Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Kevés Steam barátod van / kevés játékod, aki kitűzőket gyárt😊 Én általában heti két bónuszcsomagot kapok. Tegnap is kaptam egyet.

[merlinw.org]

Atisz
Mindig 1-el többet kapsz a játék kitűzőjét alkotó kártyák felénél (vagy abban a ritka esetben ha páros számú a kártya, akkor pont a felét).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Csak úgy dobálja random a kártyákat, 3-4-5 kártyát max., az első pár óra alatt, amíg fut a játék. (a mennyiség a kitűző készítéshez kellő kártyaszám alapján megy, legtöbb játéknál 3 kártya csak amit kapsz)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Azt hiszem kezdem érteni... nagyon sok kártyám volt, van és feltettem sokat a marketbe... eddig 18 euró összejött 😄

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

És a játékokban milyen teljesítmények után kapok kártyát?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Atisz
Vagy növelheted a szinted kitűzők kreálásával (ennek hátulütője, hogy nem adhatod el a kártyákat, sőt venned kell párat), így többek között nagyobb lesz az esélye annak, hogy bónuszcsomagot kapsz, amikor valaki készít egy kitűzőt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MoRT2195
De, darabonként add el, nem is lehet másként. Kivéve ha kapsz bónuszcsomagot, de olyan ritkán van. Viszont ha kapsz olyat, abba 3 darab kártya van, és azt érdemes kinyitni, mert általában többet érnek a kártyák külön, mintha magát a bónusz csomagot adnád el. Nem sokkal több, de sok kicsi sokra megy itt, tényleg. Nekem kb 200 euróm gyűlt össze kártyákból, és a legtöbbjüket csak ilyen nyamvadt 0,03 euró áron lehet eladni. 😄
Tehát akkor teljes packot adjak el? darabonként nem éri meg? hogy lehet teljes packot összeszedni? :S

Atisz
Nos, igen érdemes szólni, már csak a korrektség miatt is + ha egy jófej ügyfélszolgálati vezető van ott éppen, akkor honorálhatja is ezt a lépésed egy kedvezmény- vagy egy másik aktivációs kód felajánlásával.

De ha vkinek odaadod, akkor sem dől össze a világ.

Esetleg még megnézheted, hogy esetleg nem-e valamilyen speciális akció miatt kaptál 2 db-ot...

Atisz
Mindenképp add el őket, mert a bontás ráfizetéses (kivéve, ha valami csaló farvizén evezve el tudod adni több, mint 1 EUR áron egy 1000-es csomagot, vagy teljesen korrekt módon egy friss, értékes játék bónusz csomagját készíted el belőle).

Akkor érdemes bontani, ha a piaci ár viszonylag alacsony és a kártya egyébként sok izét ér.

Sziasztok régóta használom már a Steam-et de valaki el tudja mondani mit érdemes csinálni az összegyűjtött játékkártyákkal?
Ugye több játékból is vannak már nekem szép számmal de nem tudom, hogy eladni vagy drágakővé érdemes váltani őket?
A drágakövekből mit lehet majd készíteni?

Válaszokat előre is köszi

FrostBite
Hali!
Humble store-on vettem 3 játékot: Claire, Jotun, és a Salt & Sanctuaryt.
Mikor megnéztem a "könyvtáram" láttam, hogy kétszer van a Joutn.
Lenyitottam mind a kettőt, és mind a kettőhöz külön kulcs van. A "számlán" is csak egyszer szerepel.
Ilyenkor mi a teendő ? Lehet örülni, hogy véletlen két kulcsot kaptam, vagy írjak a supportnak esetleg a hiba miatt ?

Humble-n most ingyen van a Dirt Showdown, plusz elkezdődött a winter sale!
Csokis nyerte a játékot.
Akit érdekel még 10 órán át lehet jelentkezni, eddig 1 jelentkező van:

Atisz
Mellesleg visszatértek az achievementek ikonjai az egyes játékok store oldalaira, de a játékkönyvtárban még mindig inaktívak a játékok képei és nem reagálnak a kattintásra.

Atisz
Semmi gond, ezért tettem fel a kérdést.

Az automatizálás mondjuk meglehetősen nagyvonalú szó arra nézve, hogy gyakorlatilag elérhetetlenné tették a supportot 😊

Copypaste EJ topikból:

Az új Humble Bundle-t rendkívüli módon ajánlom mindenkinek, tényleg nagyon erős címek vannak benne, az "overwhelmingly positive" titulus teljesen jogos e bundle esetén.

Egy játékot kiemelnék, ami szerintem méltatlanul kevés figyelmet kap (nekem day 1 buy volt) ez pedig az N++. Igaz, hogy a 10 dolláros pakkban van, szóval valószínűleg nem sokakat sikerül meggyőzni, de azért hátha... 😊

Még réges régen játszottam az első részével, ami az N nevet kapta és szerintem rengetegen ismerték vagy látták már, egy flashjáték volt, ma is elérhető ITT, egy pálcikaember ninjával kell 1 képernyőnyi akadálypályákon végighaladni és úgy nagyjából ennyi az egész, de valahogy olyan fantasztikusan rakták ezt össze, hogy ha rákap az ember konkrétan letehetetlen a játék. Aztán úgy tudom konzol only folytatást kapott a flashjáték és most kijött a harmadik rész N++ néven és tökéletesen ugyan azt nyújtja, mint annak idején az első, egy végletekig letisztult platformjáték, ami persze kapott egy kicsit modern köntöst, modern feature-öket, de az alapok ugyan azok. Teljesen megérdemelt helye van az "overwhelmingly positive" bundle-ben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játék népszerűségét előmozdítandó osztok is belőle egyet az SG.HU és az EJ csoportnak.

MerlinW
És tényleg, bocsánat. Úgy tűnik automatizálták a dolgot...:/

[merlinw.org]

3Error
A ticket nyitás nem nagyon van sehol, ahogy nézem. A support-ot magam is megtaláltam gugli nélkül (!! <#idiota>), de amit régen használtam rendszert - a ticket-est - azt nem tudom merre van. Mondjuk nagyon nem is keresem, csak Atisznak próbáltam segíteni én is.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jövő hét keddig (17-e) 2 óra.

Utoljára szerkesztette: Llajti, 2017.01.10. 19:50:47
Atisz
Végigkattintgattad őket?

Csak azért kérdezem, mert ezt a kört már lefutottuk 😊

Hát igen, ez a mai technológia mindig ámulatba ejt. <#pias>
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.09. 22:54:23
MerlinW
Hát aki nem képes beírni a "steam support"-ot google-be.. annak úgy kell😊

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

3Error
Látod, ezt nem tudom most. Mások is keresik, ahogy nézem... lol, hajrá Steam ! <#falbav>

Scooter
<#wink>
Atisz
Köszönjük!

Atisz
Kösz, mondom írtam már és most nem segítséget várok, csak munkát adok nekik, nehogy elfáradjanak a semmittevésben.

Hogy nyitok ticket-et? (mert régebben a support alatt kellett végigmenni és az 'other' pontnál lehetett saját, nem sablon kérdést feltenni)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.08. 21:01:05

Scooter
Január 10. este 19:20-ig.
Scooter
Január 10. este 19:20-ig.
Scooter
Január 10. este 19:00-ig.
Scooter
Scooter
Scooter
Scooter
Scooter
Scooter
Scooter
Bocs, elírtam.
Helyesen: Én mind a kettőt szeretem! Adni is és kapni is. A szintekkel én pl. megyek valamire.
Csak ne olvasd bele a 'megy' szócskát. De lehet nem ez a helyes megoldás. 😄
3Error
Scooter bevette a fogalmazásgátlóját. <#vigyor1><#wink>

Scooter
Én mind a kettő szeretem! A szintekkel megy pl. én megyek valamire. <#wink>
3Error
Igazad van, de Scooter nyerőmániás, azt is meg akarja nyerni amit nem is akar. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy ezekkel a szintekkel kábé semmire sem megyünk --- > ha csak ezeket nézzük, és csak ezért osztogatunk.
Ha az ajándékozás a lényeg, akkor meg kábé mindegy, hogy hányas a szintünk, csak azért "dolgozni" felesleges.
Uff, én s(ó)l(z)tam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor5><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Ticket-et kell nyitni, közvetlenül sehogy. A kérdésedre pedig 99%, hogy 1. nem válaszolnak, 2. sablont. A Steam support, ha nem pénzről van szó, semmit sem ér...

Atisz
Hogyan lehet direktben elérni a steam supportot?
Már ahol közvetlen kérdéseket lehet feltenni és nem pre-generált meg FAQ megoldásokhoz dobja a rendszer az embert?

Korábban írtam már nekik (azt most hagyjuk, hogy az eddigi hatásfokom kereken 0%, vagyis legyen szó bármelyik esetről érdemi segítséget képtelenek voltak adni és nekem kellett más úton elhárítani a problémát) és most is meg tudom nézni az eddigi kérdéseimet, de újat nem tudok feltenni sehogyan sem. Gondolom egy újabb "hasznos" update óta van ez így, nehogy az agyondolgoztatott moderátorokat zargassa ez a sok semmirekellő felhasználó.

A kérdésem egyébként majd az lenne, hogy a store oldalon miért hiányoznak az acheivementek felsorolásai minden játék esetében, valamint a játékok (saját) menüpont alatt a felsorolásnál a játékokra miért nem lehet rákattintani (korábban így eljuthattunk az adott játék áruházi oldalához)?
Apró hibák, de mivel kb. 1 hete van mindez így, talán megér 1 kérdést. Korábban egyébként elérhetetlenek voltak a review-k is, de azt (mivel gondolom túl feltűnő hiba volt) elhárították.

Scooter
Steamgifts Level 5, yeee. <#vigyor2>
Attól még, h egy játék nem tetszik az emberek többségének, a Valve nem teheti meg csak úgy, h leszedi a játékot az oldalukról.
Csá
Valvenak nem érdeke amúgy, hogy kicsit kipucolja az áruházát? Nem is értem amúgy

Az elmúlt pár évben már végignéztem pár felfedezési listát, valahol 8000 felett járok, de megszámlálhatatlan olyan játékot láttam, ahol
- Nagyon negatív
- Negatív stb.
értékelések vannak, és már 2-3 vagy több éves játékok...