Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
support.steampowered.com oldalon regisztrálj és ott írj, ne emailt.

lolSL
értsd már meg hogy a kártyás fizetés így mûködik.. MINDENHOL.
a paypallal is, csak akkor rajtuk keresztül megy és nem kell begépelni a kártyaszámod 25x csak az email címed meg jelszavad.

majd mindenki egyesével fogja elutalni nekik és kézzel számolják a pénzt meg rárakják az accountodra ha odaértek a centek 3 nap alatt, mind a 25 millió steam felhasználónak 😄

Na, Half Life-okat megvenném, de most vizsgára tanulok, és nem tudok utána nézni se a PayPalnak, h hogy mûködik, se az accomat nem keresem meg. Úgyh ennyi.
Amúgy ez meg egy elfuserált ötlet, h nekem kell megadni a bankszámla számot. Nem is tudom, h hogy gondolták.

Sziasztok
31.-én megvettem a GTA IV-et, meg is jelent a könyvtáramban de a steam nem küldött email-t a vásárlásról. Paypal-on vettem az megküldte a vásárlás igazolását. Az eddig vett játékoknál mindig küldött a steam is emailt.
Szerintetek érdemes írni nekik hogy küldjék meg az igazoló email-t?
Ha igen support címet tudtok adni?

grebber
Már nagyon régen és nagyon jó mod haverral már nyomtuk!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Aki nem ismerné van ám ingyenes Synergy ami HL2 Coop mod, akár 8-an is végig lehet bohóckodni a játékot. Vidám anyag.

[merlinw.org]

DarkSector
szerintem jah.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
jobb ha nem látják az emebrek, source motornak se nagyon reklám 😊

pointer4
Annál érdekesebb, hogy miért nem adják ingyen 😄
lolSL
hasztalan az a port, se jól nem néz ki, se nem adja át a régi feelinget, a multi részével meg egyáltalán nem foglalkoztak miután kiadták és senki se játszik vele a bugok miatt. jobb választás az alap hl 😊

FRe4k
holnap este már nem lesz új akció?

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Jaka923
A Half-Life Complete kiváló ajánlat, bár fura, hogy a HL: Source nincs benne.

szevasztok új vagyok a steamen vegyetek fel páran ha gondoljátok
Renato_Misak a steam nevem

counter strike source, bc2 vietnammal, és tf2 egyenlõre ezek vannak
talán még left 4 dead 2-õt ma megveszem

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
komában vagy jah. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
asszem maradna egy hl deathmach-em érdekelne valakit egy másik kis játékért cserébe?
ha esetleg holnap megvenném?

kifli
pontosan 😊
lolSL
games / manage gifts

DarkSector
no az szuper.

bertino
miota ? hol ? hogyan ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kifli
pontosan 😊
DarkSector
jó üzlet, és mivan ha egyikbõl már van a tarsolyodban????

akkor azt elajándékozhatod?

lolSL
ez a legjobb ajánlat az összes közül, a legjobb játékok a legjobb áron <#eljen>

Tinman
1159 Ft-ért vettem meg a Half-Life Complet-et.

Pofozzatok fel, nem hiszem el! Alszom, kómában vagyok... valami...

Half-Life,
Half-Life 2,
Half-Life 2: Deathmatch,
Half-Life 2: Episode One,
Half-Life 2: Episode Two,
Half-Life: Blue Shift,
Half-Life: Opposing Force,
Team Fortress Classic

... ezek kerültek a libraryba 4.19 Euroért.

<#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
19:00-kor van, idõeltolódás végett, ezért azt mondom egy még lesz holnap.

DarkSector
ez a legszarabb akció-csoport....😊 eddig 2 akciót kivéve rablás inkább.

Fabio Capello
Hát ez passzos. Talán a sokA 😄

CalebJoe
lol a Medal meg a Settlers egy kicsit drága
artschi
Részemrõl passz a mai akció...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Asperot
Mafia 2 jiháááááá

Ahány ház, annyi baj legyen.

na még 5 perc.

artschi
értem, köszi.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

byzhouse
összes akció közül a top10

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

artschi
Holnap ismétlés? hogyhogy?

lolSL
ma még új akciók lesznek, és holnap ismétlés

hát úgy van, hogy jan 2-ig van akció nem? minden nap délben van új akció, a nemsokára bekövetkezõ új akciónak meg 2-án délben lesz vége keleti parti idõ szerint. ha holnap is lenne akció akkor az 3-án érne véget, az meg már nem jan 2. szerintem csak egy lesz már, de ne legyen igazam.

DarkSector
idõeltérés miatt szerintem nem, 2 lesz még.

szerintem igen.

Lunki88
Ami majd most következik az lesz az utolsó nap az akcióból igaz?
bon
Elsõ alkalommal én se tudtam, de ez nem akadályozott meg abban, hogy töröljem és felrakjam újra egy másik meghajtóra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Zeller01
Nem tudtam, hogy nem tudok majd meghajtót választani a játékok telepítésekor.

. : Z E L L E R : .

bon
Mennyivel egyszerûbb oda telepíteni a programot ahol van hely. Nálam egy 160gb-os winyó van játékra szánva, ezért a steam kliens is oda van feltelepítve, nem pedig a Rendszer meghajtóra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Zeller01
Steam Mover használati útmutató:
http://dirtywindows.ucoz.ru/publ/cikkek/telepitett_alkalmazasok_mozgatasa/2-1-0-299

Zeller01
ebbe a hibába én is belefutottam. ezért használom a SteamMover programot. csináltam D-re egy Steam könyvtárat és a telepített programokat átmásolja oda. Nekem tökéletesen mûködik!

Fabio Capello
Sehogy, a Steam mindig oda telepít, ahova magát a Steamet telepíted. Ha egy másik meghajtóra szeretnéd a játékokat, akkor oda rakd fel magát a Steamet is.

atinq
Boldog Újévet Mindenkinek. Van egy ksi gondom ha valaki tud segítsen. Szeretném letölteni az egyik játékot amit vásároltam steamen. De a c meghajtóra akarja telepíteni amin kevés a hely. hol tudom átállítani hogy a D-re telepítse?

No.

BUÉK.

Kérdés:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd egy játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.

Esetleg valami ötlet, trükk?

bertino
Eredeti Jatekszoftver Vasarlasban Gazdag es Boldog Uj Evet Mindenkinek.

<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Botond
2 gyerek mellett nincs nekem ilyesmire idõm, hogy egy komplett topikot szétalázzak. Egyetem mellett volt, de annak már jó pár éve. Szóval ki kell ábrándítsalak, nem én vagyok. Mellesleg az kiderült már hogy az emese "igazi neve" vagy sem? Mármint fiú vagy lány?
bon
Star Wars Jedi Knight Collection megvásárolva

Hmm hitmaneket külön is meg lehet venni 75%ban úgy nem is rossz ha az embernek megvan már valamelyik. De a jedi knight kollekció sem rossz annyiért fõleg figyelembe véve mennyit nyüstöltem. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.