Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a paypallal is, csak akkor rajtuk keresztül megy és nem kell begépelni a kártyaszámod 25x csak az email címed meg jelszavad.
majd mindenki egyesével fogja elutalni nekik és kézzel számolják a pénzt meg rárakják az accountodra ha odaértek a centek 3 nap alatt, mind a 25 millió steam felhasználónak 😄
Amúgy ez meg egy elfuserált ötlet, h nekem kell megadni a bankszámla számot. Nem is tudom, h hogy gondolták.
31.-én megvettem a GTA IV-et, meg is jelent a könyvtáramban de a steam nem küldött email-t a vásárlásról. Paypal-on vettem az megküldte a vásárlás igazolását. Az eddig vett játékoknál mindig küldött a steam is emailt.
Szerintetek érdemes írni nekik hogy küldjék meg az igazoló email-t?
Ha igen support címet tudtok adni?
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Renato_Misak a steam nevem
counter strike source, bc2 vietnammal, és tf2 egyenlõre ezek vannak
talán még left 4 dead 2-õt ma megveszem
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha esetleg holnap megvenném?
akkor azt elajándékozhatod?
Pofozzatok fel, nem hiszem el! Alszom, kómában vagyok... valami...
Half-Life,
Half-Life 2,
Half-Life 2: Deathmatch,
Half-Life 2: Episode One,
Half-Life 2: Episode Two,
Half-Life: Blue Shift,
Half-Life: Opposing Force,
Team Fortress Classic
... ezek kerültek a libraryba 4.19 Euroért.
<#wilting>#wilting>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
. : Z E L L E R : .
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://dirtywindows.ucoz.ru/publ/cikkek/telepitett_alkalmazasok_mozgatasa/2-1-0-299
No.
Kérdés:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd egy játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.
Esetleg valami ötlet, trükk?
<#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.