34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Pio #31724 Vittem, köszönöm szépen! -
#31723 duplán nem kell
Lords Of The Fallen Digital Deluxe
W668P-2JT29-JGF4P akki vitte írja már meg
-
Kisssssss #31722 kinyitottam a csomagot és esett is egy foil card XD, megpróbálom feltornázni magam lvl30-ig legalább. -
#31721 -
#31720 Gratula :)
Nekem eddig 4 volt, 3 a 20-as szint meglépése után. -
#31719 -
Kisssssss #31718 halleluja! megvolt az első boosterpack drop-om lvl 26-on, igaz csak egy balloon blowout de nem számít most happiness van. -
RAMyMamy #31717 kéne egy kis segítség.
van egy másodlagos fiókom, amin kb. hetente egyszer játszok. hozzá van kapcsolva a steam mobil app, ami bluestacksról megy. mostanában, ha belépek az appba, minden egyes alkalommal sír, hogy új eszközről jelentkeztem be... és így nem tudok cserélni. mi lehet a baja? -
Pio #31716 A Chivalry bizony jó anyag, ha nem lenne For Honor, akkor azt mondanám, hogy a valaha volt legjobb medieval fighting game. Oké, hogy FPS, de nagyon jó kis harcrendszere van. -
#31715 Köszi a felajánlásokat így utólag is, ez mindig erősíti kicsit bennem, hogy az emberiség még nem teljesen érett meg a kihalásra... -
#31714 Full multi játékért nem csodálom. Nekem akkor se kéne ha ingyen adnák. Persze attól függetlenül a felajánlásnak -
ToMy_ #31713 Nagy verseny volt a díjért, de sikerült nyernem!
Köszönöm! -
#31712 Köszi szépen! -
#31711 A kulcsokat elküldtem a nyerteseknek! -
#31710 Köszönjük! -
#31709 -
#31708 És aki a mostani HB-s Star Wars bundle egyes tételeire vadászik és tud várni pár napot, a hét közepén / vége felé kiszórok belőle majd jó pár darabot. :) -
#31707 Kedd este 7-ig, level 1+
-
#31706 Kedd este 7-ig, level 0+ (DLC nélkül)
-
#31705 Kedd este 7-ig, level 1+ (kontroller kell a játékhoz!)
-
#31704 Akinek még nincs meg a Deep Dungeons of Doom, de ki szeretné próbálni, írjon. -
#31703 -
#31702 ...és tényleg! Pedig ezt is láttam már! Ez még egyszerűbb. Hiába figyelte már az ember ezeket a dolgokat, bizony néha szita az agy! Most már egyiket se fogom elfelejteni. No meg érdemesebb először nézni, aztán kérdezni.
Köszi neked is! -
#31701 Ó, tényleg! Erre nem is gondoltam. Én csak a steam kliensben gondolkodtam. Pedig szoktam nézni a Total Commander-ben is a mappákat. Mindig a legbonyolultabbnak gondolt dolgok a legegyszerűbbek. Köszi! -
RAMyMamy #31700 egyébként amit te írtál, arra is van egyszerűbb megoldás: steamben legfelül nézet -> képernyőmentések, kiválasztod a játékot, lemezen lévők gomb és voilà :D
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.02.16. 18:39:43 -
///
-
RAMyMamy #31698 rámész a profilodra és ha a legutóbb játszott játékok között ott van, ki fogja írni -
#31697 Elnavigálsz a következő helyre a HDD-den:
* ~meghajtód~:\Steam\userdata\~azonosítód~\760\remote
* az itt lévő almappák tartalmazzák a fényképeidet - a dolog innen már egyszerű:
- kinézed a SteamDB-n, hogy a Mad Max-nek mi a STEAM id-je (Mad Max · AppID: 234140), megkeresed az adott mappát, és az Intéző meg is mondja, hány elem van benne.
- a feltöltött fényképek száma érdekel: azt bizony meg kell számolnod, a STEAM felületen. -
#31696 Nem tudja valaki, hogy steam meg lehet tudni, hogy 1 játékból hány képet töltöttem fel? Nincs kedvem egyesével megszámolni. Persze nem sok értelme van az egésznek, de szeretném tudni. -
laikuss #31695 Ok, de ha így működik, hogy nem tölti be az online funkcióját, ezért kérdeztem, hogy ez a steamból adódik vagy a játék nem való a steamre.
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2017.02.14. 14:34:43 -
#31694 De ez egyáltalán nem Steam dolog, úgyhogy nem tartozik ide - van Magic Duels topic. -
laikuss #31693 Nem nálam, pl. olyan is van, összekapcsolódsz és utána máris, ellenfelek defeat mi pedig nyertünk. Egyest meg már nagyon régen nem játszom online mert buherálható, hogy a vereség ne legyen levonva.
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2017.02.14. 13:10:09 -
#31692 Próbálj ki egy másik hasonló jellegű játékot és ha a hiba ott is jelentkezik, akkor valószínűleg nálad lesz a hiba.
Akkor ez lehet a gond, nincs probléma, másik kártyajátékot kell nézni (ha jól tudom a Magic the Gathering úgyis évente dob ki újabb verziókat).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.02.14. 12:20:23 -
#31691 Ennek mi a jó isten köze van a többi steames játékhoz? -
#31690 A Magic Duels multija elég bugos, és sokan használják a direkt kilépegetést is, ez nem a steam baja, ugyanúgy jelen van a gond a többi platformon is. -
laikuss #31689 Nem, hanem megáll a játékmenet relatív sokáig mert az ai nem veszi át vagy nem tudja aztán ezért a megmaradt játékosok is kilépnek. Aztán kipróbáltam, hogy hagytam sokáig és valamikor átvette az ai, de nem ez az online játék lényege. Persze észrevehetően sokan direkt úgy lépnek ki, amikor sok mindent kell csinálnia a játéknak, több minden történik, aki játszik tudja miről beszélek. -
#31688 -
#31687 Neked politikusnak kéne menned. -
#31686 Mármint, hogy kilépéskor történik vmi rendellenesség (pl. az ablakkeret megmarad, amit utána csak az eszközkezelővel lehet becsukni)? -
laikuss #31685 Hogy, pl. ha valaki kilép bemondja az unalmast.