Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De ha vkinek odaadod, akkor sem dől össze a világ.
Esetleg még megnézheted, hogy esetleg nem-e valamilyen speciális akció miatt kaptál 2 db-ot...
Akkor érdemes bontani, ha a piaci ár viszonylag alacsony és a kártya egyébként sok izét ér.
Ugye több játékból is vannak már nekem szép számmal de nem tudom, hogy eladni vagy drágakővé érdemes váltani őket?
A drágakövekből mit lehet majd készíteni?
Válaszokat előre is köszi
Humble store-on vettem 3 játékot: Claire, Jotun, és a Salt & Sanctuaryt.
Mikor megnéztem a "könyvtáram" láttam, hogy kétszer van a Joutn.
Lenyitottam mind a kettőt, és mind a kettőhöz külön kulcs van. A "számlán" is csak egyszer szerepel.
Ilyenkor mi a teendő ? Lehet örülni, hogy véletlen két kulcsot kaptam, vagy írjak a supportnak esetleg a hiba miatt ?
Az automatizálás mondjuk meglehetősen nagyvonalú szó arra nézve, hogy gyakorlatilag elérhetetlenné tették a supportot 😊
Az új Humble Bundle-t rendkívüli módon ajánlom mindenkinek, tényleg nagyon erős címek vannak benne, az "overwhelmingly positive" titulus teljesen jogos e bundle esetén.
Egy játékot kiemelnék, ami szerintem méltatlanul kevés figyelmet kap (nekem day 1 buy volt) ez pedig az N++. Igaz, hogy a 10 dolláros pakkban van, szóval valószínűleg nem sokakat sikerül meggyőzni, de azért hátha... 😊
Még réges régen játszottam az első részével, ami az N nevet kapta és szerintem rengetegen ismerték vagy látták már, egy flashjáték volt, ma is elérhető ITT, egy pálcikaember ninjával kell 1 képernyőnyi akadálypályákon végighaladni és úgy nagyjából ennyi az egész, de valahogy olyan fantasztikusan rakták ezt össze, hogy ha rákap az ember konkrétan letehetetlen a játék. Aztán úgy tudom konzol only folytatást kapott a flashjáték és most kijött a harmadik rész N++ néven és tökéletesen ugyan azt nyújtja, mint annak idején az első, egy végletekig letisztult platformjáték, ami persze kapott egy kicsit modern köntöst, modern feature-öket, de az alapok ugyan azok. Teljesen megérdemelt helye van az "overwhelmingly positive" bundle-ben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék népszerűségét előmozdítandó osztok is belőle egyet az SG.HU és az EJ csoportnak.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak azért kérdezem, mert ezt a kört már lefutottuk 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.09. 22:54:23
[merlinw.org]
Hogy nyitok ticket-et? (mert régebben a support alatt kellett végigmenni és az 'other' pontnál lehetett saját, nem sablon kérdést feltenni)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.08. 21:01:05
Helyesen: Én mind a kettőt szeretem! Adni is és kapni is. A szintekkel én pl. megyek valamire.
Ha az ajándékozás a lényeg, akkor meg kábé mindegy, hogy hányas a szintünk, csak azért "dolgozni" felesleges.
Uff, én s(ó)l(z)tam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már ahol közvetlen kérdéseket lehet feltenni és nem pre-generált meg FAQ megoldásokhoz dobja a rendszer az embert?
Korábban írtam már nekik (azt most hagyjuk, hogy az eddigi hatásfokom kereken 0%, vagyis legyen szó bármelyik esetről érdemi segítséget képtelenek voltak adni és nekem kellett más úton elhárítani a problémát) és most is meg tudom nézni az eddigi kérdéseimet, de újat nem tudok feltenni sehogyan sem. Gondolom egy újabb "hasznos" update óta van ez így, nehogy az agyondolgoztatott moderátorokat zargassa ez a sok semmirekellő felhasználó.
A kérdésem egyébként majd az lenne, hogy a store oldalon miért hiányoznak az acheivementek felsorolásai minden játék esetében, valamint a játékok (saját) menüpont alatt a felsorolásnál a játékokra miért nem lehet rákattintani (korábban így eljuthattunk az adott játék áruházi oldalához)?
Apró hibák, de mivel kb. 1 hete van mindez így, talán megér 1 kérdést. Korábban egyébként elérhetetlenek voltak a review-k is, de azt (mivel gondolom túl feltűnő hiba volt) elhárították.
Valvenak nem érdeke amúgy, hogy kicsit kipucolja az áruházát? Nem is értem amúgy
Az elmúlt pár évben már végignéztem pár felfedezési listát, valahol 8000 felett járok, de megszámlálhatatlan olyan játékot láttam, ahol
- Nagyon negatív
- Negatív stb.
értékelések vannak, és már 2-3 vagy több éves játékok...