34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8135 PÜ ment. -
#8134 Jogos. :) -
#8133 omg, a pacific time szerinted mit jelent? -
#8132 meh tényleg, náluk is van óraátállítás. nyáron nyolc :P -
#8131 ezekszerint 9 ora. :) -
#8130 Pacific = Pacific Standard Time = Amerika nyugati oldala = 8 óra időeltolódás. -
Indigo #8129 Nem vagy tisztában az időzónákkal :) -
#8128 akkor valaki nincs tisztában a de illetve a du jelentése között:)
vagy én kavarok:)
-
#8127 igen mert nálunk mindig 19-kor váltanak, az a 10 ora nemtudom kinek szól. -
#8126 LOOL a stemesek időzavarban vannak:)
a dead space akcióra az van írva pacifik idő de. 10 ezek szerint már rég offnak kellene lennie,
de ha ránézek az adatlapra 6 órás vissza számlálás van. :)
-
#8125 Van most néhány utalványom ami vásárlási előjoggal bír jelenleg:)
two world 2 asassin utalványok :) és ez lenne az utolsó amit beváltanék.
Ezért gondoltam esetleg felkínálom hátha kell valakinek. -
#8124 tudom hogy jó játék ha igaz egy nagyon régi pixelverziója is volt anno még a régi szép időkben ha jól emlékszem. :) lehet én is megvenném ha leáraznák véletlenül:)
-
#8123 Ez zsír játék, de drága.
Mind3 résszel játszottam meg azzal a 3d-s újal is, de az elsőt nyomtam csak végig, nagy gondolkodtató kis játék lett. -
#8122 esetleg odaadnám az első részért az utalványt, ha valaki megvenné:)
vagy az első rész utalvány verziójáért ha van valakinek.
-
gosumofo #8121 MID? -
#8120 -
#8119 am valakit érdekelne esetleg ez a játék van egy 50% os utim belőle.
http://store.steampowered.com/app/18400/
-
#8118 Én is nyertem már 2x. -
#8117 na akkor ezek szerint nem lehetetlen vállalkozás:)
-
#8116 igen, két ismerősöm is nyert már -
#8115 node én az oldal indulása óta bennvagyok, ami több mint fél év :) -
#8114 volt már egyáltalán magyar felhasználó vajon aki nyert rajta? -
gosumofo #8113 nah ezért nem nyer senki semmit mert mindenki ész nélkül minden szarra dobja a pontjait :) -
#8112 az azért szép szám ha elszórod az összeset lehetne esélyed a nyerésre gondolná az ember:) -
#8111 Ne sírj
Giveaways Entered 2204
Gifts Won 0 -
#8110 ahm köszi az infókat okosodtam tehát lotto az egész:) próbálkozok háta:) -
#8109 Nem emailben történik. Ha belépsz az oldalra, akkor látni fogsz egy értesítő üzenetet, hogy nyertél valamit. -
#8108 Sorsolás alapján történik szerintem a nyertes e-mailben értesitik !
Az illető felajánlja a játékot jelentkeznek rá és a rendszer random kiválaszt egyet a sok ezer user közül !
-
gosumofo #8107 random -
#8106 És hogy történik a nyertes kiválasztása?
A felajánló rábök egy felajánlásra vagy valami automatta húzza ki a nyertest?:) -
#8105 A steamgifts eleve halott ügy nekem már több mint 200 igénylés van és 0 nyeremény !
Csakis privát vagy Group Giveawaynél lehetne nyerni ! -
#8104 Nem kell hozzászolni,de meg lehet köszönni! A pontod mindig újratermelödik ha nem teszel semmire akkor egyre több lesz értelem szerűen.
Lassan 100 leadott "igénylésnél" vagyok 0 nyeremény.Az a baj mindenre több százan vagy akár több ezren jelentkeznek és elég halvány az esély hogy nyerjen az ember!
-
#8103 Srácok tisztázzuk még egyszer hogy is működik ez a steamgiftes buli.
Tehát van egy bizonyos kiinduló pontom amivel beszállhatok az általam kiválasztott felajánlásba.
Megteszem rá a kiírt pontot.
Elég csak az enter to win logora kattintani, vagy esetleg célszerű egy thanks szócskát is mellékelni a fórumába a játéknak?
Illetve azt nem vágom hogy tegnap kezdtem el vele hülyéskedni és volt 45 pontom amiből mára lett 100 körül
Ez hogy van?
-
#8102 Van még 1 példány a Nation Red-ből.
Ha cserébe kell valakinek! -
#8101 Elkelt! -
#8100 Az a DLC mit ad a játékhoz? -
#8099 Itthon meg 5990 Ft, persze dobozosban. -
#8098 Angoloknál 30 GBP, USA-ban 30 USD, szóval USA-ban sokkal olcsóbb. -
#8097 Nation Red 4 pack megvéve!Még 1 db van fölösbe akit érdekel 530Ft (számlára utalással) vagy valami kis game is jöhet cserébe! -
#8096 Oké, dobozos. Nem szóltam:)