Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Milyen színû az a fal ahol érted?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Én erre a videóre linkeltem volna...
Valaki nem tolja a Mirror's Edget?
Nagyon elakadtam benne
Merre menjek most?
Amúgy meg, magában a Valve-ban én is megbízok, a probléma nem itt gyökerezik.
hozzáteszem, egyikkel sem volt gondom
szolj, ha vegeztel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[merlinw.org]
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
És így ez pont rosszabb, h õk vonják le. Na mindegy, eddig se vettem semmit, sztem most se fogok.
hogyan lehetek secure?
bankkártyával lehet vásárolni, nincs utalás. megadod az adataid, levonják a pénzt és már töltheted is a játékot.
oddbox az akciók 1. napján volt leárazva 50%-al, szerintem arról lemaradtál.
Vásárlás meg könnyû beteszed a kosárba, és onnantól bankkártya adatokat megadod, és kész ha elfogadta a rendszer azonnal töltheted is, és a steam játéklistádon lesz a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én még soha nem vettem semmit Steam-en.(Portal van meg eredetiben, az is akkor lett meg, amikor ingyen osztogatták a Macre portolás miatt)
Az lenne a kérdésem, h vhol olvastam, h több játék is volt már így ingyen kiadva. Azok pontosan mik voltak?
És van-e esély, hogy még mostanában vmelyik nap az Oddboxx-ot is leárazzák?(így bugosan nem éri meg)
Valamint, hogy pontosan hogy történik a Steam-en a vásárlás? Tehát, h megkapod a címet, ahova utalni kell, vagy a sajátodat adod meg?
Kösz elõre is.
Nem valószínû, h most is veszek bármit is Steam-en, csak érdeklõdtem. Akkor már inkább dobozosan vennék vmit, ha vennék játékot.
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
másnak is ezt írja ki?
és ha felváltva nyomultok, esetleg online, akkor szinkronizál a steam, vagyis te itt egy fps-ben elfejlõdsz 12-es szintig, utána kijelentkezel, haverod meg be, aztán õ már csak a 12.szinttõl tudja folytatni.
eleve a steam nem nézheti lopottnak, hiszen a lopás megtörténését eleve ugy kell bejelenteni.
amugy a steam eleve erre van amit te kérdezel hogy a megvett játékaidat esetleg mentéseket fizikai uton nem kell vinned magaddal elég egy netes gép és bárhol játszhatsz, illetve folytathatod a játékodat.
a szinkronizálás, nem minden játékra igaz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kár hogy nem komálom.
[merlinw.org]
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century