34737
  • Atisz #32084
    Mire jó ez a virtuális matricás dolog egyébként? A sale végén eltűnik...
  • Atisz #32083
    Pedig kéne, hogy adjon 2 error között.

Akkor az ajánlott játékok listájának végignézéséért nem is kapunk eseményhez köthető kártyát? :(
  • Kissssss0 #32082
    kétszer is próbáltam de nem adott semmilyen felugró ablakot, mindegy majd később éjfél környékén újra megpróbálom, hátha addigra normalizálódik a helyzet valamennyire.
  • Atisz #32081
    Egyelőre elérhetetlen az áruházi oldal, mivel az összes néger most nézi az akciókat :/
  • Papa01 #32080
    A kliensben pedig a jobb felső sarokban kattints az azonosítódra, majd Testreszabás menüpont.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell semmit gyakorlatilag.
    Rákattintasz a "Preferences"-re és kapod is a felugró ablakot a stickerről.

//Szerk.: Ha nem lenne egyértelmű: a weboldalon csináltam, nem a STEAM kliensben.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.22. 19:19:16
  • Kissssss0 #32078
    pontosabban mit matattál a "beállításokban"?
  • silverchain
    Na, nekem most lerohadt a steam oldala.
  • PiszkosFred
    >Jelenleg az első sticker megszerzése lehetetlen.

nem baj, addig be kell zsakolni az ingyenes Killing Floort a HB-bol :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)

1- esetében: végig kell menni a címeken
    2-3 esetében: elég a kattintás az említett opciókra. Azaz, nem is kell módosítani.

Jelenleg az első sticker megszerzése lehetetlen.
    A másik kettő nekem már megvan.
  • Papa01 #32074
    Köszi a fordítást! :)
  • chris0000
    220as wishlistből 14 akciós a többi teljes árú :) de akkor később tolják be a többit...
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.06.22. 19:06:26
  • IMYke2.0.0.0
    Na - Sticker Book a "játék" - minden nap 3 feladatot kell végrehajtani.

A mai:
    - Explore your Discovery Queue (Nézd át a neked ajánlott játékok listáját)
    - View your Friend Activity page (Barátok tevékenységeit megnézni)
    - Review your Preferences (Matatni a profilod alatt lévő beállításokban)
  • Papa01 #32071
    Én a kártyák miatt várom... :)
  • Prince23
    Nem várok túl jó sale-t én sem. Megint bedobják a szánalmas 50% meg 66% offot. 75-80-rol ne is álmodjunk....

Max kihaloban lévő játékokra adnák meg a 75-öt, vagy az indie-kre. ennyi :(
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.06.22. 18:10:49
  • Pio
    Ja és ezt is megelőzendő, mert az első fél órában ilyenből jön kábé 20: nem "annyira" sz*r a sale, csak várni kell egy kicsit, mire mindenhol befrissülnek az akciók.
  • IMYke2.0.0.0
    Valószínűleg igen, első napról az utolsóig MINDEN ugyanazon az áron lesz. A STEAM főoldalán csak a 1xxxx darab címből fognak ajánlani.
  • xido
    és megint,most már mindig,első nap minden be lesz árazva,nem lesznek napi akciók meg izgalom,hogy figyelni kell,hátha valami ma nincs de holnap van vagy van de holnap olcsóbban?
  • PetruZ
    Én is remélem, mert akkor melóban nem tudnék játszani. És flash sale-ek se legyenek, ugyanezen okból. :)
  • Jim Morrison
    remélem minijáték se lesz ami elveszi a fél napom :D
  • Pio
    Ééés akkor ezzel elejét is vehetnénk annak, hogy a következő 200 komment az legyen, hogy "ejj, régen a flash sale-ek idején még mennyire jobb volt minden, k*csög Valve". :D
  • Lokker
    Akkor még most előre leírom hogy gyenge lesz a sale leárazások tekintetében és az indulásakor nem jön majd be az oldal de 10 percre rá már igen. :)
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.06.21. 21:10:42
  • Dzsini
    ez alapján holnap - azt mondják, eddig nem tévedtek
    PayPal is úgy tudja, és ők se valószínű, hogy tévednek :)
  • Prince23
    A héten rajtol a Steam sale? nem 27-tol?
  • Dzsini
    De legalább majd lehet több tucat hozzászóláson át rugózni azon, hogy kinek jön be / nem jön be az oldal, mert szokás szerint a fél világ egyszerre ugrik rá :)

... aztán kikeresni azt a pár dolgot, amire érdemes a kártyapénzt elkölteni.
  • RelakS
    Holnap estétől reszkessenek a pénztárcák?

Vagy a rekeszizmok, ha meglátjuk az akciókat :D
  • Scooter
    Mysterious Card-ok már hullanak kitűző kirakásakor! Szóval tényleg közeledik a Szél!
  • genndy
    Nem uninstallálod. Csak újrarakod.
    Uninstallnál leszed mindent, játékokat is.
  • IMYke2.0.0.0
    Meghagy minden játékot (ha azokat te magad érintetlenül hagyod).

//szerk.: természetesen, azt feltételezve, hogy nem hardveres okok miatt telepíted újra a STEAM-et (pl.: új HDD/SSD), és a játékokat a helyükön hagyod mind a STEAM-kliensben (ott is van már átmozgatási lehetőség), mind a kliensen kívül (nem másolod, mozgatod, törlöd mondjuk Total Commanderrel).
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.18. 00:45:58
  • tutyimutyi2
    Félek megkérdezni de ha a steamet újrarakom akkor az uninstallnál minden steam-es játékot is letöröl vagy azokat külön meghagyja?
  • Lokker
    Ajaj, a steam lázadása? Pont sale előtt? :D
  • 3Error #32053
    Újraindítod vagy a steam-et, vagy a gépet. Esetleg újra is telepíted, ha semmi nem megy.
  • tutyimutyi2
    Mit tudnék csinálni a steam-el olyankor amikor fejébeveszi hogy ő nincsen bekapcsolva miközben steamen keresztül próbálom indítani a játékot?
  • MerlinW
  • Scooter
    A 2 Baldur's Gate, a Baldur's Gate: Enhanced Edition és a Baldur's Gate II: Enhanced Edition kártyás lett steam-en!
  • 3Error #32049
    Nem lehet természetesen. Nem digitális példány és nem is a Steam-ről való. Ill. max. 2 órát játszhatsz vele, utána már nincs refund és nálad pont annyi. Tehát 3/3 ok, hogy ne legyen refund sajnos.
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.06.16. 02:38:11
  • Scooter
    Amúgy valaki látta már ezt a Moto Racer 4-et? Tényleg olyan gyenge, hogy a steam-en csak 53%-on áll?
  • Neohero
    Köszi! Vittem! :)
  • drop
    sziasztok motor race 4 cd key akinek kell vigye csak írja meg hogy vitte
    ITIVC-W58GH-423R7
  • wollnerd #32045
    Sziasztok!
    Gondolom a dobozosan vett steames játékokat nem lehet refund-olni?
    A napokban a Dirt 4 és WRC 6 között gondolkodtam, vmi újra árkádos/könnyed irányítású rally játéknak a Dirt Rally után... (logi g27-essel)
    Eredetileg pont azt gondoltam megvárom a Dirt 4 megjelenését. De aztán én hülye, az egyes Dirt 4-ről hallott negatívumok miatt a WRC 6-ot
    választottam és vettem meg a KSZ-ből, amit az irányítás révén megbántam... Olyan nehéz annak az irányítása (viszonylag nehezebb mint a DRally) a legkönnyebb fokozaton is... És csesznek elsőnek lennem, sőt mindig utolsó inkább...
    OMG