Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Remeltem hogy a Sourcet berakjak 75%-ra de nem😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

DarkSector
GTA-nál kiirja hogy nem jo a regio!! XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
IGGGGGGGGGEN
mondtam van még 1 nap! 😛

bár igaz ezek ismétlések.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
na most mély levegõt vegyen mindenki!

grebber
Akkor én másra értettem a pin kódot.Bocsi én mondtam rosszul a kártya 3 jegyû kódjára gondoltam na!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
CIB-ben ingyen van mastercard internetkártya a cibezz számlacsomaghoz (ami most szintén ingyenes, egyébként 50ft/hó)

Rage47
van díja ennek a webes kártyának?
Én pont így, csak VISA. Az OTP-s 24*7, bankkártyák közötti átutalással dobok mindig rá, ha kell, ez is azonnal jóváíródik (az oldal még le sem frissült, már pittyeg az SMS, a tranzakcióról). Akkor ezek szerint nincs semmi gond vele, lagos01-nek is sikerült fizetni. Az a gyanúm a hölgyike nem volt a toppon, akihez kerültem a bankban.

DarkSector
omg...-.-

Vagy 6 éve van az OTP-nél webes kártyánk - és a hozzávaló virtuális számla. Ez a kártya van beregisztrálva a Paypal-on.
A vásárlás menete roppant egyszerû:
1. Kinézted a cuccot, amit meg akarsz venni
2. Behívom a paypal-ba a vásárlásomat, de még nem nyomok a fizetésre
3. otp oldalon keresztül - ingyen - átutalok annyi pénzt a normál számláról a virtuális számlára, amennyibe a cucc kerül (esetleg 1 euróval/dollárral többet a biztonság kedvéért). Pár másodperc, de max. fél perc és a számlán van a zsé.
4. rákattintok a küldésre a paypal-on keresztül

Kész.
A virtuális számlán soha nincs egy kanyi sem, max. 1-2 dolcsi. Mindig a vásárlás elõtt töltök rá. Úgyhogy bárki is szerzi meg akár a számlaszámot, akár a kártyaszámot, nem ér vele semmit. A vásárlásra szánt összeg is kb. 1 percen keresztül van ott, mert elköltöm (azért raktam rá...)
Plusz minden tranzakcióról sms jön.

Nagy weboldalakról biztonságos a vásárlás.

Sikerült a webkártyával fizetni.
Legalább márt mûködik <#nevetes1>
Ha mondjuk ilyen fizetési hibák miatt nem tudsz vsárolni és mire megoldják a helyzetet és lejár a leárazás olyankort mi a helyzet?
Lesz arra megoldás hogy megkapja az illetõ azon az áron amikort a hiba jelentkezett vagy az emelt árat kell fizetni?

Valakinek volt ilyen tapasztalata?
DarkSector
amugy a legtisztább dolog, pl amit énis használok, hogy levédem (jobbanmondva "lefagyasztom") a rendszeremet és nem tud rákerülni semmi virus illetve kémprogram, szóval a gépemrõl nem tudnak adatokat szerezni.

de egy nem védett rendszeren is csak akkor kerülnek fel ilyen káros progik ha minden szir-szart letölt az ember.

bakkerman
mikor??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DarkSector
letiltatod???
ez hülyeség, ha letiltatod attól még percek alatt lenullázható egy számla a lopott adatok birtokában, szoval ha szerencséd van és idõbe sikerül cselekedned akkor oké.
de ha elveszted az gáz.

hova kell pinkód és mikor? egyszer állítottam be, de nem a pin-kódot kérték, csak a kártya számát, lejárati idõt, és a 3 jegyû kódot ami minden kártyán rajta van ugyan, de ha elveszted, akkor úgyis letiltatod, szóval már nem tudnák használni.

The Matrix has you...

DarkSector
AvP + RF: Guerilla + Left 4 Dead 2

Esetleg, ha valaki gondolja, megoszthatná, hogy mit újított az elmúlt 2 hétben, hátha valamit nem vettem észre, vagy eszembe sem jutott.

SirAlo
Pedig par ev es meg azt is el tudom kepzelni hogy nem is lessz penz... csak kartyan , foleg ha majd beepitik chippel a kezedbe 😄 Csak virtualis penz lessz

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

DarkSector
míg egy bankkártya esetében mindennek kell egyeznie.

De én azt mondom aki odafigyel annak nincs félnivalója
csak azoknak lehet belõle gond akik nem jól tájékozottak, azoknak ez örök félelem mrad.

régebben én se tudtam mit merre, de ha tudja az ember elmondják neki mit hogyan mire figyeljen akkor már nem kell félni.
egyszerüen odafigyelni a dolgokra és az alap szabályokat betartani.

DarkSector
jo reklám.
nem rossz dolog, de ha egyszer nem megy.

nekem elég a paypal bár ezekben azt utálom hogy egy e-mail, a jelszo hozzá, és már utalhat is bárki róla semmi ellenõrzés.

Én éppen ma akartam fizetni az otp-s webkártyámmal de egyenlõre nem ment.
Hibaüzenet szerint hiba történt a tranzakció elõkészítése közben.
Márt írtam a support-nak de még nincs válasz.
Jaffa 2843
nekem a cib-nél van internet kártyám, ami szintén mastercard, viszont csak netes vásárlásokat lehet bonyolítani vele. Lényegében egy elkülönített számla, amit csak online vásárláshoz lehet használni és így nemkell megadni a fõszámla/kártya adatait.

szerintem kérdezz rá megint arra a WEB kártyára, mert valószinû, hogy már ott is minden internetes fizetésre használható.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Szokott lenni, de csak 1-1 játék. Tömegesen szerintem a húsvét lesz a következõ.

Erre a WEB kártyára kíváncsi lennék, hogy most mire is jó. Használ valaki ilyet? Annak idején nekem az OTP-nél, a WEB kártyát ajánlotta a csaj. Kérdeztem, hogy elfogadják-e mindenhol? Aszongya: Hááát, nem igazán. Akkor meg mit csináljak vele? -kérdeztem vissza, de akkor mondja a VISA-t, az biztos jó lesz. Na, az azóta is jó. Negyed óra volt az egész mutatvány. Ezek után nem is értettem, mit akart nálam azzal a WEB kártyával.

FZoleee
amúgy szoktak lenni ilyen 75%-os leárazások év közben is, vagy ez ilyen különlegesség? 😊
Rage47
több órája itt vagy az sg-n, húzzál tanulni, vagy szánj rá 10 percet a "szarakodásra"
xD Majd ha lesz több idõm, akkor majd szarakodok vele. Igaz, addigra már nem lesz akció.
Szóval most amúgy sem értem volna rá, csak hajt a kíváncsiság😄

Botond
Kipróbáltam mafia 2 demót. Kár volt. Megvéve az is.
bertino
ocsem, rad betut is felesleges pazarolni 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
nekem az se kellett eddig.
csak ha bankautomatán veszek fel pénzt

grebber
Zavvin pl kell a pinkód!

Van talán az Erstenek is.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
jah értem ez akkor bankfüggõ.

bon
Nem oldal, hanem bank, pl OTP Bank.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
de a paypal nem ilyen.
hol van ilyen virtuális bankkártya? melyik oldalon?

Jó, persze, de azzal én ma már nem foglalkozok. Van így is más dolgom, különben is, játszottam már a HL-okkal elég sokszor.

MerlinW
Erre való a virtuális webkártya. Annyit utalsz rá amennyit költeni akarsz és annak az adatait adod meg. Minden banknál van ilyen. Értelemszerûen nem azt a kártyát kell használni online vásárlásra amire a fizetésedet kapod.

[merlinw.org]

DarkSector
nem éppen, mert ott te adod oda. itt meg ha ráadásul késõn észleled leszedi a számládat teljessen.
egyszerû nem szabad a jelszókat meg semmit gépen tárolni, hanem otthon eldugva egy dobozban mondjuk.

illetve ha beirjuk, csak az adott oldalon, ami lehetõleg legyen titkositott kapcsolat. (https)

és a jelszó legyen több karakter, szám+betü+irásjel, így nehezebb feltörni.

kifli
kb annyira necces a dolog, mint amikor a boltban lehúzza a kártyádat az eladó.
DarkSector
hát ha feltörnék az necces.

DarkSector
olymindegy....

én oha nem töltöm fel a paypal-om, csakis ugy használom hogy az majd automatán leszed a kártyámról amennyi kell és kész.

DarkSector
üdv használhatod, nyugodtan csak okosan.
3x is nézd meg hová kinek mit írsz be és akkor nincs gond.

ha paypal vagy steam-nek megadod vásárláskor vagy bárhol, nézd fent a linket..... HTTPS:// (nem HTTP://) nek kell lennie.
és ne fogadj el mástol semmien üzenetben linkeket, hogy kattints ide meg oda, és ott csinálj vagy irj be valamit.

elõttem meg jól irták, a SZÁMLASZÁM 3x8 karakteres (ez személyes pénzfelvételkor kell illetve ha a számládra akar valaki utalni befizetni)
mig a KÁRTYASZÁM 4x4 karakter (ez kell ha online akarsz vásárolni)

ha bármi más kérdés van írj. e ha nem használod szíved joga.

SirAlo
nem kell a pinkodjat megadni, csak a szamjat es a paypalon ha fel is tornek az accountodat kapod az emailt ha vettek vele valamit

De a legjobb ha van webkártyád,annyit utalsz rá amennyi éppen kell.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

jó lesz ha megszokod mert ez a jövõ, külföldön már szinte nem is látod a pénzedet, csak otthon szokás még fizetés után lefosztani az autómatát
egy ilyen oldalban mint a steam simán megbízhatsz

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Botond
Kártyaszám meg számlaszám az két külön dolog. Kártyaszámot kell megadni.
grebber
Számlaszámot nem kell megadni, csak az utolsó pár számjegyet meg a asszem 3 vagy 4 számjegyû kódot.
Én is félek mindennemû netes akciótól,már bármikor beüthet egy olyan vírus ami kiszivárogtatja a dolgokat.Én emiatt a netes kártyámra mindig csak annyit teszek amiért vásárlok.

lolSL
el kell kezdeni! hidd el biztonságosabb mint KP-val venni vmit egy boltban 😊

Jól van na. Ez nekem azért fura, mert még SOHA nem vettem neten semmit így.