Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tisztelt Steam support!
2016 júniusában vásároltam meg önöktől a Totalwar:Attila nevű játékot 3 DLC-val együtt, illetve a mai napon az XCOM complete editiont az összes DLC-val együtt.
Sajnálatomra egyik játék sem indul el, annak ellenére sem, hogy az Attila nevű játékkal már több mint 90 órát játszottam eddig problémamentesen.
Segítségüket köszönöttel Miert77.
Ha leírod a problémádat részletesen, szívesen lefordítom neked, amit bemásolhatsz és elküldhetsz nekik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Segítséget szeretnék kérni.
Ez év júniusában megvásároltam az Attila:Totalwar nevű programot a steamen, játszottam is vele vagy 90 órát. Tegnap ismét elő akartam venni, de nem indult el, feldobot egy kis ablakot, azzal az üzenettel, hogy: a játék indulásának előkészítése, majd be is zárta, és nem történt semmi.
Ma megvettem az XCOM komplett verzióját, ez is ugyanazt csinálja, mint amit fent részleteztem.
Letöröltem, újra telepítettem mindkettőt, a hiba továbbra is fennáll. .
A többi játékkal (COH2) nincsen gond.
Nem találtam rá megoldás. Tudnátok segíteni? Sajnos angolul nem beszélek, így nem tudok a supporthoz sem fordulni(nem tudom, van-e értelme egyáltalán)
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.11.03. 09:39:15
Várom mennyire fog beválni a steamnek ez az ötlete.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.11.02. 22:09:47
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ahogy elnézem a patcheket mindeggyikbe egy rakás hibajavítás és új tartalom került be a játékba. A modokkal várjál amíg kijön a teljes játék. (De ez szigorúan saját vélemény <#awink>#awink>)
Utoljára szerkesztette: lacuska51, 2016.10.31. 15:50:26
De mire elindítaná a játékot, akkorra offline a steam.
Vagy akkor meg jön az anyázás, hogy frissíteni kéne?
Hónapokkal ezelőtt egy frissítés miatt hetekig offline volt a steam-em, az tuti működött.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagyis a játék elindítása előtt mindenképp kötelező frissíteni. Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy úgy állítja be, hogy "Csak akkor frissítse a játékot amikor elindítom" és amikor a játékkal akar játszani, akkor offline módba lép steam-en, így talán nem kell frissíteni. Talán! De ez csak egy tipp.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
forrás
Ha ez igaz akkor az egyik legnagyobb steammel szembeni "ellenszenvem" oldódik meg (szeretem én eldönteni hogy mikor akarok updatelni)
lammaer: Tudtommal ilyenre nincs lehetőség. Ha kijön egy frissítés, akkor frissítened kell, különben nem tudsz vele játszani.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.31. 00:04:20
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy steames játékot (konkrétan az ARK: Survival Evolved) meg lehet e vhogy úgy piszkálni, hogy ne updatelje magát? Rendesen vettem meg (szóval nem lopás), singleplayerben játszom, de nem szeretném hogy random frissitgesse magát (mivel egy rakás modot is használok, aztán ha valamelyik eltörik akkor keresgélhetek).
Mondjuk úgy, szeretném én megmondani mikor frissüljön a játék....
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.30. 10:26:23
Közben a Humble-n Day of the Devs van még 9 napig, bundle-ben vihető több ismert, legendás név is (Grim Fandango, Day of the Tentacle, stb.).
A GMG-n meg extra -10% van a 4-game pack-okra (és pár egyéb dologra) a Halloween Sale alatt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.10.29. 20:30:21
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Make America Great Again
Ghostbusters: The Video Game
POSTAL Redux
Annyira nem találtam jó dealeket, de így is sikerült elverni némi pénzmagot, s még ezek mellett is voltak kiszemeltjeim. Na majd télen 😊
The Blackwell Bundle
Blackwell Epiphany
The Walking Dead: Michonne
The Solus Project
[merlinw.org]
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kártyázás ilyenkor nincs?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.10.28. 19:18:11
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Azt hiszem, kivárok egy következő szélt 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Jó lesz az 2016.10.28 - 2016.11.01-nek is --- azaz 4 naposnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
GTA V (*.*)
(persze csak akkor, ha Steam-en vásároltad)
Abban az esetben ha az ember megvásárolt egy Early acces játékot bízva az ott leírtakban, a jövőbeli tervekben, és a studio úgy dönt hogy ő bizony megszűnik, lehet kérelmezni a refundot? (független a játékidőtől és a vásárlási dátumtól)
Ráadásul rohadék módon az említett játék a hétvégén free2play formában volt elérhető, a fejlesztők gondolom bíztak abban hátha többen megszívják... (ha valakinek megtetszik, megveszi) Mert az is biztos hogy ez nem egyik napról a másikra dőlt el hogy lehúzzák a rolót..
Egyébként a United Front Games-ről van szó.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.10.18. 06:34:38
steam-en belül, nem töltődik be az áruház, raktár, community.
mi a teendő?
!Forza Ferrari!
GMG-s bundleből van két kódom, engem nem érdekel, de hátha valakinek kellene.
Sid Meier's pirates, és Fly and Destroy.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.14. 18:32:28
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)