34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7574 nah veszel nekem? adok kupont
merre van 2600-é amugy? -
#7573 igaz...D: -
#7572 2600-ért már lehet kapni. Aprópénz. -
gosumofo #7571 akkor úgy kell kérdezni hogy "dead space 2 van valakinek?" -
#7570 bazd, énnekem kell.:P -
#7569 Küldheted :D -
#7568 Dead Space 2 valakinek? :) -
#7567 nah súgd meg mi az a 2 gém pőü-ben lehet megveszem neked. -
#7566 :DDDDDDDDD
Skyrim nem is elérhető...) -
#7565 Skyrim és Batman:AC. -
#7564 2 játékod adok left 4 dead 2 ért!
akit érdekel, privi
-
Inquisitor #7563 Rendben, de akkor ne azt írja ki, hogy Steam wroking, hanem azt, hogy nem megy. :) -
#7562 mondom ha mást nem max szolj és megprobálom személyessen, eddig csak live-al kerestek meg hogy segítsek de steam-et is segítem ha kell, majd irj privátot ha kifogysz az ötletekből. -
PunkZoli #7561 lehet mert lekapcsolták a supportot, várj egy keveset, menni fog az -
Inquisitor #7560 Oké, de nyolcszor nem nyomtam el az tuti. Ráadásul anno az első account nevet nem fogadta el a Steam tőlem, mert szerinte foglalt. Erre csináltam másikat anno, viszont amikor tévedésből az elsőhöz adott emailt megadtam, akkor úgy jött vissza az adat mint létező account, tehát kissé átverve érzem magam. Utána sikerült emlékeznem mi volt a végleges, azóta jött vagy nyolcszor a levél, mindig új és új igazoló kóddal, azt csinálom amit a levélben írnak, de a végén mindig kiírja, hogy a háromból egy nem jó. Na most a levélben a kód és az account név is benne van, tehát legalább copy paste után nem változik ( néztem is és jól van beírva), de az új jelszónál semmit nem fogad el. Annak idején az accoun névvel is szívattak fél napig, mert kismillió variációt sem fogadott el mire kiizzadtam a véglegest.
Csak van itt egyetlen élő ember akinek volt már ilyen gondja??? -
#7559 Magicka kupont keresek pm-eket várom :D -
#7558 jah figy ha megbizol bennem megprobálom visszahozni, szerintem elnyomtál valamit, ha nem megy és kell help szólj. -
Inquisitor #7557 Nem jelszó emlékeztetőt kértem, hanem resetet, arra küld egy kódot, stb. Utána adhatok magamnak új jelszót ... csak ezt nem fogadja el, de nem írja miért. :( -
#7556 Ha egyszer jelszóemlékeztetőt kértél, miért kérne steam jelszót? Pont azt kéred te nem? -
Inquisitor #7555 Tud valaki sürgős segítséget adni? Újratelepítés (windows halál) után nem tudtam a jelszavamat és kértem a resetet a Steamtől. Most az a helyzet, hogy eljutok odáig, hogy account neve, aztán kéri a visszaigazoló kódot és megadhatom az új jelszót. Eddig bakker vagy 8x végigmentem ezeken, de amikor a végére jutok, akkor mindig kiírja, hogy a három közül valamelyik rossz. Mivel az account név jó, és az igazoló kód is, az a gyanúm, hogy a jelszóval van baja, de a sügér program csak azt írja legyen legalább 5 karakter, más feltételt nem. Próbáltam már nagy betű plusz kisbetű plusz szám kombinációkat, nem jó neki. Próbáltam olyat amiben van aláhúzás vagy kötőjel, az sem. Viszont már az X+1-ik ellenőrző kódot küldik és félek letiltanak. Nem tudja valaki mi lehet a gebasz??? -
#7554 grat. -
#7553 Grat. -
#7552 jah vágom, én a Portal-t ingyen tettem akkountba mikor 3 napig ingyenes volt, még 1 portal 2-ért talán megmozdultam volna....:D -
#7551 Én lennék a Xeilon "fedőnévvel rendelkező", nagyon szépen köszönöm^^ -
#7550 ez a saját giveawayem, a felesleg portalomat dobtam fel, ő nyerte meg :) -
#7549 A portal az övé... -
#7548 és ez mit jelent?
minden játék az övé? -
#7547 A portal giveaway nyertese a "Xeilon" fedőnévre hallgató kolléga, gratulálok! :) -
#7546 Idéztem. Nem láttad soha a Jurassic Parkot? -
Puhos #7545 Nálam még nem! -
Morpeus #7544 ÉS MÚKODIK! -
PunkZoli #7543 money? -
#7542 "A-a, you don't say the magic word!" -
#7541 Követelem, hogy azonnal legyen jó a steam...
múkoggy -
#7540 Steam downtime -
#7539 Bár úgy lenne. -
Puhos #7538 Mehetne már ez a kib@szott steam! -
ratgab #7537 Akkor akinek nincs most kapcsolat az nyert? -
#7536 fohh alig várom :P (bár az eredmény tudom előre)
Am valaki nyert a STEAM-en ezzel a szenes dologgal, kívánságlista, valve pakk?
-
#7535 még 23 perc a portal giceaway.