34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32004 "Amikor bekapcsolom a gépemet a steam automatikussan elindul egy frissítés keresésel ezt az ablakot nem lehet kikapcsolni valahogy?"
1. Kivesszük a pipát az automatikus start elől.
2. Letiltjuk a játékoknak, hogy frissítsék magukat.
Na, ez a legmacerásabb dolog. -
#32003 Egy kérdés.
Amikor bekapcsolom a gépemet a steam automatikussan elindul egy frissítés keresésel ezt az ablakot nem lehet kikapcsolni valahogy?
-
nxs #32002 Ha megvetted a Steamen,akkor tuti van benne féreg...a Valve :O -
Piko888 #32001 Sziasztok!
Crysis 2 Maximum Editionnal szeretnék játszani, de az alábbi üzenetet kapom indításnál.
VirTool:Win32/Ceelnject
Tényleg vírus?
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.06.05. 21:18:48 -
#32000 Nem hiszem hogy lehet ilyet. Írj Gaben-nek mail-t úgyis válaszol minden hülyeségre:) Egyébként én sem teljesen értem a dilemmát, de a te dolgod:) -
nxs #31999 Mivel letiltottál így ide írom le. Talán eljut.
A dolog számomra elég abszurdnak tűnt,és igen volt egy kis éle annak amit írtam.
Nem akartalak megsérteni,bocsánat. -
RAMyMamy #31998 személyeskedést, okoskodást mellőzd már :)
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.06.05. 01:11:07 -
nxs #31997 Küzdelmekkel teli életed lehet ha ilyenek zavarnak :)
Amúgy ha jobban belegondolsz az adatokból mit vegyenek el? Csak pár dolog : Játékidő,kártyák,steam xp,kitűző jutalmak,ikon...ha lenne rá lehetőség,hogy az adott Badge-ot privátba rakjad te akkor is tudod,hogy ott van. Lup megvolt,engedd el :) -
RAMyMamy #31996 szintlépés miatt kiraktam 1-2 kitűzőt anno olyan játékhoz, amit nem is szeretek és kezd zavarni, hogy ott virít a profilomon :)
amúgy a support oldalán nem találok ezzel kapcsolatban semmit
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.06.04. 22:22:28 -
nxs #31995 Elárulnád miért tennél ilyet,persze csak ha nem titok? -
#31994 Kizártnak tartom, de nyiss egy ticket-et és kiderül. -
RAMyMamy #31993 lehet olyat kérni a steam supporttól, hogy vegyenek le a profilomról egy kirakott kitűzőt? -
#31992 Hol találkoztam én már ezzel? Az EJ-ben? BTW, klassz. -
#31991 #31976
2017.06.22. -
#31990 Sziasztok,tudja valaki,hogy mikor kezdődik a nyári vásár? -
lacuska51 #31989 be is fogja majd :) -
#31988 akkor se vágom ezzel az erővel a másik 100 inde játékot is berakhatná összehasonlításnak nem ?
-
lacuska51 #31987 Mivel mindkettő indie játék ezért ajánlja. -
#31986 Ezek normálissak?
A játékhasonlósági funkcióban se lehet szerintem bízni ha a felhasználók fűzhetik hozzá a játékokat.
Ez szerintem egy kicsit is téves összehasonlítási alap
Vagy tévedek?
-
#31985 A Company of Heroes (1) kártyás lett! -
#31984 Én mondjuk teszteltem a pécsi MediaMartkban a passzív és az aktív szemÖveges megoldást is --- (akkoriban) szuperdrága 3D tévék ---, és mindkettővel láttam a 3D-t, de nem ájultam el tőle.
Filmet és játékot sem is néznék / játszanék így. -
#31983 hát nekem sajna a 3sd látás elvieg teljesen esélytelen szemüveg nélkül. még a piros kék szemcsi is:) -
#31982 Én is szemüveges vagyok... -
#31981 "Summer Lesson" - 2017.06.22-től
Virtual Reality - nőkre éhezőknek.
-
#31980 igen volna még rajtuk mit simítani sajna.
De mivel technikai nehézségeim vannak látás területen így még ha lenne esélyem kipróbálni a szemcsit nem tudnám:(
-
#31979 Én még a Star Trekest sem... csak lerombolna mindent, amit a Star Trekben szeretek...
[különösen felhívnám a figyelmet a karok és ujjak megjelenítésére...] -
#31978 srácok nekem tünik úgy hogy kicsit igencsak romlik a játékok minőségi mivolta steamen? Tele van rakat indi játékokkal olyanokkal amiket a 2 éves uncsitesómnak se adnék oda hogy klavipüffölés mellett sikeressen végigtolja:)
Illetve egy csomó VR játék van fent amik isten igazából elrémítenének attól is hogy vegyek ilyen szemcsit nemhogy kipróbáljam ezeket a játékokat. Egy kezemen meg tudnám számolni azokat a játékokat amit kipróbálnék ezzel a szemcsivel.(Van egy ürséta szimuláció meg a StarTrekes) VR próbálkozás amit igazán kipróbálnék.
-
#31977 Ezért kell gyűjtögetni, hogy legyen elég manna amit "Gabe-zsír" urunknak felajánlhatunk. ԅ(≖‿≖ԅ) -
#31976 Messze van még 2017.06.22. -
Kissssss0 #31975 brace yourselves summer is coming.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RAMyMamy #31974 valakinek van esetleg fölösben egy goat simulator goaty a mostani humbliból? cserébe innen tudok adni -
#31973 Hát erre a roppant bonyolult megoldásra nem is gondoltam volna, de csak bevált. :D Köszi szépen! :) -
gebali #31972 Nekem volt ilyen nemrég, egy gép restart megoldotta. -
#31971 Másnak is csiga lassú a steam kliens? Kb használhatatlan. Olyan, mintha egy őskövület 1000 éves gépem volna, ami örül, hogy még bekapcsol, viszont ez nem így van, minden működik a megszokott módon gyorsan, kivéve a steam. Kb 10 perc volt mire aktiválni tudtam egy kulcsot, mert úgy be van lassulva. :/ -
Kissssss0 #31970 valószínűleg bedobtak néhány goty kulcsot hogy ne lehessen azt mondani hogy átverés, a többi meg csak mezei red orchestra 2... én is csak simát kaptam.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.26. 18:01:28 -
#31969 egy ismerősőmnél kiirja középen a dlc sorba,hogy goty eddition,nálam meg csak a multiplayert -
gebali #31968 Nem, nem igazán fog meg a játék ingyen se :P Egy dollárért megvettem a Bundle-t aztán csókolom, 80 Days totál megérte annyiért. -
Lokker #31967 Csak nem ahhoz van szerencsénk aki beninjázta. -
#31966 látom fogtad a lényeget, bravo!
bár ami azt illeti, valószínűleg az lennék, igen. nekem nem törne le a kezem attól, hogy beírjak egy köszit.
vagy annyit, hogy "hé barmok, ne erőlködjetek, már behúztam". -
Evoluti0N #31965 Aki még arra se erőlteti meg magát, h egy köszönömöt benyomjon, az a valami noname jelzőtől többet nem érdemel.