34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Ry0K3N #7614 Congratulations, you're the winner of a giveaway! Watch your e-mail, and let us know when you receive the gift by clicking here.
lol na ezt nem hittem volna hogy megélek egy ilyet :D -
Richard90 #7613 -50% Shadowgrounds Survivor
-50 GreedCorp
-50 Operation Flashpoint: RedRiver
-50% Braid
-75% Napoleon TotalWar -
#7612 -50 Terrariád nincs? :D Vagy valaki másnak? Cuponokat tudok érte adni. -
Gyuszopapa #7611 Elajándékoztam már. -
Gyuszopapa #7610 Van egy PAM kuponom ha valakinek kell. -
Richard90 #7609 Sziasztok!
Elajándékoznám a -75%-os Napoleon TotalWar kuponomat!
Aki elsőnek jelentkezik privátan, övé a nyeremény :)
ui.: aki ír, annak majd kiírom ide a nevét, hogy tudjátok, hogy vége a "játéknak"
Üdv.: Riccs -
#7608 nekem most jó -
#7607 Nekem lenne érte egy Dungeon Defendersem, de sz.tem sokkal többet kitudsz belőle hozni. -
#7606 2 külön account mw2,mw3 egyik se megy -
ratgab #7605 Átváltottam offline módba és ami nem indult, az így elindul, szóval a steamesek alkotnak valamit a szerverekkel éppen. -
ratgab #7604 Nálam most van, ami indul, van ami nem. Valamit műtenek a Steam-esek a rendszeren. -
#7603 Köszönöm a gyors válaszokat
(nekem is frissítés után történt:( ) -
#7602 +1 -
ratgab #7601 Steam kliens frissítése volt nálam az imént! Amúgy nekem is csinálja most némely játéknál!
Valami karbantartás lehet, így a legjobb módszer a probléma áthidalására a várakozás! -
#7600 sziasztok
steam működik,de a játékot nem indítja el,csak áll az indításnál(kisebb ablak)nincs lefagyva csak áll
ha valaki tudna segíteni ,nagyon megköszönném -
ratgab #7599 Gondolom kuponokért nem adod oda... -
#7598 Van valakinek Post Apocalyptic Mayhem kuponja?
Adok érte egy Valve 50% és Valve 33%-os kupont. -
#7597 Van tradelésre L.A. Noire-om, ha valaki elcserélné valamire, írjon PÜ-t. -
fatmax #7596 Sziasztok !
Csak érintőlegesen tartozik ide a téma ,de a saját topikja elég kihaltnak tűnik ,ezért itt kérnék segítséget .Az ünnepek alatt az egyik napi feladat kapcsán kipróbáltam a Crimecraft Gang wars-t. Atóta is jól elvagyok vele,viszont egy dologra nem jöttem rá ,.Hogyan lehet a fegyvereket módosítani ,modulokat rászerelni ? Ha van egy assault rifes -em két üres "hellyel" , és van pl. egy AR-hez való triggers módosítóm azt hogyan vagy kivel tudom rászereltetni ?
Szóval ha akad valaki aki játsza ezt a játékot segítsen légyszives fegyver fejlesztés ügyben ! :)
Előre is köszönöm ! -
#7595 Egy -50% x-superbox kupon és/vagy egy -10% 2k kupon jólesne valakinek?
Se én, se haveri kör nem tudja hasznát venni
-
#7594 van trauma, és flatoutom nem tradelhető, valamint witcher enhanced editionom -
Morpeus #7593 Valakinek kell a civ city rome? -
Gyuszopapa #7592 A steamgift-en van fent egy Magicka pontosabban egyszerre 2 példány sorsol a csávó.6 óra mulva jár le. -
#7591 Csak nem olvastam végig. :D -
#7590 Neked meg a jómodor. :) -
gosumofo #7589 angol nem erősséged, mi? -
#7588 Ha valaki akar Skyrim-et, csak annyit kell tenni, hogy 1000.-et postolja. -
#7587 Nem találtam. :( -
#7586 asszem enyében találsz. -
#7585 Akkor választhatsz a listámról, és ha nem vagy még felvéve akkor privibe egy steam nevet tisztelettel! :) -
#7584 -50%-os Terraria kupon érdekelne.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198002805269/inventory/ -
Gyuszopapa #7583 Nekem van egy Calypsomedia -25%. -
#7582 Magickáért szopok nyalok gombot warrok egyébként ezekből lehet válogatni
http://steamcommunity.com/id/vigyazzittakama3/inventory/ -
#7581 de ebből kell még1 hogy tudjak bizniszelni 2 darabot kéne összeszednem... :P
Nincs minden Modern Warfae1-2 meg Black Ops az még nincs gyüjtöm őket. :) -
Morpeus #7580 Miért van az, hogy steamtrades-en nem látom amit utánam írt a topic gazdája? -
Gyuszopapa #7579 Azt hittem hogy neked minden fajta van. -
#7578 kéne egy CalypsoMedia -25%-os kupon
világoskék kupon! -
#7577 Aha BioShock 1-re vagy 2db Terrariára :D más nem kell. Az a vicces, hogy még 1 hete én adtam ezért a wormsért cs:s-t és most meg visszacseréltem. Sokkal többen keresik a wormsöt mint a cs:s-t. -
Morpeus #7576 Van wormsöd?! Cseréled? :D -
#7575 Na van Wormsöm, cs:s re cseréltem, bioshockra akartam, csak a faszi 28.-ától tudja tradelni és nem küldte először giftként. :S Ha kell valakinek Bioshock vagy Terraria x2-ért viheti.