Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8-as szinttől ad kártyákat
Jah, akkor értem: még csak hármas szintű az accom. Akkor nem strapálom magam tovább a klikkelgetéssel.
Hálásan köszönöm 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

IMYke2.0.0.0
A Badge / Kitűző alatt keresd...

Ígym ez fogod látni a böngész címsorában: "http://steamcommunity.com/id/<itt_a_steames_neved_látható>/badges/"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Pedig oda kerül. Viszont ha még nem vagy 5. szintű, akkor nem kapsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Üdv és boldog karácsonyt!

Elnézést, ha banális butaságot kérdeznék, vagy ha már meg lett válaszolva, de ritkán szoktam 'steamezni'. A kérdésem az lenne, hogy a felfedezési várólista végignézésére ígért két (v. három) kártya hova kerül? Mert a raktárban nem látom őket.
Köszönöm.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Majd jönnek a kollegák és kijavítanak..én csak amatőrként okoskodok..

Ahogy egy barátom mondja:e-pénisz méregetés..semmi másra nem jó szinte😊..Minden játékból esnek kártyák + ezek az alkalmi vásárok szezonális kártyái is vannak..összejön x darab,készülhet a kitűző..Ezáltal a felhasználói szinted emelkedik,ami maximum arra jó,hogy eshetnek néha kuponok konkrát játékokhoz,amik a vételi árát leakciózzák...A gyémántok is arra jók csak,hogy a meglévő játékaidhoz tudsz újabb kártyákat venni..és a kör folytatódik...

Sajnos semmi extra motiválóbb nincs benne,még egy legalacsonyabb árú indie-t se vágnak hozzád miatta 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.26. 09:06:57
Dzsini
A kártyákat vagy eladod pár centért, vagy hasonlóan pár centért összeszedsz belőlük egy kitűzőre valót, amiért tapasztalati pontot kapsz. A tapasztalati pontoktól magasabb lesz a szinted, amitől többször juthat neked is kártyacsomag olyan játékokból, amik neked megvannak és már nem eshet belőlük több kártya, amit kibontva és továbbértékesítve a steames pénztárcádba szépen elkezdenek gyűlni az eurocentek, amiket elkölthetsz. (nekem ez így visszanézve kb. havi 10 centet jelent)

Itt azok, akik ezt komolyan művelik (és van sok száz, akár több ezer játékuk is Steamen), nem ritkán párszáz euronyi "ajándék" pénzt összeszedtek így. De elsősorban ahogy Imi is írja, kozmetika a lényege.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.26. 09:07:09

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"de ha ingyen játékot vagy DLC-t lehet vele szerezni akkor már igeeeen 😊"

Akkor nyugodtan felejtsd el őket - nem lehet ezekkel ingyen játékot, DLC-t szerezni.
Pusztán STEAM-profil kozmetika az egész. Kiteheted a profilodon egy vitrinbe őket, és az odalátogatók láthatják, mennyire ügyes és elhivatott stb. vagy:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok! Lenne valaki oly kedves így karácsony lévén, hogy egyszerűen el mondja mire jók ezek a kitűzök egy egyszerű halandó számára? 😊
Hogyan tudom őket hasznosítani? az egyikből csináltam 22 drágakövet, de ott meg is állt a tudományom. Annyit olvastam, hogy több barátom lehet a steamen, ha ez a lényege akkor annyira nem motivál, de ha ingyen játékot vagy DLC-t lehet vele szerezni akkor már igeeeen 😊
Csak ennek mi a menete?
Köszönöm és Béke! 😊
3Error
Nekem a Nexussal nem volt bajom. Igaz csak a Skyrim-et és icipicit a Fallout 4-et moddolgattam. Ésszel persze. Most ennyi frissítés után a F4 tuti kifagyna a fenébe, új(újított) modokat kellene keresgélnem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
A moddolás egy adott játék archívumaiból, állományaiból történő kibányászás (99%-ban ehhez vagy mások által megírt program, script, editor, vagy már a játék(sorozat)hoz elkészített korábbi megoldás), azok megint csak más programokkal való szerkesztése (jellemzően: képszerkesztők, 3D modellszerkesztők és alkotók, hangszerkesztők, script editáláshoz alkalmas programok, és szövegszerkesztők stb.), majd valamilyen módszerrel, vagy a már kinyeréshez használt megoldással a játék archívumába, fájlszerkezetébe való visszaimportálás...
...és ezt az eredményül kapott fájlt/ fájlokat, csomagot etc. kapod meg a Nexus rendszerében (jó esetben)...
...amit végül a Mod Manager számodra az adott játékhoz megfelelő helyre, módszerrel bemásol a játékodba (nyilván, beállítások után).

MerlinW
Nem mi hanem ki. A modderek moddolnak. Te meg használod őket. Minden modifikációt máshogy kell használni, így nincs általános automatizmus. Nexus a saját weboldalán levő pár játékot támogató összeeszkábált programja nem csinál mást, mint hogy helyetted kitömöríti és a helyére másolja a nexus oldalán levő cuccokat. Amiket ugyanúgy te is meg tudsz tenni kézzel.

[merlinw.org]

És akkor mi az ami moddol, ha azok nem?
MerlinW
Én kézzel szoktam, te meg azzal csinálod, ami kézre esik😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Egyik sem moddol a szó klasszikus értelmében - Nexus Mod Manager

"Leírás
A Nexus Mod Manager (NMM) arra való, hogy könnyen lehessen cserélgetni a beépülőket, meg a betöltési sorrendjüket. Egyébként ugyanúgy bemásolja a megfelelő helyekre a dolgokat, mintha kézzel tennéd, csak pontosan tudja, mit hova rakott, ezért sokkal egyszerűbb vele az eltávolítási művelet (meg vannak benne egyéb hasznos dolgok is)."

Sziasztok!

Mivel érdemesebb/szokták moddolni a játékot: NexusModManager vagy ModOrganizer?
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Papa01
Sziasztok! Megkaptam első bónuszcsomagomat.😊Bioshock 2 RE. A szintem: 30.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

igazából tudom mi a bibi - még nem lett hozzákötve a fiókhoz - ,csak a szőrözés pont kicentizte,hogy kicsit forgassam a kártyákat😊
új a bankkártyád?
Nálam most kb 5-6 perce updateing steam van.
Másnál is produkál ilyen dolgokat?
Ha nem próbáltam volna miért írnám,hogy nem megy? Beléptem és kb 10 perc után ki is vágott,nyomtam egy gép restartot de semmi,minden más oldal bejött csak steam nem működik.
Viszont ha nálad megy nyomok resit a modem+rooter kombóra is sőt kap pár pofont a wi-fi is 😊
na..steam újabb faszoskodása...csencselnék raktárból,hát faszt a seggembe 😊

"Steam Pénztárcádhoz nemrég olyan hitelesítetlen bankkártyával adtál pénzt, melynek használati gyakorisága mostanában nőtt meg. Megpróbálhatod hitelesíteni most, vagy várhatsz, míg a korlátozás automatikusan megszűnik."
Próbáltál belépni?Nálam nincs gond.
Még mindig ddos alatt van a steam? Nem igazán értem mi az üzenete az egésznek a támadók oldaláról,és azt se értem,hogy a valve miért nem tudja megoldani a problémát. Tudom elcsépelt duma de megint csak a sima melósokkal sikerült kibaszniuk úgy isten igazából.
Igen:össze akarja linkelni a humblebundle profilodat a steam fiókoddal.Ez más oldalakon is így müködik.
Utoljára szerkesztette: Orias, 2016.12.24. 21:51:14
nem vagyok szakértője a dolognak de láttam már egykét oldalt ami le volt tiltva és nem lehetett csatlakozni.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Aha tényleg, most nézem a link stimmel, engem ez zavart meg amúgy:
"Ne feledd, a(z) www.humblebundle.com nem áll kapcsolatban a Steammel vagy a Valve-val".
Ha nem azon az oldalon vagyok, akkor meg mi a ráknak figyelmeztet?
humblibundli átirányít téged a steam oldalára mikor rákattintasz a csatlakozásra, a jelszavadat és a felhasználónevedet már a steam oldalon fogod megadni.

más steames játékokkal foglalkozó oldalaknál is így van pl steamgifts.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Sziasztok!

A humblebundle.com-ról be lehet még egy óráig ingyenesen szerezni GRID steam kódot. Be kell hozzá regelni a humble oldalára, de amikor kérni akarom az ingyenes játékot, akkor felhoz egy oldalt, ami kéri nem csak a felhasználónevemet, hanem a steam jelszavamat is, ez normális?Állítólag be akar jelentkezni a humblebundle oldalra a steam fiókommal (vagy össze akarja linkelni a humblebundle profilomat a steam fiókommal, valami ilyesmi... ) Miért kell ehhez neki a steam kódom? Még azt is kiírja, hogy: "a(z) www.humblebundle.com nem áll kapcsolatban a Steammel vagy a Valve-val". Remélem van itt valaki aki ismeri aki esetleg ismeri az oldalt és tud segíteni hogy mennyíre biztonságos itt megadni a steam jelszót!
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2016.12.24. 17:56:56
Épp a minap vettem meg, szóval csak hatalmas köszönet a felajánlásért és persze nagyon boldog szülinapot. 😊
Ja a link része lemaradt a dolognak, köszi a javítást!😊)

Szászke

RelakS
signature.png-t kitörlöd, és ezt az url-t kapod.

Szerintem így jó 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Scooter
<#taps><#eljen> Viszont csak a kis kép jön be! <#wink> Talán csak poén akart lenni? <#idiota>
Szerk: Amúgy bocsi, csak vicceltem. Boldog Karácsonyt mindenkinek! <#pias>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.24. 16:10:52
Születésnapomon zár pont, boldog karácsonyt!😊

Szászke

szerencsére... kaptam 3 ugyanolyan "whoa dude" kártyát -.-'

IMYke2.0.0.0
Globális támadást kellene indítani a DDoS-támadásokra alkalmas (3rd Party) programok készítői ellen is már...
<#eplus2><#gonosz2>

MerlinW
Nem miattuk állnak a szerverek, a lenti cucc nem tud megölni semmit, lévén cache szerverekkel dolgozik a Valve, és túl sok kérés esetén egyszerűen nem szolgálja ki a többi klienst. Az igazi ok, hogy a szerverek tegnap óta ddos alatt vannak, csak a vásár miatti látogatottság miatt ez nekünk most kevésbé tűnik fel.

[merlinw.org]

Atisz
Ha minden igaz, visszajött. Játszani és vásárolni azért szerintem még ne kezdjetek el.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Valóban. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Majdnem beléptem a Mad Max-be, de kiírta, hogy nem tud szinkronizálni. Beléptem aztán gyorsan ALT+F4. Mondom, dehogy. Meg is halnék ha nem tudnám mennyi játékidőm van benne! <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Srácok, srácok, csak semmi meglepődés, hisz tudjátok, mi van ma!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy megvan miért halt le a STEAM? 😊))

"Yeah, I thought for a second that maybe alot of people started using that script, and it killed Steam, impossible, but an entertaining thought."

-------------

"By default, your script queries 999 pages at once. That's 999x times or 99900% more requests per user.

No. It's not impossible. While a single user is fairly unlikely to DDoS the server, 20 people already quantify 20x times the information exchanged to 19980x times, which is a substantial increase. Of course JSON is pretty lightweight and fast, but out of courtesy you should at least space requests. I'm honestly a bit surprised they don't temporarily time you out for that, as they do with the market API where you get timeouts.

The better option would be to relay it to third party servers instead, which specialize in crawling steam once to provide the data to a broader audience. Like SteamDB."

IMYke2.0.0.0
http://www.polygon.com
"Yes, Steam is down for everyone
The sales will have to wait a bit
by Ben Kuchera Dec 23, 2016, 11:44am EST"

wantonly
Mondjuk most el sem tudom olvasni az ide vonatkozó feltételeket, mert az sem működik.
Jim Morrison
én meg nem tudom az event kártyákát megszerezni...khm.. szavazni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
Jó kis neokádárista prolitempó 😊

(már ha nem irónia volt)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.23. 18:49:09

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mikor regisztráltál Steam-re, te elfogadtad a feltételeket, úgyhogy igen. Nekünk kuss a nevünk ilyenkor.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rita79
Felháborító, hogy horror összegeket elkér a Steam a játékokért, mert ráteszi a maga jutalékát rendesen cserébe a kényelemért, aztán ilyenkor meg amikor az ember játszana az ott megvett játékaival, nem tud, mert nem működik. De ezt természetesen a felhasználóknak meg kell érteniük és kuss.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2016.12.23. 18:26:14

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

na igen... szerencsére a digital hom(o)icide játékokkal már nem kell többet találkozni steamen, amennyi hulladékot kiadtak ezek<#szomoru1>
(kirúgták az egész bagázst steamröl)