34737
  • PetruZ
    A tegnap hiányzó egy kártyát ma délután megkaptam egy queue-ból, és most este is jött még egy, de a másik kettőt nem tudom kiszedni, mert nem bír új queue-t generálni ez a f*s. A matricák viszont megjöttek, mind a három csomag.
  • Dzsini
    Teljesítetted várólistádat, és feloldottál 6 esemény-játékkártyát!
    További -1 kártyát kaphatsz ma felfedezési várólistád böngészésének folytatásával.

Just steam things :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap: 13
    Ma: 1

Szerintem, a tegnapi miatt kaptam ma csak 1-et...
    (a kurátor követésért)
  • Papa01 #32161
    Ugyanez.... neked mennyi kártya esett tegnap?
  • Scooter
    Nekem csak 1db stickers ló**art, amiben 3 beragasztani való volt az albumba. A várólistáért ba**ott adni bármit is.
  • Papa01 #32159
    Nekem ma semmit nem adott,,,,
  • Atisz #32158
    Jogos :)..
  • totyak
    Én sajna nem voltam mázlis. 2 kártyát kaptam, meg 3 csomag matricát, oszt csókolom. Másnak meg 12-13 kártya, lol.
  • Scooter
    Szóval akkor elvileg megcsináltam mindent erre a napra:

Completed Quests
    ✔ Explore your Discovery Queue
    ✔ View your Friend Activity page
    ✔ Review your Preferences

Remélem, hogy másért nem dob. Elvileg nem.
  • PiszkosFred
    Vagy bug helyett nevezzuk inkabb ajandeknak, amely a keszlet erejeig tartott, megis csak kellemesebb a hangzasa :)
  • Atisz #32154
    Igen, úgy tűnik bug lehetett azoknál, akik korán végigcsinálták
  • Papa01 #32153
    Nekem is 13 kártya jött...
  • PetruZ
    "If you’re Steam Level 5 and above, you’ll get a Steam Summer Sale trading card once you view all the items in your daily Steam Discovery Queue. You can continue and go through your Discovery Queue two more times each day to get a maximum of three card drops each day."
    Szóval napi háromnak kellene lennie. Aki többet kapott, jól járt, aki kevesebbet, így járt...
  • PetruZ
    Az valami bug lehetett többeknél is. Az elsőt végigtolva csak matrica csomag járt, a következő kettőért 1-1 kártya nálam.
  • bon
    discovery -t végigtolva kaptam 13 kártyát,
  • RatBaG #32149
    milyen 13-14 kártyáról beszéltek?
    megcsináltam a matricás feladatokat, az adott 3 csomagot, mindegyikben 3 matrica, felragasztgattam, ez ennyi, nem járt érte semmi.
    végigszenvedtem a discovery queue-t háromszor, de már kettőnél azt írta, hogy gyere vissza holnap, szóval még a szokásos 3 darabot se adta ki. pedig a leírásban hármat írnak.
    na most akkor mi van?
  • wantonly
    Ti hogy kaptatok 13 kártyát? Nekem 1db-ot adott.
  • Scooter
    Nekem csak 13 kártyát dobott a várólista.
  • PiszkosFred
    + a felragasztott matricak visszavehetoek/leszedhetoek (bal felso sarkukban van egy "X"), ha at akarjuk rakni masik kepre azokat, amelyek tobb helyen is szerepelhetnek.
  • PetruZ
    Oké, így működnek a sticker-ek, ha valakinek még nem lenne tiszta:

A napi 3 feladat 1-1 csomagot ad, minden csomagban 3 matrica van. Ezek a közös sticker aloldalra kerülnek (store kezdőlapon jobb fent szélen a feliratnál). Ezen az oldalon fent különböző képek vannak (jobbra-balra görgethető). Rájuk kattintva alul megjelennek a hozzájuk tartozó matricahelyek, illetve a piros-kék-zöld kérdőjeles, még bontatlan csomagok. Amikor erre ráböksz, kapsz 3 random matricát. Ezek mindig olyanok lesznek, amik még nincsenek, kivéve, ha az adott típusból már mindet felragasztottad.
    A felragasztás egyszerű: az adott képen az alsó részen megjelenő, már nem szürke matrcára kattintva felkerülnek a képre. A véglegesítés a Save Changes gombra kattintással történik. Bizonyos matricák több képre is feltehetők, tehát elvileg lehetne taktikázni, hogy a kevesebb matricát kívánó képeket csinálja meg az ember, de úgy számolom, ez felesleges, a napi 9 darabbal bőven 100 feletti matricád lesz a sale végére, ami elég kell legyen az összes képre. Ráadásul nem maradsz le semmiről, ha egy-két napot nem tudsz megcsinálni, a feladatok megvárnak, ezen az oldalon a képek alatt látszani fognak listaként, vissza lehet térni majd rájuk.
    A felső képlista alatt látszik, hány matrica van már felrakva rájuk az összesből (pl. az első, tengerparti képhez 7 kell). A mentés után ez az adat nem frissül, csak ha visszalépsz a kezdőlapra, majd ugyanide újra.
    Fontos, hogy matrica és kép nem trade-elhető és a felhasználatlan matricák és befejezetlen képek a sale végén törlődnek.
    Hogy a kirakott kép mit jelent, azt nem igazán értem, de az account-on marad, szóval valamire biztos jó lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Volt már rá példa. De az nem STEAM volt.
  • Lokker
    Nyilván várható. De van olyan rendszer ami stabil és gyors marad mikor több millióan cuppannak rá egyszerre?
  • IMYke2.0.0.0
    Semmiképp sem csorbítva az érdemeit: sokat nem kellett agyalni a jóslaton - minden évben így lerobban a STEAM a vásárok idején.
  • Lokker
    Dzsini jóslata bejött. Remélem az ötöslottó nyerőszámait is megírja. :D
  • PetruZ
    Persze, az mindhárom meg van.
  • PetruZ
    Na, a második forduló már adott kártyát és azt mondja, egy van még hátra.
  • Atisz #32138
    A matricás "feladatokat" végigcsináltad?
  • PetruZ
    Nekem nem adott egy kártyát sem. Most vagyok a második menet vége felé, többszöri újraindítással.
  • MoRT2195
    Igen, így gondoltam én is. :)
  • Atisz #32135
    Pedig az első alkalommal ahogy Imi is írta - 13 db kártyát adott, a matricák vagy mik mellé.

Ha még 1x végignézed az ajánlólistát, akkor még +1 -> összesen tehát 14 kártya.

És gondolom az event alatti kitűző beváltás is ad.
  • Kissssss0 #32134
    mult évben is háromszor egymás után megkellet nézni a felfedezési listát ha akartunk 3 kártyát egy nap.
  • 3Error #32133
    Nem hát. Pénzbe kerülne.
  • MoRT2195
    Ja értem. Akkor lehet igaza van Atisznak, az elmúlt években is 3x adott a várólista megnézése kártyát.
  • Sherman0070
    de ezt a problémát sosem fogják megoldani? :D
  • PetruZ
    A feladatok stickert adnak. A discovery ad csak kártyát.
  • MoRT2195
    Hát én mind a 3 feladatot megcsináltam és mindnél ki írtam hogy kaptam kártyát, de közbe csak 1 kártyám van. Fasza.
  • 3Error #32128
    Türelem. Azok a "hihetetlen akciók" megvárnak.
  • PetruZ
    Még két hétig ugyanezek az árak lesznek, nem kell aggódni.
  • Atisz #32126
    A lefekvés előtti banánosztáskor már kevésbé lesz terhelt.
  • Sherman0070
    Legalább várólista lenne. Így senki sem tud semmit sem vásárolni kb.