Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
légy átkozott steam(megvettem evil genius-t)

zorrobomber
kár hogy tetris klón 😊 talán inkább evil genius-ra kéne ma beruházni

MerlinW
Chime-t vegyetek 1€-ért. Az eddigi leghangulatosabb tetris klón ever😊

[merlinw.org]

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Azt én is bezsákoltam, de kötelezõ vétel volt a Monkey Island 2 SE is 2,5-ért😊

[merlinw.org]

grebber
1 játékot szerzetem be a mostani akció alatt KOTOR 1-et 650 Ft-ot megért!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
SG.hu Steam csoport

Tessék csatlakozni😊

[merlinw.org]

bertino
ez nem igaz bakker.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csáp!

Hogy lehet tötölni a kívánságlistáról?

Üdv!
DarkSector
jah oks ha legközelebb ilyen van akkor hogy tudjam, nagyon kösz.

amúgy most 3.5 euro a L4D 2 azt vettem meg. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
nagy steam ablakban nyomj rá a felhasználónévre fent

DarkSector
még annyit esetleg ha nem rakom el tartalékba ezt a linket, akkor alapesetbe a steam felületén hogy jutok ide az account-hoz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
igen köszönöm a segítséget.
én az elején nem figyeltem a pipát kiszedni. nem is az a baj, csak ha most kiszedem akkor miért nem tudja elfelejteni azt nem vágtam.

nah mindegy megnézem.

nem a kártyaszámmal van a baj, hanem semmi adat kérés nélkül lehetne vásárolni a profilomra ha valaki illetéktelen feltörné.

nem kér a kártyáról semmi uccsó 3 számjegyet meg ilyenek, és ezt szeretném kiküszöbölni nehogy ebbõl késõbb baj legyen.

még1x köszönöm az infokat.

DarkSector
jah de most vásároltam beléptem hogy adatok modosítása, és a pipát kiszedtem, vásároltam utána probaképpen ujra megnéztem megint megjegyzi....lol mondom

lolSL
https://store.steampowered.com/account/

itt ha belépsz jobb oldalt a dobozban tudod törölni az elmentett adatokat
minden vásárlásnál kérdezi hogy elmentse-e, magától biztos nem tette.
egyébként más nem férhet hozzá akkor se ha ellopják az accountod, nem látszik a kártyaszám.

bon
Vásárlásnál van lehetõség, engedélyezni és tiltani az adatok megjegyzését.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
még egy kérdés biztonsági okookból.
most hogy akciók vannak vettem játékot.

hogy lehet megoldani hogy ne jegyezze meg a kárytya adatokat a steam, mert ez durva azért, valaki feltöri az accountomat akkor az adataimhoz is hozzá tud jutni.

valaki meg tudná mondani?

DarkSector
jah énis ugy vagyok vele hogy a virust csak akkor kapja el az ember ha rossz helyekre lép fel és töltöget le.
jah haverom steam-nél csak a hivatalos titkositott steam-re jelentkezett be néha meg a kliensbe.
kitudja mi történt.

eleve nekem az fura ha le van titkositva egy e-mail, akkor abból a titkos kodot hogy szedi ki az illetõ.
mert ugye azzal lehet megváltoztatni a steam profil adatait.

bertino
akkor meg csak olyan honlapokat kell latogatni, ami ismert nepszeru es biztonsagos.

ilyeneket kockaztat az ember, ha eltevedt lapokra maszkal, erre nagyon figyelni kell.

magatol pedig nem jon be egy trojai, csak ha olyan oldalra teved az ember, vagy ha nem hasznal UAC-ot, pl.

DarkSector
jah azt irtam neki én is, de minden védelemmel rendelkezett.
én aki meg semivel csak egy szaros routerem van, amiben egy tüzfal van semmi más.
lehet akkor a sok védelmi cucc se ér semmit, de akkor még mindig ott a kérdõjel, hogy miért csak a steam?
hiszen az e-mail-be pl gyakrabban loggol be. értehetetlen.

lolSL
akkor meg vmi trojan v keylogger van a gépén, vagy belépett a suliban vagy egy netcafeban ahol lehúzták.
csak úgy elég érdekes lenne ha accountot lopkodnának, elég nagy szerencse kell kitalálni egy login név és jelszó kombinációt.

DarkSector
jah de még sajnos mindig van ilyen, haverom nem adta meg senkinek, eleve kizárt dolog mert 4-5 haverja volt steam-en ritkán használta, és akkor se sokat multizott, szoval jelszot tuti nem adta meg másnak.

kérdeztem hogy esetleg valami oknál fogva volt-e valami gyanus dolog vagy egyébb ami ezt okozhatta volna és semmi.
az e-mail érvényesitve volt.

szóval nem kell ehhez megadni adatokat senkinek hogy valaki feltörje a profilját valakinek. tök bizalomgerjesztõ.

örülök hogy ilyen vicesnek tartod a dolgot.

bertino
rendes toled, hogy figyelmezteted a nepet, de evek ota aki barmilyen azonositot is megad masnak a neten keresztul, ahhoz tenyleg csak tapsolni lehet.

ez mar a net velejaroja ma mar.

bertino

DarkSector
" A kívánságlista nem szó szerint kívánságlista,"
egyrõl beszélünk?

DarkSector
ezekszerint nem csak elvenni, mert haverom nem hülye õ vágta mint én ezeket a dolgokat, de még nem akarok irni semmit, mert asszem megvan ki volt az.
majd késõbb elmondom.

MerlinW
Sosem volt sorsolás. A kívánságlista nem szó szerint kívánságlista, pusztán egy mappa számodra és az ismerõseid számára. Te figyelemmel kísérheted a kiszemelt játékot, az ismerõsök meg látják kinek érdemes továbbadni egy esetlegesen duplikált játékot.

Acc lopások pedig nem újra mennek, hanem megy amióta létezik Steam. Accot lopni nem lehet, csak elvenni hülye emberektõl. Azok pedig meg is érdemlik😊

[merlinw.org]

DarkSector
Újra mennek a steam account lopások!!!!
Mindenki figyeljen oda, most nemrég történt egy eset haverommal is.
Haverom most elõvigyázatos volt, e-mail érvényesitve volt, senkinek nem adta meg a jelszót. Mégis valaki feltörte.

Nagyon figyeljen mindenki oda, hogy ha bejelentkezik steam-be mindig a kliens vagy a hivatalos oldalon tegye, ami titkositott kapcsolatot használ "https:\\"
- semilyen haveroktól kapott linkeken meg átirányitott oldalakon keresztül nem szabad belépni, mert sok olyan oldal van amiben lemásolják a bejelentkezõ steam felületet, csakhogy a beirt jelszó és felhasználónév egy illetéktelen adatbázisba kerül!
- senki ne adja meg a jelszot soha sehol, és ez nem csak a steam-re vonatkozik!
- nem szoktak jelszót kérni soha a felhasználóktól, és semmilyen akcióban sem.
- ezt nem lehet elégszer elmondani, figyeljen oda mindenki.

DarkSector
az állitólag az nem biztos állítólag.

bertino
allitolag.
en meg allitolag sosem hallottam rola.
allitolag.

DarkSector
van itt köztetek olyan akit kisorsoltak és megkapta ingyen a kivánságlistáján szereplõ elsõ 5 játékot?
mert állítólg naponta 30 játékosnak megadatik ez a lehetõség!

DarkSector
thx

Közösség/játékok/kívánságlista
Úgy tehetsz be oda játékot, ha ellátogatsz a játék oldalára (Stemen az áruház fülön belül), és ott ráklikkelsz arra mai beteszi a kívánságlistádra (jobb oldalt van).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

DarkSector
köszönöm de nekem magyarul van a kliens. és bejelentkezés után nem látok ehhez hasonlot sem...:S
magyarul mi van oda kiirva?

bertino
open your eyes a fooldalon.

DarkSector
üdv hol van steam-en a kivánságlista???
vagy hol lehet szerkeszteni?

köszönöm!
Elõször is letöltöd a Steam klienst, és regisztrálsz (ha még nincsen Steam fiókod). Ha van akkor csak simán belépsz a profiloddal, és a közösség oldalon felül a játék fülön belül van olyan, hogy termék aktiválása a Steamen. Azt kiválasztod, és utána a Steam végigvezet az egész procedúrán (ami annyi lesz, hogy meg kell adnod a kódot ami a kártyán szerepel). Ha ez megvan, már töltheted is lefelé a játékot.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most akarok ajándékba venni egy MW2 steam ajándékkupont (elvileg vid.kártyához kapták ajándékba)Tudnátok segíteni, hogy hogy megy ennek a kuponnak az aktiválása?
elõre is köszönöm!
bertino

Jaffa 2843
csak jelszót és e-mailt tudsz változtatni

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaka923
Nem tudod megváltoztatni.

atinq
Sziasztok. Tudna valaki segíteni a fióknevet hol lehet átírni, megváltoztatni? Elõre is köszi a segítséget.

No.

clientregistry.blob törlése általában mindent megold
Tatyla
megdöglött ma a steam-em újraraktam és akkor se jó,ilyen kompatibilitási problémát ír ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lolSL
én kérem mind a 3 példányt

Jaffa 2843
hmm. megoldódott..
nemtudom mi lelte a rendszert, de most már megy 😄
azért köszi a helpet

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

MerlinW
Annyira gáz, ahogy itt kuncsorogtok.. még csak fel sem ajánlotta..

[merlinw.org]

Bence94
nem sértõdnék meg egy példánynak...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Legközelebb olvasd el a csomag leírását mielõtt kidobsz egy rakat pénzt az ablakon😊 Mondjuk nem értem, hogy nem vetted észre, Four Pack mégiscsak 60 Euro😊 Az alapjáték pedig csak 19 Euro.

A "Borderlands: Game of the Year" tartalmazza az összes DLC-t - 49 Euro.

[merlinw.org]