34737
  • Fabio Capello
    Portal giveaway

Ha valakinek még nem lenne meg, lépjen be. Privát giveaway, tehát mindenképp SG-s kapja majd meg, sok sikert a résztvevőknek!

Egy plusz repet elfogadok, ofkorz. :) Ha lesz sikere, akkro a Deus Ex is hasonló módon lesz elpasszolva, vszeg.

szerk: lehet invite link kell hozzá, itt van öt, ha nem elég, akkor dobok még be:

1
    2
    3
    4
    5
  • plu604
    van egy eladó Left 4 Dead 2-m, pm-ben várok ajánlatot érte :)
    szén, kupon és TF2 item nem érdekel.
  • Gyuszopapa
    Símán meg lehet állapítani hogy craftolta-e a játékokat más accoutokkal vagy nem ,meg kell nézni az acsi listáját .10-15 acsiból nem,lesz 30 játéka.
  • Fabio Capello
    gyó, paypal abban számol, amit megadsz neki, nekem pl usd-ben. aztán persze be/kiutalásnál az unicredt vétel/eladási árfolyamán vált.
  • kifli
    pénz kivétel kerül csak plusz költségbe, illetve valaivel roszabbúl váltanak mint a rendes bankok (2-5% kb)
  • Joybull
    Már régóta használok paypal-t. szerintem megbízható. ha megnyitsz egy számlát akkor tudsz ráutalni rendes folyószámláról. Az ő számlájuk az unicreditnél van. meg kell adni az azonosítódat és pár napon belül jóváírják. forintban. a költsége az utalás díj belföldön ha jól emlékszem.
    A számládat forintban tartják nyilván és mikor vásárolsz akkor mindig az aktuális árfolyamon váltanak át. Ahogy számolgattam kb. a valutaárfolyam eladási ára (tehát a legdrágább) az átváltás.
    Vásárlásra egyéb díjat nem számol. (tapasztalat: netes bolt, steam).
    Más személynek még nem utaltam róla így azokat a díjakat nem tudom.

• Fpocok
    Forintban.
    Nem mindegy, ki váltja át? A hasznukat úgy is rárakják...
  • H3LLBoY
    Lehet hogy hülye kérdés, (vagy csak én vagyok hülye) de ha nyitok PayPal fiókot és töltök fel pénzt, akkor azt ott forintban látom vagy már euróban? Ugye nálunk ha sztímen vásárolok, akkor azt euróban fizetem, viszont ha forint van a számlámon, akkor azt a PayPal váltja át euróba vagy a sztím? Remélem világos, hogy nekem mi sötét, de nagyon!
  • ratgab
    Többször használtam már átutalásra mind külföldre, mind ismerősnek, mind magánszemélynek, ha pénzt akartam küldeni.

Szerintem Steam vásárlás esetén nem vonnak semmit, ha magánszemélynek (renegade ops 4-es pack 1 példányát vettem így: 680 Ft-ot fizettem és még kb. 130-at vontak kezelési költségként, ami fele vagy harmada a banki átutalási megbízás összegénél) küldesz pénzt akkor igen.
  • Morpeus
    Én is szeretnék látni egy ilyen írást.
  • ollie
    A PayPal egy rendes bank Európában, vagyis ugyanolyan kötelezettségei vannak, mint mondjuk az OTP-nek. A különbség, hogy az előbbinek nincs fizikai fiókja (kirendeltsége), csak a neten érhető el.
  • H3LLBoY
    Lenne rá és az imént számolgattam, hogy mennyi zsét kellene félreraknom, hogy a jobb kuponjaimat feltudjam használni, de mivel köcsög Maestro-s bankkártyám van, ezért ezzel nem tudok fizetni, a PayPal-t meg nem nagyon ismerem, nem tudom hogy mennyi pénzt vesznek le maguknak egy ilyen átutalásból. Akinek van PayPal-ja az írhatna egy linket vagy beszámolhatna a tapasztalatairól, hogy mégis mennyire megbízhatóak.
  • Fabio Capello
    No, a Deus Ex 1 GOTY a nyakamon maradt végül, várom a jelentkezőket, ajánlatokat :P
  • DarkSector
    Full jogos a kérdés.
  • Optimus Prime
    Tudod van, akinek nincs. :/
  • ollie
    Én a profilommal pont 60 achiet értem el, és végeredményben lett belőle vagy 20 játékom. Ha jól emlékszem 3 esett, 4-et kraftoltam, közben cserélgetésekkel kaptam egy csomó szenet, meg egyszer volt olyan, hogy kb 10 játékot kaptam egy olyanért, amit nagyon keresett az illető, meg még egyszer megtörtént ugyanez, de "csak" 5 játékot kaptam. Mindkét esetben többszörösét érték a kapott játékok az elcseréltnek.
  • ollie
    Baszki, 10 euró a Sacred 2, ott van neked a 75%-os kupon. Ne hogy már ne legyen rá 800 Ft-od.
  • ollie
    Viccelődünk?
  • H3LLBoY
    Az összes kuponom odaadom egy Sacred 2-ért!!!

-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
    -33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
    -50%-KAL OLCSÓBB Valve (3x)
    -10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
    -25%-KAL OLCSÓBB GSC Games
    -25%-KAL OLCSÓBB Kalypso Media
    -25%-KAL OLCSÓBB Codemasters
    -33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
    -50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2x)
    -50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
    -50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
    -50%-KAL OLCSÓBB Avencast
    -50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
    -50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
    -50%-KAL OLCSÓBB Audiosurf
    -50%-KAL OLCSÓBB Trauma
    -50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
    -50%-KAL OLCSÓBB Max Payne 2
    -50%-KAL OLCSÓBB Amnesia
    -50%-KAL OLCSÓBB The Hitman Collection
    -50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
    -60%-KAL OLCSÓBB Magicka
    -75%-KAL OLCSÓBB Torchlight
    -75%-KAL OLCSÓBB Sacred 2
  • DarkSector
    az is beleszól jogos!
    de valjuk be itt annyi ingyenreg készült, ahogy elnézem pár ember tárolóját hogy ihaj.

Szerinted hogy lehet hogy én 2 profillal 3 játékot szereztem, más meg állítólag 1 profillal 10-20 játékot!???
  • PunkZoli
    ez meg a másik, hogy logikus módon hullámzik mindig, mert az amcsik kurvasokan vannak, és ott az időzónák ugye
  • PunkZoli
    maradjunk annyiban, hogy nézzük meg a most hétvégén a peaket és az lesz a viszonyítási alap

olyat meg felesleges kijelenteni most, hogy a farmolók miatt ugrana meg, hiszen voltak olyan akciók amik sokkal több embert vontak be, mint farmolót szerintem.
    Lényegében, ha valaki farmol max 2 accon van egyszerre bejelentkezve, mivel bejelentkezni ugyan annyi idő mindig, tradelni szintén, felesleges több erőfeszítés, virtuális gép etc... az mint plusz idő...

De, ha már holnap 5millió lesz a peak ... amúgy kurva érdektelen ez a vita:D
  • gosumofo
    pár órája volt annyi, csak elmentek aludni
  • DarkSector
    Igen.

Nem mondtam hogy januárban is 5000000 lesz az adat! :)
    Láttad hogy a görbe vége lefelé megy? nah ezért. :)
  • DarkSector
    Pontossan steam weben a változó ip-t látja, a kliens a valóssat, ezért lehetséges, csak 2 kliens ielletve 2 web nem ....

Wirtualban viszont igen, mert elvileg ott külön ip-t kap a böngésző...
  • DarkSector
    Biztos vagy te ebben? :)
  • DarkSector
    azok barátlistások amit irtam...
  • Morpeus
    De ha 20 virtuális gépe van akkor nem cseszheti. Mert a steam szervere csak a routered ip-jét látja max. De leginkább csak a szolgáltatót. Virtuális gépet meg baszott egyszerű létrehozni. Csak nem kis gép kell hozzá.
  • gosumofo
    és ebből 960 ezer VAC bannolt..
  • grebber
    Cseszheted a virtuális xp-det mivel a steam a gépet nézi szóval a géped az ugyanaz maradt!
  • gosumofo
    Azt nem számolja bele, csak akik friendsen fent vannak. Összesen steamid-k alapján már több mint 45 millió account van.
  • DarkSector
    Prohardveren is ezzel jöttek

De ott is azt tudom írni hogy ember az egy leleményes teremtmény.
    1 routerre több gp, vagy 1 gépen virtual XP stb, illetve a kliens és a webes steam külön accounttal megy...:)
  • gosumofo
    egyszerre? :)
  • DarkSector
    Sok alreg:

• DarkSector
    ha 1-2 napon bellül nem látsz változást, EMAIL-t 1000 % hogy kkapsz róla, akkor nem nyertél!
  • Optimus Prime
    Akkor, ha még meg nem jelent játék van a listámon nem kapom meg később se vagy emiatt semmit se kapok? Vagy csak azokat, amik elérhetők?
  • DarkSector
    np.
  • lalakov
    Akkor félreértettem.
  • DarkSector
    Nem tárgytároló, mondom ajándék, vagyis egy ajándék, vagyis gift szerintem...nem tradeable-re gondoltam...ezért irtam hogy ajándék.
  • lalakov
    Beraktam a Modern Warfare 3-at, cserealapnak jó lesz, már csak meg kéne nyerni.