Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár, hogy már megvan a játék(illetve nem kár 😊). Ha a Napoleon lenne így leárazva annak nagyon örülnék. Vagy rögtön a Shogun 2. 😄D

Empire Total War -75%

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Valaki segítsen légyszi.
Megvettem a Call of Juarez 2-õt hétvégén packban és nem tudom elindítani win 7 alatt,az elsõ videó után kilép.
Már kipróbáltam a külföldi fórumokon írt trükköket is ,de úgysem jó.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

FZoleee
Mafia II EU-ban 10 euró, USA-ban 7,5 dollár, fuckyeah -.-
DarkSector
jah értem akkor ez a baj az 5 munkanap még nem telt le a kkor csak várnom kell, az elvileg 1 hetet jelent, vagyis péntekig kellene irniuk. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
ha megkaptad a kérdés elküldése után az automatikus emailjüket akkor benne van a rendszerben, és 5 munkanapon belül válaszolnak elvileg

DarkSector
Ide írtam be hogy baj van a profilommal, meg hogy nem tudok belépni, jobbra meg kitöltöttem az adatokat.
SUPPORT
Lehet csak nyaralni mentek azért nem válaszoltak még?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Üdv nekem valami gáz van a steam fiókommal.
Látom már nem a régi féle hibabeküldés van hanem egy kis commentet lehet berakni, és oda irkálhatnak a supportosok vagy mi.

Valaki vágja hogy mûködik a rendszer? mert péntek óta nem írt a hibabejelentésemre senki.

Mennyit kell várnom? Vagy hogy megy ez?<#help>

wantonly
Steam menü - felhasználóváltás. <#circling>
The Protector
Segítsetek kérlek.Kaptam egy steam felh nevet meg jelszót.
De nem tudok kijelentkezni az enyémbõlXXDXDXD
Hogyan kell kijelentkezni?Nem látok se disconnect se semmi gombot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wantonly
Orange Box mellé meg jó volt az ingyen Deathmatch (ha már nincs benne).
MerlinW
Jah, annak én is örültem...

... volna ha nem lett volna Orange Box-om😊

Jut eszembe, akinek kell ingyen Portal, egy fórumtársunk felajánlott kettõt a Portal 2 topikban.

[merlinw.org]

Köszi! Ezúttal el is rakom a linket! 😉

Valamiért egyébként az rémlett, hogy a Batman AA is Steam-es, de akkor tévedtem.

DarkSector
😛
Eddigi legjobb szerintem az ingyen PORTAL volt. 😊

MerlinW
Persze van sok filléres cumó is a karácsonyi/egyéb akciónak köszönhetõen, de azok többnyire ilyen indie ökörségek😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az nem számít, Dawn of War II is Live-os mégis be lehet. Ez pusztán szerzõdés kérdése (kiadó és Valve között)

[merlinw.org]

DarkSector
KB jól tippeltem...😊

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

MerlinW
Pontosan 528,2€ (~145e Ft)

[merlinw.org]

Nem. A Batman az Live-os játék (GfWL).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nem igaz, hogy már megint nem találom, hogy milyen játékokat lehet beregisztrálni Steam-re :S Valaki meg tudna dobni egy linkkel? Köszi!

Konkrétan egyébként a Batman Arkham Asylum érdekelne, hogy ha megveszem a dobozosat, akkor be tudom-e regelni.

DarkSector
gondolom 10-15 ingyenes játék, a többi 5euro alatti. 😊

Az szép😄 Mennyi pénzedbe került összesen?😄

MerlinW
Sõt, részletes nézetben a jobb oldali oszlopban (hivatkozások) is van egy CD-kulcs nevû link😊

[merlinw.org]

Hogy bazki ki nem bökné a szememet én meg propertiesnél nézem <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

MerlinW
"Aki vesz játékot Steam-en, az nem kap kézhez serialt, hanem megadja a bankkártya számát, a Valve levonja az árat, és rákerül az accountodra a játék?"

Megveszel egy játékot Steam-en, annak licensze rögtön az accountodra és a játéklistádra kerül, amit telepíthetsz is azonnal.
A serial másodlagos dolog.

- Vannak játékok amelyeknek van kifejezetten Steam-re készített verziója, ezekhez nem kell serial, itt az azonosítást a Steam licensz végzi. Pl.: Titan Quest, Torchlight, Mirror's Edge, stb
- Vannak Steam-tõl teljesen független játékok, amelyekhez jár serial, ezt vásárlás után a játéklistában azonnal látható a lent is említett jobb klikkes menüben. Ilyenek többek között a Live-os és egyéb külsõ auth szerverrel rendelkezõ játékok, mint pl. a Dirt 2, Dragon Age, stb.
- Végül vannak a Steam exklúzív játékok, amikhez nem kell semmi.

Tehát egy szóban is válaszolva a kérdésedre: igen😊

"Ha dobozosan veszel Steam-en aktiválandó dolgot, akkor annál van egy serial, amit a Steambe vhol beütve kerül rá az accountodra a játék?"

Pontosan. Van erre egy "játékok/termék aktiválása a Steam-en" menüpont, oda begépeled a játék sorozatszámát és már meg is jelenik a listádon, felkerül az accountodra. (a tranzakciók listázásánál fel is tünteti, hogy dobozos terméket aktiváltál)

"És aki pre-purchase-ol(elõre megvesz) Steam-en egy játékot, az is serialt kap-e(legalábbis a háttérben), vagy az is a normál online vételhez hasonlít?"

Lásd az elsõ kérdést/választ. Lényegtelen hogy mikor veszed, amint kifizetted a licensz az account-on, a játék a listádon, max telepíteni nem tudod amíg fel nem oldják (tehát amíg meg nem jelenik).

A lényeg, hogy a serial egy teljesen másodlagos dolog. Steam egy áruház, amiben ha vásárolsz valamit, azonnal megkapsz mindent. Ha van a serial-t, ha van akkor a kézikönyvet pdf formátumban, stb.

Aggódni pedig nem kell, mert biztonságos (amennyiben nem 123 a jelszavad😊), kényelmes, átlátható és ami a legfontosabb, amerikainak készült, ergo teljesen hülye biztos. Ha gondod van a support valóban válaszol 24 órán belül - mindezt kedvesen, tisztességesen leírva a megoldást, tanácsot.

Mindez saját tapasztalat, 130 játékot vettem eddig Steam-en.

[merlinw.org]

lolSL
jobbklikk view game cdkey 😊

De az kap kézhez bizony serialt, most nem tudom hogyan de meg lehet nézni mindegyik steames játékodnál hogy mi volt a serial.

DarkSector
E-mail-re kapsz kulcsot és beirod ahová kell.
De külön csinálj egy profilt a boztonság kedvéért, ahová eddig NORMÁLISSAN vásárolták ne keverd ezekkel a nem 100%-os vásárolt kulcsokkal, mert ha buksz csak 1 játékot bukj....!

Üdv. Hogy is van ez pontosan?
Aki vesz játékot Steam-en, az nem kap kézhez serialt, hanem megadja a bankkártya számát, a Valve levonja az árat, és rákerül az accountodra a játék?
Ha dobozosan veszel Steam-en aktiválandó dolgot, akkor annál van egy serial, amit a Steambe vhol beütve kerül rá az accountodra a játék?

Kíváncsi volnék, hogy tényleg így van-e.
És aki pre-purchase-ol(elõre megvesz) Steam-en egy játékot, az is serialt kap-e(legalábbis a háttérben), vagy az is a normál online vételhez hasonlít?

DarkSector
wow. thx megnézem!
Ehez töltsek le valamit?

lolSL
Steam Guard is available to all Steam users, regardless of what CPU they are using in their system.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8232-WSGZ-8021

minden procival megy. már beta is van

jobb klikk a játékra és ott van a fóruma, olvasgass hátha írják

aztán meg lehet nincs feltéve dx vagy videokártya driver legújabb
Sziasztok,hogy kell a Call of Juarez 2-õt 64 bites win 7-esen elindítani,hogy nem lépjen ki az elsõ videónál?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
😊
akarom de procit nem újítok 😊

MerlinW
Ha használni akarod ezt a fícsört, akkor igen. Ha nem akarod, akkor nem.

[merlinw.org]

DarkSector
Örülök most akkor vegyek ezért új procit?

lolSL
hétvégi ajánlat:

Assassin's Creed™: Director's Cut Edition,
+
Tom Clancy's Rainbow SixŸ Vegas 2,
+
Far CryŸ 2: Fortune's Edition,
+
Call of JuarezŸ: Bound in Blood.
=
13 EUR

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lolSL
régi fajta gfwl-es, egyedi kulcs sincs hozzá, hogy lehetne regelni? 😊

tototto
azt sem lehet csak ha valami videokártya mellé kapott bon volt, mint lehet szerezni így pl street fighter 4-et és dirt2-t is

De hogy kell e valamilyen kliens,update vagy valami és hogy ennek mi a menete, az érdekelne

Gurren

Tudnátok segíteni?Hogyan lehet privát TF2 servert csinálni csak mert a barátaimmal szeretnék játszani(de csak velük)és nem tudom hogy hogyan kell.

Az alapjátékot megvettem, a kieget egyelõre nem. Elég bosszantó, hogy nem tudom mi lesz pontosan, ha megveszem boltban azt a tetves kiegészítõt. Szerintem írok majd a Steamnek is elõtte, ha megveszem.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

DarkSector
És Resident Evil 5 hol van a listáról pl?

MerlinW

[merlinw.org]

lolSL
"bolti EA játékokat"

kifli
Van egy csomó játék, amit be lehet steamen regelni, még ha dobozos akkor is.