Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Steam? Megy az rendesen.
bakvarnyu
ennyit az akciorol , mar egy oraja ezt irja ki :Failed to load web page (unknown error).-107

kifli
megevettem volna...
ha lenne benne egy multiplayer, annélkül viszont nem szokásom játékot venni 😄
hl2-t is coop-ba játszuk XD
Egynek jó volt, de mégegyszer én sem játszanám! Már nincs motivációs faktor!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Just Cause 2 + hozzá pár DLC begyûjtve because imádom a sandboxot és ennél nagyobb sandbox nem kell<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
alreg a Steam-en? <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
2 Accomra van vásárolva játék, és s Gumboy, meg a Trine a másik accomra vettem + kaptam.....<#banplz>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
OMG
közbe rájöttem no comment a hülyeségem miatt.

thx a segítséget rájöttem. <#falbav>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Pedig attól nem tûnhet el.
Restart steam, blob file törlése, újra bejelentkezés, és ott kell lennie.
emailt sem kaptál a supporttól? na meg a giftrõl?
mert abban lesz szám amire hivatkozhatsz a supportnál
DarkSector
nem
mutat mindent ilyenkor csak el kéne halványodnia, 6-ból 2 játékom eltûnt, 4 elhalványodott...omg.

a trine-t akciobna lett véve 6-os csomag és azt küldetem el ajándékba a gyerekkel miután azt a 2-3 eurot elküldtem neki.

elsõnek feltelepült most gondoltam a helyi tartalmát törlöm és pack elment....:S

installedre van kapcsolva a listád balra fent
DarkSector
oppá
történt egy kis baj rányomtam az ajándékba kapott trine-nál meg még egy arcade játéknál a HELYI TARTALOM TÖRLÉSE opcióra, és eltünt a játék a listámról....omg???

ilyenkor mivan, holott csak el kéne halványodnia!

pointer4
F6-al told át, és tökéletesen fog mennie bárhol.
Még oprendszer reinstall után, is elég csak a steam exe-t elindítani.
DarkSector
nemtuom nem ismerõs.

szerintem multis játék ne legyen olcsó, mocskoscsíter meg vegye meg 10 szer ha ez a heppje...
ennek akkor lenne mondjuk értelme, ha külön adnák a multit
Mûködik sima átmásolással😊
Köszönöm <#worship>

Gurren
bully simán megér ennyit, ha szereted a sandbox játékokat. én is megvenném, ha nem játszottam volna már végig 😞

Fabio Capello
bully mittud?

tototto
áthelyezed az egészet nem is kell u8jra rakni steamet aztán onnan indítod, ha valamiért nem megy, akkor másold át a steamapps könyvtárat a célmeghajtóra, uninstalláld steamet, telepítsd újra steamet a megfelelõ helyre és helyezd át a gyökerébe a steamappst, de vigyázz mert steam uninstallnál törli steamappsot ha elõtte nem másolod ki

DarkSector
jah thx közbe 2-õt megtaláltam régebbiek közül.

Szerintem újratöltõs <#sir>

bon
Mentés funkcióval kiírható, vagy image formályában tárolható.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Cepee
én kapok minden vásárlásról igazolást az e-mailemre, ugyanazt amit ki lehet nyomtatni
Azokkal amiket már letöltöttem mi lesz?
Újra le kell tölteni,vagy át lehet rakni valahogyan?

Töröld le a Steam-t és telepítsd arra a meghajtóra ahova a játékokat szeretnéd

Sziasztok!

Ma raktam fel a steamet (vettem is pár játékot)
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet másik meghajtóra telepíteni a letöltött/letöltendõ játékokat ?
A steam a C meghajtón van,de amit letölt azt máshová szeretném,mert a C-n nincs sok hely.
Köszi a választ elõre is 😊

DarkSector
Alien vs. Predator 5 euro
Assassin's Creed 2 14,99 euro
Bully: Scholarship Edition 2,50 euro
Call of Duty 4: Modern Warfare 12,49 euro
Day of Defeat Source 2 euro
Just Cause 2 6,25 euro
Railworks 2 5,25 euro
Recettear: An Item Shop's Tale 5,10 euro
Spore 10 euro
Spore: Complete Pack 17,49 euro
Tales of Monkey Island Complete pack 16,49 euro
Trials 2: Second edition 2,50 euro
Zuma's Revenge 8 euro

DarkSector
milyen e-amil? az accountomé?

Asperot
Árverõs oldalon senki sem licitált COD5 giftre 10 Euroért velem jött <#taps>

Ahány ház, annyi baj legyen.

Cepee
e-mail sincs már meg?
DarkSector
Valszeg lehetetlenséget kérdezek de visszafelé megvett játékokról már nem tudok kinyomtatni vásárlási igazolást? mert soknál lementettem és elveszett most van nyomtatóm de nem tudom ugye kinyomtatni. :S
<#nemtudom>

byzhouse
zumes revenge meg van telefonon <#nemtudom>

sporenál zölddel kiemelve: you save: 0,01€

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

DarkSector
hát kb.
boltban tokkal olcsobb szerintem

bertino
nevet adhatok, de kereszt-biznisz nincs, bocs.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lunki88
Esetleg nem vett valaki packot a witcher-bõl? Sikerült lecsúsznom róla. <#rinya>
Cepee
én is azon buktam ki, h ennek a sima árának kéne ennyinek lenni nem az akciósnak
bertino
en trials 2-t vasaroltam ezekbol <#eljen><#idiota>

DarkSector
és itt most a többéves 2007-es 4-rõl van szó no comment.

DarkSector
pontossan ha 20ezer lenne akcióssan egy 40ezres áthúzás mellett akkor is fogyna, mert cod.

bertino
meg meloba is mindenki ajnarozza, "melyik mapot toltad tegnap multiban ?"

de rengetegen.
fertozo lett a cod teljesen.

lolSL
amíg ott a black ops a top10-es listában teljes áron is, nincs okuk más üzletpolitikát folytatni.

Cepee
CoD 4 akció, tiszta röhej ez az Activision...
DarkSector
Alien VS Predator 5 euro a többi szar.

kifli
nálam is szar
Lunki88
Nekem is úgy küldték a World at War-t. Úgy látszik csak nekem nem volt szerencsém.
Fabio Capello
steamest rendeltem, giftben küldte a csóka.

Lunki88
Igen, de az EA download manageres kulcs. Õk nem kötnek bele mindenbe. 😊
Fabio Capello
g2playyel nekem sem volt soha gondom, cdkeyrõl csak SPORE-t rendeltem, az teljesen rendben volt...

Asperot
Nálatok mûködik a fizetés? Tegnap óta küzdök a vásárlással de mindig kidob „külsõ”, vagy „váratlan” hibával. Se kártya se paypal.

Ahány ház, annyi baj legyen.