Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn<#taps>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

lolSL
kár hogy a clear sky másik kiadóé és nem akciózzák :/ pont az hiányzik

Supreme Commander 2 nagyon csábító😄😄
Stalker budle akció nélkül 29,99 euró, külön külön meg 9,99 és 9,99 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bertino
flight control hd.

<#eljen><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hooool?<#fejvakaras>
Milyen színû az a fal ahol érted?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

lolSL
te vagy emese? itt elmondhatod 😄

Botond
Mai nap se gyenge, C&C sorozat, Anno 1404, és total war is. Viszont semmi rpg. Nem mintha oblivion és dragon age mellé kellene most vmi másik rpg. 😊
lolSL
a legvégén a lámpával szemben mielõtt befordulsz, fordulj balra a sarok elõtti falhoz és arról menj feljebb

Ez meg miathököm?<#rolleyes><#idiota>
Én erre a videóre linkeltem volna...

Sziasztok.
Valaki nem tolja a Mirror's Edget?
Nagyon elakadtam benne
Merre menjek most?

lolSL
még csak nem is a valve-ban kell bíznod, hozzájuk semmilyen adatod nem jut el, bankok közt megy a dolog.

Tök mindegy, nem tudom, h hogy mûxik a PayPal😄
Amúgy meg, magában a Valve-ban én is megbízok, a probléma nem itt gyökerezik.

Rage47
én eleinte bankkártyával fizettem közvetlenül, de a paypallal egyszerûbb és biztonságosabb sztem
hozzáteszem, egyikkel sem volt gondom
bertino
nezz korul egy kicsit a mai webshop vilagban es szamold ossze hany helyen megy levonassal a vasarlas.

szolj, ha vegeztel.

MerlinW
Gondolod, hogy egy 25+ millió taggal bíró vállalat pont téged fog lehúzni? Ha ez megnyugtat 100+ játékot vettem Steam-en és még sosem volt problémám velük.

[merlinw.org]

Daell Drow
Megis ki vonja le rola az osszeget?<#whatever>
lolSL
pontosan minden bankkártyás tranzakció így történik. ha bemész a közértbe és veszel vele egy zsömlét az is.

SirAlo
Paypallal is lehet fizetni amivel nekem soha nem volt semmi biztonsagi gondom

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Hát az király...
És így ez pont rosszabb, h õk vonják le. Na mindegy, eddig se vettem semmit, sztem most se fogok.

amikor csatlakozni szeretnek egy szerverhez ezt irja ki: you are in insecure mode. you must restart before conenct to secure server.
hogyan lehetek secure?
lolSL
ingyenes játékok

bankkártyával lehet vásárolni, nincs utalás. megadod az adataid, levonják a pénzt és már töltheted is a játékot.
oddbox az akciók 1. napján volt leárazva 50%-al, szerintem arról lemaradtál.

DarkSector
Leárazás bármikor lehet, ezt soha elõre senki nem fogja neked megmondani.

Vásárlás meg könnyû beteszed a kosárba, és onnantól bankkártya adatokat megadod, és kész ha elfogadta a rendszer azonnal töltheted is, és a steam játéklistádon lesz a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hy all!
Én még soha nem vettem semmit Steam-en.(Portal van meg eredetiben, az is akkor lett meg, amikor ingyen osztogatták a Macre portolás miatt)
Az lenne a kérdésem, h vhol olvastam, h több játék is volt már így ingyen kiadva. Azok pontosan mik voltak?
És van-e esély, hogy még mostanában vmelyik nap az Oddboxx-ot is leárazzák?(így bugosan nem éri meg)
Valamint, hogy pontosan hogy történik a Steam-en a vásárlás? Tehát, h megkapod a címet, ahova utalni kell, vagy a sajátodat adod meg?

Kösz elõre is.
Nem valószínû, h most is veszek bármit is Steam-en, csak érdeklõdtem. Akkor már inkább dobozosan vennék vmit, ha vennék játékot.

FZoleee
ja, kösz, bocs a hülye kérdésekért 😊
bertino
settings/account ?

FZoleee
lehet vak vagyok, de merre lehet jelszavat változtatni?
Lunki88
Nekem tegnap csinálta ezt a Quake packel. Várni kell, aztán megpróbálod késõbb.
FZoleee
kösz mindenkinek 😊

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.

másnak is ezt írja ki?
DarkSector
jesz, mindent tud, olyan mintha te lennél ott, egyszerre csak 1 jelentkezhet be, mindkét helyen letöltheted ugyanazt, csak elinditani egyidõben csak 1 helyen fog menni.

és ha felváltva nyomultok, esetleg online, akkor szinkronizál a steam, vagyis te itt egy fps-ben elfejlõdsz 12-es szintig, utána kijelentkezel, haverod meg be, aztán õ már csak a 12.szinttõl tudja folytatni.

eleve a steam nem nézheti lopottnak, hiszen a lopás megtörténését eleve ugy kell bejelenteni.

amugy a steam eleve erre van amit te kérdezel hogy a megvett játékaidat esetleg mentéseket fizikai uton nem kell vinned magaddal elég egy netes gép és bárhol játszhatsz, illetve folytathatod a játékodat.

a szinkronizálás, nem minden játékra igaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

persze, akár 1000 gépen is lehet 1000 féle variáció játékokból accountokon és ha te belépsz azon a gépen akkor az a játék aktív lesz amelyik neked megvan, a többi preloadolva lesz
MerlinW
Igen. Ez a lényege. Viszont logikusan egyszerre csak egy helyen lehetsz belépve.

[merlinw.org]

FZoleee
hát amire válaszoltam 😊 azt kiderítettem, hogy nem bannolnak, ha másnak megadom az accot, de ugyanúgy fel tudja telepíteni, le tudja tölteni a játékot, mint én?
DarkSector
mi a kérdés?

FZoleee
pls válaszoljatok 😄
DarkSector
GTA pack kurvajó árban van!!!

kár hogy nem komálom.

MerlinW
Ha terveztek Oblivion vásárlást, a 9 pénzes alatt van egy 12-es is (Delux), ami az összes DLC-t tartalmazza.

[merlinw.org]

8.75 euró az egész GTA IV pack?? OMG

FZoleee
és ugyanúgy le tudja tölteni, meg minden, igaz? 😊
lolSL
nem bannol, ott lépsz be az accountoddal ahol akarsz
persze egyszerre nem megy 2 helyen

FZoleee
jóbarátom, nem az a lényeg, hanem hogy a steam nem bannol-e, stb... tehát most az acclopást, meg ilyeneket felejtsük el 😄
lolSL
nagyobb a kockázat hogy ellopják, csalnak vele, stb

FZoleee
ha megveszek valamit, és megadom az accom másnak is, hogy õ is tudjon játszani vele, az "multizás"? lesz valami hátrányom belõle?
A Transfomers-el én is így vagyok:s
CalebJoe
a Singularity meg a Transformers lehetne olcsóbb akkor megvenném
Jaka923
Köszi, annak nagyon örülnék.

Igen, mert e TF2-t még dollárért vettem anno. És szépen hozzávágta a 25% magyar áfát. Ki volt írva a egyenlegbe, hogy nettó és bruttó ár. Eurónál már nincs ilyen.

jAsOn VoOrHeEs
Lekaptam a tört verziót, nekem annyira nem jön be, úgyhogy nem is veszem meg. Viszont ha valaki tudja, hogy hol találom benne a nyelvi fájlokat, akkor szívesen feltöltöm valahova.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

próbáltam, nem is egyet.. 😞
jAsOn VoOrHeEs
Ez szerintem nem fog mûködni, mert csak ezek a nyelvek szerepelnek a játékleírásnál. Languages: English, French, German, Italian, Spanish

Ezért kellenének a nyelvi fájlok a magyar feliratos tört verzióból.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century