Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Amirõl te beszélsz ingyen hétvégék nem a Valve, hanem a kiadó/fejlesztõ döntése. Valve-nak semmi köze hozzá, viszont a napi 1 milcsis (20x5 kisorsolt játék) és a szintén milliós fõdíjat saját zsebbõl fizeti. Ez nem pénz egy ekkora cégnek, de senki sem dobálja a pénzt. Ennek a játéknak is a célja, hogy reklámozza önmagát, a kis fejlesztõcégeket és azok játékait.
Maga a játék pusztán a körítés.

"Minden vállalkozásban az ügyfél az elsõ, de kizárólag csak a cég érdekei után" - Bill Gates

[merlinw.org]

DarkSector
nem adni, hanem mint mikor az ingyen multik vannak, csak 2 napra feloldanák az adott játékokat.

a cod7-nél hol láttál -75%-ot? 😛

mert nem a 2 dolláros játék miatt mondom ezt

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Kizártnak tartom, ha te lennél a Valve úgy csináltad volna ahogy írtad😊
Steam egy áruház (ami bevételbõl él bármilyen meglepõ😊), mégis miért adna bármit is ingyen? Nem elegek a 75%-os leárazások? Ne komolytalankodjunk már😊

[merlinw.org]

DarkSector
jah ez nem sírás volt ha rám gondolsz, éengem nem hat meg ha nem sikerül összeszedni, csak felvetettem egy alternatívát hogy hogy kellett volna megoldani szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
2 dollárt is sajnáltam a sutter-re

Daell Drow
Lehet kovezni, de ne sirjon mar aki ingyen akarja ossze szedni a 10 ladat.
Igyis egy csomot ingyen osze lehet szedni, meg van még 3 alakalom.
Legyen annak tobb eselye aki meg veszi a jatekokat.
MerlinW
Ugyanmár, a játékok nagy része 1-2€ volt eddig😊 Ráadásul jó kis indie játékok😊 Aaaaa, Chime, Dropplitz, Shatter simán megérte az árukat. Undergarden nem tetszett egyedül, de azt lehetett demózni.
Pokernight-ot megvettem amúgy is, mert alapmû, de az is csak 3-4 pénz volt. L4D2 rég megvan, de most azt is szinte ingyen adják. Tehát 10-15€-ért kaptsz 5-6 kellemes játékot, és egy rakás ládát.

RUSE, COD nem érdekel, Mafia 2 pedig nem éri meg az árát, a warezba is beleuntam 2-3 óra után.

Persze itt a játékon a hangsúly, igen kicsi az esély arra (~1:10.000.000), hogy megnyered a 100 játékos fõnyereményt.

[merlinw.org]

DarkSector

DarkSector
jah ugy igen.
tegyük fel mind a 7-nél az elsõ csak amolyan beállitás dolog.
a demo a 8-adik, akkoris 2 játék kell ha szerencséje van az embernek akkor már meglévõrõl kér a játék teljesitményt. ha nem akkor cummi

most nézem és 8-9 egy demo kipróbálás volt a negyedik...
talán lesz még ilyen

vagy hl2 acsívment, ami szerintem mindenkinek megvan, vagy css, vagy tf2
lolSL
volt már nap amikor 2 volt

DarkSector
jah de az összvissz csak 7 ingyenes holott 10 kellene.

minek? minden nap van egy amit pénz nélkül is meg lehet csinálni... és ez az egész az ajánlj egy játékot miatt indult szerintem, mint új funkció

aki emiatt vesz meg minnden játékot, hogy sapka, az egy buzi
DarkSector
ezzel a játékkal egy gond van hogy az acsikhoz meg is kell venni a játékokat. én úgy csináltam volna a steam helyében hogy ingyen a 2 nap alatt letölthetik, és a 2 nap amig csinálják az acsit addig ugye megkedveltetni az emberekkel, hátha utána megveszik.

MerlinW
Upsz, elszámoltam, csak 11 ládám van😊

[merlinw.org]

DarkSector
jah és átse basznak gondolom.

valahogy én ugy vagyok hogy ha más is tudja a cd-kulcsot más nem kell. 😊

DarkSector
😄

lolSL
orosz barátainktól 20 dollár körül lehet kulcsot szerezni ami jó a steamen 😊

MerlinW
Nomeg 60€-t akkor sem adnék érte, ha szeretném😊

[merlinw.org]

DarkSector
na errõl van szó.

DarkSector
jah én azért nem mert kedvem lenne de nincs megvéve. 😊
amugy grat nekem csak 6 bogyesz van eddig. 😊

MerlinW
Most ezért nem fogom megvenni😊

[merlinw.org]

lolSL
pedig csak az 1. pályát kell végigtolni 😄

MerlinW
Most csak hármat. COD-okat messzirõl kerülöm😊 De már van 12 ládám, szóval már bent vagyok a "100 játékos" nyereményjátékban😊

[merlinw.org]

MerlinW
Synergy (HL2 Coop mod) és Pirates, Vikings, Knights 2 a legjobbak.

[merlinw.org]

DarkSector
megcsináltad mind a 4 ládát?

DarkSector
mond valamit neked az hogy banktól függõ árfolyamok? 😊

MerlinW
MerlinW
Jeah.. 11.500.000 == soha többet nem játszom a bónusz móddal😊

[merlinw.org]

lolSL
nem sikerült az 1. link, az advanced keresésnél az includes source sdk-t váltsátok át Mods HL2-re, és akkor kiadja azokat.

Tinman
552 Ft-nak annyi... Shatter :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
Aki esetleg most venné az elsõ valve játékát 😊 :
Az l4d2-höz is jár a source SDK, vagyis a source motoros modok támogatása.
Itt egy kisebb lista, ami mellett free van jobb oldalt, az közvetlen a Steamrõl is letölthetõ ingyért. Persze van ami más játékokra épül közvetlen, és nem árt hozzájuk azok tartalma is az accounton (pl a synergy - HL2 coop mod), de olyanok mint a insurgency, vagy a dystopia mennek mindettõl függetlenül is.
A steamrõl nem tölthetõ modok között is van egy csomó remek minõségi cucc, pl firearms: source vagy a resistance and liberation, moddb.com HL2 szekciójában lehet szemezgetni 😊

Tinman
Jó drágán vetted... 967 FT-ot vontak le a kártyámról és nekem is elsõ Steames játékom. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én is megvettem! Elsõ steames játékom, még sosem használtam a rendszer... mostanáig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zeller01
már meg is vettem 😄
991ért a hülyének is nemhogy nekem 😄

. : Z E L L E R : .

Asperot
Left4dead2 991Ft

Ahány ház, annyi baj legyen.

grebber
Nézze meg az emailjét és onnan aktiválja!

Next PC upgrade: 2022

Havernak küldtem egy játékot ajándékba, de nem látja a Library-jában. Ilyenkor mi a teendõ? Hol tudja elfogadni az ajándékot? (Kezdõ Steam-en, és én sem vagyok jártas ajándékozás tekintetében).

Daell Drow
azert csak probalkozz, 4millio alatt ne is folytasd a masodik mapot. Hanem kezd elolrol, en igy csinaltam aztan csak meg lett.
Am a tobbi jatek mod nagoyn jo, nem tom mert ezt a legidegesitobb modot raktak be a kincsesladahoz.<#nevetes1>
MerlinW
10.700.000, ennyire futotta, úgy döntöttem nem kell ez a láda😊

[merlinw.org]

Daell Drow
fuuuu ne is mond, mit kinlodtam a bonus mode-val delutan mire meg lett.
MerlinW
Elsõ boss után van unlock asszem, és a fõmenübõl elérhetõ. Ott kell elérni.

[merlinw.org]

az minden boss után van már a másodiknál vagyok 😊

egész jó gém, de inkább megvárom a növényes gamet
MerlinW
Úgy nekem is, de ezt a bonusz módban kell elérni😊
(sima fallabda 3 pályamódon egyszerre 3 lasztival, amiket fúj a "szél" folyamatosan gyorsulnak és a háttérben idegesítõ effektek ugrálnak😊)

[merlinw.org]

azt meg hogy? én most a demoval próbálkoztam és 38milla sikerült elsõre
DarkSector
igen. kapsz érte egy kincset.

Serpa
van egy HL2😄M-em extraként, oda lehet adni ajándékként?

MerlinW
Jaja, mondjuk a 10 ládám már megvan, ez már csak bónusz😊

[merlinw.org]

Daell Drow
En is azt nyomom most 😊
Ha az is meglesz akkor kiveteles ossze hozom a mai 4/4 kincsesladat.