34737
  • PunkZoli
    :D
  • gosumofo
    a sok alreg tegnap új rekordott döntött: 5,077,107
  • Daell Drow
    Komolyan, ezert meg indie jatekot sem adnak. Nem hogy portal 2-vel majd tolonganak, foleg hogy fele valve kupon.
  • PunkZoli
    nézem itt a kommenteket és kiváncsi vagyok ti ezeket hol álmodtátok, hogy a kuponokért valaki játékot fog adni?
  • RoboKutya78

Egy Portal 2 ért vagy bármilyen használható játékért az első jelentkező viheti az egész cókmókot ahogy van:)

• Renjike
    Sherlock Holmes
  • DarkSector
    jam. :)
  • d23
    ugye milyen gyors vagyok ? :P
  • DarkSector
    :D
    nem kukkoló vagyok csak akivel cseréltél kupont én is annak irtam csak lassu voltam. :P
  • d23
    zsír! : D
  • DarkSector
    Nah már prohardveres nevedet is tudom. :)
  • p0c0kLoL
    sziasztok!

dangeon defenders kupont keresnék, ha van valakinek írjon lécci! köszönöm
  • d23
    Nos, 1-2 kupon hozzám került, így még mindig várok valami apró játékot, ha tud valaki valamit!
  • ollie
    Köszi, de csak olyan dobozos játékot veszek, ami regisztrálható Steam-en vagy Origin-on, különben külön raktár kéne a játékaimhoz (már most több mint 400 van).
  • DarkSector
    Kb az egész de ez csak saját véleményem. :)
    Nem minősíti a játék érdemeit.
  • Tinman #7880
    Mi nem tetszik benne ennyire?
  • Tinman #7879
    "Csak kár hogy rossz játék :S"

Játszottál vele? Végigvitted?

Csak mert igazad van, csak egy másik aspektusból... ehhez képest tényles majdnem minden más rossz.
  • Optimus Prime
    Még GOG-on sincs, csak a Sacred Gold. Talán ott még feltűnhet, ha a retail nem lelhető.
  • Gyuszopapa
    Magicka collektion 5 euro.
  • Gyuszopapa
    Tegnap láttam dobozosan azt hiszem 2000 ft körül a Tescoban kiárusításban ha érdekel.
  • ollie
    20 euró volt.

Egyébként most az jutott eszembe, hogy a már meglévő giftek sem érnek semmit, mert a rendszer mindig az első telepítésnél, ill. indításnál oszt ki kulcsot a játékokhoz, és mivel már nincs a Steam-nek, ki sem fog tudni osztani, vagyis nem lehet játszani velük.
  • Gyuszopapa
    Mennyi a Sacred 2 alap ára?
  • gosumofo
    ahhoz a játékhoz nem kell kulcs, csak rábasszák az accountodra és megy.

preyhez pl kellett és elfogytak évek óta, le is vették a steamről, a stalker játékoknál is rendszeresen elfogy de ott van utánpótlás.
  • ratgab
    De a jogokat valaki birtokolja, aki tud adni kulcsot.

Vampire The Masquarade Bloodlines fejlesztői sokkal régebb óta megszüntek és még mindig van kulcs, lehet venni a játékot!
  • Botond #7871
    Hú,de mázli, hogy karácsonykor behúztam \o/
  • ollie
    Ja, közben láttam én is. Igazából tök mindegy, ugyanaz, mintha beszüntették volna a forgalmazását, ugyanis már a büdös életben nem lesz hozzá kulcs, mert csődbe ment mind a fejlesztőcég (Ascaron), mind a kiadó.
  • mooo
    Nem vették ki,hanem csak elfogyott a kulcs!

"We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys."
  • FZoleee
    "We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys."
    nem vettek ki semmit a régiónkból:)
  • Fabio Capello
    nem mondod komolyan... elmennek ezek is a fenébe
  • ollie
    Várjunk csak, mégsem kell, mert most látom, hogy a Sacred 2-t kivették a régiónkból, így már nem érdekel a dolog. Arra kellett volna a kupon.
  • jetblack
    Az itt található összes kupon 1 Magicka-ért
  • ollie
    Nincs, a következő már 10 euró környékén van.
  • d23
    mivel úgy érzem, már mást nem kaphatok ezért, szerintem megfelel : D
    de bátor leszek és felteszem a kérdést, hogy van e valami másik apró játékod? : D
  • ollie
    Ha jó neked a Bad Rats, megegyeztünk.
  • d23
    ezeket a kuponokat cserélném valami apró játékra!

http://iaro.3dmax.hu/images/2012/01/08/kupon.jpg
  • ollie
    A Recettear érdekelne.
  • Morpeus
    Szerintem az OMD pár óra után se unalmas. Én már az utolsó pályánál tartok. Elég nehéz addigra. De hát ugye kinek a pap kinek a papné.
  • buba23
    Kupon GIVEAWAY (készlet erejéig). Akinek kell valamelyik, szóljon és megkapja. :)
  • MerlinW
    Megyjegyzem az OMD jópofa játék, de pár óra után piszok unalmas szerintem. Dungeon Defenders-el sokkal jobban járnál, ugyanaz a stílus.
  • buba23
    Felesleges beszúrnod a tárolódról "napi" rendszerességgel egy képet; aki akar, az úgy is megtalál!
    (Akkor már inkább a steam-es tárgytárolódról tegyél be linket!)
    (Ennyi idő ráfordításával már meg is kereshetted volna az Orcs Must Die! vagy a Trine 2 árát egy kis munkával és játszhatnál, a helyett, hogy itt "szenvedsz"... (Bocsi!))

A kuponjaid közül max. az 50% -os Batman (20 eur), CoD BO (60 eur)lehetne érdekes, de hiába a kedvezmény , ha te 10 eurós játékot kérsz érte cserébe. A Batman ugyan annyira jönne ki (10+10), mintha rendesen venné meg az ember, a cod-ért meg 40 euró is sok (30+10).

Inkább cserélnél kupont -> kuponra, és mindkét fél jól járna, nem csak te! :)

Én nem akarok most veled semmit se cserélni, de szívesen adok egy 50%-os Orcs Must Die! kupont ingyen (amit én is ingyen kaptam a Holiday alatt), hogy megvehesd olcsóbban a saját példányodat! :)