34737
  • crofler999
    ezeket a kuponokat cserélném egy Orcs Must Die!-ra vagy egy Trine 2-re

• MerlinW
    Akkor ezt most magyarul, mert ez egy magyar fórum. Köszönöm:)
  • DarkSector
    Srácok megvan valakinek az a kép vagy link ahol a sok accountos barátlistát lehet látni?
  • DarkSector
    :)
  • Fabio Capello
    "Steam-el TRADE-eltem egy Dead Island-ot 50 euro-ért! Fuck Yeah! :)"

nevettem :D
  • DarkSector

Vagyis a Steam csak egy program egy felület ahol vehetsz játékot vagy éppen azzal a 5-6 ingyenessel játszol ami van Spiral knights, Team Fortress 2 stb.
  • artschi
    a steam csak egy kliens program, az települ a gépedre, aktiválni nem kell, beregisztrálod magad és kész. A Steam-en vett játékokat kell aktiválni a megvásárolt steam product activation code-dal.
  • mtz 82 zts
    Ezzel mit akarsz mondani?
  • Fpocok
  • artschi

Steam product activation code-od akkor van, ha vettél a steam-en egy játékot vagy olyan helyen vettél játékot, ahol steam-es sorozatszámot kaptál a pénzedért és aktiválnod kell.
  • mtz 82 zts
    Tud nekem valaki steam product activation code-ot mert nem adtak a letöltött steamhoz.
  • Ákos90
    Sziasztok ! Van 5db kuponom amit szívesen cserélnék más kuponokra. Kép .

Érdekel: -50% Orcs Must Die kupon
    -75% Torchlight kupon

Ezekért a kuponokért az összes kuponom oda adom. :)
  • DarkSector
    nm, ha kuponnal vásárolsz, nehéz dolog mert szinte minden olcsóbban megvehető más helyekről mint itt kuponnal ezért a kuponnak nincsen értéke!
  • Zeller01
    Ja, akkor beszerzem másképp :) köszi
  • DarkSector
    Figy egy ingyen kapott játék mindenkinek annyit ér amennyit ő akar érte, ez nem bolondság.
    De én vettem volna egy worms-ot és a trine 2-őt becseréltem volna egy dead space 2-re. :)
  • MerlinW
    Tudod te hogy Trine 2 mekkora egy szenzációs alkotás?:) Meg vagy bolondulva:)
  • DarkSector
    némelyiket igen...de trine 2-őt a worms-ra? én azért vettem volna egy worms-ot neked. :)
  • Morpeus
    Na emberek! Nagy örömömre sikerült megszerezni a Wormsöt, nagy munka árán! HL2-őt és 5 finomított fémet(tf2 item) oda adtam egy Terrariáért, a Terrariat oda adtam egy Trine 2-ért, a Trine 2-ért meg megkaptam a Wormsöt!

Jájupíjé!!!

Egyébként a kuponokat be lehet váltani dlc-re is?
  • DarkSector
    Szerintem már 990ft-os kategóriában lehet vagy még rosszabb, nem volt az soha nagy játék.
  • Gyuszopapa
    Dobozosan olcsóbban megkapod,tesco volt mikor 1500 ft volt.
  • Zeller01
    Ezt a játékot szeretném megvenni:
    Tom Clancy's Ghost Recon Advanced WarfighterŸ 2
    van valakinek erre kuponja, amire nincs szüksége?
  • DarkSector
    ot is van Skyrim. :)
    Tudod kik a buták akik azt hiszik hogy 1 játék vetélytársa a másiknak.
    IGEN lehet értékelésben az hogy ELŐSZÖR mivel játszak.

De ha elmúlik a Skyrim? akkor utána?
  • DarkSector
    Mert ez nagyon jó gém, csak sok embernek nem veszi be a gyomra.
    Maga nevében jó én azért nem kattintok mert az RPG játékokat nem kedvelem, kivétel a FF-t.
    Amúgy ok hogy nagy Skyrim, ...Skyrim ide meg Skyrim a félisten, de akinek a stilusa nem jön be a Skyrim-nek annak ez kiváló. 8.9 pontos játék.
  • PunkZoli
    konzolosok buták , ennyi
  • Prince23
    Nem kell ide peticio, ez csak a fejlesztők részéről egy nagy reklám hadjárat. Már a pc port "fejlesztés" alatt áll:S Csak kár hogy rossz játék :S

De sok konzolos szerint ÉV RPG játéka Skyrim mellett. akkor ez hogy?
  • MerlinW
    Pont ezt akartam én is írni.
  • Gyuszopapa
    Deus Ex HR 12.5 euro steam regges.
  • DarkSector
    Egy normális játéknál felemelném a kezemet hogy megmozduljak a cél érdekében de a Dark Souls egy kattintást nem ér...:)
  • ollie
    40 euróért adja a Steam. De olyan, akinek már megvan 1-2 játék belőle, biztos nem adna ennyit érte. Na meg a Dirt 3 benne sincs, ami nagy hiba.
  • grebber
    Az attól függ kinek a szemszögéből nézzük!
  • Gyuszopapa
    Mennyit érhet egy Codemaster racing pack?
  • Ry0K3N
    Vannak fórumok ahol lehet így csereberélni megbízható emberekkel. Emlékszem volt valami játék akciósan és megvetették ausztrálokkal mert náluk volt a legolcsóbb az átküldte giftbe te meg neki pénzt utalással.

#7803 meg mehetne FAQ-ba vagy FAQ mellé igen sokan kérdezik úgyis mindig meg és biztos meg fogják még egypárszor.
  • grebber
    Dark Souls pc petició! Mindenhol hirdessétek és írjatok alá!!!
  • yesname #7821
    Köszi. Tudom, hogy csak info oldal, de azért értetted hgoy gondoltam az a lényeg :)
    Na most, ha veszek pl. egy steames játékot valamelyik oldalon, akkor ott kapok egy kódot amit steamen kell aktiválni és bekerül a játék a steam könyvtárba? Vagy azt máshonnan kell letölteni és a steam csak DRM szerepét fogja betölteni, tehát nem is kerül be a könyvtárba?
    Bocs a zöldfülű kérdésekért, most kezdtem el használni a steamet. :)
  • RoboKutya78

A következő utalványokat cserélném bármilyen apróbb játékra:
    http://thumbnails52.imagebam.com/16847/27cdda168460796.jpg
    ---------
    Illetve van egy steam fiókom amiben van egy deus ex nevű játék
    amit elcserélnék a következőkre:
    Cities XL 2012-öt
    Two Worlds II
    ne agy isten ha van elvetemült köztetek egy Call of Duty: Modern Warfare 3 legújabb verzióját is elfogadom. Ha ezt adja az illető akkor adom az utikat is mellé
  • H3LLBoY
    Hali!
    Gondoltam megkérdezem, hogy érdekel-e valakit egy Left 4 Dead 2 és egy Day of Defeat: Source. A gond csak az, hogy a két játék már aktiválva van két külön fiókra. Ha ez nem gond, akkor a két darab játékot elcserélném egy Oblivion GOTY-ra vagy egy Witcher 2-re. Érdekel más játék is, de ez a kettő elsőbbséget élvez. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor az jelezze itt, vagy küldjön egy privát üzenetet.
  • MerlinW
    steamgamesales-en nem tudsz vásárolni, csak egy info oldal. Egyébként nem tudsz. Magyaroszágon használt Steam account-ra csak Euro-val vásárolhatsz.
  • yesname #7817
    A steamgamesales-en megoldható valahogy, hogy dollárban fizessen az ember anélkül, hogy USAában lakna? Pl. VPN?
  • Laci82
    Küldheted
  • Morpeus
    Valakinek kell Stalker CoP?