, az hülye. Pont. <#hehe>

Ez nem felvázolt helyzet, hanem tényleg így volt. 😄
Atisz
Jó, az tényleg extrém lenne <#vigyor3>

De a játék első része például rendszeresen 1-2 EUR steamen és sokan megveszik oda is, hogy leírhassák milyen jó.

3Error
Atisz, Evo, hmm, jogos, erre nem gondoltam. <#lama>

Megesik. 😊 GOG-on megvolt a Witcher 3. Végig is vittem kétszer. Majd a GOTY megjelenésekor megvettem Steamre is. Aztán 5 perc játék után már írtam is az értékelést. 😊
Atisz
Nem akarom őket védeni (mivel nagyrészt igazad van), de előfordul, hogy más platformon megvan neki az adott cím és steam-re is megvette vmi akció keretében.

3Error
Nem is szabad.

Scooter
Nekem is tetszett olyan játék ami másnak nem. Épp azért lettem kíváncsi. Vagyis nem azért, mert olvastam róla, hanem azért mert pont negatív volt az értékelés. Pláne meg ami RTS, az nem érdekel, hogy mit mondanak róla.
Atisz
Én is youtube videók alapján döntök, hogy szükségem van-e egy játékra (avagy sem), de hogy oda eljussak, el szoktam olvasni a véleményeket is steamen 😊

Atisz
Nincs róla felmérésem (a steam-nek nem hiszek), de külföldön is sokan vásárolnak csomag oldalakról. Ami igazán megdobja az ő (és a kiadók) eladásait, az az első napos vásárlás (ezzel gondolom nem mondtam újat), de tény, hogy sokan vásárolnak az őszi és a téli leárazás alatt.

Mindettől függetlenül ez diszkrimináció, főként amiatt, hogy visszaugrik az alap beállításokra.

Papa01
Mondjuk számomra amiatt is furcsa ez az egész értékelés, mert rengeteg olyan értékelést látok, ahol 1-2 óra játék után "értékel" a játékos.
Szerintem az ilyet nem lehet komolyan venni.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MarkBlade
Alapvetően igazad van mert ahány ember.. viszont ez az egész dolog kezd elmenni egy EUs túlszabályozottságba. Kezd sok politikai zönge lenni benne.
3Error
Többet ér, mint az steam értékelések. Bár azért nagy vonalakban hasznos, mert ami játék mellett a "negatív" jelző van (pl. 50 értékelőtől), az valószínű, hogy nem éppen a GOTY. <#vigyor>

Uplay/Origin infók, amíg Merlint nem zavarják, szerintem jöhetnek. (na nem spam mennyiségben, csak pl. az ingyé' gammák, ilyesmik) Mondottam volt.

MerlinW
Személy szerint mondjuk nem igen olvasom őket, nem igazán érdekelnek. Ha van egy játék ami tetszik, megnézek egy gyors gameplay/review-t YT-on aztán döntök. Vásárlást tekintve (érdekelni érdekel, csak befolyásolt soha) érdekelt hogy mások mit gondolnak valamiről - most játék/film, stb-ről van szó. Jó példa pl. a No Man's sky amit a világ elásott, én meg csaknem 70 órát bohóckodtam vele. Ha az értékelések alapján döntök, bukom az élményt. Szóval.. jah, nem érint a lenti változás😊

[merlinw.org]

csak aztán nehogy az legyen hogy az egész értékelési rendszer káoszba fullad mert a vásárlók egy része steamen keresztül vette a játékot és a negatív kritikáik miatt full negatívban lesz a program értékelése, miközben a boltban vásárolt és pozitívan értékelt kritikákat nem hajlandó beleszámolni a kettős mérce miatt a rendszer.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

MerlinW
Ha a fejlesztő osztogat 100 giftet, az azt jelenti, hogy Valve megkapta a 100x30%-át. Az más tészta, az pure business 😛
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.14. 22:29:58

[merlinw.org]