Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig azt írták anno, hogy aki megveszi az alapot, az az idők végezetéig ingyen megkapja az UNRATED-et. Oké, én a bundle-ben vettem meg 1$-ért, de amúgy se ér többet!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2022.03.01. 14:56:12
Képet lősz - feltöltöd saját képeid közé - publikusan - és akkor ott lesz a Community Hub - Screenshots szekcióban (is):
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1526201075
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nem vagyok gépközelben.
A sivatagban kergetem a porördögöket és mobilról írok. XD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Volna egy kérdésem.
De ciki.
Valaki meg tudná hogyan kell steammel készített képet feltenni a közösségközpontba?
Régóta van steamem de sosem töltöttem oda fel képet.
Most elérhető a Pharaoh remaster demó és csináltam képet.Egyiket fel tenném,úgysincs még kép feltöltve.
<#duhos2>#duhos2> <#boxer>#boxer>
Remélem visszakerül..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.02.21. 11:08:35
Tegnap megvettem ea play én keresztül csak egy 10 es volt az ultimate verzió.
VR képernyő tükrözést ki lehet kapcsolni?
- Next Fest: February 21-28
- Remote Play Together (co-op games): February 28 - March 7
- JRPG: March 14-21
- SimFest - Hobby Edition (For "games that make hard work into fun".): March 28 - April 4
- Die-a-lot (Roguelikes, roguelites, Metroidvanias, etc. Name subject to change): May 2-9
- Racing: May 23-30
- Next Fest: June, 2022
- Summer Sale: June 23 - July 7
- Survival: July 18-25
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
valami ötlet?

Per Aspera Ad Inferi.
Csapassátok a bétáját.
A Red Dead 2 ha megvan az online akkor csak 1600 ft a rockstarban...
Epicen megveszed az online-t akcióban kb 2000 ft - de tudod refundolni itt: https://www.epicgames.com/account/transactions?lang=en-US
Elindítod a játékot, majd a játékon belül megveszed kb 1600-ért. ha kész uninstall majd rakd újra a rockstaros klienssel.
D Persze benne van hogy visszaveszik, mert valaki $@!% valamit…
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Viszont a DLC-ket mar nem, ott szerintem eselyes, hogy az Epic es a Steam kulon kezeli a dlcs jogosultsagokat, igy ha csak nincs szinkronizalva a ket account egy kozos, harmadik accountban (lasd 2k, bethesda, rockstar, stb. accountok), akkor szerintem nem fog menni az atjaras, ott kell megvenned a dlct, ahol megvan a jatek. De, itt is vannak kivetelek, erdemes utanaolvasni. Nem ismerem a jatekot, igy nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.08. 15:06:23
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet, hogy kérdezték már, nem olvastam nagyon vissza.
Barátaim Steam-en vették meg a Huntert.
Én viszont Epicen jutottam hozzá (ingyé vót).
Kérdés, hogy tudok multizni a steames barátokkal? Illetve, ez lehet, hogy hülye kérdés, Epic-es a játék, steamról megvett dlc működik hozzá?
Bár ez utóbbi inkább érdekességből, inkább a multi lenne fontosabb.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Én is a kevéske hajam szoktam tépni a patch-ek méretét, és a peccselések idejét látva (utóbbi ugye nyilván, és elsősorban a júzer PC-jétől (is) függ(het)).
Egy naprakész, bivaly erős hardverekkel felszerelt gépen simán lefolyhat a dolog másodpercek, néhány perc alatt
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sajnos, ez ilyen marad már -- ugye a hardver-fejlődésre is fogható lesz lassan, meg az archívum fájlok mérete sem kicsi, itt a 4/8K korszak stb. --, sőt, romlani fog a helyzet.
Szerintem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Na ezt az oldalt a sok hibás vagy elérhetetlen találat után már nem is találtam meg 😊 köszi meglesem hogy lehet letölteni rólla a dolgokat
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[merlinw.org]
Két T-vel írják, hogy Putt Putt.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Na de úgy látom vannak még beszólásingerrel ellátott posztoló emberkék.
Ha torrenten találsz Put Put csomagot oszd meg velem.! Hajrá. Ha még rarbg-n se találok akkor nincs feltöltve sőtt torrentkeresőt is használtam hozzá hogy megnyugtassalak.
De a kölcsön adás megoldhatja a gondod.
Kell még egy steam acc, akinek kölcsönadod a játékot.
Amíg az illető használja, addig te nem játszhatsz vele. De mással viszont igen.
Ha jól emlékszem, akkor be lehet állítani, ha te akarsz vele játszani, akkor a másikat kiléptesse. De ez nálad ugye nem kell.
A lényeg, hogy megoldható, hogy mind a ketten tudjatok játszani más-más játékkal.
A részleteknek nézz utána, én már nem emlékszem rá, hogy csináltam. Nem volt bonyolult.
Hogy a következő kérdésedre is válaszoljak: Öt éves gyereket nem ültetek vezérlő elé. Nézheti más játékát, esetleg beledumálhat, ennyi.
De mindenki másképp neveli a gyerekét.
Ha mindenképp odaültetitek, akkor érdemes lehet a kontrollert (Xbox, PS és utánzataik) fixen rögzíteni, hogy neki ne kelljen tartani, csak a kart húzogatni.
Illetve úgy beállítani a játékot, hogy az egyik karral kanyarodjon jobbra-balra, a másikkal meg előre/hátra menjen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nálunk pl egyenlőre még gondot okoz a 2 gomb egyszerre való használata pl autós játékoknál nem tudja összehangolni az irányítást a fel és a jobra balra gombok egyszere használata probléma még 😊 épp ezért próbálok olyan autós játékot kergetni amiben nem baj ha nem tud kanyarodni 😊 Illetve eléggé hasfájást okoz hogy mivel lehet játszani hagyni egy ilyen korú kölyköt 😊 hamár rákapot erre a szarra 😊 Egérrel már operál 😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2021.11.23. 08:56:31
Van egy 5 éves unkatesóm aki nagyon rákapott a Pup Put játékokra tudjátok a kicsi lila kisautó történeteire.Annó 10 en évessen én is imádtam a Dos-os verziójukat.
Az a helyzet hogy pár darabot sikerült megvennem és feltettem a fiókomra de ha jön és szeretne vele játszani akkor ugye nekem esélyem sincs a steames dolgaimat használni. 4-5 órán át 😊 hétvégenként
Valaki esetleg talált véletlenül valami alternatív forrást ezekhez a játékokhoz? Mert én sajna torrenten nem 😞 tudom nemég elérhető volt humbin talán a teljes sorozat. sajna jelenleg munka nélkül vagyok így nem tudtam szert tenni rá. Ha valaki tudja esetleg hogy lehet ezeket a játékokat valahogy leválasztani a steamról hogy önnálóan létezzenek vagy esetleg virágbólti elérést tud hozzájuk örülnék.
Azt nem kérem hogy ha van e esetleg valakinek kulcsa hozzá, mert most hírtelen nem is tudnék mit adni értük cserébe valami elfekvő cserekulcsaim lennének de hírtelen nem tudom mik.
nálam most 2 napja nyugi van nincs furcsa barátblokkolós belenyúlás a rendszerembe.
ezt az üzenőfalra való írkálást beállítotam mindenki számára elérhetővé max ha nagyon elfajul rajta a dolog kikapcsolom.
sajna a kártyacserebere oldal miatt a www.steamtradematcher.com miatt láthatóra kell állítanom a könyvtáram láthatóságát.
De most minden rendben.
elvileg
(név) - Profile - Edit Profile - Privacy - Can post comment on my profile
Egyébként is érdemes átfutni a beállításokat, ki tudja, mit barmoltak bele. Nézd át a Family dolgokat is, nincs-e valami megosztás bekapcsolva rajta.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.11.19. 15:48:55
Ha bárkire is ráír a fiókom az 80% tutti nem én vagyok
ha meg igen akkor az tényleg én vagyok 😊
Most cseréltem
jelszót
steam api-t
steamen kiléptettem minden esetleges más gépre való feljelentkezést,
remélem senik nem kap töllem mostantól csak akkor ha én írok.
Azt meg ha tényleg szeretnék valakitől valamit elősször fórumon teszem mert a többség inenn vagy porháról származó ismeretség.
A fiokom elvileg úgy van beállítva hogy üzenetet lehet hagyni rajta ha jól rémlik. Bár ezt nem tudom ellenőrizni hogy ha nem vagyunk barátok tud e írni az illető megkeresést a fiokomra.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2021.11.18. 21:26:11
Mivel tőled jött, szerintem rányomtam, de már nem tudom mi jött be.
Az biztos, hogy elkönyveltem, tőled sem nyomok semmilyen linkre legközelebb.
Viszont az én acc-om eddig rendben. Tudtommal.
Telefonos hitelesítés megy.
Nameg a win-en is van vírusirtó meg tűzfal.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
alapvető, első szabály, hogy semmilyen ismeretlen linkre nem kattintunk steam chaten...
Per Aspera Ad Inferi.
de 100% hogy nem én vagyok az infó küldő.