Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egy jelszó volt mindkettõhöz vagy más trükköt használtak.
márcsak azértsem lehetséges amit irtál mert megerõsitett e-mail-t nem bejelentkezve megse lehet változtatni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az e-mail-t haveromnál is könnyen feltörték, mert közben figyelmetlenségbõl ugyanatz volt a jelszava mint a steam-ben.
szerintem itt is ez van a steam és a freemail vagy minek ugyanazt a kódot használta a károsult.
de minnya megnézem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
E-mail-re azért nem kaptál semmit, mert az az elsõ amit megváltoztatnak a jelszó után. Más dolog, hogy a mail címet mindig aktualizálni kell, míg minden jelszót legalább félévente változtatni. Ez alap az interneten.
Tehát annyit tudsz tenni, hogy a megõrzött vásárlási nyugtákkal mellékelve írsz egy levelet a supportnak, hogy mi a helyzet. Ha a nyugtákat sem õrizted meg (világ legnagyobb hülyesége lenne), akkor felesleges, hiszen nem tudod bizonyítani.
[merlinw.org]
Óriási szükségem lenne a segítségetekre! Tegnap hajnalban történ velem filmnézés közben, hogy kidobott a Steam, hogy lépjek be újra. Ok beléptem és erre azt írta ki, hogy a jelszó vagy a felhasználó név érvénytelen. Én nem értettem a dolgot sokadik próbálkozás után se, mert már több mint 2 éve használom ezt a fiókot és sose volt baj eddig. Nem tudtam belépni és próbáltam újra küldeni az e-mail címre a kérdést és a kódot, de szerintem megszûnt az az e-mail fiókom mert sehova se engedett be többszöri név próbálkozással és nem is emlékszem pontosan a címre. Megpróbáltam másik fiókra feltelepíteni a gameket, de nem engedte mert már egyszer be van a CD kulcs regisztrálva a régire. Most mit tudok tenni? Hogy tudom törölni a régit?
[merlinw.org]
Válasz: márhogyazistenbenetudnám!
ennyi volt 😄
nem baj, nem bánom, de azért köszi! 😄
. : Z E L L E R : .
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Most találtam, az 576kbyte-ban 2000forint. Akkor megveszem ott is 😄
Köszi
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
5, 15, 28 kincses lada felszabaditas utan lehet ezt kinyitni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Parasite Eve 2, best game EVER!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Mert nem jött be és szeretném eladni.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
[merlinw.org]
nos nekem fent van mar majdnem 1 honapja a demo de nem adta meg, illetve most vegig toltam megint azt az 1 missont de igy sem adta meg. Meg kell vennem? bar nem rossz game.