34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7935 Én most aktiváltam egy Orange Boxot nemrég, de nem emlékszem hogy kaptam volna guest pass-t. de holnap este megnézem. -
#7934 köszi! -
#7933 beírtam :) -
#7932 IDE valaki írjon már be mert nem akarom bumpolni a saját topikomat, még banán lesz a vége :D -
#7931 :D hírdettek steam fórumon tf2-es guestpasst, de naon le vagyok égve :D 1db -50%-os Terraria kuponom van :D -
#7930 Viszont nekem van Orange Box-om, sőt, L.A. Noire-om is. :P -
#7929 Na ezért érdemes lenne a guest pass. Guest pass-t olyantól tudsz szerezni, aki mondjuk most aktivál egy Orange Box-ot, így kap 2 guest pass-t. Máshogy nem igen van már TF2 guest pass. -
#7928 van egy BMOC om egyik accomon amiért mér la.noire-t is ajánlottak :D azt akarnám eldtradelni. -
#7927 Felesleges lenne, TF2 ingyenes... legfeljebb tradelni nem tudsz, de guest passal sem tudnál 3 nap alatt olyan cuccot összeszedni ami trade-re lenne érdemes (legalábbis nem valószínű). -
#7926 Létezik még TF2 guest pass??? -
#7925 Hidd el nem vagy ezzel egyedül. Könnyen jött, könnyen ment:) -
#7924 rám fog rohadni a teljes készletem esélytelen mostanság beváltani őket bármire is:( -
#7923 akkor jól sejtettem:) -
#7922 Nem létezik 75%-os Valve kupon, 50% a max. -
#7921 ha van egyáltalán bár még nem láttam:)
-
#7920 az esetleg szenyó dolog volna ha keresek 75 % os valvet és
ajánlanék érte 2*50% 33% és 23% kupont cserére?
-
#7919 édes istenem de nagy games volt ez annó
még megvan valami game sztaros lemezen:)
http://store.steampowered.com/app/57740/ -
gosumofo #7918 forever alone -
#7917 Nincs unlink. Hozzákapcsolja a FB-t (FB-n látszik). Azonban a steam olyan mintha nem lenne hozzá kapcsolva, szóval nincs unlink. Viszont fent kiírja szép piros betűkkel, hogy nem hozzákapcsolható, mert másik steam profilhoz már hozzá van kapcsolva.
1. Nincs hozzá kapcsolva egyetlen steam profilhoz sem.
2. FB-n mutatja, hogy kapcsolva van a stemahez.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Support meg szarik rá. -
PunkZoli #7916 szintén
community oldalon edit profilnál alul próbáltad az unlink-et? yesname -
#7915 Én többször használtam és mindig megoldották a problémámat 24 óra alatt.. -
#7914 Elvileg a Steam supportja a legrosszabb. Én még nem vettem őket igénybe, de ilyen téren az EA Live chatje előrébb jár. -
#7913 Srácok, most komolyan. A steam supportja csak dísznek van vagy azért lottó 5-ös szerűen válaszolnak is néha? Mert 2 hete írtam egy problémáról nekik, de törölték. Majd újra megírtam és arra sincs még válasz.
(Történetesen a facebook linkelésről, hogy úgy látja mintha már linkelve lenne, mikor nincs is.) -
#7912 Jogos. :) -
#7911 Még jó hogy! Miután nekem köszönhetsz egy "igen is marhára sokat érő :)" szenet egy kis L4D2es móka után :D -
#7910 Külföldieknek el lehet adni, ők belefektetik a pénzüket.
De igen jótékonykodni kell.
Én haveroknak jótékonykodtam és még most is, nekem adták a kuponjaikat, cserébe ha bármi kupont cserélek ők ingyen kérhetnek tőlem bármikor ha meglátnak valamit és vásárolni akarnak. -
#7909 -
#7908 Köszi a választ. -
#7907 Igen, később is aktiválhatod a fiókodba. -
#7906 Szerintem attól, hogy valakinek több kuponja van, nem jelenti azok össz értékének növekedését. Nem gondolom, hogy márciusig, bárki elkezd eszetlen módon az összes kuponján játékot venni.
Ha, meg valaki kupont keres, az az illető konkrét kupont keres, nem pedig 12 félét.
Inkább osztogassátok ezeket, segítsetek hátha kell valakinek! -
#7905 Akkor ezek szerint ezt kell beállítanom
"Ajándék tárolása a tárgytárolómban későbbi küldéshez
Ajándékod a fiókodon marad későbbi kézbesítéshez vagy cseréhez. Ajándékaidat a Steam kliensben, vagy a Steam profilod Készlet részét megnézve kezelheted."
És ha jól értelmezem akkor itt később is aktiválhatom a játékot a fiókomhoz?
-
#7904 Amikor ajándékba vásárolsz választhatod azt, hogy a tárolódba tegye (inventory). -
gosumofo #7903 giftként veszed meg magadnak -
#7902 Azt hogy tudom megoldani hogy giftként kapjam meg a játékokat ?
Elég ha barátnak vásárolom és a barát visszautasítja?
-
#7901 Kuponokat :P -
#7900 Ha lenne egy felesleges Trine játékom ki mit adna érte?
-
#7899 Jó kuponokért oks, de pl portal 2-ért szerintem kérnének vagy 50kupont, nem Valve-t. -
#7898 mi köze az aktuális játékosszámnak az egy hete eldobott alregeknek? Semmilyen érdek nem fűződik ahhoz az alregeseknek, hogy a kamu accokat használják. -
#7897 Nem álom.Én már elégg sok játékot szereztem only kuponért.Szóval nem kell sajnálni senkit emiatt. -
Gyuszopapa #7896 Ha valakit érdekel van egy COD4 75%-os kupon.Ajánlatokat várok PM.