Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.22. 09:01:41
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szászke

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönjük! A Deus Ex-re jelentkeztem is 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
+Scooter +Jim Morrison: szintén <#worship>#worship><#worship>#worship>!
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.21. 11:08:05
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Dzászt Kóz Háromért voksolnék én is. <#worship>#worship>
Kellemes Ünnepeket oda is 😊
//Meg mindenkinek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tavaly is ezt vettem és nagyon örült neki,de akkor kaptam boltban,most viszont nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.19. 21:51:42
[merlinw.org]
De máshol nem tudok szóval mindegy.
Még egyszer nagyon köszönöm.
[merlinw.org]
Nem találtam se 5 se 10 euróst,se semmilyet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.19. 17:41:37
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(ez egy 17,3"-as Precision notin volt, Nvidia Quadro-val, 8.1-es, 64bit-es winnel)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.18. 18:47:51
Én eddig nem tapasztaltam egyik játéknál sem ilyet. A Psychonauts-ot még régen, nem Steam-en játszottam, így érdemben nem tudok rá mit mondani, de fölrakom és kipróbálom. <#smile>#smile>
Egyébként op.rendszered milyen van? Esetleg gép, monitor, felbontás, etc.?
a the secret of the monkey island és psychonauts játékoknál észrevettem, hogy a menü nem kattintható teljesen jól, mintha más felbontásban lenne a játék, néha az adott gomb mellett/fölött stb. helyen kell kattintanom hogy behozza.
másnak is van ilyen problémája, esetleg más játéknál?
[merlinw.org]
(vagy eredeti játékaink...)
Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.16. 20:49:19
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,
Csak az jelentkezzen rá szerintem, aki fel is van készülve a sok-sok (100) órányi játékidőre. <#papakacsint>#papakacsint>
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,