34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32204 Ezzel csak azt érik el, hogy máshonnan veszik meg és adják el, ők csak buknak rajta. No mindegy, kár érte. -
#32203 Májusban változtattak ezen. Az elsődleges "cél" talán az vele, hogy ne tárolj be tőlük akciós dolgokat, és add el őket külső oldalakon az akciós időszakon kívül, magasabb áron, mert ez nem ajándékozás, hanem kereskedelem, ami nem megengedett. -
#32202 Köszi. Akkor máshonnan kell kulcsot vennem, hogy ajándékozhassak. Érteni nem értem, de ez van. -
#32201 Giftet ajándékba? Nem lehet. Rögtön el kell küldeni a másiknak. -
#32200 Raktárba már nem lehet Steamen vásárolni? -
greco #32199 Bankkártyával használom és ez már a 4.munkanap. -
#32198 Akkor "már" lehet. Nekem még anno nem volt lehetőségem rá. (vagy csak vak voltam...)
@greco, hozzá van rendelve a bankkártyád a PP-hez? Mert akkor pár nap is lehet, mire visszamegy. Ha nem, csak sima "kártya nélküli" PP-d van, akkor pedig a supportjukat ajánlom. -
#32197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
greco #32196 Ez az.Én paypalra kértem és hiába látom a historyban a sikeres visszautalást a számlán nulla forint van. -
#32195 Steamen lehet választani, hogy hova utalják vissza, akár paypalra is. -
#32194 Nem fog. Azokat a game-eket nem is futtatja, amiket "nem szabad". A saját profilomon is farmoltam már, ill. van egy másodlagos, ahol meg csak az megy. (azért hozzáteszem, nekem multiplayer játékaim nincsenek, pl.: CS:GO, de mondjuk a GITS:SAC is az, mégis kidobálta a kártyákat, holott nem játszottam vele)
@greco, PayPal? Steam refund? Ha Steam-es, akkor az a Steam Wallet-be megy vissza. (legalábbis anno nálam oda ment vissza, nem a PP-re) -
#32193 VAC -os jatekok kiveteleztetese erosen ajanlott, de erre az oldal is felhivja a figyelmed -
greco #32192 Valaki tudja , hogy a paypal refund után hogy tudom használni a visszajött pénzt?A balance nullát mutat hiába írja a sikeres refundot. -
#32191 Idlemaster használata teljesen legális, Steam nem fog bannolni érte? Köszönöm -
#32190 Előre is adja utólag is adja.... -
#32189 Lutra album ... de rég is hallottam már ezt XD -
#32188 Csak nekem dobott kevesebbet a kelletenel?:D
Majd karpotolnak... ugyse :( -
#32187 Nekem is 5db jött. Meg van hülyülve a rendszer és utólag adja meg. -
#32186 A Killing Floor aktiválása után hozzámkerült 2 db meghívót hogyan leht kilőni?
Zavar és ahogy nézem nem is tűnik el idővel. vagy küldjem el az ellenségeimnek? :) -
#32185 Nálam is OK, el is sütöttem mindet! :) -
#32184 Hopp - nálam is :)
-
#32183 "Received from a Steam error in your favor."
Mondjuk a tegnapi 13 darab kartyanal feltuntetett forrasmegjeloles is meger egy mosolyt :D -
#32182 1900 korul lenyomtam a mai napi cuccokat (varolista, napi questek), kartya nem jott, csak ket csomag a lutra albumba. Aztan ebben a percben kaptam 5 kartyat a raktarba. Valamit vagy en nem ertek, vagy tenyleg bolond a rendszer :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32181 Örülök, hogy tudtam segíteni.
Érdekesség :)
Vezeti a listát (szűrőkkel):
-
#32180 Köszönöm, hogy szántál időt a keresgélésre. Meg is vettem a játékot, még tán játszom is vele. Ja, ráadásul kártyás. -
#32179 Kellemes meglepetés volt a két srác - összeszedettek, kulturáltak. -
gebali #32178 Lehet vitatkozni, de itt egy tíz tételes bevásárlólista :)
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.06.23. 22:07:48 -
#32177 Felléptem most a Steam oldalára, de nem észlelte, hogy eltelt egy nap és még mindig azt írta, hogy "a mára ajánlott összes terméket megnézted a felfedezési várólistádon". F5. Ugyanez. Oké, ez szarabb mint volt... Fórum. Visszanéztem újra és csoda történt, mert megjelent a várólista, rendben kidobta a 3 kártyát és 3 matricát. Úgy látom mindenkinél más a hiba... -
#32176 31106 tétel van a STEAM kínálatában --- beleértve a Free / Free 2 Play és a Free Demo-kat is.
A legolcsóbb (a sok-sok-sok lapozás után legalábbis ezt találtam):
Sixtieth Kilometer
-
#32175 Elnézést az idióta kérdésért, de mi most a legolcsóbb fizetős játék Steam-en? Egyszerűen képtelen vagyok normálisan kilistázni a játékokat, már száz oldal ingyenes vackot átböngésztem, de kb. minden második lapozásnál lefagy a rendszer, így képtelenség haladni.
Letellik az egy év, muszáj valamit vennem, ha használni szeretném a piacot. -
#32174 Nekem is csak stickert adott Trading Card egy sem ! -
#32173 Nekem sem. Elcseszhettek valamit. -
Kissssss0 #32172 -
#32171 Miért ne? :) Én semennyit sem kaptam ma... :))
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.06.23. 19:42:09 -
#32170 Kis érdekesség az indie-követő listámról - STEAM Sale-ekre készülve nem a STEAM-en, hanem táblában tárolom a wishlistem.
Érdemes végignézni. Még ezen a kis mintán is megmutatja, hogy mennyire változott a leárazási módi - 2016.06.23 - 2017.06.23 között:
-
Lokker #32169 Akik tegnap 13 kártyát raktak zsebre miért panaszkodnak, hogy ma 1-et kapnak? :) -
#32168 Na, csak meg kellett fenyegetni egy kicsit, máris kiadta a másik kettőt is. :) A mai nap teljesítve (és a délutánival a tegnap is). -
#32167 Nekem is csak matrica. -
#32166 Pontosan ugyanez van nálam is... :) És semmi nem jelenik meg a raktárban... -
#32165 Szintén! Tegnap 13, ma 1. Viszont nem summer kártya, hanem csak 1db matrica, amiben 3 kártya volt az albumba.