34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
PunkZoli #7534 a steam már az akciók előtt is gyengéledett amúgy, remélem kijavítják a communitis bakikat -
Gyuszopapa #7533 Most osztják a cuccost. -
#7532 Nálam is offline -
ratgab #7531 nálam is offline
-
Morpeus #7530 nekem is offline -
#7529 csak nekem van offlineba a steam vagy karbantartás van? :D -
#7528 Apropó, a Portal giveawayom még mindig megy, két és fél óra van hátra, ha valakinek nincs meg, akkor még beléphet
Portal giveaway
Belépőlinkek: [1] [2]
Ha elfogyna, és kell még, szóljatok, és generálok. -
#7527 Jah mert sok Portal fan minden jot odaad érte még johogy az akcioban is 10-vel dobáltaa rendszer az acsikért a Portal 2-őt....:)
Meg Valve pack meg Portal 2 is kuponnal vehető, ami kupont a legtöbbet adta ugyancsak acsiért.
Portal 2 lassan értéktelenebb mint egy HL2....:)
Én is ha elcserélem jo biznyiszt csinéltam volna. :) De későn kaptam P2-őt.
:S -
#7526 Portal is 7€, mégis a legjobb üzletet kötöttem. Steamgifts-en a nyertes nagyon szépen megköszönte nekem. Bár lehet nekem kicsik az igényeim:) Valszeg az AC2 is odakerül, ha senki sem adja érte a három kért játék közül valamelyiket. -
Morpeus #7525 Hírdettem. Hacker evolutiont akarnak adni érte(steam key). Másik ajánlat a space empires V. -
#7524 Ne hallgas senkire. :) -
#7523 Ja, és az összes kuponod. Ez kiment a fejemből, így már érdekesebb a dolog. Persze csak annak, aki bizniszel a kuponokkal, vagy ténylegesen tervezi ezen játékok megvételét. -
Morpeus #7522 Tudom, de meg kell próbálni mindent. -
#7521 Hirdesd itt, többre jutsz -
#7520 Nem az lenne, ha nem vehetné meg rögtön a Steam-ről a HL2-őt kicsit kevesebbért, arról nem is beszélve, hogy mindenkinek van 50%-os Valve kuponja, így meg 3,5 euró a HL2. Ennek a fényében senkit sem fogsz találni az üzletre. -
Morpeus #7519 HL2 és az összes kuponom? 2x -25% Valve, -50% Valve, -50% Rockstar Games, -50% Hecktor Badge of Carnage, -50% Nuclear Dawn, -50% Portal 2, Dungeons of Dreadmor, meg -50% Worms Reloaded. -
Morpeus #7518 Azért nem olyan durva, hogy 1 euroval többet fizet. -
#7517 Akkor azt jelenti, hogy még egy kicsit kevesebbet is kapott az illető értékben, mint amennyit költött (7,5 vs 7 euró). Miért tenné ezt meg neked bárki is? Szerintem tegyél még valamit az ajánlathoz. -
#7516 Világos, de a biznisz privát dolog, két félre tartozik. Ha valaki megosztja mindenkivel és kivetni való van benne, akkor értelemszerűen beleszólok:)
A legtöbb üzletben az egyik fél rosszabbul jár, viszont van egy fajta egészséges súlyozása a dolognak. Ha valami nagyon ferde, akkor védeni kell a szenvedő felet:) -
#7515 Értem én, csak már maga a gondolat is negatív. -
#7514 Kis interferencia, te mindenképp segítesz, illetve a másik irányba rontasz csak meg kell választanod hogy az eladónak vagy a vevőnek segítesz. :)
Ha nem szólsz, akkor az eladónak segítesz és a vevőnek rontasz, ha szolsz akkor fordítva....Kis zavar az erőben. :) -
Morpeus #7513 Nekem se, de úgy tűnik, hogy nem jött át, hogy csak viccelődtem. -
#7512 Mert alapvetően jó ember vagyok és nem célom mások átverése... -
Morpeus #7511 Ezt tudom. De miért kell felvilágosítani mindenkit erről? Csak rontod a bizniszem ha van itt egy tájékozatlan ember :D -
#7510 Hát nem pont de egy régi akcióban vett árat most egy 90%-os tudna kb kompenzálni az eredeti árból...:) -
#7509 Megjegyzem, a jelenlegi Euro árfolyam mellett (320Ft) pont semmit sem érnek a kuponok. Többnyire kuponnal kapod meg a játékokat annyiért, amennyi lenne az ára normál esetben. -
Morpeus #7508 Ennyit én is tudok. Figyelemmel kísérem a játékot egy ideje. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Mert videókból nehéz leszűrni, hogy megéri-e a pénzt. -
#7507 Na volt sorsolás már, vagy nem tudni? :D
Én semmit nem nyertem az biztos(szokás szerint) :(((( -
#7506 Unigine benchmark készítő csapat első játéka -
Morpeus #7505 50%. Eddig nem találtam nagyobbat. -
#7504 Amúgy hány százalékos a Worms kupon? -
Morpeus #7503 Tudom :D -
#7502 Micsoda üzlet:D -
Morpeus #7501 HL2 és Worms Reloaded kupont adok egy rendes Worms reloadedért cserébe.(Magyarul kupont oda adom, te megveszed és cserülnk wormsre hl2-őt) -
Gyuszopapa #7500 Ha neked nem kell a HL2 akkor adok neked egy Pam-ot érte. -
Gyuszopapa #7499 Oké,még igy darabja olcsóbb is. -
#7498 Lehet...kuponnal lehet packokat.
És Collection-okat is, amik 90-150 eurosak. -
Gyuszopapa #7497 Én lehet hogy veszek 3-at már ha lehet egy kuponnal 3-as pakkot venni akciósan.Abbol egy a tied lehet. -
#7496 1 játékért az összes kuponomat viheti valaki!
Illetve ha van trade dead space 2 akkor irhattok! -
#7495 nekem van 2 is de ellenben más kupon?