34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
PunkZoli #7895 :D -
gosumofo #7894 a sok alreg tegnap új rekordott döntött: 5,077,107 -
#7893 Komolyan, ezert meg indie jatekot sem adnak. Nem hogy portal 2-vel majd tolonganak, foleg hogy fele valve kupon. -
PunkZoli #7892 nézem itt a kommenteket és kiváncsi vagyok ti ezeket hol álmodtátok, hogy a kuponokért valaki játékot fog adni? -
Egy Portal 2 ért vagy bármilyen használható játékért az első jelentkező viheti az egész cókmókot ahogy van:)
-
#7890 Sherlock Holmes -
#7889 jam. :) -
d23 #7888 ugye milyen gyors vagyok ? :P -
#7887 :D
nem kukkoló vagyok csak akivel cseréltél kupont én is annak irtam csak lassu voltam. :P -
d23 #7886 zsír! : D -
#7885 Nah már prohardveres nevedet is tudom. :) -
p0c0kLoL #7884 sziasztok!
dangeon defenders kupont keresnék, ha van valakinek írjon lécci! köszönöm -
d23 #7883 Nos, 1-2 kupon hozzám került, így még mindig várok valami apró játékot, ha tud valaki valamit!
-
#7882 Köszi, de csak olyan dobozos játékot veszek, ami regisztrálható Steam-en vagy Origin-on, különben külön raktár kéne a játékaimhoz (már most több mint 400 van). -
#7881 Kb az egész de ez csak saját véleményem. :)
Nem minősíti a játék érdemeit. -
#7880 Mi nem tetszik benne ennyire? -
#7879 "Csak kár hogy rossz játék :S"
Játszottál vele? Végigvitted?
Csak mert igazad van, csak egy másik aspektusból... ehhez képest tényles majdnem minden más rossz.
-
#7878 Még GOG-on sincs, csak a Sacred Gold. Talán ott még feltűnhet, ha a retail nem lelhető. -
Gyuszopapa #7877 Magicka collektion 5 euro. -
Gyuszopapa #7876 Tegnap láttam dobozosan azt hiszem 2000 ft körül a Tescoban kiárusításban ha érdekel. -
#7875 20 euró volt.
Egyébként most az jutott eszembe, hogy a már meglévő giftek sem érnek semmit, mert a rendszer mindig az első telepítésnél, ill. indításnál oszt ki kulcsot a játékokhoz, és mivel már nincs a Steam-nek, ki sem fog tudni osztani, vagyis nem lehet játszani velük. -
Gyuszopapa #7874 Mennyi a Sacred 2 alap ára? -
gosumofo #7873 ahhoz a játékhoz nem kell kulcs, csak rábasszák az accountodra és megy.
preyhez pl kellett és elfogytak évek óta, le is vették a steamről, a stalker játékoknál is rendszeresen elfogy de ott van utánpótlás. -
ratgab #7872 De a jogokat valaki birtokolja, aki tud adni kulcsot.
Vampire The Masquarade Bloodlines fejlesztői sokkal régebb óta megszüntek és még mindig van kulcs, lehet venni a játékot! -
#7871 Hú,de mázli, hogy karácsonykor behúztam \o/ -
#7870 Ja, közben láttam én is. Igazából tök mindegy, ugyanaz, mintha beszüntették volna a forgalmazását, ugyanis már a büdös életben nem lesz hozzá kulcs, mert csődbe ment mind a fejlesztőcég (Ascaron), mind a kiadó. -
#7869 Nem vették ki,hanem csak elfogyott a kulcs!
"We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys." -
#7868 "We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys."
nem vettek ki semmit a régiónkból:) -
#7867 nem mondod komolyan... elmennek ezek is a fenébe -
#7866 Várjunk csak, mégsem kell, mert most látom, hogy a Sacred 2-t kivették a régiónkból, így már nem érdekel a dolog. Arra kellett volna a kupon. -
#7865 Az itt található összes kupon 1 Magicka-ért -
#7864 Nincs, a következő már 10 euró környékén van. -
d23 #7863 mivel úgy érzem, már mást nem kaphatok ezért, szerintem megfelel : D
de bátor leszek és felteszem a kérdést, hogy van e valami másik apró játékod? : D -
#7862 Ha jó neked a Bad Rats, megegyeztünk. -
d23 #7861 ezeket a kuponokat cserélném valami apró játékra!
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/01/08/kupon.jpg -
#7860 A Recettear érdekelne. -
Morpeus #7859 Szerintem az OMD pár óra után se unalmas. Én már az utolsó pályánál tartok. Elég nehéz addigra. De hát ugye kinek a pap kinek a papné. -
buba23 #7858 Kupon GIVEAWAY (készlet erejéig). Akinek kell valamelyik, szóljon és megkapja. :) -
#7857 Megyjegyzem az OMD jópofa játék, de pár óra után piszok unalmas szerintem. Dungeon Defenders-el sokkal jobban járnál, ugyanaz a stílus. -
buba23 #7856 Felesleges beszúrnod a tárolódról "napi" rendszerességgel egy képet; aki akar, az úgy is megtalál!
(Akkor már inkább a steam-es tárgytárolódról tegyél be linket!)
(Ennyi idő ráfordításával már meg is kereshetted volna az Orcs Must Die! vagy a Trine 2 árát egy kis munkával és játszhatnál, a helyett, hogy itt "szenvedsz"... (Bocsi!))
A kuponjaid közül max. az 50% -os Batman (20 eur), CoD BO (60 eur)lehetne érdekes, de hiába a kedvezmény , ha te 10 eurós játékot kérsz érte cserébe. A Batman ugyan annyira jönne ki (10+10), mintha rendesen venné meg az ember, a cod-ért meg 40 euró is sok (30+10).
Inkább cserélnél kupont -> kuponra, és mindkét fél jól járna, nem csak te! :)
Én nem akarok most veled semmit se cserélni, de szívesen adok egy 50%-os Orcs Must Die! kupont ingyen (amit én is ingyen kaptam a Holiday alatt), hogy megvehesd olcsóbban a saját példányodat! :)