34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32124 Vársz, mert több millió felhasználó ugrik rá egyszerre és be van halva az egész. Mintha holnap nem lenne nap... -
#32123 Javítás: még +1x, harmadjára már nem adott, ha jól nézem. -
#32122 Valami ötlet, hogyan jussak el vásárlásig? Áll az egész Steam. -
#32121 -
#32120 Nekem már 19-kor megvolt, mire kezdődött a Sale. Vettem 20€-nyi wallet-et és kitűzőzgettem ma. -
#32119 :))
De most most már valószínűleg eladom a bejövő kártyákat, és az árából azokat a kitűzőket fejlesztem fel, amelyeknél olcsóbbak a kártyák, vagy kevesebbek (darabszámra).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.06.22. 20:33:58 -
#32118 Aztarohadt :)))
Ez gyors volt :) -
#32117 Meglett az első idei nyári kitűzöm! :) -
#32116 Még valami: akármennyire is ki van írva, hogy "végignézted a sort, gyere vissza holnap" még 2x neki lehet futni az ajánlólista böngészésének +2 db event kártyáért. -
#32115 Az első címet nem ismerem.
A Shadowrunokat erősen tudom ajánlani mindenkinek. Rólad meg tudom, hogy szereted az efféle stílust is. -
#32114 Az Outlast és a Shadowrun Returns - akárhogy is nézem - keményen megéri. -
#32113 Bizony-bizony.
Lásd, tavaly is történt simlis áremelés. -
#32112 Nem olyan ritka a jól leárazott (85-90%) cucc, bár a steamdb-n azért érdemes megnézni, hogy nem-e lett mesterségesen feltornáztatva az alapár :) -
#32111 A Discovery-vel 2 kártya jár minden nap - már ha megadja, mert nekem nem adta meg, csak a stickert. -
#32110 Kártya is. -
#32109 Köszönöm PetruZ és Imy. Amint helyrejön a rendszer, kipróbálom.
Kártyák is vannak, vagy most csak matricázás? -
#32108 1.) Na ez az, hogy pont a matricázás mikéntjére lettem volna kíváncsi. Semmi gond nincs, hiszen a végére úgyis mindenki előtt világos lesz, de ha már egyszer veszik a fáradságot az újdonságok ecsetelésére, akkor nem ártana, ha a FAQ olyan válaszok is el lennének helyezve, amikre a vonatkozó kérdést 10-ből 9 ember felteszi...
2.) Nem, az kimaradt, tehát lövésem sincs.
-
#32107 Transistor -85%-al, 2,84€. Ez elég fincsi! -
#32106 #32072
1 - STEAM főoldala - kicsit legurulsz és a "Felfedező lista" (talán így fordították?) használatával szerezheted meg. Végig kell menni a 11 címen.
2 - Webes felületen / kliensben rákattintasz az Activity-re:
3 - Webes felületen / kliensben rákattintasz a Preferences-re:
-
#32105 - A kezdőlapon bármely játékblokk felett az "Edit your preferences" gombocska. Széles, be is van keretezve fehérrel, eltéveszthetetlen.
- A felső menüben a neved alatt az "Activity".
Ez a kettő könnyen összejön még most is.
- A harmadik a kezdőlapon középtájon a Discovery Queue, ami szokás szerint használhatatlan, lassú, többnyire nem működik. Itt csak végig kell nézni az ajánlatokat (12 játék).
-
#32104 Ahogy eddig látom, két fajta "elfoglaltság" van:
1 - matricázás --- emlékkönyvbe gyűjtögetsődivel
2 - plusz kártyákból kitűző gyártása --- illetve a kártyákkal üzletelés.
A ragasztósdi az "újdonság" most. A többi a megszokott dolog. Sajnos (?).
Nem tudom, lehet, hogy jobb is így, hogy nincs valami szosül játék...
Gondolom, te is emlékszel a szörnyes játékra, amit végül szénné csalt a közösség...
-
#32103 Full kretén vagyok a Steamhez, csak játszani tudok rajta. Valaki nem lenne olyan nagylelkű, hogy leírja, pontosan hova, melyik menübe kell mennem és mit kell csinálnom, hogy a matricákat megkapjam? Mondjuk jelenleg kicsit halódik a rendszer, de később megcsinálnám. Köszönöm -
#32102 nézd meg pl holnap.
A Duke Nukem 3D nálam pl még teljes áron van, de a Store page-en láttam ár 50% kedvezményt. -
#32101 Természetesen megint van olyan kártya, amiből első merítésre 4 db-ot kaptam, a kritikusból pedig a szél végéig sem fogok egyet sem :D
/bitchplz -
#32100 Nem a kártyát, hanem a matricát kérdeztem :/
És természetesen nem téged, hanem a Valve-ot ekézem, mert illene ennél sokkal jobban megpróbálni elmagyarázni :) -
#32099 #32090... -
#32098 Javítás: Kapunk kártyákat az ajánlott játékok listájának végignézése után. -
#32097 "Ez nem válasz, már megbocsáss."
Sajnállak. Ennél megfelelőbb választ senki sem fog adni neked.
Ugyanis, MINT EDDIG MINDIG, a Sale alatti (kártya stb.) gyűjtögetősdi pusztán ektiviti volt - vásárlásra ösztönző elfoglaltság.
A végeredményül kapható kitűzők és a hátterek meg az erre fogékonyak jutalma.
Ennyi.
//Kieg.:
Persze, próbálkozhatsz némi haszonszerzéssel is az aktuális gyűjthetők --- most ugye a ragasztható képek --- eladásával, de az árak... nos, a bányász béka popója alatt vannak...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.22. 19:54:29 -
#32096 Vicceltem ám! Még meg se néztem, mert sokszor behal az oldal, de eddig élvezem! -
#32095 A helyzet az, hogy még mindig többnyire a többi oldalon vannak a jobb leárazások.
https://www.bundlestars.com/en/collections/red-hot-top-picks
-
#32094 Mi tehetek a matricáikkal?
Miután kinyitottad a matrica csomagokat felhasználhatod őket a matricakönyved megfelelő oldalain.
Miután az összes matricát felhelyezted az összes megfelelő oldalra, az az oldal véglegesen kinyílik/elérhetővé válik a fiókodon.
Minden feloldott oldal után tetszőlegesen módosíthatod őket az extra matricákkal.
Ez nem válasz, már megbocsáss.
Olyan kérdéseim lennének, mint pl.: ezek a 'feloldott oldalak' mire jók és hol lesznek elérhetőek? -
#32093 Ez a steam sale megint fos, semmi jó akció! Ku*va steam le van dögölve! Mint minden évben ugyanolyan szar! Ugye már hiányzott? -
#32092 Tyű, az én wishlistemről elég sok dolog lement 1-2-3 eurós szintre (persze nagyrészt VN-sz*rok és jrpg-k :) ). -
#32091 eddig nem tévedtek
Valve megnézi, mit írnak, és akkor indítják az akciót -
#32090 Augusztus 5-ig...
-
#32089 "Mire jó ez a virtuális matricás dolog egyébként?"
Második kérdés-válasz. -
#32088 13 new items in your inventory! - Wow! -
#32087 Találtál ezek között választ a kérdésemre? :)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.06.22. 19:42:09 -
#32086 Én most értem a végére a Queue-nek.
15 perc kellett hozzá...
Megvan a 3 sticker.
//Nem mintha izgatna a dolog - nem tudok értékesíteni és ajándékozni semmit a STEAM-en. Nincs hitelesített okostelóm. S ha most tenném, a szél végéig amúgy se... -
#32085 Talán érdemes másoknak is megmutatni a kapcsolódó anyagot: