Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
ez meg mi a frász, jó ideje nem enged bejelentkezni, eddig legalább feljött az az ablak, hogy nincs netkapcsolat, pedig vót, és próbáljam újra..

http://www.kephost.com/images4/2011/3/31/r65jxxr32t6li795xd5j.jpg

Kumiho #2179

Lunki88
Értelme nem sok van, mert felével se játszik ahogy nézem. 😄
MerlinW
Most nézem, szép gyûjtemény😊 Én még csak 134-nél tartok😊
AC Brotherhood-ot elrontotta a Tesco azzal, hogy féláron adta..<#idiota>

[merlinw.org]

bakvarnyu
Ez komolyan mind a tied?

MerlinW
Nem vagyok én hülye, privát a profilom (vagyis csak ismerõsöknek)😊

[merlinw.org]

pointer4
Egyszerûbb így linkelni, csak a saját számodat írd be, és akkor a tiéd látszik 😄
Botond
Lehet zoomolni,és akkor több fér egy képernyõre.
Botond
Aha.
MerlinW
Beraknám én is mert szép, de nekem 7 ilyen képernyõt kellene fényképeznem😊

[merlinw.org]

pointer4
Mik ezek ? Saját szépségek?
Botond
bakvarnyu
Mármint a fos az tényleg túl erõs jelzõ volt<#vigyor1>

bakvarnyu
Végülis igaz.

FZoleee
nekem bejött, megéri az árát abszolút 😊
lolSL
black ops dlc-t tölti pár millió ember

Gurren
régebben nekem se tetszett, de most kipróbáltam megint és meg is vettem.

MerlinW
Egyáltalán nem fos.. max neked nem tetszik. De ha szubjektívek vagyunk, szerintem a CS és az Insurgency fos. Persze ez nem számít, mert én nem játszom azzal, te nem játszol ezzel. Probléma megoldva😊

Pirates viszont valóban jó.

[merlinw.org]

bakvarnyu
Próbáltam régebben, szerintem ez egy fos, sokkal jobb ingyenes HL2 modok vannak pl Fistful of Frags, Battlegrounds, Age of chivalry; Pirates vikings and knights (na ez a kettõ mekkora poén), és a verhetelen Insurgency (ezt jobban szeretem mint a CS-t).

FZoleee
ez egyszerûen felháborító, megveszem, erre túlterheltek a szervereik, hogy letöltsem 😄
FZoleee
ok, köszi, akkor megveszem 😊
MerlinW
Van sok igen. Per pillanat is 100+ telt szerver van (mondjuk ez az ingyen hétvégének köszönhetõ, de egyébként is találni mindig 40-50 aktívat). Továbbá van aktív support is, pont a héten jött egy gigás patch új pályákkal, stb.

Jó játék, 600Ft-ért mindenképpen.

[merlinw.org]

FZoleee
van sok játékos amúgy, hogy megéri megvenni hosszútávú játékra? tehát nem kihaltak a multi szobák alapból, ha nincs ingyen hétvége? 😄
MerlinW
Lead and Gold 2,25 ojró

Kellemes Western multimóka source engine-el.

[merlinw.org]

FZoleee
de most április végén lesz, 24.-én húsvét, attól függetlenül is április elején van? 😄 mondjuk mindegy, mert az azt jelenti, hogy max. 1 hónap és megvehetem 😄
MerlinW
Ez a történet az 1800-as évekre vezethetõ vissza, azóta sok helyen elterjedt bizonyos szinten a dolog, mint kiegészítõ elem miután a nyulas dolog aranyos a gyerekeknek. Azóta már ugye a csokigyárak is csokinyulakat öntenek húsvétkor egyes országokban (svájc, német, stb). Ettõl függetlenül máshol nem nagyon épül nyulakra a húsvét. Talán az angoloknál van még valami nyulas, de ezt nem tudom. Persze ez az egész a történészek feltételezése.

[merlinw.org]

Gurren
MerlinW
Nincs nyúl, tyúk/csirke van. "Nyúl" csak nálunk van egy régi félrefordítás miatt😊 A németek régen gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak, ami németül "hasel". A nyúl pedig "hase". Innen ered a félreértés😊

[merlinw.org]

MerlinW
4 akciós idõszak van egy évben: Húsvét (április eleje), Függetlenség napja (júli.4), Halloween (okt.31) és Karácsony.

[merlinw.org]

Gurren
hogyne lenne. ugyanúgy festenek tojást, meg jön a húsvéti nyúl, csak ez a locsolkodás nincs, mint nálunk.

Daell Drow
Kerdes hogy arra fele van e husvet.
FZoleee
karácsonyi/újévi leárazásféle szokott lenni steamen húsvétkor? 😄 mert kéne a CS:S, csak ennyiért nem 😄
pointer4
Hajjaj, de ha egyszer szereti az ember 😊
Botond
gothic összes+witcher+nwn2 bezsákolva. Drága nap volt. 😊
artschi
nálam is megy.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Videófelvétek sirály! álá xfire

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
és elvileg a voicecomm hangminõsége a skype-hoz lesz hasonló msotantól. a következõ újítás pedig a videofelvétel lesz a játékokból.

tototto
na ma elindítottam steamet és nekem is megjelent a guard, gondolom a legújabb frissítéssel javították a bugot 😊

DarkSector
Az oké, de van akinek nem a bekapcsolás volt a baj hanem eleve a lehetõség sincs (nincs pajzs ikon)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
ha hitelesítve van a mail címed akkor automatikusan bekapcsol

DarkSector
Jó bazzeg de én hsz után írták hogy bug addig eszébe nem jutott senkinek segíteni.
Most hirtelen mindenki mennyire okos lett, mikor poénkodni kell. 😊
A másik hogy én semmit nem töltöttem le steam-en és megadta a Guard-ot, szóval még elég buggancsos a rendszer.

MerlinW
Ezt Te sem gondolod komolyan😄 Ez nem adják, hanem tartalmazza a Steam aktuális verziója, amit bárki letölthet és telepíthet.
Az hogy egyeseknek nem mûködik az egy - mint lent is írták - hiba.

------

1. Try restarting Steam. Check again.
or
2. Delete Steam.dll and clientregistry.blob from this location: C:\Program Files (x86)\Steam
Then restart Steam. Check again.

If it still isn't fixed by doing this then reply to this thread adding a link to your Steam community profile so that BurtonJ can manually update you. Like this: steamcommunity.com/id/CSape
The Steam community profile address can be found by clicking COMMUNITY tab at the top of Steam and then EDIT MY PROFILE on the right hand side.

A fent említett topik

[merlinw.org]

lolSL
nekem is 3-ból kettõn megy csak

nekem egyik tag mondta, hogy 2 accja van egy azon gépen és az egyiknél van guard gomb a másiknál meg nincs😄
DarkSector
Jah akkor bug.

lolSL
bug, steam fórumba írták hogy már dolgoznak rajta
gondolom hétvége után lesz update

DarkSector
A kisorsoltak úgy értem hogy véletlenszerûen adogatták...

Most hiába pofázza mindenki hogy az összes embernek megadta a steam, meg lehet húzni a szátokat, nem minden embernek elérhetõ a Guad...hogy mifasz miatt nem tudom az egyetlen magyarázat hogy véletlenszerûen adogatták.

lolSL
milkacsokee

kifli
mire?
bertino
kisorsoltak omg <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tototto
fenéket sorsolnak, mindenkinek kell hogy legyen az tuti