34737
  • Evoluti0N
    Mit értesz azalatt, h borzasztóan működik? Amúgy meg kismillió fejlesztő, kismillió játéka van fent Steamen. Van köztük szar, közepes, meg jó is.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden játék másként működik.
  • laikuss
    Sziasztok!
    Magic Duel-t szoktam a steamen játszani, mást nem, de a többi steames játék is ilyen borzasztóan működik?
  • bon
    Köszi a felajánlást!
  • Atisz #31680
    Still Life 1 része wishlistes, de csak lvl 3-ig...
  • mooo

• Kisssssss
    4 gem 1 digihomo kártya... még a legótvarabb booster pack sincs 450 gem alatt, egy digihomo booster pack csinálása meg 1200 gembe kerül most :DDD
  • genndy
    Igen, és? Ha betöröd gemnek akkor már akármilyen boostert csinálhatsz.
  • Kisssssss
    jah... már látom ahogy a hulladék digihomo játékokból kieset kártyaszetteket egy csgo karambit gyári új késért elcserélik a "megbízható" traderek...
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.02.10. 19:28:20
  • RAMyMamy
    akkor meg akár még értékesebb is lehet valakinek, mint előtte volt, szóval nem biztos, hogy szemét...
  • Kisssssss
    minden digihomo kártya,háttér,emoticon,booster pack, el lett távolítva a piacról.
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.02.10. 19:05:18
  • RAMyMamy
    sőt már lehet drágaköveket darabra is cserélni, nem csak egy zsáknyit, mint régen
  • genndy
    Betöröd és csinálsz belőlük bónuszcsomagot. Azt meg már eladhatod.
  • Kisssssss
    adhatok is értük valamit cserébe, küldök privátot.
  • MoRT2195
    Egyelőre megtartom őket, aztán majd még megálmodom mit kezdek velük. :)
  • Kisssssss
    én igényt tartanék rá, ha nem túl nagy probléma?
  • MoRT2195
    Na így már tiszta, köszi. :) Akkor megint gyűlhet szeméttel a raktár, amivel nem lehet mit kezdeni.
  • genndy
    Amelyik játékokat levették a Store-ból, azoknál van ez. A Valve nem akarja, hogy a fejlesztők bármilyen forrásból pénzhez jussanak, ezért nem lehet a kártyáikat sem eladni.
  • MoRT2195
    Másnak is vannak gondja a kártya eladásokkal? Valamiért nem tudom eladni pár kártyámat. Konkrétan a
    Mini Attack Submarine
    Operation: Global Shield
    Wyatt Derp
    játékokhoz nem tudom eladni egyik kártyám sem. Nem jelenik meg az eladás gomb, csak a drágakővé alakítás. Miért lehet ez? Valami hiba lenne, vagy valami változott?
  • Jabar
    Megpróbálom, köszönöm.
  • Kaslerka #31664
    Esetleg azt próbáld meg, hogy a játék végleges törlése a steam könyvtárból. Utána elvileg ugyanúgy tudod telepiteni.
    A támogatás fülön lehet eltávolítani a könyvtárat.
  • Jabar
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség!
    Van egy játék (Warframe) ami elérhető steam-en is viszont nekem mint nem steam-es játék lett berakva, így viszont nincs hozzá az oldal ami mutatja az elért eredményeket, játszott időt, stb.
    Ha kitörlöm a könyvtárból és rámegyek a steam áruházból akkor is azt írja hogy a könyvtáramban van és sehogy nem tudom bevarázsolni.
    Hogy lehet ezt megoldani?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Lokker
  • Scooter

• Kisssssss
    valve nagyon serényen dolgozik mostanában...

https://www.steamgifts.com/discussion/rtMxd/steam-removes-marketplace-itemsga-included
  • Piko888
    Sziasztok!
    Nektek megy a steam? Nekem elindul végigfut az update, ezután semmi.
    Mi lehet a gond?
  • Scooter
    Sang-Froid - Tales of Werewolves ingyenes a steam-en. Ajánlott, akinek még nincs meg. Bár nem tudom, hogy eddig ingyenes volt-e? Nekem nem rémlik.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.04. 19:01:41
  • Lokker
    youtube is meg van gajdulva, meg a steam is gyengélkedett kicsit. káosz ez a mai nap :)
  • attika1979
    Egy kicsit megijedtem,amikor 0 játék 0 dlc írt ki a profilomba.. :(
    Nálam most az a gond ,hogy ha elindítok egy egy játékot nem tudja szinkronizálni a felhővel.Nálatok van hasonló hiba?
  • Kisssssss
    le van halva minden... még a saját profilomat se találja a steam.
  • Jim Morrison
    https://steamstat.us/
  • RED BULL F
    Gaben felrúgta a master szerót. Véletlenül. Nem vette észre, hogy útban van.
  • shaba23 #31652
    Sziasztok! Nem tudok bejelentkezni, de csak annyit ír, hogy "nehézségek léptek fel a steam szerverekhez való csatlakozáskor". Ilyenkor ott a hiba, vagy nálam?
  • mooo
    3 olyan dolog került be valamiért a letöltések közé ami nincs is feltelepítve.
    Kép
    Updatelni ugye nem tudom őket, a demokat meg letölteni sem,mivel megvan a játék.
    Valami ötlet, hogy hogyan lehetne eltávolítani őket a letöltésekből?
    Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.03. 21:09:46
  • Scooter
  • Scooter
  • Scooter
  • Scooter
  • Scooter
  • Scooter
    Bocsi. Innentől elírtam. 18:30-ig és úgy időben feljebb. Mind 18 óra és annyi perc ami mögötte van.