Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eddig ezekkel az oldalakkal volt dolgom, és sose volt gond utólag se steames kulcsokkal meg wow kártyákkal: g2play.net (wow kieg, orange box, l4d) cdkeyshere.com (black ops) randyrun.com (wow)
Esetleg tudnál adni egy steam nevet privátba.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
en birom a zuzos gamekat, de a burnout vhogy total unalmas nekem.
annak idejen vettem en is vmi akcioban, tan azt a 5 fontot nem sajnaltam ra, de telleg meg se mozgat.
most bioshock 2 megy a kosarba, elso resz is megvan <#eljen>#eljen>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
tudjuk :|
ezert nem szabad venni a gameikat -.-
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Érdemes megnézni a steamprices.com oldalt, elég jó összehasonlítást ad az angol/eu2/amcsi árakról.
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.
. : Z E L L E R : .
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.
A windowslive nálam így müxik.
Ahány ház, annyi baj legyen.
pvz meg lehet a napokban még olcsóbban fogják árulni 24órás akcióban