34737
  • IMYke2.0.0.0
    "Amikor bekapcsolom a gépemet a steam automatikussan elindul egy frissítés keresésel ezt az ablakot nem lehet kikapcsolni valahogy?"

1. Kivesszük a pipát az automatikus start elől.

2. Letiltjuk a játékoknak, hogy frissítsék magukat.
    Na, ez a legmacerásabb dolog.
  • RoboKutya78
    Egy kérdés.
    Amikor bekapcsolom a gépemet a steam automatikussan elindul egy frissítés keresésel ezt az ablakot nem lehet kikapcsolni valahogy?
  • nxs
    Ha megvetted a Steamen,akkor tuti van benne féreg...a Valve :O
  • Piko888
    Sziasztok!
    Crysis 2 Maximum Editionnal szeretnék játszani, de az alábbi üzenetet kapom indításnál.
    VirTool:Win32/Ceelnject
    Tényleg vírus?
    Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.06.05. 21:18:48
  • MerlinW
    Nem hiszem hogy lehet ilyet. Írj Gaben-nek mail-t úgyis válaszol minden hülyeségre:) Egyébként én sem teljesen értem a dilemmát, de a te dolgod:)
  • nxs
    Mivel letiltottál így ide írom le. Talán eljut.

A dolog számomra elég abszurdnak tűnt,és igen volt egy kis éle annak amit írtam.
    Nem akartalak megsérteni,bocsánat.
  • RAMyMamy
    személyeskedést, okoskodást mellőzd már :)
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.06.05. 01:11:07
  • nxs
    Küzdelmekkel teli életed lehet ha ilyenek zavarnak :)

Amúgy ha jobban belegondolsz az adatokból mit vegyenek el? Csak pár dolog : Játékidő,kártyák,steam xp,kitűző jutalmak,ikon...ha lenne rá lehetőség,hogy az adott Badge-ot privátba rakjad te akkor is tudod,hogy ott van. Lup megvolt,engedd el :)
  • RAMyMamy
    szintlépés miatt kiraktam 1-2 kitűzőt anno olyan játékhoz, amit nem is szeretek és kezd zavarni, hogy ott virít a profilomon :)

amúgy a support oldalán nem találok ezzel kapcsolatban semmit
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.06.04. 22:22:28
  • nxs
    Elárulnád miért tennél ilyet,persze csak ha nem titok?
  • MerlinW
    Kizártnak tartom, de nyiss egy ticket-et és kiderül.
  • RAMyMamy
    lehet olyat kérni a steam supporttól, hogy vegyenek le a profilomról egy kirakott kitűzőt?
  • 3Error #31992
    Hol találkoztam én már ezzel? Az EJ-ben? BTW, klassz.
  • IMYke2.0.0.0

2017.06.22.
  • dalmar
    Sziasztok,tudja valaki,hogy mikor kezdődik a nyári vásár?
  • lacuska51
    be is fogja majd :)
  • RoboKutya78
    akkor se vágom ezzel az erővel a másik 100 inde játékot is berakhatná összehasonlításnak nem ?
  • lacuska51
    Mivel mindkettő indie játék ezért ajánlja.
  • RoboKutya78
    Ezek normálissak?
    A játékhasonlósági funkcióban se lehet szerintem bízni ha a felhasználók fűzhetik hozzá a játékokat.
    Ez szerintem egy kicsit is téves összehasonlítási alap
    Vagy tévedek?
  • Scooter
    A Company of Heroes (1) kártyás lett!
  • IMYke2.0.0.0
    Én mondjuk teszteltem a pécsi MediaMartkban a passzív és az aktív szemÖveges megoldást is --- (akkoriban) szuperdrága 3D tévék ---, és mindkettővel láttam a 3D-t, de nem ájultam el tőle.
    Filmet és játékot sem is néznék / játszanék így.
  • RoboKutya78
    hát nekem sajna a 3sd látás elvieg teljesen esélytelen szemüveg nélkül. még a piros kék szemcsi is:)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is szemüveges vagyok...
  • IMYke2.0.0.0
    "Summer Lesson" - 2017.06.22-től
    Virtual Reality - nőkre éhezőknek.

• RoboKutya78
    igen volna még rajtuk mit simítani sajna.
    De mivel technikai nehézségeim vannak látás területen így még ha lenne esélyem kipróbálni a szemcsit nem tudnám:(
  • IMYke2.0.0.0
    Én még a Star Trekest sem... csak lerombolna mindent, amit a Star Trekben szeretek...
    [különösen felhívnám a figyelmet a karok és ujjak megjelenítésére...]
  • RoboKutya78
    srácok nekem tünik úgy hogy kicsit igencsak romlik a játékok minőségi mivolta steamen? Tele van rakat indi játékokkal olyanokkal amiket a 2 éves uncsitesómnak se adnék oda hogy klavipüffölés mellett sikeressen végigtolja:)
    Illetve egy csomó VR játék van fent amik isten igazából elrémítenének attól is hogy vegyek ilyen szemcsit nemhogy kipróbáljam ezeket a játékokat. Egy kezemen meg tudnám számolni azokat a játékokat amit kipróbálnék ezzel a szemcsivel.(Van egy ürséta szimuláció meg a StarTrekes) VR próbálkozás amit igazán kipróbálnék.

• 3Error #31977
    Ezért kell gyűjtögetni, hogy legyen elég manna amit "Gabe-zsír" urunknak felajánlhatunk. ԅ(≖‿≖ԅ)
  • IMYke2.0.0.0
    Messze van még 2017.06.22.
  • Kissssss0 #31975
    brace yourselves summer is coming.
  • RAMyMamy
    valakinek van esetleg fölösben egy goat simulator goaty a mostani humbliból? cserébe innen tudok adni
  • MoRT2195
    Hát erre a roppant bonyolult megoldásra nem is gondoltam volna, de csak bevált. :D Köszi szépen! :)
  • gebali
    Nekem volt ilyen nemrég, egy gép restart megoldotta.
  • MoRT2195
    Másnak is csiga lassú a steam kliens? Kb használhatatlan. Olyan, mintha egy őskövület 1000 éves gépem volna, ami örül, hogy még bekapcsol, viszont ez nem így van, minden működik a megszokott módon gyorsan, kivéve a steam. Kb 10 perc volt mire aktiválni tudtam egy kulcsot, mert úgy be van lassulva. :/
  • Kissssss0 #31970
    valószínűleg bedobtak néhány goty kulcsot hogy ne lehessen azt mondani hogy átverés, a többi meg csak mezei red orchestra 2... én is csak simát kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.26. 18:01:28
  • repvez
    egy ismerősőmnél kiirja középen a dlc sorba,hogy goty eddition,nálam meg csak a multiplayert
  • gebali
    Nem, nem igazán fog meg a játék ingyen se :P Egy dollárért megvettem a Bundle-t aztán csókolom, 80 Days totál megérte annyiért.
  • Lokker
    Csak nem ahhoz van szerencsénk aki beninjázta.
  • RatBaG #31966
    látom fogtad a lényeget, bravo!
    bár ami azt illeti, valószínűleg az lennék, igen. nekem nem törne le a kezem attól, hogy beírjak egy köszit.
    vagy annyit, hogy "hé barmok, ne erőlködjetek, már behúztam".
  • Evoluti0N
    Aki még arra se erőlteti meg magát, h egy köszönömöt benyomjon, az a valami noname jelzőtől többet nem érdemel.