34737
  • Kissssss0 #32044
    úgy néz ki a gyorsítótár törlése megoldotta a problémát nálam.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.06.14. 17:11:43
  • PetruZ
    Most nyitottam rá, volt két frissítés, mindkettő lejött és rendben települt.
  • Kissssss0 #32042
    valamiért nem akarnak befejeződni a frissítések/letöltések, steam restarton már túl vagyok, másnak is van most ilyen problémája?
  • Lokker
  • RAMyMamy
    ha nem haragszol, nem válaszolnék rá, kihalt topikokba nincs kedvem írogatni
  • Kissssss0 #32039
    küldtem választ a pd2 topikban...
  • ToMy_
    Köszi az 1-et. :)
  • 3Error #32037
    Én nem. Amit ingyen adnak, az általában "necces".
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tudom, te mennyit játszottál vele, de nekem lassan 2000 órám van a játékban, jópár hónapja csak death wishen+one downon tolom, plusz mint említettem, megvan minden dlc, csak tudjam már, hogy miről beszélek

ak/car mod packnak mire megcsinálod a hülye acsijait, már a játék felénél tartasz kb., m308-nak az alapban van hasonló statja, mint dlc-vel kimaxolva egy amr-16-nak (aminek az ammo pickup rate-je fika, csak halkan megjegyzem), a lángszóró nehezebb fokozatokon szinte szart sem ér + ebből is hamar kiürül a napalm, abból a dlc-ből egyedül a sörétes és a gyújtólőszer, ami használható (az is szvsz csak bizonyos perkekkel jó), overkill pack dlc úgy, ahogy van, kuka (rpg-vel maximum a csapattársaidat sikerül eltalálni a lag miatt + vannak gyökerek, akik meglátják a minigun & rpg kombót és instant kickelnek is), gage mod courier meg a spec ops valóban szinte kötelező, de továbbra is úgy gondolom, hogy a sok töltelék dlc nélkül is vígan el lehet vele lenni, pl. a dodge-os buildek elég op-k, rogue, crook, sicario perkek meg még mindig az alapjátékban vannak benne :)

azzal egyetértek, hogy még mindig csak le akarják húzni az embereket ilyen átlátszó marketingfogásokkal, de biztos le lesz árazva párszor a fullos verzió is... a dlc-k is eddig kb. kéthavonta 75%-on voltak

Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.06.10. 13:46:41
  • Lokker
    Én úgy állok hozzá, hogy legalább jut mindenkinek aki akar. Kész. Ha meg valakinek bejön ezek után akkor megveszi azt a pár dlc-t aminek van értelme. Szerintem win-win kategória.
  • Atisz #32034
    Én tudok, érdekes játéknak tűnik, csak az 5 milliós "limittel" vannak elvi problémáim :)
  • Lokker
    Itt senki se tud örülni az ingyen tartalomnak?
  • Atisz #32032
    Ez tök, jó, csak ugye van 2x millió aktív felhasználó (ide tartoznak az 1 évben 1x bejelentkező és az 1-2 játékkal játszó DOTA/CS felhasználók is).
    Ebből kiindulva kijönni az 5 millióval (azt sugallva, hogy minden 4. felhasználó majd rámozdul emiatt) értelmetlen nagyzolás.

Belegondolva az 1 milliós limit is bőven eltúlzott és azzal már lehet azt az érzetet kelteni, hogy siess, mert (elméletileg) lehet, hogy lemaradsz...
  • Kissssss0 #32031
    ez már off

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "és ez hülyeség, hogy demoval játszol, rengeteg ingyenes tartalom van az alapjátékban,"

ezt mond azoknak akik 30 percig szenvednek egy safe house küldetéssel mayhem vagy magasabb szinten alap fegyverekkel, míg mások meg BBQ és owerkill dlc-vel felszerelve letudják ezt fele ennyi idő alatt(egy fröccs a rendőrökre a lángszóróból és a fél horda le van bénítva), már ne haragudj de enyhén bullshit szagú azt mondani hogy a legtöbb dlc csak kozmetikára meg pénisznövelésre való, az új dlc fegyverek mellet ott vannak még a pénzért vehető fegyver módosítások is amik még jobban megtudják nyomni majdnem bármelyik fegyvernek a statjait egészen a csillagos égig(AK/CAR Mod Pack, Gage Spec Ops Pack, stb..).

és közel sem hülyeség a jelenlegi "demo giveaway" mert aki most beszerezte és kipróbálta az alapjátékot az már készítheti is a pénztárcáját mert jön az ultimate edition minden dlc-vel együtt röpke 45 dollárért, megkel hagyni nagyon ravaszan kitalálták ezt.
  • RAMyMamy
    már megvan szüntetve a dlc-k külön megvásárlása 1-2 napja és ez hülyeség, hogy demoval játszol, rengeteg ingyenes tartalom van az alapjátékban, amivel akár a legnehezebb fokozaton is simán lehet nyomni. a dlc-k legtöbbje csak kozmetika, meg e-pénisz növelés (nekem megvan mind, kb. harmadát se használom). ezután meg még 1,5 évig majdnem minden tartalom ingyenes lesz már.

@#32024: nem kell félni, a megjelenés óta már annyit variáltak, hogy köze nincs az első részhez. csak sajnos annak is anno atomerőmű gépigénye volt, meg ennek is...
  • PeeTeR
    ban
  • savior666
    Steam accountot adnek(Call of Duty: Modern Warfare 2, Black Ops 1-2, Half life 1-2 + Lost Coast) egy Black Desert online steam verzioert.
    Ha valakit erdekel a csere, az irjon privit.
    Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.06.09. 18:59:11
  • Kissssss0 #32027
    igen ez igaz, de ezekkel a dlc küldikel csak akkor lehet játszani ha valaki nyit egy lobby-t velük és a host hajlandó is végig játszani... ez lenne a másik oldala ennek a "marketingnek", még utoljára megakarják szedni magukat mielőtt megszüntetnék a dlc-k külön külön vásárlásának a lehetőségét, és nemsokára jön az ultimate edition is.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.06.09. 15:00:34
  • Jim Morrison
    Dlc kuldikhez lehet csatlakozni, a fegyverek meg... stealthen mindegy:p
  • Kissssss0 #32025
    ez csak az alap játék néhány alap fegyverrel meg küldetéssel... szóval ha valaki akar a teljes játékkal játszani akkor keményen meg kell venni több mint egy tucat+ dlc-t meg fegyvercsomagot, mert az alapjátéknak eléggé olyan szaga van mintha csak egy demoval játszana az ember.
  • Scooter
    Mondjuk ha ugyanolyan fos lesz mint az első rész, akkor úgyse fog érdekelni ez se. Az baromi monoton egy játék volt. Az egyet csak azért nem törlöm a fiókról, mert gifts-ről van nyereményként és nem akarom, hogy meg*asszanak ha visszanézi valami staff, hogy aktiváltam-e. Néha majd talán előveszem, ha nem lesz jobb dolgom a 726 játékom mellett!
  • Dzsini
    Viszont többen kattintanak rá, mintha azt mondanák, hogy "ingyen mindenkinek" - így, hogy "nem jut mindenkinek", máris vonzóbb, hiszen "le lehet róla maradni". Ezt hívják marketingnek.

És a aki így kattint, az nem fog utánaszámolni, hogy az 5 millió ingyenpéldány esélytelen, hogy kifusson.
  • Atisz #32022
    Lol, ez az 5 millió tök értelmetlen ágyúval verébre lövés, jó ha 2 millióan (ami már iszonyatos nagy szám) rákattintanak emiatt.
  • Kissssss0 #32021
    ingyen payday2 addig amíg szét nem osztanak 5 millió darabot.
  • PetruZ
    Igazából hozzáállás kérdése, hogy mennyire bírod elviselni, hogy különböző személyiségű macskalányok mindenféle cuki, macskás és lányos dolgot csinálnak, miközben végigkattintgatod (vagy automatán hagyod). :) A Vol. 0-ban pl. nincs igazán interakció sem, az csak arról szól, mit művelnek, mit beszélgetnek, míg nem vagy otthon (bár vannak benne rejtett, nehezen észrevehető achi-k is). Ez elég rövid is, valami 15-20 perc alatt végig lehet nézni. A Vol. 1 (és a 2-3) már sokkal hosszabb és összetettebb, de alapvetően ugyanúgy regények, vizuálisan előadva. Nézz meg pár YT videót róluk, és kb. képben leszel. :)
  • Kissssss0 #32019
    most csak ennek a játéknak cuccait néztem meg marketen... tudom vannak ennél sokkal merészebb árak is :D az igaz hogy a nagyon drága hátterek emok nagyon nehezen mennek el, én még a killing floor foilás kártyámtól se tudok megszabadulni. :(
  • Evoluti0N
    Ok. Nem játszottam vele, szal nem tudom, h milyen, de az gondoltam, h ez az egyedüli (vagy inkább fő) vonzereje. Mondjuk Overwhelmingly Positive és valszeg nem játssza mindenki a HC verziót. :D Szal gondolom akkor, h van benne valami, ami az embereknek bejön a SFW verzióban is.
  • Scooter
    Főleg ha megtartod, mert akkor khmmm, le**arod!
  • PetruZ
    Tudom, ismerem, de nem nyáladzok ilyesmire, szóval nekem nincs bajom azzal, hogy a "nudity" címke ellenére nincs benne ilyesmi (vagy ki van takarva). Ez a többi hasonló VN-re is igaz.
  • Evoluti0N
    Steames verzióban tényleg nincs. Azonban a nem Steames baromira hardcore. Csak olyant nem engednek fel Steamre. Emiatt a Steames verziók olcsóbbak, meg lehet venni hozzá hivatalos oldalról patchet, ami belerakja a szaftos részeket.
  • 3Error #32014
    Az nem is sok... Nekem van 6 eurós hátterem is, igaz megvenni nem fogják (csak 4.11-ért, de annyiért nem adom)... Viszont 1-3 eurós háttereket már adtam el, sokat.
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.06.08. 17:43:40
  • Kissssss0 #32013
    1.11 usd az egyik nekopara háttérért... az szép.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.06.08. 17:35:54
  • RoboKutya78
    de megnézed mit érnek a képei a piacon máris elszáll a szégyenérzeted:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.06.08. 17:08:30
  • PetruZ
    Nem kell szégyenlősnek lenni, nincs benne semmi olyan, amiről azt hiszi az ember, hogy benne van. :) Nekem ezek megvannak már az új HB bundle-ból (és játszottam is már velük), azért dobtam be ide őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha rajongója lennék az ilyesminek, mint a sicc, hogy nyomnám a gombot... :)
  • Evoluti0N
    Szerintem erre sokan túlságosan szégyenlősek lesznek jelentkezni. :D
  • PetruZ
    Mindennapi cicalányaitok legyenek meg még ma. :)

Szombat este 7-ig, lvl 1+.
  • Scooter
    Outland a steam-en, június 8, este 19-ig ingyenes!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.06.06. 19:41:43
  • RoboKutya78
    hu akkor inkább hagyom hagy ketyegjen:)
    Ezt a pár hónapot az új vasig kibírom hogy elvesz pár hasznos pillanatot az időmből:)
  • Jim Morrison
    "In order to hide the update dialog, simply run Steam with the --silent command line option."

pl a parancsikon cél legyen:
    "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" --silent