Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Kösz a felajánlást!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Kösz, akkor nem működnek együtt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Január 8. vasárnap, este 19:00-ig.
Scooter
Január 8. vasárnap, du. 18:00-ig.
Scooter
Január 8. vasárnap 17:00-ig.
Scooter
Vasárnap (január 8), du. 16:00-ig!
Scooter
A sima Metro 2033 nem kártyás, viszont a 2 felújított Redux kiadás igen.
MoRT2195
De dobnia kell, ha mind kettő (vagy mind a négy) kártyás és külön feltelepíthetőek.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2017.01.05. 20:29:51
Atisz
Köszönjük!

Atisz
Én is jelentkeztem volna rá, de pont nemrég sikerült rá szert tennem, sőt a sima Metro 2033-ra is.

És ezzel kapcsolatos a kérdésem is: ugyanazon játék 2 verziója nem dob kétszer kártyát, ugye? <#buck>

Scooter
7-én 16:00-ig!

Scooter
Én nem haragszok és amúgy is csak vicceltem, de azért sikeres volt a felhívás! Rögtön megjelentél. <#alien>
Tudom én, hogy mindenkinek vannak dolgai és nem mindenki kocka, hogy állandóan a steam-en lóg.
Amúgy hol írtál? E-mail-re nem jött válasz. Azért küldtem ott is, hogy ha azt nézed és a gifts-et nem akkor is értesülj róla.
Jó játékot és egészségedre. <#eljen> <#wink>
4.78-ról 4.97 lettem. Ejjj. Szóval tornáznom kell rajta, hogy 5-ös legyek. Valahogy éreztem, hogy nem lesz meg és jól éreztem.
Szerk: Ja, látom. A gifts-en írtál. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.01.05. 19:02:24
MoRT2195
És ha nincs ideje? Olyanról csak hallottál már.
HRC Dodi
Ne haragudj, már írtam... Köszönöm a türelmed!

3Error
Jogos, bár ha mail-re sem válaszolt, akkor lehet, hogy valami gix van nála/vele. Csak úgy empátiából említem. <#vigyor5>

@ Mort, azért mail-re illik válaszolni, az csak fél perc és megoldható sokféle módon a csekkolása.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.01.05. 17:25:13

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Lehet nem ér rá, nem kell idegeskedni. 😄 Mostanában én se vagyok sokat gép közelben, inkább telón, és ott nem tudom beaktiválni a dolgokat. Majd fel jön, ha meg nem, akkor sorsolsz megint, ennyi.
Scooter
Örülnék ha életjelet adnál magaról, ha arra volt időd, hogy jelentkeztél a Metro Redux Bundle-ra. Steamgifts-en meg 4 napja nem voltál és még az e-mail-re sem reagálsz amit írtam, attól függetlenül, hogy a gifts rendszerén küldtem el a kódot. 3 nap eltelt a sorsolás óta és ha 6 nap után se reagálsz akkor kénytelen vagyok új nyertest kérni.
Elaludt. <#nemtudom>
Atisz
Steam-mel megint mi történt? <#crazya>

Scooter
Dodi92 nyerte a Metro Redux Bundle-t. Gratulálok.
SG nevét nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.01.02. 08:52:09
dartonite
A jatekot P3dr0 nyerte, most kuldtem el a kodot.

Bocsi, eddig dolgom volt, azert a keslekedes.Gratulalok!
még 2 rohadt nap mire lejár ez a 15 napos késleltetés...

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Atisz
Nekem már meg van, de köszönet a felajánlásért!

Atisz
Köszönjük, Neked is! 😊

Papa01
Ok, köszönöm szépen a választ! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Nyugodtan kattints arra, hogy nem vagy amerikai, és többet nem zavarnak ezzel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Papa01
Sziasztok!

A piacra kattintva belebotlok ebbe az ablakba:

Kezdőlap > Fiók > Adózási információ
Kötelező adat az amerikai adótörvény 6050W paragrafusa alapján
Az amerikai adótörvény 6050W paragrafusa alapján, az Amerikai Adóhivatal előírja, hogy megállapítsuk, az adott személy amerikai állampolgár, vagy az USA területén élő külföldi, mielőtt engedélyeznénk, hogy 200-nál több tételt adhasson el a Közösségi Piacon egy naptári évben. Ha amerikai állampolgár, vagy az USA területén élő külföldi vagy, az IRS-nek szüksége van társadalombiztosítási számodra, vagy egyéb adóalany-azonosító számodra is. Vedd figyelembe, hogy az adótörvény 6050W paragrafusának előírása alapján nem vagyunk kötelesek jelenteni ezt, vagy az eladásaidról szóló információkat az IRS-nek, hacsak nem hajtasz végre egy naptári évben 200-nál több eladást ÉS a tranzakcióidból származó bevételed nem haladja meg a 20 000 dollárt egy naptári évben. További információkért megnézheted itt nézheted meg a Közösségi Piac GYIK-ját.

Állampolgárságod, és ha szükséges, az adóinformációid megerősítéséhez válaszolj alább.

Amerikai állampolgár, vagy az USA területén élő külföldi vagyok. (Nyomógomb)

Nem vagyok amerikai állampolgár, sem az USA területén élő külföldi. (Nyomógomb)

Nyugodtan kattinthatok az alsó nyomógombra, vagy várjam meg az újévet? 😊

ui: mondjuk az ÉS második része elég érdekes... 😊

Köszönöm a válaszokat és persze BUÉK! 😊
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Shep
Köszönöm szépen a Mad Max-et!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
BÚÉK mindenkinek! Január 1. este 8-ig! LVL 1+

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.31. 19:04:13
IMYke2.0.0.0
Tőlem csak egy jó kívánság a bulihoz - minden máshoz ott a Mastercard:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
BUÉK uraim ! <#pias><#vigyor2>

RelakS
Köszi. Él még az a topik? 😄
Mind1, beleírtam, majd meglátjuk.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Atisz
Köszönet érte itt is!

IMYke2.0.0.0

RelakS
Nem tudsz az e-mail rendszeredben egy szabályt létrehozni, hogy az ilyen leveleket egy mappába összegyűjtse?

Amúgy én is leszavaztam, és van egy rakás ismételt kártyám. Van erre topik, vagy itt hirdessem? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nekem is hasonló problémám van,eladásnál kell az email accept. Kliensből mobil auth nélkül csak így lehet felrakni valamit? "Eladtál egy tárgyat a Közösségi Piacon" még ok,de minden kártyánál mailt nyitogatni.....
lalakov
<#worship>
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MoRT2195
KI lehet azt kapcsolni valahogy, hogy email címemre ne kapjak olyan üzeneteket, hogy "Eladtál egy tárgyat a Közösségi Piacon"? Sok kártyát felteszek és elég zavaró tud lenni ez a rengeteg email.
RiCSi1234
Nekem van, írtam privit!

GTA V (*.*)

TBTPumpa
Az "I Thought This Game Was Cool" nevű kártyát keresem a kitűzőhöz.
Lenne valakinek elfekvőben egy fölös darab ebből?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dartonite

Contri 3+

Buek.
Papa01
Sziasztok!

Az ünnepi háttérképek, hangulat jelek eladhatóak az ünnepi vásár után is?
Köszi a válaszokat! 😊

Papa

Atisz
Nem is fogsz rajta sokat bukni (ha egyáltalán), mivel 220 izére tudod lebontani 😊

drágakővé alakítás lesz belőle mert steam pénztárca az nincs jelenleg, elcserélni meg lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.29. 15:38:55

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

MerlinW
Mintha a pénz jelentene számára bármit is 😄

[merlinw.org]

Lehet, hogy már kitapasztalta, hogy a végjátéknál alacsonyabb az ár, szóval majd január végén felvásárol. 😊
Papa01
Kíváncsiságból megnéztem a nyári kitűzőjét: Summer Picnic Lvl 17000 18483. szint, 1,848,300 TP... durva. 😄

De mintha elvesztette volna a lelkesedését, most lvl 1-es szinten van és a kártyákból van neki 5-6 db,,,