34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7414 Ingyen nem fogadnám el de vagy kupont vagy amiket irtam vihetsz. -
Morpeus #7413 Igen. A hl2-őt még mindig el akarom passzolni. Ha meg nem kell senkinek akkor oda adom valakinek ingyen. -
#7412 Vagyis van elado gémed? amit legutoljára ide beirtál? -
Morpeus #7411 Nem érdekel annyira már. Csak szeretnék egy olyan játékot helyette ami érdekel. -
#7410 Valami bug vagy félrenyomtál? hát sorry.
Akkor figy nyomd át egy másik profilra és azzal menj vissza, jobbat nem tudok. -
Morpeus #7409 Mert kétszer húztam be egymás után az inventorymból a cuccaim. Mert nem figyeltem. -
#7408 mert????? -
Morpeus #7407 Nem igaz. Már az offical trade chatről is kitiltottak... -
#7406 Aki kupont keres és kuponért ad kupont az irjon PÜ-t! -
#7405 naná...Januártól 2-Március 1-ig ha kerekek nőnek a lábaim helyett akkor is. -
#7404 Remélem nem. -
#7403 A kupon még plusz használható úgyis, ha épp az adott játék akciós???! -
#7402 nyerteseket má kisorsolták? -
#7401 Valakinek nem kell Post Apocalyptic Mayhem -50% kupon? 2.5€ most (75%-os akcióval), de van rá -50%-os kuponom, így 1.25€ lenne. Ha kell valakinek a kupon, akkor ingyen odaadom, de csak akkor ha fel is használja. -
#7400 Mondom egy játék mindig annyit ér amennyit a gazdája mond, mivel akcios nyert gémek ingyen kapta mindneki, sok ember nem az ára izgatott, hanem egy drágát adott volna egy olcsobb ámde szivéhez közel állóbbhoz.
Én a 10 euros hitman-t odaadtam már nemtudom miért, talán 2 vagy 3db 1 euros játékért....
Mert szartam rá, de a kis arcade flash gémeket meg gyüjtöm... -
#7399 Hát én cirka 4 kuponért és 1 coalért cseréltem egy Shadow Harvest-re. tény, hogy a tag ezt kapta giftként. -
#7398 Arra gondol hogy a kuponok nem sokat érnek, mert igaz hogy te kiszámolod hogy ezt azt vesz valaki és sporolnak vele, de szerintem mindenki bevásárolt akcioban nagyon nehéz kuponéért játékot..
125 kuponnal én is játékokat keresek, de arcade játékot sem adnak érte....szoval nem vagy vicces ne vedd magadra probálkozz, csak tény hogy az esélyed kb 1 %. talán...
tűt keresel a szénakazalban, és tudom ezt nyomom egy ideje, de én 1-2 euros játékokra megye rá...:S
de sok sikert én neked drukkolok! -
#7397 hidd el vannak
most mondom, ha pont nem érdekli, de él-hal egy olyan olcsóért, el fogja cserélni
én left for dead-et meg 7 szenet adtam trials 2-re...szoval tapasztalatbol mondom... -
Laci82 #7396 Miért vagyok vicces?
-
#7395 az akkor sem egy 10 eurósra fogja elcserélni, hanem 4 db 10 eurósra. hacsak nem segghülye... -
#7394 hát lehetséges ha egy 40 eus nem érdekli a tulaját... -
#7393 egy 10 eurós játékért akarsz kapni egy 25 vagy egy 40 eurósat...?
örökre nálad fog maradni az a játék. ;) -
#7392 Lehetséges, én nem is ismerem a játékot. De megnéztem róla egy videót és rögtön láttam, hogy nem nekem való. Egyébként csak találok valakit, akinek nincs meg és van valami számomra érdekes cserealapja. -
#7391 Vicces vagy. -
#7390 A King's Bounty a legjobb startégiai játékok között van (szerintem jobb, mint a Heroes of MM), csak éppen már mindenkinek megvan, mert az elmúlt 2 évben minden leárazáskor fillérekért adták. -
#7389 Ha felteszel pénzt a PayPal számládra, az Forintban lesz, és a PayPal fogja váltani. Az a legjobb, ha kártyát csatolsz a PayPal számládhoz és semmit nem töltesz fel a számládra. Így 9ögtön a kártyáról szedi le a pénzt amikor vásárolsz, és be lehet állítani, hogy a bankod váltsa a pénzt, ami általában kedvezőbb, mint a PayPal váltása. -
#7388 Még mindig megvan ez a vacak King's Bounty. Ennyire béna játék, hogy senki nem cseréli? Az egy dolog, hogy nem az én stílusom, de hogy senkié sem :D
Na mindegy, ha van valakinek értelmes (hangsúlyozom értelmes ajánlata), az bombázzon. Portal 2, Mafia II előnyben. -
#7387 Meg akarom változtatni e-mail-emet.
Valaki tudja megváltoztaatás után a kliens miért mutatja még a régit????
uj e-mailről már visszaigazoltam. -
#7386 Köszönöm a lehetőséget ^^ -
Laci82 #7385 Egy nagy játékért (leginkább NBA2K12,Mafia 2) az összeset odaadom.
Írj privátot.
-
#7384 Köszönöm H3LLBoY barátomnak a Silent Hill-t, lekötelezett vele!
-
#7383 THX. -
#7382 nincs, sajnos. -
#7381 hallo véletlen elnyomtam egy beszélgetést
van loggolás steamen
viszsa lehet nézni mit irtak nekem??? -
#7380 köszi, még egy giveaway oldal, bár TF2-s, de néhány játék is van :D tud még valaki ilyen giveawayes oldalakat? -
#7379 Nekem sincs meg és köszi a lehetőséget! -
#7378 Na én pont abba az 1% ba tartozok, kár, hogy lemaradtam róla mikor ingyenes volt, de nem baj, hátha most!
És köszönöm, hogy adsz esélyt!!!!! -
#7377 szerintem az itt lévők 99%-nak megvan, de ha valakinek mégsincs, akkor vétek lenne kihagyni ezt a játékot :) -
#7376 kár hogy megvan :D -