Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem jelentkeztem mégis kaptam Steam Guard-ot, haveromnak accountot loptak 2x õ nem kapott például....kisorsoltak minket gondolom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[merlinw.org]
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
artschit leszámítva amúgy mindenkinek látszódik?
[merlinw.org]
bár nem tudom mennyivel biztonságosabb, ha hitelesítve van mail címem és más ott is a jelszó hogy tudják ellopni, azt nem pont ezért találták ki (mármint a hitelesítést) <#nemtudom>#nemtudom>
Please exit Steam, delete "Steam.dll" and "ClientRegistry.blob", and then launch Steam.
ha ez után se akkor még lehet az email cím cseréjével próbálkozni, ha végképp nem megy akkor kell adni abban a topicban a community címed és ránéznek
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Steam/beallitasok/ es ott az elso ful.
Nalam igy nez ki:
. : Z E L L E R : .
Azt már ki sem írja, hogy küld e-mailt. Valaki segítsen mit csináljak!
. : Z E L L E R : .
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1 olyan problémám lenne, hogy újra raktam a gépemet meg a Steam-et. De amit kapok a Steamtõl kódot nem fogadja el. Ezzel mit lehet csinálni????
na ez arra való,hogy úgymond kivedd a többi gépet és csak az éppen aktuálisra szûkítsd a steam beléphetést.
Természetesen egyszer kell majd ezt a mailben kapott kódot beírni majd más gépen, hogy úgymond hozzá add a steamhez a gépet.
a steamnek van egy jelszava, a contact email jelszava még csak véletlenül se legyen ugyan az! NE használjátok máshol a steam jelszavatokat! legyen egyedi
ez a guard arra való, hogy ha be van kapcsolva akkor más gépre csak azután tudsz belépni, ha a contact eamilben kapott kódot is be kell még másolnod...
ergo aki feltöri, annak nem elég az acc jelszava, a contact mail jelszava is kell
ismétlem MINDIG EGYEDI JELSZAVAD LEGYEN STEAMEN ÉS EMAILEN IS!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem venne valaki steam accoountot tõlem? 😊
😄
és nem tudják 😄DD
Ezekután már isten legyen aki feltöri a profilokat, max ha debil user fail-osokat találnak valahol....
Ezekután 2 dolgot kell csinálni:
- Ne add meg az e-mail-edet senkinek, és ne is tudasd senkivel hogy a profilod melyik e-mail-re van regelve.
- E-mail-edben semmi levelet soha ne hagyj amiben a steam irományok vannak, mindig törölgesd õket.
Ha ezeket megteszed isten se fog betörni az accountodba, max akkor ha a steam-et támadják eleve....
Én már vártam nagyon! 😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
mindenki nézze meg hogy zöld-e a kis pajzs a beállításokban, és ha nem akkor kapcsolja be, így ha már nem egyeik meg a steam account és a mail cím jelszava akkor ellophatatlanná válik az account 😊
De ha tényleg egybe akarod megvenni õket eredeti áron, az már nem kellemes.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.