34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7334 Biztos, hogy nem a tárgytárolóba kapják a nyertesek. -
#7333 szerintem ajándékba kapod. vagyis tehető tárolóba...
és szerintem ilyen nyerteseknek van olyan hogy tárolnak 100-200 játékot
amiket most akcionál screenshotoznak...
nem hiszem hogy csak ugy hipp-hop megjelennek a könyvtáradba. -
#7332 Akkor még egy olyan kérdésem lenne, hogy a megnyert játékok a Könyvtáramba kerülnek vagy a Tárgytárolóba ahonnan el tudom ajándékozni/cserélni? -
#7331 Basszus, kösz. -
#7330 jah valszeg. :) -
#7329 Nem...:S -
#7328 Filléres indi szarokat berakva sokkal nagyobb az esély szeritnem a nyerésre! -
#7327 Nekem is már csak a Deus Ex, ami hiányzik, de így alig tudom megtölteni a listát.
Akkor a Metro Last Night és a Sniper Ghost Warrior 2 se mehet? :( -
#7326 de már kigyeréltem
pre-loadosokat nem tehetek be állítólag...S:
de már semmilyen játék nem izgat csak benyomtam pár 50-60 eurs-at
csak árra mentem
semmi elképzelésem nincs
-
#7325 A kívánságlistában a Bioshock Infinite Unreleased Title-ként szerepel, az nem gond? -
#7324 Jah rendes tőled, a haverjaimnak elajándékoznám én is ha a helyedbe lennék!
Witcher EE meg drukkolok hogy meglegyen, az jó játék. -
#7323 Több mint valószínű, hogy a Portalt egyszerűen elajándékozom valakinek akinek még neadjisten nincs meg.
Ha minden jól megy, a Deus Ex is elmegy, egy Witcher EE-ért. -
#7322 Grat, Portal egy időben ingyenes volt pár napig, az nehéz lesz. :) -
#7321 Ha maradt valakinek Silent Hill Homecomming, keressen meg.
Illetve ha kis arcade logikai játéka van akkor is. Trials 1-2 pl érdekel jobban. -
#7320 No, két nap és vagy ötven ajánlat kellett hozzá, de megszereztem a Two Worldst! :)
Már csak a Deus Ex GOTY és a Portal maradt. -
#7319 van azis, da arról az egészről csak a bf3 kellett, meg most back to karkand lenne aminek örülnék. És ennél jóval több steames címem van :) -
gosumofo #7318 origint kéne telepítened -
#7317 Az mit jelent, hogy egyik sem kéne? -
gosumofo #7316 múlt heti steam top 10
The Elder Scrolls V: Skyrim
Call of Duty: Modern Warfare 3
Deus Ex: Human Revolution
LA Noire: The Complete Edition
Serious Sam 3: BFE
Total War 2: Shogun
Sonic Generations
Sid Meier's Civilization
Assassin's Creed: Revelations
Bastion
jó látni hogy a bastion odafért a nagyok mellé :) -
#7315 Senki sem erőlteti a DLC-ket.... ha nem kell, nem veszed meg őket. Ha olyan a DLC tartalma, ami megéri neked az adott összeget, akkor pedig ott van, megveheted. Nem értem miért zavarnak. Nem kötelező, nélkülük is teljes az alapjáték. A DLC-ken is dolgozik jó pár ember, Te sem dolgozol ingyen. -
#7314 játékot eleve nehéz...:) -
#7313 elképesztő, mennyire nehéz Two Worlds II-t találni... :/ -
#7312 nekem már csak kuponjaim vannak....nemtudom mi érdekel. -
#7311 Ha valakit érdekel, ezek elérhetőek még nálam. -
#7310 jah sorry akkor viszont visszaváltoztatjuk. :) -
#7309 Jó lesz neked ha megnyered, mert lószar nem kapsz XD
Ki van írva, hogy a régiódban aktuálisan elérhető játékokat kapod meg.
Így te tényleg nem vagy geci, csak gecibuta. (Ne vedd magadra, csak így jól kijött :P) -
#7308 MY WISHLIST:
Metro Last Night
Darksiders 2
Sniper Ghost Warrior 2
Bioshock Infinite
Postal 3
stb
Nem is vagyok geci. :) -
#7307 Jogos.
De aki ez végett nyer 500 szénnel az menjen a picsába azt mondom. -
#7306 Jah bocs vágom már mire gondolsz... -
PunkZoli #7305 ez nem igaz, farmhoz elég indie game 1 darab, steamkulcs
humblebundle 0.0001dollár és kész, csak idő kell hozzá, vásárolt game, amiből acsívmentet hajszolsz sokkal több idő -
#7304 Nekem 2 acc van azokon 19-12 acsival kb az nem annyira feltünő, mint 200-300 as tag akinek itt linkelték a barátlistáját.
Ha engem 2 accountért bannolnak leszarom. -
Morpeus #7303 De csak azokkal lehet acsit csinálni amire van regisztrálva játék. -
#7302 ha! átküldi magának. Ha nem, akkor nem történik semmi. -
#7301 Jah de ha 200 accountal mész ingyenesre, ami kb 20perc alatt megvan még ha lassú is a steam, akkor az már bann! -
#7300 naná ezek a bannolt listára mennek és ott sorsolnak rájuk !!!!
-
Morpeus #7299 Ez nekik a lényeg, hogy farmoljanak. Mert akkor vásárolnak. Az ingyenes acsik meg édeskevés a nagyipari farmoláshoz. -
PunkZoli #7298 több száz szénnel nem fog nyerni senki... bármennyire is mondják, hogy egyenlőek az esélyek, amik szénnel nőnek, de szerinted nem látják, vagy logikus módon nem következtetik ki az irreális szénmennyiséget, amire szerintem tuti "dinájt" nyomnak majd, hogy nyerje egy fer játékos
aztán meg ha többszázszénes nyerne, mennyire kezdene el mindenki legközelebb farmolni? -
Morpeus #7297 Nekem is 300 euro körüli játékom van steamen :D 28 tétel úgy, hogy néhányat nem is számoltam. (CS CZ Deleted Scenes meg ilyen apróságok) Remélem ez már elég nagy tétel a részvételhez. -
#7296 Nem azt mondtam hogy elsikasszák valakiknek oddaadják az biztos de nem nekünk fogják! Pénzes küldöldiek akiknek így is megszámolhatatlan game van a steam-jén! -
#7295 jah uccsó 1-2 nap elfogytak a külsős cégek cuccai.
Far Cry játékoknál nem tudom mi van de nem fogadja el a haver kucsát...minek osztanak játékot ha nem jo? ezt nem vágom.